Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω να διαβάσω τέτοιες εκθέσεις καμία 10 αρια χρόνια, από το λύκειο.

Αυτές οι τακτικές πάρα τρίχα moderator τύπου εδώ δεν θα σχολιάζεις και τέτοια, είσαι ot, τις είχες καιρό η βγήκαν τώρα στην επιφάνεια που αγόρασες τον επεξεργαστή;

Έχει κάνα 3μηνο που έγινε χαλίφης στην θέση του χαλίφη.

Τώρα θα σου πει και εσένα για εμπάθεια κακία και άλλα τέτοια όμορφα.

Το ότι η συμπεριφορά του είναι αυτή που ενοχλεί παραβλέπεται και τιμωρείται δια ροπάλου!!!

Στο μεταξύ εάν δεν σε ενδιαφέρει ή αγορά coffee απαγορεύεται να γράφεις εδώ μέσα, το έχει αναφέρει τουλάχιστον 3 φορές.

Επίσης αν δεν έχεις 144Hz μόνιτορ δεν είσαι gamer και άλλα πολλά.

Οπότε κάνε μας την χάρη και μην τον τσιγκλας γιατί θα διαβάζω πάλι εκθέσεις του Μπαρίσνικοφ της πληροφορικής ;)

• Like 9
Δημοσ.

Αρα υπολογισε σε χειροτερους επεξεργαστες πιο παλιους απο τον 7700κ τι γινεται...

Δες και στα benchmarks του gamernexus τι παρτυ γινεται στο project cars 2 ...

Πάλιωσε ο 7700Κ μάλλον απότομα....

Υ.Γ.

και μίλησα για τον 7700Κ όχι για τους παλαιότερους....εκείνοι θα βρίσκονται απο 50fps πίσω....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζονται ακριβες μνημες Samsung για επιδοσεις στην ryzen πλατφορμα ; αναγνωριζονται πλεον ολες στην σωστη συχνοτητα και εχουν παρομοιες επιδοσεις. Επισης η μητρικη  Β350 που ειχα αγορασει στα 135 τον Απριλη ,τωρα κοστιζει 97 ευρω,εξαιρετικη τιμη και εχει και λεντακια και φρου φρου. :)

Η δικη μου διαπιστωση γιατι μερικοι λετε πολλα,αλλα λαθος και με ανακριβειες, ειναι η εξης λακωνικα :

Οι καφεδες ειναι βελτιωμενοι αισθητα απο την προηγουμενη intel γενια και για χρηστες που ενδιαφερονται αποκλειστικα και μονο για gaming αξιζουν περισσοτερο απο τους ryzen.(Δεν ξερω βεβαια σε ποιες ηλικιες απευθυνεται ο χαρακτηρισμος και ποσο στεκει αγοραζω pc ακριβο μονο για gaming. Φανταζομαι το πολυ μεχρι 25 ετων κατα μεσο ορο.) Για οσους θελουν ενα ισχυρο overall cpu με επιδοσεις σε λογικες τιμες, οι Ryzen που υπαρχουν τωρα δεν εχουν να ζηλεψουν απολυτως τιποτε απο τους καφεδες.Τους ακολουθουν στενα στις gaming επιδοσεις και συνεχιζουν να τους ριχνουν στα αυτια στις υπολοιπες εφαρμογες γενικου ενδιαφεροντος. Και για gaming σε 1440p εκμηδενιζεται η διαφορα στους επεξεργαστες και παει το βαρος σε ισχυρη gpu και καλη οθονη. Ο Ryzen 1600(Χ) ξεπερνα τον 8400 σε vfm με τα 12 του νηματα και τις καλυτερες σε features μητρικες που τον συνοδευουν στο B350 σε προσιτοτατες τιμες. Για αυτο και κοστιζει λιγο φτηνοτερα ο 8400 απο τον R5 1600, οτι πληρωνεις παιρνεις,ειναι η σωστη τιμη του.

Και παιδια,ηρεμια και αποφευγετε τις προσωπικες αντεκλησεις.Εγω οσους εχουν ψυχολογικα θεματα και γραφουν μπαρουφες τους εχω βαλει στην πλουσια λιστα αγνοησης μου. Ειναι ευεργετικο.

• Like 5
Δημοσ.

Για καθίστε ρε παιδιά , πέρα από 2-3 ρεντερινγκ (θα το δούμε και αυτό σε ένα μήνα όταν πιάσει το setup του 8700Κ όλες τις βελτιώσεις) μηχανές που είναι μπροστά οι RYZEN? βάλτε μνήμες των 4Ghz/1000ευρώ και νεράκι και στον Ι7 βάλτε 2133Mhz , πάλι στο 99,999999999% των εφαρμογών πίσω θα είναι ο ακριβότερος R1800Χ.

Ουτε 1 στους 1000 χρήστες δεν έχει benefit από τον ακριβότερο 1800X έναντι του Ι7 8700Κ 

δεν σας αρέσει η κορυφή πάμε στους Ι5 8400 έναντι του ακριβότερου 1600Χ , πάλι πίσω είναι στους 1000 ζητημα αν 1 πρέπει να προτιμήσει RYZEN1600X.

καλώς-κακώς , η ΙΝΤΕΛ είναι μπροστά πάλι και μοσχοπουλάει. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω γιατί γνωρίζω άτομα με καινουριους κλοκαρισμένους R1600 που θέλουν να αγοράσουν intel και την πάτησαν 2η φορά μετά τον 8πυρηνο MYASS ΑΜ3+ και πλέον δεν θα ξαναπάρουν ΑΜD ακόμη και αν βγάλει 100πυρηνο στα 10Ghz.

Βαλτε ένα ντισκλαιμερ ότι ο 1 στους 10.000 που τρέχουν ταυτόχρονα πολλά VM ή το συγκεκριμένο ρεντερινγκ τους συμφέρει ο  ryzen1800Χ να τελειώνουμε. Μας πρήξατε με τους RYZEN , έρχεται κανένας καθημερινά στα θέματα του RYZEN να σας λέει ότι τσάμπα παλεύετε με τις πανάκριβες μνήμες και το κλοκάρισμα γιατί ποτέ δεν θα πλησιάσετε τους coffee?

ΥΓ

Οσον αφορά τις μητρικές στις ΦΘΗΝΕΣ τα 2/3 του κόστους είναι το κόστος του CHIPSET και οι κατασκευαστές μπαίνουν μέσα με τα τσαρούχια και θα πτώχευαν ΑΝ δεν πουλήσαν τις ακριβές με τα μπιχλιμπίδια! Γιατί αγοράζουμε τις ακριβές με τα μπιχλιμπίδια? Γιατί έτσι γουστάρουμε , αλλιώς θα είμασταν ακόμη όπως στην βαρσοβία του '80 θα είχαμε όλοι ένα γκρι δυαρι σε ένα μπλοκ και θα παίρναμε όλοι ένα μπλε λαντα στα γεράματα όταν το καθεστώς θα είχε να μας δώσει. Ξέρετε ότι η φθηνότερη μητρική Ζ370 έχει 125ευρώ και από αυτά τα 25ευρώ είναι φπα και τα 70ευρώ το κόστος ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ CHIPSET. Βγαίνει ο κατασκευαστής να φτιάξει μητρική με 30ευρώ και να βγάλει και κέρδος ο έμπορος και να σου παρέχει και εγγύηση???

• Like 1
Δημοσ.

Για καθίστε ρε παιδιά , πέρα από 2-3 ρεντερινγκ (θα το δούμε και αυτό σε ένα μήνα όταν πιάσει το setup του 8700Κ όλες τις βελτιώσεις) μηχανές που είναι μπροστά οι RYZEN , βάλτε μνήμες των 1000ευρώ και νεράκι.

Ουτε 1 στους 1000 χρήστες δεν έχει benefit από τον ακριβότερο 1800X έναντι του Ι7 8700Κ 

δεν σας αρέσει η κορυφή πάμε στους Ι5 8400 έναντι του 1600Χ , πάλι πίσω είναι.

καλώς-κακώς , η ΙΝΤΕΛ είναι μπροστά πάλι και μοσχοπουλάει. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω γιατί γνωρίζω άτομα με καινουριους κλοκαρισμένους R1600 που θέλουν να αγοράσουν intel.

lol Αυτο στο νημα με τα ανεκδοτα θα εχει περισσοτερη απηχηση. :)

Δημοσ.

Για καθίστε ρε παιδιά , πέρα από 2-3 ρεντερινγκ (θα το δούμε και αυτό σε ένα μήνα όταν πιάσει το setup του 8700Κ όλες τις βελτιώσεις) μηχανές που είναι μπροστά οι RYZEN? βάλτε μνήμες των 4Ghz/1000ευρώ και νεράκι και στον Ι7 βάλτε 2133Mhz , πάλι στο 99,999999999% των εφαρμογών πίσω θα είναι.

δεν σας αρέσει η κορυφή πάμε στους Ι5 8400 έναντι του 1600Χ , πάλι πίσω είναι στους 1000 ζητημα αν 1 πρέπει να προτιμήσει RYZEN1600.

καλώς-κακώς , η ΙΝΤΕΛ είναι μπροστά πάλι και μοσχοπουλάει. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω γιατί γνωρίζω άτομα με καινουριους κλοκαρισμένους R1600 που θέλουν να αγοράσουν intel και την πάτησαν 2η φορά μετά τον 8πυρηνο MYASS ΑΜ3+ και πλέον δεν θα πάρουν ΑΜD ακόμη και αν βγάλει 100πυρηνο στα 10Ghz.

Βαλτε ένα ντισκλαιμερ ότι ο 1 στους 10.000 που τρέχουν ταυτόχρονα πολλά VM ή το συγκεκριμένο ρεντερινγκ τους συμφέρει ο  ryzen1800Χ να τελειώνουμε.

Φιλε ακομα περιμενω τα λεφτα απο το στοιχημα...  κατα τα αλλα καλυτερα μην γραφεις... περιορισου σε αυτα μου γνωριζεις και όχι σε αυτα που πιστευεις....

http://www.guru3d.com/articles_pages/intel_core_i7_8700k_processor_review,18.html

Διαβασε

Υ.Γ. τα νουμερα των ryzen στο cpuz ειναι ολα λαθος ,ειναι πολύ μεγαλυτερα τα score απο αυτα που αναφερει.

• Like 2
Δημοσ.

Review των i5 8400 και 8600k από eurogamer με stock cooler και μνήμες στα 2666MHz για τον 8400 και στα 3000MHz 8600k. Έχει gaming μετρήσεις με ryzen στα 4ghz με 3200MHz μνήμες.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-intel-coffee-lake-s-core-i5-8400-i5-8600k-review

Ναι αλλά σε open bench και με 20C Abient, Ελλάδα σε κλειστό κουτί και 30C+ Abient δεν νομίζω να τα κρατάει τα 3.8GHz με το stock Cooler. 

Ίσως. Όπως και να έχει σε gaming χρήση πιθανότατα θα τα πηγαίνει μια χαρά. Προσωπικά πιο πολύ ο θόρυβος θα με ανησυχούσε παρά το throtling.

• Like 2
Δημοσ.

Για καθίστε ρε παιδιά , πέρα από 2-3 ρεντερινγκ (θα το δούμε και αυτό σε ένα μήνα όταν πιάσει το setup του 8700Κ όλες τις βελτιώσεις) μηχανές που είναι μπροστά οι RYZEN? βάλτε μνήμες των 4Ghz/1000ευρώ και νεράκι και στον Ι7 βάλτε 2133Mhz , πάλι στο 99,999999999% των εφαρμογών πίσω θα είναι ο ακριβότερος R1800Χ.

δεν σας αρέσει η κορυφή πάμε στους Ι5 8400 έναντι του ακριβότερου 1600Χ , πάλι πίσω είναι στους 1000 ζητημα αν 1 πρέπει να προτιμήσει RYZEN1600X.

καλώς-κακώς , η ΙΝΤΕΛ είναι μπροστά πάλι και μοσχοπουλάει. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω γιατί γνωρίζω άτομα με καινουριους κλοκαρισμένους R1600 που θέλουν να αγοράσουν intel και την πάτησαν 2η φορά μετά τον 8πυρηνο MYASS ΑΜ3+ και πλέον δεν θα ξαναπάρουν ΑΜD ακόμη και αν βγάλει 100πυρηνο στα 10Ghz.

Βαλτε ένα ντισκλαιμερ ότι ο 1 στους 10.000 που τρέχουν ταυτόχρονα πολλά VM ή το συγκεκριμένο ρεντερινγκ τους συμφέρει ο ryzen1800Χ να τελειώνουμε. Μας πρήξατε με τους RYZEN , έρχεται κανένας στα θέματα του RYZEN να σας λέει ότι τσάμπα παλεύετε με τις πανάκριβες μνήμες και το κλοκάρισμα γιατί ποτέ δεν θα πλησιάσετε τους coffee?

ΥΓ

Οσον αφορά τις μητρικές στις ΦΘΗΝΕΣ τα 2/3 του κόστους είναι το κόστος του CHIPSET και οι κατασκευαστές μπαίνουν μέσα με τα τσαρούχια και θα πτώχευσαν ΑΝ δεν πουλήσουν τις ακριβές με τα μπιχλιμπίδια! Γιατί αγοράζουμε τις ακριβές με τα μπιχλιμπίδια? Γιατί έτσι γουστάρουμε , αλλιώς θα είμασταν ακόμη όπως στην βαρσοβία του '80 θα είχαμε όλοι ένα γκρι δυαρι σε ένα μπλοκ και θα παίρναμε όλοι ένα μπλε λαντα στα γεράματα όταν το καθεστώς θα είχε να μας δώσει.

Ηλικιακά απέκτησες δικαίωμα ψήφου φιλτατε; Έχεις ryzen ή καφέ και ξέρεις τα σενάρια που είναι μπροστά ο ένας ή ο άλλος; Όχι αν είναι φέρε τον 8400 να βάλουμε φίλτρα με adobe premiere σε 1080p βίντεο, να το βλέπουμε live σε preview, από πίσω να σκανάρει το antivirus και να έχουμε και 4-5 παράθυρα ανοιχτά chrome να βλέπουμε μπαλιτσα στην δεύτερη οθόνη ή να βάλουμε καμιά ταινία να δει η μικρή... Στον 1600 ακόμη και στοκ τα κάνω νεράκι με μνήμες των 145 ευρώ στα 3200hz, δεν χρειάζεται καν να τον πάω στα 3,6-3,7... Δεν λέω καν για τον 8400, δεν ξέρω αν την παλέψει εύκολα, μπορεί, εγώ πάντως στον 1600 με όλα αυτά έχω περιθώριο να κάνω ανάλυση και καμιά θέση στο σκάκι που παλεύω να μάθω... Όμως το να υποτιμάς κατι που δεν το έχεις καν, που δεν ξέρεις τι χρήση θα του κάνει ο άλλος είναι τουλάχιστον παιδικό...ψηφίζεις; :-)
  • Like 2
Δημοσ.

akoinonitos

αυτό που είπα πες μου 1 πραγματική εφαρμογή και μου είπες το CB15?

είσαι σίγουρος ότι σε 1 μήνα ένα καλοσεταρισμένο I7 8700K δεν θα βγάζει καλύτερο σκορ?

dimoskoutr

Φίλε άστο , προσωπικά έχουν περάσει από τα χέρια μου εκατοντάδες περισσότερα gaming pc από όσα έχεις δει εσύ στο youtube. Επίσης αν βρεις κάποιον που σου λέει ότι θέλει το συγκεκριμένο σενάριο βάλε τον fx8320 , ακόμη καλύτερα. Οταν μεγαλώσεις θα σου δείξω πως δουλευει στο battlegrounds 6πυρηνο , 8πυρηνο και ρυζεν και AM3+ δίπλα δίπλα με 3ης , 4ης , 6ης και 7ης γενιάς ιντελ. Τους 8ης , όχι δεν τους έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά έχω παραγγήλει & προπληρώσει τα πρώτα δεκα i5 8600K για την δουλειά μου. Δεν συνηθίζω να κάνω τον ξύπνιο αλλά ο εξυπναδισμός από παιδάκια που δεν έχουν να αγοράσουν ούτε μεταχειρισμένο pc 10ετίας έχει και τα όρια του.

ΥΓ

Στο προσωπικό μου γραφείο χρησιμοποιώ R1700X από τον ιουνιο αλλά όχι για gaming. (την δουλειά μου θα την έκανα και με ένα Ι3 γιατί τρέχω απλές εφαρμογές γραφείου)

Δημοσ.

Ο καθένας παίρνει αυτό που σηκώνει η τσέπη του,

..και ορίζει η σκέψη του.

Εδώ φυσικά υπάρχει το κενό αυτών που δεν ξέρουν η είναι νέοι όπως υπήρξαμε όλοι μας,και ζητάνε συμβουλές,

ε θα πάθουν και θα μάθουν και αυτοί..

Εξάλλου είναι τέτοιο το είδος μας που αν δεν πάθουμε δεν μαθαίνουμε..

Οι επιλογές μας εξάλλου δεν είναι κάτι που γίνονται μια φορά και ορίζουν το σήμερα η το χθες,

τις βρίσκουμε καθημερινά μπροστά μας.

• Like 5
Δημοσ.

akoinonitos

είσαι σίγουρος ότι σε 1 μήνα ένα καλοσεταρισμένο I7 8700K δεν θα βγάζει καλύτερο σκορ?

Φιλε εισαι μεγαλος κωλοτουμπας και δεν θα ασχοληθω περισσοτερο μαζι σου, ανεφερες εφαρμογη ,σου ειπα το cinebench ,δεν μιλησες για κλοκαρισμενους επεξεργαστες (κλοκαρουν και οι ryzen ξερεις). Κοιτα το review που σου εβαλα πιο πανω να μορφωθεις λιγο. Εχει ενα σκασμο εφαρμογες... Τελος της συζητησης γτ δεν εχει νοημα να συζητας με fanboys... Καληνυχτα σου.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ παρέλαβα τις μνήμες με τα κοκοψώψαρα (TridentZ 3600C16 RGB), τώρα ελπίζω να έρθει και ο καϊφές στην ώρα του, γιατί θα 'χει κόκκαλα μου φαίνεται...

Πάντως μην βιάζεστε να κρίνετε τον 8400, με μητρικές των 80-90€ μια χαρά είναι το vfm του overall, όχι μόνο για gaming. Απλά οι Ζ370 είναι αρκετά τσιμπημένες.

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε εισαι μεγαλος κωλοτουμπας και δεν θα ασχοληθω περισσοτερο μαζι σου, ανεφερες εφαρμογη ,σου ειπα το cinebench ,δεν μιλησες για κλοκαρισμενους επεξεργαστες (κλοκαρουν και οι ryzen ξερεις). Κοιτα το review που σου εβαλα πιο πανω να μορφωθεις λιγο. Εχει ενα σκασμο εφαρμογες... Τελος της συζητησης γτ δεν εχει νοημα να συζητας με fanboys... Καληνυχτα σου.

Όταν έρθουν οι μητρικές των Η και Β για τους Coffee , μια χαρά νόημα έχει ο 8400 αν τον θες αποκλειστικά για gaming ή δεν θες εξωτερικά γραφικά.

Εντάξη η αγορά έχει γίνει λίγο κ@λος με 500 διαφορετικά CPU το κάθε ένα να κάνει και κάτι καλύτερο κάπου και το άλλο κάπου αλλού.

Όλα έχουν νόημα.

Μέχρι να έρθουν οι Η και Β, οι τιμές φαίνεται να παραμένουν σταθερές στα CPU για αυτά που ανέφερα προηγουμένως. 

Τον 1600 δεν τον βλέπω να πέφτει και αυτό γιατι all around είναι ισχυρότερο cpu από τον 8400. 

Ο μόνος λόγος να πέσει είναι γιατί δεν φορά IGP , αλλά αυτό προς το παρόν το αντισταθμίζουν οι ακριβότερες Z370.

Καλό 2018 για να δούμε που θα κάτσει ξανά η μπίλια και αν θα πάρουμε κάτι φτηνότερα απ` ότι το παίρνουμε σήμερα.

Edit : Οι μνήμες έχουν αρχίσει να παίρνουν την κάτω βόλτα ή μου φαίνεται ?

145€ mushkin 16gb ddr4 3000Mhz πήρε το μάτι μου σήμερα.  B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

akoinonitos

dimoskoutr

Φίλε άστο , προσωπικά έχουν περάσει από τα χέρια μου εκατοντάδες περισσότερα gaming pc από όσα έχεις δει εσύ στο youtube. Επίσης αν βρεις κάποιον που σου λέει ότι θέλει το συγκεκριμένο σενάριο βάλε τον fx8320 , ακόμη καλύτερα. Οταν μεγαλώσεις θα σου δείξω πως δουλευει στο battlegrounds 6πυρηνο , 8πυρηνο και ρυζεν και AM3+ δίπλα δίπλα με 3ης , 4ης , 6ης και 7ης γενιάς ιντελ. Τους 8ης , όχι δεν τους έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά έχω παραγγήλει τα πρώτα 10 i5 8600K για την δουλειά μου.

Γνωρίζεις και πόσα gaming pc έχουν περάσει από τα χέρια μου... Εντυπωσιάζομαι... Τελικά δεν ψηφίζεις σίγουρα... Το σενάριο που σου είπα εγώ το θέλω, το κάνω... Όλα τα υπόλοιπα που λες είναι παιδικά για νηπιαγωγείο..."το δικό μου είναι καλύτερο και θα το πω στην κύρια"... Με το καλό να στήσεις τα νέα σου pc για την δουλειά σου, να τα δοκιμάσεις και να σε εξυπηρετούν. Άσε όμως τους άλλους να έχουν σενάρια χρήσης που δεν εξυπηρετούνται καλύτερα από αυτό που εσύ θεωρείς τον καλύτερο επεξεργαστή για gaming!!! Περιμένω χρήση του 8400 όπως σου είπα να μας πεις εντυπώσεις, εγώ σου είπα την δική μου και ότι με υπερκαλύπτει ο 1600... Θα χαρώ να μάθω για τον 8400 σε αντίστοιχη χρήση για να τον προτείνω μιας και είναι λίγο πιο μπροστά σε gaming. Όσο για το αν ο 8320 θα ήταν καλύτερος στο σενάριο που σου είπα, ότι προπλήρωσες 10 επεξεργαστές των 300 έκαστος, ότι είμαι παιδάκι που δεν έχω να αγοράσω υπολογιστή δεκαετίας... νηπιαγωγείο.

Επίσης θα χαρώ να μάθω πόσο πιο εύκολα κάνει αυτά που σου είπα το θηρίο σου στο γραφείο με δύο παραπάνω πυρήνες και 4 threads ακόμη... άλλωστε η επόμενη αναβάθμιση στους ryzen θα είναι σε 8πυρηνο για μένα... Άλλη κατηγορία επεξεργαστές με ισχύ να φαν και οι κότες. Ανυπομονώ και για τον αντίστοιχο της intel, αν και θα μείνω σε amd και λόγω πλατφόρμας, ( nvme και θηρίο volta κανένας; Πόσο ακόμη θα είναι υπεραρκετά τα 16 pci lanes για τέτοιες θηριώδης κάρτες και δεν θα επιρεάζονται από κόψιμο λόγω ύπαρξης δίσκου που χρειάζεται επίσης 4 lanes στο σύστημα;;; )

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι αν είναι φέρε τον 8400 να βάλουμε φίλτρα με adobe premiere σε 1080p βίντεο, να το βλέπουμε live σε preview, από πίσω να σκανάρει το antivirus και να έχουμε και 4-5 παράθυρα ανοιχτά chrome να βλέπουμε μπαλιτσα στην δεύτερη οθόνη ή να βάλουμε καμιά ταινία να δει η μικρή... Στον 1600 ακόμη και στοκ τα κάνω νεράκι με μνήμες των 145 ευρώ στα 3200hz, δεν χρειάζεται καν να τον πάω στα 3,6-3,7... Δεν λέω καν για τον 8400, δεν ξέρω αν την παλέψει εύκολα, μπορεί, εγώ πάντως στον 1600 με όλα αυτά έχω περιθώριο να κάνω ανάλυση και καμιά θέση στο σκάκι που παλεύω να μάθω...

Ναι ειδικά το adobe premier που λατρεύει το single thread perfomance δεν ήταν και το καλύτερο παράδειγμα :)

Πάντως έχει καταντήσει λίγο καραμέλα αυτό το πράγμα με τα threads.. λες και όλοι μας εδώ πέρα αν τελειώσει κάτι 5sec μετά θα πάθουμε κάτι, τεσπα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...