Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Για την μητρικη ειναι αυτην που κοιταω τωρα διοτι ελεγα ή να παω στην πιο απλη gigabyte HD3 ή στην msi gaming plus(αλλα λογω κακων vrm εχει αποριφθει η msi).Αξιζει τα παραπανω χρηματα γι'αυτην που προτεινεις(asus z370-A) ή θα μπορουσα να δω επισης καμια msi tomahawk και asus tuf? Αν δεν δω ή δεν υπαρχουν καποιες διαφορες παω και στην πιο απλη(gigabyte HD3) και ησυχαζω που λενε Σε οτι αφορα τις μνημες σε χρονισμους 3000 και 3200 παιζει πολυ μεγαλο ρολο το CAS που θα εχουν στις επιδοσεις (π.χ. αν εχουν 14 ή 15 ή 16) ή οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες και να παρω τις πιο φθηνες που θα βρω? Για τον κλειδωμένο 8700 οποία μητρική θέλεις παίρνεις.Προσωπικά πολλά χρήματα για μητρική για αυτόν τον επεξεργαστη δεν θα δινα. Η tuf το μόνο καλό που έχει είναι η 5ετγς εγγύηση. Για τις ram πάρε απλά τις φθηνότερες η αυτές που σαρεσουν εμφανισιακά για χρήση παιχνιδιών. Μια χαρά τιμές έχουν οι μνήμες αυτές και πάρα πολύ καλή τιμή η μητρική. Ελπίζω να μην έχει πολλά μεταφορικά. Το θέμα είναι θα παίζουν Plug 'n' Play ενεργοποιώντας το XMP Profile; Δυστυχώς δεν ξέρω Γερμανικά. Πάει στο διάολο μέχρι 175€. Τα 200€ για μένα είναι ψυχολογικό όριο. Θα μου έκανε προσωπικά εντύπωση να μην τις διαβάζει τις g skill αφού μαζί με τις corsair είναι οι πιο καλοπουλημενες μνήμες.Βασικά για να είσαι σίγουρος 200%γιατι δεν ρωτάς την εταιρεία μητρικής? Εμένα πάντως τις tridentz η hero μια χαρά τις διάβασε και με τις προηγούμενες trident ddr3 πάλι δεν είχα θέμα. 1
Heatspreader Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Όταν έρθει η ώρα θα το κάνω αν και φαντάζομαι ότι θα μου πουν "Check our list, μπα μπλα μπλα".
Aten-Ra Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 1. Φοράει καλοκαιρινό μπλουζάκι. Με 20c χλωμό το κόβω. 2. Δεν αναφέρει ούτε μία φορά τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Στο 13:06 λέει καθαρά ότι είχε 20C Abient. https://youtu.be/qWj0ozJCZuo?t=786 1
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Όταν έρθει η ώρα θα το κάνω αν και φαντάζομαι ότι θα μου πουν "Check our list, μπα μπλα μπλα".Νομίζω ότι ούτως ή άλλως αν δεν είναι συμβατές και έχεις αγοράσει online είσαι καλυμμένος ούτως ή άλλως για επιστροφή.Βασικά έχω να ακούσω θέματα ασυμβατότητας από κάτι παλιές corsair vengeance ddr3.
pirmen56 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Στο 13:06 λέει καθαρά ότι είχε 20C Abient. https://youtu.be/qWj0ozJCZuo?t=786 Ναι το λέει προς το τέλος. Γύρω στους 20c λέει. Με Asus μητρική σε κλειστό κουτί και χαμηλό airflow βγάζω 27c mobo temp. Με δωμάτιο στους 25c. Είναι το CPU(WEIGHT) παλιότερα motherboard ή κάπως έτσι. Πώς γίνεται αυτός να βγάζει το ίδιο σε ανοικτό bench με 20c δωματίου;
Heatspreader Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ναι...Και από την άλλη σκέφτομαι αυτό που είπες και εσύ. Γνωστές μνήμες. Σε Ryzen δεν παίζουν, ε που παίζουν σε IBM;
TopCLR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Έχεις ένα σύστημα να δουλεύει σε ανοικτό bench. Και ένα άλλο πανομοιότυπο σύστημα με πολύ δυνατή ροή αέρα να το χτυπάει. Και τα δύο στο ίδιο δωμάτιο. Σε ποιό πιστεύεις ότι θα έχεις χαμηλότερα temps συστήματος(mobo) και όχι μόνο; υ.γ.: Μπορεί να το διατύπωσα λάθος αρχικά. Συνέχισε στο ίδιο μονοπάτι που ακολουθούσε ένας άλλος "εκλιπών". Απλά να προκαλείς τον άλλο χωρίς να προσφέρεις τίποτα. Αυτό είναι, οτι το είπες λάθος. Γιατί αν έλεγες οτι με καλό airflow θα πλησίαζε την θερμοκρασία περιβάλλοντος (ambient), κι εγώ μαζί σου. Με αυτό που έγραψες όμως θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει παράδειγμα οτι στο κατακαλόκαιρο με 30-35 βαθμούς με ένα κουτί γεμάτο ανεμιστήρες θα μπορούσε να έχει 25 βαθμούς θερμοκρασία συστήματος!
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ναι... Και από την άλλη σκέφτομαι αυτό που είπες και εσύ. Γνωστές μνήμες. Σε Ryzen δεν παίζουν, ε που παίζουν σε IBM; Αν δεις στο εξωτερικο τα περισσοτερα προβληματα τα εχουν εμφανισει μονο οι μνημες με φωτισμο κυριως παρα απο πλευρας ασυμβατοτητας. Τις team group μνημες που ειχες βαλει πιο πισω και γενικα την εταιρεια δεν τις γνωριζω αρα δεν μπορω να πω.
Zaknafein Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μια σκ@τοψύκτρα της προκοπής χάθηκε να βάλει η intel έστω στον 8400 για το vfm ρε αδερφέ; Με την στοκ ψύκτρα πιάνει 80° (20° μακριά από TJmax) μόνο με φορτίο και στους 6 πυρήνες και διατηρεί τα 3.8 σε όλους, ποιο το πρόβλημα; Καλα οι μνημες εχουν παρει τον ανηφορο και δεν λενε να σταματησουν... 175 ειχα παρει τις δικες μου και τωρα στο ιδιο μαγαζι τις εχει 215 Οι δικές μου ακρίβυναν 1 μέρα αφού έκανα παραγγελία, από 215 στα 233. Ολιγοπώλιο είναι η αγορά δυστυχώς, δεν προβλέπω να αλλάξει κάτι σύντομα (νομίζω κατασκευάζονται κάποια fabs αλλά θέλουν χρόνο αυτά μέχρι να έρθουν online για παραγωγή). Μια χαρά τιμές έχουν οι μνήμες αυτές και πάρα πολύ καλή τιμή η μητρική. Ελπίζω να μην έχει πολλά μεταφορικά. Το θέμα είναι θα παίζουν Plug 'n' Play ενεργοποιώντας το XMP Profile; Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με συμβατότητες μέχρις στιγμής, σε όσα reviews είδα το XMP είναι PnP. Αν δεν δω ή δεν υπαρχουν καποιες διαφορες παω και στην πιο απλη(gigabyte HD3) και ησυχαζω που λενε Σε οτι αφορα τις μνημες σε χρονισμους 3000 και 3200 παιζει πολυ μεγαλο ρολο το CAS που θα εχουν στις επιδοσεις (π.χ. αν εχουν 14 ή 15 ή 16) ή οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες και να παρω τις πιο φθηνες που θα βρω? Τα ξαναείπαμε, για 8700 (όχι Κ) δεν έχεις θέμα, ακόμα και MSI αρκεί να μην έχουν πλαστικό πάνω απ'τα VRMs. Αυτό που κερδίζεις με μια Ζ μητρική αντί να περιμένεις για κάποια H/B είναι το overclock στις μνήμες, οπότε αν δεν ξεφεύγεις στο budget, πήγαινε για 3200C16 που είναι νομίζω το όριο αυτή τη στιγμή για το vfm, από εκεί και έπειτα είτε κατέβεις σε CL είτε ανέβεις σε συχνότητα τσιμπάει δυσανάλογα η τιμή.
dimoskoutr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Με την στοκ ψύκτρα πιάνει 80° (20° μακριά από TJmax) μόνο με φορτίο και στους 6 πυρήνες και διατηρεί τα 3.8 σε όλους, ποιο το πρόβλημα;Ότι δεν είναι ψυκτρα αλλά ελικόπτερο... 1
Zaknafein Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αυτά για τους ευαίσθητους στα αυτιά, μετά την στοκ ψύκτρα σε FX που γκάζωνε στις 6000rpm και τις πρώτες GB Windforce x3 που έκαναν σαν 3 ελικόπτερα, είμαι immune πλέον (ΑΚΑ κουφάθηκα ). 6
dmamais7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα σήμερα κ εγώ πήρα δυο κομματάκια από το καινούργιο setup που φτιάχνω με τον 8700K , corsair rm850i k gskill trident z 2x8 3200 cl16.Συνεχίζουμε δυναμικά αλλά με εχει προβληματισει η mb , είναι το μόνο που δεν έχω αποφασίσει .
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα σήμερα κ εγώ πήρα δυο κομματάκια από το καινούργιο setup που φτιάχνω με τον 8700K , corsair rm850i k gskill trident z 2x8 3200 cl16.Συνεχίζουμε δυναμικά αλλά με εχει προβληματισει η mb , είναι το μόνο που δεν έχω αποφασίσει . Η επιλογη ειναι καθαρα θεμα χρηματων,ειδικα αν πεσει ακυρο στις asrock λογω 2ετους εγγυησης.
dmamais7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 κοίτα επειδή θέλω να φτιάξω κάτι καλό δεν θέλω να τσιγκουνευτω στην μητρική ,αλλά από την άλλη δεν θέλω απλά να πιάσω την καλύτερη στην asus για παράδειγμα κ να πω ααα αυτήν θα παρω γιατί απλά είναι η πιο ακριβή , Δηλαδή αμα αξίζει κάτι σε gigabyte msi ή asus που δεν είναι απαραίτητα το πιο top τους μοντέλο , γιατί όχι . Άκουσα καλά λόγια για την asus rog strix z370-3 gaming για παράδειγμα αλλά πάλι δεν ξέρω .Διαβάζω κ όλα τα μηνύματα εδώ μέσα αλλά πάλι δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. το καλο ειναι οτι δεν βιάζομαι να την πάρω αύριο οπότε ίσως περιμένω να δω συμπεράσματα reviews κτλπ
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Απο εξωτερικο υπαρχει καλυτερη ποικιλια λογω παραπανω μοντελων και καλυτερων τιμων. πχ η Gigabyte z370 gaming 5 με wifi στα 220 που πανω κατω ειναι ιδια με την 7 https://geizhals.de/gigabyte-z370-aorus-gaming-5-a1699939.html Ελλαδα μονο Πλαισιο την εχει στα 300. Η gigabyte gaming 7 ειναι η πιο value for money ακριβη μητρικη μιας και σου δινει κουπονι 40ευρω και αρα η καρτα βγαινει στα 250,50ευρω κατω απο την Asus hero. Προσωπικα δεν μαρεσε η ποικιλια στις μητρικες στην παρουσα φαση. Δες πχ στις z270 τι ποικιλια ειχε η Asus https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/m/355/Asus.html?keyphrase=z270 Τελος η Hero δεν ειναι η πιο ακριβη.H msi godlike ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις