Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλίμονο, στα 287 είναι ληστεία (225 για μένα). Εγώ την Gaming 5 ήθελα, αλλά την έφερε μόνο το πλαίσιο στην φιλική τιμή των 300€, οπότε αν και φαν της Γιγα, δεν θα πάρω.

Αν δεν σε πειράζει η κάρτα για το wifi, προχώρα το με την Carbon AC, γιατί σε βλέπω αλλιώς να το λιβανίζεις μέχρι τα Χριστούγεννα το build... :P

Και εγω για την 5αρα θα πηγαινα αλλα δυστηχως η ελλειψη διαθεσιμοτητας δεν βοηθησε.

Και ορισμενα απο αυτα τα σκρουτζομαγαζα δεν ειναι οτι το καλυτερο οπως το Homelike που δεν εχει καν στο site του σωστα τις εγγυησεις.

Το πρωτο ειδικευεται κυριως στα κινητα και δεν γραφει καν την εγγυηση .

O Ekos και ο gatoulis γραφουν απλα οτι παρεχουν 2 χρονια δικη τους εγγυηση.

Κοινως εγω προσωπικα τετοια μαγαζια που δεν αναγραφουν καν τις σωστες εγγυησεις δεν θα εμπιστευομουν για μελλοντικη αγορα κυριως στην περιπτωση που τυχει κατι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και τι μαγαζιά να εμπιστευτείς? Παράγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα από msystems την gaming 7 για παραλαβή σήμερα. Μετά από δικό μου τηλ. πριν από καμιά ώρα γιατί δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου για την παραλαβή, με ενημέρωσαν ότι το φορτίο "χάθηκε" και ότι θα παραλάβουν 31/10. Τι να συζητάμε τώρα...

Αλίμονο, στα 287 είναι ληστεία (225 για μένα). Εγώ την Gaming 5 ήθελα, αλλά την έφερε μόνο το πλαίσιο στην φιλική τιμή των 300€, οπότε αν και φαν της Γιγα, δεν θα πάρω.

Αν δεν σε πειράζει η κάρτα για το wifi, προχώρα το με την Carbon AC, γιατί σε βλέπω αλλιώς να το λιβανίζεις μέχρι τα Χριστούγεννα το build... :P

Αυτό βλέπω να γίνεται και μέχρι τέλος της βδομάδας τον έχω πάρει δεν γίνεται αλλιώς. Μακάρι να έφερναν την 5αρα της gigabyte στα 250 στο vision αλλά δύσκολα η διαθεσιμότητα είναι πολύ μικρή. Η strix στα 287 με βοήθησε να την βγάλω από το budget οπότε πάμε για την Carbon με το wifi. Και χωράει και M2 δίσκος 960 samsung οπότε θα πάω και εκεί. Εξάλλου πιστεύω στις ακριβότερες μητρικές απλά μπορείς να κάνεις μεγαλύτερο overclock που δεν με καίει εφόσον πιάνει τα 5ghz stable η carbon με τον 8700k. Στα υπόλοιπα έχω βάλει ότι κορυφαίο υπάρχει η ram έτσουξε λίγο αλλά δεν γίνεται κάτι άλλο αυτές είναι οι τιμές.

Και τι μαγαζιά να εμπιστευτείς? Παράγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα από msystems την gaming 7 για παραλαβή σήμερα. Μετά από δικό μου τηλ. πριν από καμιά ώρα γιατί δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου για την παραλαβή, με ενημέρωσαν ότι το φορτίο "χάθηκε" και ότι θα παραλάβουν 31/10. Τι να συζητάμε τώρα...

Εγώ μόνο vision studio έχω κοντά μου και είναι αρκετά αξιόπιστο αλλά και οι τιμές του είναι αρκετα ακριβότερες από αυτά που γράψατε. Αλλά καλύτερα να έχεις κοντά το κατάστημα παρά να τον στέλνεις Αθήνα πχ αν κάτι πάει στραβά.

Μπορώ να ζητήσω στο vision να με δώσουν και όλα τα κουτιά από τα πράγματα που θα μπουν επάνω?

Επεσες σε περιπτωση που εχει συμβει και στα μεγαλυτερα καταστηματα,ησουν απλα ατυχος.

Εγω εξ αρχης γιαυτο εριξα ακυρο στην gaming 7 γιατι ειχε μεγαλους χρονους παραδοσης απο την πρωτη μερα.

Μην συγκρινουμε καταστηματα που ειναι χρονια στα ειδη τεχνολογιας με αλλα που δεν φροντιζουν να εχουν σωστα τα βασικα οπως την αναγραφομενη εγγυηση και τα χαρακτηριστικα του προιοντος.

Μπορώ να ζητήσω στο vision να με δώσουν και όλα τα κουτιά από τα πράγματα που θα μπουν επάνω?

Το σωστο κανονικα ετσι ειναι.

• Like 1

Επεσες σε περιπτωση που εχει συμβει και στα μεγαλυτερα καταστηματα,ησουν απλα ατυχος.

Εγω εξ αρχης γιαυτο εριξα ακυρο στην gaming 7 γιατι ειχε μεγαλους χρονους παραδοσης απο την πρωτη μερα.

Μην συγκρινουμε καταστηματα που ειναι χρονια στα ειδη τεχνολογιας με αλλα που δεν φροντιζουν να εχουν σωστα τα βασικα οπως την αναγραφομενη εγγυηση και τα χαρακτηριστικα του προιοντος.

Fulgore από το 2005 ήμουν πελάτης τους. Σε κάποια στιγμή ζήτησα τεχνική βοήθεια για προιόν που ειχα αγοράσει από εκεί και η συμπεριφορά του "υπεύθυνου" του καταστήματος ήταν αισχρή. Μετά από 11 χρόνια είπα να τους ξαναεμπιστευτώ. Μάλλον δεν έκανα καλά...

Ελπιζω να μην με κάνουν κονξες. Βολεύει πολύ αν θέλω να πουλήσω κάτι να έχω και το κουτί. Μέχρι τέλος Παρασκευής αν δεν έρθει η gigabyte 5 κάνω την παραγγελία γιατί όπως πάμε θα έρθουν οι Volta και θα μπουμε σε άλλα διλήμματα μετά και δεν θέλω.

Fulgore από το 2005 ήμουν πελάτης τους. Σε κάποια στιγμή ζήτησα τεχνική βοήθεια για προιόν που ειχα αγοράσει από εκεί και η συμπεριφορά του "υπεύθυνου" του καταστήματος ήταν αισχρή. Μετά από 11 χρόνια είπα να τους ξαναεμπιστευτώ. Μάλλον δεν έκανα καλά...

Δεν ειπα οτι σαν μαγαζι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε ολη την Ευρωπη.

Ειπα οτι ειναι ενα απο τα καταστηματα που τουλαχιστον στο pc hardware ειναι σε καλυτερη μοιρα απο τα υπολοιπα που ξετρυπωσαν τωρα με τις μητρικες στο σκρουτζ.

Αν ειχαμε κανενα αλλο μαγαζι οπως egate,mg manager,you(σε παραπανω μητρικες)και παει λεγοντας προφανως θα υπηρχαν παραπανω επιλογες.

Γιατι οπως βλεπεις τα 3πρωτα μαγαζια συνεργαζονται με την gigabyte και εχουν την εν λογω προσφορα με το steam wallet.Τα αλλα κλασσικα τπτ.

Αν παντως αγορασει κανεις απο you την εν λογω Gigabyte να τους πει οτι το steam wallet code ειναι 40ευρω και οχι 20...

• Like 1

Ελπιζω να μην με κάνουν κονξες. Βολεύει πολύ αν θέλω να πουλήσω κάτι να έχω και το κουτί. Μέχρι τέλος Παρασκευής αν δεν έρθει η gigabyte 5 κάνω την παραγγελία γιατί όπως πάμε θα έρθουν οι Volta και θα μπουμε σε άλλα διλήμματα μετά και δεν θέλω.

Οχι δεν καταλαβες , απαιτείς να σου εχουν και τα κουτια ολα κανονικά .  Δεν σου κανουν χαρη , πρεπει να υπάρχουν όλα . 

Εγώ πήρα ενα pc απο MG για μια φιλη , μου το εφτιαξαν , κ το έστειλαν δωρεάν μαζί με ολα τα κουτιά τους . 

• Like 2

Για το you απλά να πω ότι από 10/10 που έκανα την παραγγελία, σιγή ιχθύος, έπρεπε εγώ να ρωτήσω μετά από 5 μέρες να μάθω τι γίνεται, στη σχετικά σελίδα παρακολούθησης της παραγγελίας δεν γράφει τίποτα, γενικότερα είναι προβληματική περίοδος απ'ότι φαίνεται και δεν φταίνε μόνο οι δικοί μας εισαγωγείς/έμποροι.

Αν το amazon είχε τιμές/διαθεσιμότητα, θα τα είχα πάρει όλα από εκεί, το εμπιστεύομαι 100 φορές περισσότερο από τους εδώ, ειδικά όταν πρόσφατα κιόλας τους γύρισα 2 κάρτες χωρίς κιχ και πήρα και partial refund για λάθη τους / ταλαιπωρία + τα μεταφορικά πίσω.

@GLA, εννοείται ότι πρέπει να πάρεις όλα τα κουτιά+παρελκόμενα κανονικά μαζί με το στημένο PC.

@karetsos για ποια CPU;

• Like 1

κάτι σε microATX έχετε βρει που να είναι αξιόλογο; όχι υποχρεωτικά για overclocking, αλλά να μην είναι και σαβούρα...

https://www.priveshop.gr/product/11005040/EKSARTHMATA/MHTRIKES/ASUS-ROG-STRIX-Z370-G-GAMING-WI-FI-AC-LGA-1151-SOCKET-H4-MICRO-ATX-MOTHERBOARD

• Like 1

Αν καποιος παντως θελει Asrock μητρικη,ας προτιμησει το Πλαισιο που δινει 3χρονια εγγυηση

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/motherboard-mitrikes.htm?CHIPSET=Z370&Manufacturer=Asrock

Επισης το Πλαισιο ειναι το μοναδικο που εχει φερει ολες τις Gigabyte μητρικες(εστω για παραγγελια).

Ποιος ο λόγος να μην πάρει κάποιος την WiFi έκδοση με 60€ λιγότερα;
https://www.skroutz.gr/s/12979603/Asrock-Z370-Killer-SLI-ac.html

Βέβαια το κατάστημα ουσιαστικά δεν προσφέρει εγγύηση. Αν διαβάσετε τους όρους θα γελάσετε. 

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=information/information&information_id=15

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...