Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Noctua d15s ειναι η noctua d15 αλλα με ενα φανακι λιγοτερο αν δεν κανω λαθος,και βγηκε για να ριξει το κοστος της αρχικης noctua d15.

Επισης υποψην αλλα αν οντως κανεις την αλλαγη να ξερεις οτι ισως εχεις θεμα με τις ram,κοινως θελει low profile(αν παιξεις με 4dimmakia).

Η D15s δεν βγήκε για να ρίξει το κόστος, σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει συστήματα με high profile ram. Διαφέρει και στο σχήμα,εκτός του ενός fan. Στη μεριά των ραμ,είναι στενότερη και επίσης είναι και ελάχιστα πιο μικρή στην μεριά των pcie ,για να αφήνει μεγαλύτερο κενό. Οι επιδόσεις της παραμένουν υψηλές ,με διαφορές 1-3 c από την D15 ,ανάλογα το σενάριο. 

Εγώ την δουλεύω με τις dominator και έχω προσθέσει και ένα 9mm fan της noctua για high oc σενάρια.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η D15s δεν βγήκε για να ρίξει το κόστος, σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει συστήματα με high profile ram. Διαφέρει και στο σχήμα,εκτός του ενός fan. Στη μεριά των ραμ,είναι στενότερη και επίσης είναι και ελάχιστα πιο μικρή στην μεριά των pcie ,για να αφήνει μεγαλύτερο κενό. Οι επιδόσεις της παραμένουν υψηλές ,με διαφορές 1-3 c από την D15 ,ανάλογα το σενάριο. 

Εγώ την δουλεύω με τις dominator και έχω προσθέσει και ένα 9mm fan της noctua για high oc σενάρια.

Ισχυει οτι λογω σχεδιασμου της επιτρεπει ανετα 4 slots στις ram αλλα γενικα η ολη επιλογη του ενος φαν(μιας και αν θες βαζεις και δευτερο)ειναι περισσοτερο λογω του κοστους,γιαυτο αλλωστε και την ονομασαν d15s ασχετως αν στην πραξη πολυ κακως εχει τοσο τσουχτερη τιμη.100ευρω ψυκτρα με ενα φανακι(ανεξαρτητως επιδοσεων)ειναι ψιλο απαραδεκτο.

Βασικα ειναι μια νεοτερη εκδοση της U14s η οποια u14s ειχε θεμα με το 1ο ram slot για high profile μνημες.

Βεβαια και οι δυο ψυκτρες με ενα φανακι κανουν τρομερη δουλεια.

Η Noctua d15s ειναι η noctua d15 αλλα με ενα φανακι λιγοτερο αν δεν κανω λαθος,και βγηκε για να ριξει το κοστος της αρχικης noctua d15.

Επισης υποψην αλλα αν οντως κανεις την αλλαγη να ξερεις οτι ισως εχεις θεμα με τις ram,κοινως θελει low profile(αν παιξεις με 4dimmakia).

Λεφτερη περαν του κλασσικου με τα καλοριζικα,βλεπω οτι και εσενα το λογοτυπο maximus κρυβεται πισω απο το πισω φανακι,αρα δεν ηταν μονο ιδιαιτεροτητα του κουτιου μου,μαλλον θελει να μην εχεις καθολου πισω φανακι για να φαινεται.

Εγω τσιμπησα και 4 φανακια Arctic 14ρια γιατι το κουτι μου εχει θεματακι με το airflow.

Κουκλι παντως η asus hero αν και δυστηχως τσιμπημενη η τιμη σε σχεση με παλια.

https://www.skroutz.gr/s/7106768/Noctua-NH-D15S.html

Αυτή λέω στην οποία έχω προσθέσει και δεύτερο ανεμιστήρα.

Oι μνήμες μου είναι low profile.

https://www.skroutz.gr/s/7106768/Noctua-NH-D15S.html

Αυτή λέω στην οποία έχω προσθέσει και δεύτερο ανεμιστήρα.

Oι μνήμες μου είναι low profile.

Μια χαρά είναι δεν μασάει.

Είχα δεν είχα ψήθηκα.

Θα χτυπήσω το συστηματάκι του Fulgore φέτος και του χρόνου πάμε για gtx 2080ti και 34αρι wide curved gs 144hz με το καλό.

Πιστεύω ότι η Noctua 15s με τα δύο fan θα κρατήσει σχετικά δροσερό τον 8700Κ.

με βάση τα χρήματα που θα δώσεις του χρόνου εγώ θα σου πω go for it.

Ούτως ή άλλως το γνωρίζεις ότι κάνεις αλλαγή πλατφόρμας και όχι αναβάθμιση ,και μιας και έχεις την όρεξη γιατί όχι?:P

Εγώ πχ δεν θα το κάνα ,αλλά πάλι εγώ ούτε 1440 uw monitor θα πάρω με 2080ti.

• Like 1

Πάντως όταν λες ότι θα πας στο build μου υποθέτω εννοείς cpu και μητρική μιας οι ram και η ψυκτρα δεν είναι κάτι το τρομερό,όχι ότι έχω παράπονο βέβαια.

Πάντως όταν λες ότι θα πας στο build μου υποθέτω εννοείς cpu και μητρική μιας οι ram και η ψυκτρα δεν είναι κάτι το τρομερό,όχι ότι έχω παράπονο βέβαια.

Και να θες να πάρεις D15 δεν χωράει στο κουτί ρε συ. Τι τέρατα είναι αυτά.

Αξιζει αναβαθμιση απο τα κομματια της υπογραφης σε 8700Κ/Ζ370/16GB @ 3.200?

Καθαρα για gaming σε 4Κ αναλυση (BF1 και τα καινουρια, οπως Shadow of War, Evil Within 2, AC Origins, Battlefront 2 κλπ κλπ)?

(Ψυξη Cryorig A40 Ultimate)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...