Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα την Aorus Gaming 7 από msystems. Παραλαμβάνω την Τρίτη 17/10. Είχα πάνω από 20ετία να πάρω Gigabyte μητρική. Για να δούμε τι θα μας βγει...

Για optane memory που ρώτησα σε προηγούμενο ποστ, έχει κανένας εικόνα τι παίζει?

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα την Aorus Gaming 7 από msystems. Παραλαμβάνω την Τρίτη 17/10. Είχα πάνω από 20ετία να πάρω Gigabyte μητρική. Για να δούμε τι θα μας βγει...

Για optane memory που ρώτησα σε προηγούμενο ποστ, έχει κανένας εικόνα τι παίζει?

Για το τελευταίο δεν γνωρίζω τι παίζει.

Και εγώ αν αρχικά το ξέρα αυτό με τις hero και το wifi ίσως την giga να έπαιρνα, αλλά και πάλι υπερβολικός περιττός φωτισμος(αν τον απενεργοποιεις χάνει αρκετά την αξία της αφού είναι από τα selling points της.

Καλό value πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Mην πετας τα λεφτα σου στους 8ριδες , περιμενε μερικους μηνες μεχρι την ελευση των ice lake 

Η πιο ηλίθια συμβουλή που μπορει να διαβασει καποιος σε τετοιου ειδους topic, sry δεν εχω κακη προθεση αλλα ειναι η αληθεια.

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό και η υψηλότερη τιμή προσπαθούν να χωρέσουν όλα αυτά που έχει μια μεγάλη μητρική σε μια μικρότερη.

Δημοσ.

Η πιο ηλίθια συμβουλή που μπορει να διαβασει καποιος σε τετοιου ειδους topic, sry δεν εχω κακη προθεση αλλα ειναι η αληθεια.

Ποια ειναι αληθεια ΔΗΛΑΔΗ ? 

Να σκασει 600αρες για να κερδισει 5-10 φραμες παραπανω?

Για δωσμας τα φωτα σου

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για το λινκ φίλε μου. Ο τύπος που έγραψε το άρθρο, δεν έχει προσωπικά δοκιμάσει optane αλλά την ψιλοθάβει. Στα σχόλια από κάτω βέβαια υπάρχουν αναφορές ότι υπάρχει χρησιμότητα ως RAM cache drive και ότι βοηθάει στην πράξη τις επιδόσεις σε συνδυασμό με m.2 NVME ssd. Γίνεται αναφορά επίσης ότι επίκειται 2ης γενιάς optane από τη Micron μιας και είναι κοινό project με την intel... (απ' ό,τι κατάλαβα δλδ...)

• Like 1
Δημοσ.

Ποια ειναι αληθεια ΔΗΛΑΔΗ ? 

Να σκασει 600αρες για να κερδισει 5-10 φραμες παραπανω?

Για δωσμας τα φωτα σου

Για να λέμε την αλήθεια δεν είναι καλή αγορά οι 8ρηδες για κάποιον που έχει 4790Κ και πάνω. Δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα ο πόλεμος των πυρήνων. Του χρόνου θα παίρνεις 6c/12t στα 300€ αν αληθεύουν οι φήμες για 8c mainstream. Και η AMD δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λεξη.

Ο 8700Κ είναι ούτως ή άλλως πέταμα χρημάτων, παρά μόνο για αυτούς που κρατάνε 144Hz συστήματα για μεγάλο διάστημα ή παίζουν τώρα σε 200Hz+ monitors.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...