GLA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Λοιπον σας γραφω απο το νεο pc και μιας και εκανε παραπονα ο συμφορουμιτης fallen,ειπα να κανω oc και με μια γρηγορη ματια ο επεξεργαστης πηγε στα 5ghz με ενα προχειρο oc με 1.35 περιπου.Βεβαια δεν εχω την καλυτερη ψυξη τ ης αγορας αλλα η noctua u14s για 1φαν ψυκτρα ειναι αψογη. Καλοδούλευτο φίλε πολύ καλά νέα ότι πάει τόσο εύκολα στα 5ghz ο 8700k. Μητρική πηγες στην hero έτσι?
IoaZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Περιμένουμε με ανυπομονησία και άλλα αποτελέσματα από το OC
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι εδω το καταλληλο θεμα για oc απλα το ανεφερα καθαρα επειδη ρωτησε ενας συμφορουμιτης αν πηγαινει πανω απο 4.8,εκτος αν μου εκατσε εμενα καλο τσιπακι(που δεν το πιστευω)και φυσικα δεν εχω και την καλυτερη δυνατη ψυξη(πρωτη φορα ασχολουμαι με oc). Σε auto πηγε στα 4.7 αλλα ανεβαζε αρκετο ρευμα.Ειδα στο bench του cpuz μεχρι και 1.38 να φτανει. 3
benign Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Λοιπον σας γραφω απο το νεο pc και μιας και εκανε παραπονα ο συμφορουμιτης fallen,ειπα να κανω oc και με μια γρηγορη ματια ο επεξεργαστης πηγε στα 5ghz με ενα προχειρο oc με 1.35 περιπου.Βεβαια δεν εχω την καλυτερη ψυξη τ ης αγορας αλλα η noctua u14s για 1φαν ψυκτρα ειναι αψογη. Καλοδουλευτος και απροβληματιστος ! 1
GLA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι εδω το καταλληλο θεμα για oc απλα το ανεφερα καθαρα επειδη ρωτησε ενας συμφορουμιτης αν πηγαινει πανω απο 4.8,εκτος αν μου εκατσε εμενα καλο τσιπακι(που δεν το πιστευω)και φυσικα δεν εχω και την καλυτερη δυνατη ψυξη(πρωτη φορα ασχολουμαι με oc). Σε auto πηγε στα 4.7 αλλα ανεβαζε αρκετο ρευμα.Ειδα στο bench του cpuz μεχρι και 1.38 να φτανει. 5ghz σε όλους τους πυρήνες? Εξαιρετική επίδοση αν είναι stable.
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Σε stress test στο cpu z με ρευμα 1.295 στα 5000 ειδα μεγιστη θερμοκρασια 84βαθμους. Βεβαια εννοειται οτι ουτε μια μπλε οθονη ως τωρα και παντα σε noctua u14s. Σε αναλογη πιο ακριβη υδροψυξη θα ανεβαινει και παραπανω λογικα. 2
7nisiotis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Λοιπον σας γραφω απο το νεο pc και μιας και εκανε παραπονα ο συμφορουμιτης fallen,ειπα να κανω oc και με μια γρηγορη ματια ο επεξεργαστης πηγε στα 5ghz με ενα προχειρο oc με 1.35 περιπου.Βεβαια δεν εχω την καλυτερη ψυξη τ ης αγορας αλλα η noctua u14s για 1φαν ψυκτρα ειναι αψογη.Μεγια Fulgore Περιμένουμε καμία φωτό και λεπτομέρειες ( μέχρι να γυρίσω σελίδα στο τοπικ είχες γράψει περί v core + temps ) edit
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μεγια Fulgore Περιμένουμε καμία φωτό και λεπτομέρειες Ε τι παραπανω λεπτομερειες να σου δωσω? Ειχα βεβαια και βοηθεια απο φιλο/συμφορουμιτη που το κατεχει το αθλημα οχι μονο στο oc αλλα και στο στησιμο του κουτιου μιας και η ρημαδο noctua ισα ισα χωρεσε στο p400s. Κατεβαζω και παιχνιδι βεβαια να δω συμπεριφορα για να δω με τι ρευματα/ρολογια θα παιξω. Σε multi score παντως βγαζω 4400 και 4542 βγαζει τον 1800x. Αυτα δεν τα αναφερω για να ξεκινησω vs αλλα για το ποσο τα benchmarks ειναι σωστα η οχι. 2
GLA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ε τι παραπανω λεπτομερειες να σου δωσω? Ειχα βεβαια και βοηθεια απο φιλο/συμφορουμιτη που το κατεχει το αθλημα οχι μονο στο oc αλλα και στο στησιμο του κουτιου μιας και η ρημαδο noctua ισα ισα χωρεσε στο p400s. Κατεβαζω και παιχνιδι βεβαια να δω συμπεριφορα για να δω με τι ρευματα/ρολογια θα παιξω. Σε multi score παντως βγαζω 4400 και 4542 βγαζει τον 1800x. Αυτα δεν τα αναφερω για να ξεκινησω vs αλλα για το ποσο τα benchmarks ειναι σωστα η οχι. P400S έχεις και εσύ? Και εγώ αυτό έβαλα με noctua u14s θα την χωρέσουν εκεί στα vision studio η να πάω σε μικρότερη?
7nisiotis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ε τι παραπανω λεπτομερειες να σου δωσω? Ειχα βεβαια και βοηθεια απο φιλο/συμφορουμιτη που το κατεχει το αθλημα οχι μονο στο oc αλλα και στο στησιμο του κουτιου μιας και η ρημαδο noctua ισα ισα χωρεσε στο p400s. Κατεβαζω και παιχνιδι βεβαια να δω συμπεριφορα για να δω με τι ρευματα/ρολογια θα παιξω. Σε multi score παντως βγαζω 4400 και 4542 βγαζει τον 1800x. Αυτα δεν τα αναφερω για να ξεκινησω vs αλλα για το ποσο τα benchmarks ειναι σωστα η οχι. Έγραφα το κείμενο πριν γυρίσω σελιδα μετά είδα τα πρώτα αποτελέσματα από o/c / temps κλπ :-P 1
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 P400S έχεις και εσύ? Και εγώ αυτό έβαλα με noctua u14s θα την χωρέσουν εκεί στα vision studio η να πάω σε μικρότερη? Κοιτα χωραει η ψυκτρα αλλα κυριολεκτικα οριακα σε σημειο να κλεινει κυριολεκτικα πανω στο τζαμι. Παντως επειδη ειναι νωρις και επειδη το καθε set up ποικιλει,κρατατε και ενα ενδεχομενο να μην πιανουν ολοι το ιδιο ευκολα τα 5ghz. 2
HyperionX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Κοιτα χωραει η ψυκτρα αλλα κυριολεκτικα οριακα σε σημειο να κλεινει κυριολεκτικα πανω στο τζαμι. Παντως επειδη ειναι νωρις και επειδη το καθε set up ποικιλει,κρατατε και ενα ενδεχομενο να μην πιανουν ολοι το ιδιο ευκολα τα 5ghz. Μεγειες καλοδουλευτος... Βγάζει intelburntest στα 5; Και αν μπορείς να μας πεις και το batch σου?
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Να σου πω την αληθεια διαβαζω στην περιγραφη οτι το εν λογω bench στρεσαρει παρα πολυ τον επεξεργαστη αρα μαλλον θα το αποφυγω,δεδομενης και της ψυξης που εχω προς το παρον. 1
GLA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Κοιτα χωραει η ψυκτρα αλλα κυριολεκτικα οριακα σε σημειο να κλεινει κυριολεκτικα πανω στο τζαμι. Παντως επειδη ειναι νωρις και επειδη το καθε set up ποικιλει,κρατατε και ενα ενδεχομενο να μην πιανουν ολοι το ιδιο ευκολα τα 5ghz. Κατάλαβα οπότε να πάω για u12s είναι μικρότερη από την 14αρα? Και 4.8 να πιάνουμε πάλι εξαιρετικά είναι μιλάμε για 6 πυρήνες στα 5ghz.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλοταξιδος ο πυραυλος fulgore. Αυτο παει προς ολους: ναι στρες τεστ, αλλα μημ τα βασανίζεται τα τσιπακια no reason. Αμα με cinebench και aida ειναι stable, τοτε μην το πεις ουτε του παπά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις