7nisiotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 GLA ακόμα ρε συ στο ψάξιμο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 GLA ακόμα ρε συ στο ψάξιμο; Ε ναι ειναι καπως δυσκολο να βρεις συστημα για 1080p@60hz.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 καλά ναι κ πολύ σωστά τα λες η αμέσως πιο πάνω της msi ειναι η m5 ? Απλα είδα κ την gigabyte gaming 5 κ συμφέρει κάπως κ αυτή λόγο ότι δίνει κ τα 40 ευρώ δώρο steam κ γενικά πάει κ αυτή εύκολα στα 5ghz κ έχει κ ωραίο rgb που θεςΤα 40 τα δίνει στην 7, σε όλες τις άλλες δίνει 20ε επιστροφή στο steam.Ξέρουμε πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό με την επιστροφή; Χάθηκε να έχει η 7 250ε όπως στο am4 να έκανα επιτέλους την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 GLA ακόμα ρε συ στο ψάξιμο; Δεν βγαίνουν τα κουκιά από κάπου πρέπει να κόψω. Έκοψα των M2 960 έβαλα ssd 850 και με την αλλαγή της μητρικής είμαι κομπλέ. Ο 2TB firecuda θα κοπεί ξεχωριστό τιμολόγιο. Έτοιμος για παραγγελία είμαι εφόσον με καλύπτει η συγκεκριμένη μητρική. Μας έχουν ξετιναξει αυτές οι ram. Ε ναι ειναι καπως δυσκολο να βρεις συστημα για 1080p@60hz.. Ξεκολλάτε ρε σεις έχω αυτό το budget και θέλω να το καλύψω όλο άσχετα με το πως παίζω. Ακόμα και σε 1080 60p όμως θα μπορώ εύκολα να έχω msaa να ανεβάζω το supersampling κτλ με την 1080 για αρκετό καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Για αυτή λες έτσι http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/motherboard-mitrikes/Gigabyte-Motherboard-Z370-Aorus-Gaming-5-Z370-AORUS-GAMING-5.htm 290 έχει η aorus 7 στο skroutz αλλά δεν έχει Wifi. Η συγκεκριμένη δεν υπάρχει σε κατάστημα του skroutz για την ώρα. Αν είναι να δώσεις 299 πας και στην hero η διαφορά είναι μικρη. Αλλά στα 226 που βρίσκω την carbon σε σύγκριση με τα 330 της hero είναι σεβαστό ποσο που μπορεί να πάει σε άλλο part του υπολογιστή. ναι αυτή λέω απλά πιστεύω ότι θα την φέρουν κ αλλά μαγαζιά κ ίσως πέσει πιο κάτω κ + ότι έχει κ το 40 ευρω του steam . αλλά κ την msi που λες που κάνει το κλικ .σε πιο μαγαζί την είδες ? Τα 40 τα δίνει στην 7, σε όλες τις άλλες δίνει 20ε επιστροφή στο steam. Ξέρουμε πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό με την επιστροφή; Χάθηκε να έχει η 7 250ε όπως στο am4 να έκανα επιτέλους την αγορά. α έχεις δίκιο τώρα το είδα αυτό με τα 40 ευρώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα στη παρεα ηρθανε και τα δικα μου το σαββατο θα το στησω και θα ασχοληθω ...παντως τωρα που ειχα παει στο μαγαζι απο τον πωλητη εχει καποια διαθεσιμα κοματατια του 8700κ {msystems} 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ναι αυτή λέω απλά πιστεύω ότι θα την φέρουν κ αλλά μαγαζιά κ ίσως πέσει πιο κάτω κ + ότι έχει κ το 40 ευρω του steam . αλλά κ την msi που λες που κάνει το κλικ .σε πιο μαγαζί την είδες ? α έχεις δίκιο τώρα το είδα αυτό με τα 40 ευρώ . Εδω είσαι Εγώ θα την πάρω από vision που την έχει πολύ ακριβά μιας και θα γίνει από το κατάστημα η συναρμολογηση. καλησπερα στη παρεα ηρθανε και τα δικα μου το σαββατο θα το στησω και θα ασχοληθω ...παντως τωρα που ειχα παει στο μαγαζι απο τον πωλητη εχει καποια διαθεσιμα κοματατια του 8700κ {msystems} 965 η 1080ti? Ελπίζω να τη λιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εδω είσαι Εγώ θα την πάρω από vision που την έχει πολύ ακριβά μιας και θα γίνει από το κατάστημα η συναρμολογηση. 965 η 1080ti? Ελπίζω να τη λιώσεις. α πολύ καλή τιμή με βλέπω κ εγώ τελικά για εκεί . θα δω κ κανένα review youtube κ θα αποφασίσω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα στη παρεα ηρθανε και τα δικα μου το σαββατο θα το στησω και θα ασχοληθω ...παντως τωρα που ειχα παει στο μαγαζι απο τον πωλητη εχει καποια διαθεσιμα κοματατια του 8700κ {msystems} Ωραιος φιλε, πηρα εναν χωρις να εχω mobo/ram ακομα αλλα #yolo.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εδω είσαι Εγώ θα την πάρω από vision που την έχει πολύ ακριβά μιας και θα γίνει από το κατάστημα η συναρμολογηση. 965 η 1080ti? Ελπίζω να τη λιώσεις. 750 την πηρα από δω στις αγγελίες 1 μηνός σαν και καινούργια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Για τις Asrock μας επιβεβαιωσε ο Nisiotis πιο πισω ο τι εχουν 2χρονια εγγυηση αρα τα περι vfm αυτοι που γραφετε να τα ξανασκεφτειτε,χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι ειναι κακες μητρικες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχεις ένα σύστημα να δουλεύει σε ανοικτό bench. Και ένα άλλο πανομοιότυπο σύστημα με πολύ δυνατή ροή αέρα να το χτυπάει. Και τα δύο στο ίδιο δωμάτιο. Σε ποιό πιστεύεις ότι θα έχεις χαμηλότερα temps συστήματος(mobo) και όχι μόνο; υ.γ.: Μπορεί να το διατύπωσα λάθος αρχικά. Συνέχισε στο ίδιο μονοπάτι που ακολουθούσε ένας άλλος "εκλιπών". Απλά να προκαλείς τον άλλο χωρίς να προσφέρεις τίποτα. Ωραία να στο διατυπώσω διαφορετικά τότε.Εάν έχεις θερμοκρασία σε ένα σύστημα κάτω από την θερμοκρασία δωματίου αρχίζουν παρατράγουδα λόγο υγροποίησης, εντάξει άσχετε; Αν θέλεις να γράφεις αρλουμπες δεν υπάρχει θέμα αλλά να περιμένεις και τις κατάλληλες απαντήσεις. Τώρα το τι προσφέρω ή όχι μάλλον δεν περιμένω να το κρίνει ένας φανατισμένος άσχετος αλλά μιας και είμαστε σε δημόσιο φόρουμ ή άποψη σου δεκτή. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2017 από billdanos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Από ότι βλέπω πάντως και η παρακάτω μητρική κρατάει πολύ καλά. https://m.hexus.net/tech/reviews/mainboard/110954-msi-z370-gaming-pro-carbon-ac/ Δεν βλέπω να λείπει κάτι τα 5ghz τα πιάνει εύκολα στον 8700k όμορφα rgb έχει κοντράρει στα ίσια την aorus gaming 7 3 χρόνια εγγύηση. Για την strix rog E τα review δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικα. Καλά το συγκεκριμένο review είναι ότι να'ναι λίγο, η Strix είναι με στοκ 8700Κ και 2666 μνήμες, ενώ οι άλλες 2 είναι στα 4,8 + 3200. Την κοίταγα κι εγώ την Carbon AC, αλλά το Wifi το έχει με κάρτα PCI-e. Για το Steam promo της Giga, είναι μέχρι 30/11. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλά το συγκεκριμένο review είναι ότι να'ναι λίγο, η Strix είναι με στοκ 8700Κ και 2666 μνήμες, ενώ οι άλλες 2 είναι στα 4,8 + 3200. Την κοίταγα κι εγώ την Carbon AC, αλλά το Wifi το έχει με κάρτα PCI-e. Για το Steam promo της Giga, είναι μέχρι 30/11. Αυτό με την κάρτα PCI-e το είδα και εγώ αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα άψογα θα δουλεύει όπως και να έχει. Για την strix E αν την είχε το vision 230 θα την σκεφτόμουν. Αλλά στα 287 δεν το συζητάω. Αν έφερναν την gigabyte 5 στα 230 επίσης θα την σκεφτόμουν σοβαρά. Για την ώρα μόνο η msi carbon ac είναι στο τραπέζι και είναι το τελευταίο πράγμα που έχω να αποφασίσω στα υπόλοιπα είναι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αλίμονο, στα 287 είναι ληστεία (225 για μένα). Εγώ την Gaming 5 ήθελα, αλλά την έφερε μόνο το πλαίσιο στην φιλική τιμή των 300€, οπότε αν και φαν της Γιγα, δεν θα πάρω. Αν δεν σε πειράζει η κάρτα για το wifi, προχώρα το με την Carbon AC, γιατί σε βλέπω αλλιώς να το λιβανίζεις μέχρι τα Χριστούγεννα το build... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις