~Palpatin~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 @akoinonitos Το περίεργο είναι ότι τις περισσότερες μπλε οθόνες τις είχα στα ελαφριά φορτία του folding@home. Όταν πέρναγα με επιτυχία πολλές ώρες σε handbrake. Είδα επίσης ότι αν αγνοούσα τα σημάδια αστάθειας του folding και συνέχιζα να κάνω encoding σε κάποιο θα εμφανιζόταν τελικά το λάθος ή η μπλε οθόνη. Έφτασα να δώσω επιπλέον 0,02volt για να είμαι σταθερός στο folding και από την τελική αυτή ρύθμιση κανένα πρόβλημα για μήνες. Γι'αυτό και βλέπω με σκεπτικισμό τα "εγγυημένα" Ghz των prebinned cpu του derbauer. Χοντρικές δοκιμές κάνει για να κατατάξει τα διάφορα κομμάτια. Απλά να ξέρεις ότι το δικό σου είναι στο 10% των καλύτερων κομματιών π.χ. Δεν προσφέρει αληθινή εγγύηση σταθερότητας για την Χ συχνότητα. Αναμεσα σε δύο cpu που πέρασαν το τεστ για 5,2Ghz το ένα μπορεί να είναι πραγματικά σταθερό εκεί και το άλλο όχι. Τίποτα δεν συγκρίνεται με πρακτικές βαριές εφαρμογές όπως το handbrake και το folding. Και σε παλιότερα cpu το encoding ήταν πιο αξιόπιστο από ibt κτλ. Μου τύχει ουκ ολίγες φορές να περνάει τα πάντα όλα να benchaρω και στο παιχνίδι να μου ρίχνει μπλε. Όπως τα λες είναι, απλά είναι και ανάλογα στο παιχνίδι και συνήθως ακόμη και στα δύσκολα μπορεί να παίξεις 18-20 ώρες χωρίς κιχ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jerky Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Και για να κλεισω με το θεμα των Benchmarks μιας και δεν ειναι το καταλληλο θεμα εδω για αυτα(μιας και βλεπω οτι αρκετος κοσμος εχει περιεργεια για θερμοκρασιες και ρολογια κυριως απο πλευρας αεροψυξης),ετρεξα ενα cinebench με 1.295 volt στα 5ghz και μεγιστες θερμοκρασιες ειδα περιπου στα 78-80. Σε γενικες γραμμες πολυ καλα αποτελεσματα(προσωπικη γνωμη)για αεροψυξη των 60 περιπου ευρω. Τωρα για πιο ακριβες ψυξεις ή συγκριση με αυτες δεν μπορω να πω κατι μιας και δεν εχω καποια αλλη ψυξη. Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου επιβεβαιώνοντας ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα και στην δικιά μου περίπτωση (8700k , gigabyte aorus gaming 7) Με κάποια γρήγορα test cinebench με 1.28 volt στα 5ghz και corsair h110i gtx (aka h115i) δεν ξεπέρασε τους 77c σε πυρήνες. Θα γίνουν και άλλες δοκιμές μιας και έχουν βρει 2 νέα bios κτλ άλλα η πρώτη μου εικόνα συμφωνεί με τα λεγόμενα του fulgore περί θερμοκρασίας και 5ghz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=b0Oeme4V2bM&feature=push-u&attr_tag=Rh8bckKqH5_z30Mi-6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Λοιπον σας γραφω απο το νεο pc και μιας και εκανε παραπονα ο συμφορουμιτης fallen,ειπα να κανω oc και με μια γρηγορη ματια ο επεξεργαστης πηγε στα 5ghz με ενα προχειρο oc με 1.35 περιπου.Βεβαια δεν εχω την καλυτερη ψυξη τ ης αγορας αλλα η noctua u14s για 1φαν ψυκτρα ειναι αψογη. Άντε καλορίζικος,απ'οτι είδα σκοτώνει, και κοίτα αν περνάς καμιά φορά έξω απο καμιά εκκλησία της Αγ.Κυριακης μπες άναψε και κανένα κεράκι που σε γλίτωσε από τα χειρότερα.. :lol: https://www.youtube.com/watch?v=b0Oeme4V2bM&feature=push-u&attr_tag=Rh8bckKqH5_z30Mi-6 Ρε @loaz μην τους πιστεύετε τους βλαμμένους αυτούς ουτε όταν βγάζουν μπροστά την Intel.. είναι πουλημένα τομάρια που πλέον κοροϊδεύουν κόσμο χωρίς καμιά αναστoλη. Ειδικά στο premiere.. https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Premiere-Pro-CC-2017-1-2-CPU-Performance-Core-i7-8700K-i5-8600K-i3-8350K-1047/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλά η pudget να πουλήσει θέλει. Κλέφτες θα γίνουν; Ψεύτες είναι πιο ευκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Jay(του παραπάνω video)τόσο πολύ άγχος είχες για τα αποτελέσματα που ούτε ποια μητρική χρησιμοποιείς ξέρεις? Ούτε ένα χαπατο δεν έγραψε από κάτω ότι το μοντέλο της μητρικής του(z370 deluxe)δεν υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 :D 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Άντε να παραλάβω και 'γω..Σας ζηλεύω Στο μεταξύ ετοιμάζεται και το συγκριτικό, προστέθηκε και το Shadow of War στην λίστα μιας και βγήκε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Είχα δεν είχα ψήθηκα. Θα χτυπήσω το συστηματάκι του Fulgore φέτος και του χρόνου πάμε για gtx 2080ti και 34αρι wide curved gs 144hz με το καλό. Πιστεύω ότι η Noctua 15s με τα δύο fan θα κρατήσει σχετικά δροσερό τον 8700Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ψήθηκες για 8700K ενώ έχεις 6800K ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Πεταμένα λεφτά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Πιθανώς αλλά..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Είχα δεν είχα ψήθηκα. Θα χτυπήσω το συστηματάκι του Fulgore φέτος και του χρόνου πάμε για gtx 2080ti και 34αρι wide curved gs 144hz με το καλό. Πιστεύω ότι η Noctua 15s με τα δύο fan θα κρατήσει σχετικά δροσερό τον 8700Κ. Η Noctua d15s ειναι η noctua d15 αλλα με ενα φανακι λιγοτερο αν δεν κανω λαθος,και βγηκε για να ριξει το κοστος της αρχικης noctua d15. Επισης υποψην αλλα αν οντως κανεις την αλλαγη να ξερεις οτι ισως εχεις θεμα με τις ram,κοινως θελει low profile(αν παιξεις με 4dimmakia). Λεφτερη περαν του κλασσικου με τα καλοριζικα,βλεπω οτι και εσενα το λογοτυπο maximus κρυβεται πισω απο το πισω φανακι,αρα δεν ηταν μονο ιδιαιτεροτητα του κουτιου μου,μαλλον θελει να μην εχεις καθολου πισω φανακι για να φαινεται. Εγω τσιμπησα και 4 φανακια Arctic 14ρια γιατι το κουτι μου εχει θεματακι με το airflow. Κουκλι παντως η asus hero αν και δυστηχως τσιμπημενη η τιμη σε σχεση με παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Η Noctua d15s ειναι η noctua d15 αλλα με ενα φανακι λιγοτερο αν δεν κανω λαθος,και βγηκε για να ριξει το κοστος της αρχικης noctua d15. Επισης υποψην αλλα αν οντως κανεις την αλλαγη να ξερεις οτι ισως εχεις θεμα με τις ram,κοινως θελει low profile(αν παιξεις με 4dimmakia). Λεφτερη περαν του κλασσικου με τα καλοριζικα,βλεπω οτι και εσενα το λογοτυπο maximus κρυβεται πισω απο το πισω φανακι,αρα δεν ηταν μονο ιδιαιτεροτητα του κουτιου μου,μαλλον θελει να μην εχεις καθολου πισω φανακι για να φαινεται. Εγω τσιμπησα και 4 φανακια Arctic 14ρια γιατι το κουτι μου εχει θεματακι με το airflow. Κουκλι παντως η asus hero αν και δυστηχως τσιμπημενη η τιμη σε σχεση με παλια. Σ ευχαριστώ φιλε. Ναι όντως, τωρα που το είπες το παρατήρησα.. Βλακεία οντως..και δε λεει να μην εχεις πίσω φαν. (αν και έβαλα και 2 πάνω για εξαγωγή αέρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις