giannhstsip Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση αφού λέτε για τιμες. .,μια asrock k4 z170 gamink & i7 6700k με υπόλοιπο εγγύησης 2 χρόνια τι τιμή μπορούν να πιάσουν μεταχειρισμένα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση αφού λέτε για τιμες. .,μια asrock k4 z170 gamink & i7 6700k με υπόλοιπο εγγύησης 2 χρόνια τι τιμή μπορούν να πιάσουν μεταχειρισμένα?? http://www.insomnia.gr/topic/501899-πόσο-να-πουλήσω-αγοράσω-ένα/page-857#entry55246961 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αχαχαχαχα έλεος, ο 1600 με μια b350 κοστίζει λιγότερο (εκτός αν βάζεις και τις μνήμες μέσα). Ναι 2 dimm 1333 8gb ( σύνολο) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι οι m.2 που μπαίνουν μέσω κάρτας PCI-E δεν τρώνε lanes από DMI. Απο manual της Asus αν θυμάμαι το είχα δει αυτό. Εξαρτάται την μητρική/chipset και θύρα σύνδεσης... πχ δες διάγραμμα της Godlike: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τα 16Χ Lanes απο CPU στους Καφέδες είναι X16 / X8-X8 ή X8-X4-X4 πχ στην godlike. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εξαρτάται την μητρική/chipset και θύρα σύνδεσης... πχ δες διάγραμμα της Godlike: Αν βάλεις nvme πάνω στις pci-e τρως από τα lanes της κάρτας γραφικών.Αυτό γιατί όλα κι όλα είναι 16lanes αυτά που βγαίνουν από το cpu. Μόνο μέσω DMI και promontory μπορείς να βάλεις nvme σε όλες τις 1151 και με chipset που να υποστηρίζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αρα αν βάλεις κάρτα με 2xm.2 θα παίξει 8 στην κάρτα γραφικών και 8 στε αυτήν. Γι αυτό και συνήθως αυτές οι κάρτες παίρνουν 2 m.2 Edit με πρόλαβε ο Τάκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αρα αν βάλεις κάρτα με 2xm.2 θα παίξει 8 στην κάρτα γραφικών και 8 στε αυτήν. Γι αυτό και συνήθως αυτές οι κάρτες παίρνουν 2 m.2 Edit με πρόλαβε ο Τάκης Οι κάρτες που κουμπωνουν επάνω 2 nvme ή 4 nvme είναι για άλλες πλατφόρμες με περισσότερα lanes από cpu ή για να μπαίνουν στα extra lanes του promontory αλλά πάλι μέσω dmi ... Αν θέλετε nvme πολλά πάτε σε TR4 που δίνει 64lanes από τα cpu ή στο 2066 με cpu απο 10core+++ και επάνω που δεν έχουν κομμένα lanes και δίνουν 44. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Οι κάρτες που κουμπωνουν επάνω 2 nvme ή 4 nvme είναι για άλλες πλατφόρμες με περισσότερα lanes από cpu ή για να μπαίνουν στα extra lanes του promontory αλλά πάλι μέσω dmi ... Αν θέλετε nvme πολλά πάτε σε TR4 που δίνει 64lanes από τα cpu ή στο 2066 με cpu απο 10core+++ και επάνω που δεν έχουν κομμένα lanes και δίνουν 44. Κι όμως σα να θυμάμαι ότι έχω δει 1151 με τέτοια κάρτα. Θα ψάξω να βρω εαν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εξαρτάται την μητρική/chipset και θύρα σύνδεσης... πχ δες διάγραμμα της Godlike: Η συγκεκριμένη με ένα γρήγορο διάβασμα παίζει με 2 m2 και χάνει 5 sata,αν παίξεις με U2 χάνει την δεύτερη m2. Για περισσότερες πληροφορίες θέλει ψάξιμο και ιδανικά το σχεδιάγραμμα όπως είπες. Κι όμως σα να θυμάμαι ότι έχω δει 1151 με τέτοια κάρτα. Θα ψάξω να βρω εαν δεν κάνω λάθος. Η κάρτα δεν έχει καμία σχέση φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 αυτο ειναι απο το manual της godlike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Οποία μητρική λέει πως δίνει πολλές M2 pci-e X4 δεν το κάνει native αλλά βάζει ένα PLX/PEX chip και κάνει ψευδοδιπλασιασμο των 16lanes του επεξεργαστή. Το άλλο σενάριο είναι να εχουν πάρει τις έξτρα lanes από το promontory και να τις πηγαίνουν για έξτρα M2. Αλλά τι να το κάνεις όταν όλα εξαρτώνται από το dmi ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 γιατι να παρει απο τον cpu ,οι 24 που δινει η μητρικη για πιο λογο υπαρχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 γιατι να παρει απο τον cpu ,οι 24 που δινει η μητρικη για πιο λογο υπαρχουν? Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιος επεξεργαστής σε ενδιαφέρει και για τι συγκεκριμένη χρήση μιλάμε αλλά στα χρήματα της godlike πως και δεν κοιτάς x299 πλατφόρμα που έχει παραπάνω επιλογές και ποικιλία(πλέον και χαμηλότερες τιμές)στις μητρικες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 δεν εχω αποφασισει ακομη τι θα φτιαξω,απλα το ψαχνω γενικα αυτο που εχω στο μυαλο ειναι ενα συστημα μονο με nvme δισκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις