Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το τι γράφεις-λες φίλε,είναι και ο τρόπος.Δεν αμφιβάλλω γι αυτά που λες,αν και κατα τη γνώμη μου ,όποιος θέλει να αγοράσει κάτι,ασφαλώς και θα πρέπει να ψαχτεί στο τι κυκλοφορεί στην αγορά και πόσο κάνει,και να τα ζυγίσει,και όχι στην πρώτη αγγελία που θα πέσει,να αγοράσει.

Άλλωστε όποιος διαβάζει αυτό το thread ,αυτομάτως ξέρει οτι κυκλοφορούν πλέον οι coffee και πόσο κάνουν.Οπότε δεν μας είπε και κάτι καινούριο.

Αν δεις το πρώτo comment θα καταλάβεις τι εννοώ.Μπήκε για να "την πεί" που λέμε λαικά :P σε αυτούς που πουλάνε...ε ας τους στείλει πμ,τι περιμένει δηλαδή,να του απαντήσουν κιολας εδώ? 

Σιγά μην στείλω PM σε καμία 10αριά άτομα ξεχωριστά. Δεν μπήκα να την πω. Απλά είπα τα πράγματα με το όνομα τους. Το να ζητάς αυτή την στιγμή 450-500 οταν μπορεί κάποιος να πάρει τον 8700+mobo, είναι αναζήτηση θυμάτων. Και δυστυχώς υπάρχουν σίγουρα μέσα στο insomnia άτομα όχι τόσο ενημερωμένα.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η intel με αυτό που προσφέρει το caseking και ο der8auer; Για το binning ή όχι, θα ξέρουμε σε 2-3 μήνες, είναι πολύ νωρίς ακόμα για στατιστικά, λογικά όλοι θα πιάνουν 4,7-4,8 και μετά θα αρχίζει το silicon lottery.

Επίσης, για τις μητρικές, μετά την έρευνα που έκανα είμαι λίγο εκνευρισμένος είναι η αλήθεια, μητρική με αυτά που θέλω, αντίστοιχη της Ζ87Χ-OC είναι από Gaming 5 κ πάνω (~240-250€), όταν η δικιά μου έκανε 170-180€. H μόνη που πλησιάζει είναι η strix-e, που πάλι δεν έχει όλα όσα θέλω (αλλά έχει wifi), αλλά κι αυτή ακόμα είναι 50€ πάνω και έχει λιγότερα USB ports πίσω κτλ >.<

Για να πουλάνε cpu με 4.8 πολύ πιθανών να μην πιάνουν όλα τους τα τα 4.8
  • Like 1
Δημοσ.

@pogchamp ρίξε και μια ματιά στους όρους χρήσης του φόρουμ & των αγγελιών...

Hint:

8. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι δεν επιτρέπεται ο καθ'οιονδήποτε τρόπο σχολιασμός αγγελιών. Μηνύματα ή αγγελίες που σχολιάζουν αγγελίες θα διαγράφονται και τα μέλη που τα δημοσίευσαν θα υπόκεινται σε κυρώσεις σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του forum.

@loaZ Ή απλά πουλάει το lasergraph ο derbauer. Ξαναλέω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, σε 2-3 μήνες θα ξέρουμε. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι τα 4,8 θα είναι το στάνταρντ, με τους λίγο τυχερούς να πιάνουν 4,9-5,0 και τους πολύ τυχερούς 5,1-5,2.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να μην έχει άμεση σχέση αλλά κάποιος που διαβάζει εδώ μέσα καλό είναι να ξέρει ότι η αγορά ολόκληρης της σειράς Skylake και Kabylake δεν έχει πια καμία αξία :

Ουσιαστικά :

i3 6100 - 7100 - 6320 - 7300 - 7320 - 7350Κ έχουν αντικατασταθεί από τον 4C/4T i3-8100

i5 6400 - 7400 - 6500 - 7500 - 6600 - 7600 - 6600Κ - 7600Κ έχουν αντικατασταθεί από τον 4C/4T i3-8100 και τον 6C/6T i5-8400

Σε πολύ καλύτερες τιμές. 

Ελπίζω να μην μου διαφεύγει κάποιος ... ααα!! θα βάλω και

i7-6700 - 6700Κ - 7700 και με ερωτηματικό τον i7-7700K με τον 6C/6T I5-8600K 

Γιατί με ερωτηματικό τον 7700k,υπάρχει κάποιο όφελος σε οποιονδήποτε που αγοράζει τώρα ,η αγορά του 7700k ??

Ερωτηματικό έβαλα ... μην παρεξηγιέσαι τόσο ...  χαχαχαχαχαχα

κάτσε να το αλλάξω ... ΚΑΙ ΤΟΝ i7-7700Κ OK τώρα ... χαχαχαχαχα 

και ξαναγράφω ... σε πολύ καλύτερες τιμές 

Από την άλλη βέβαια, ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι μαλακία θέλει στο χρόνο που θέλει  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Για να πουλάνε cpu με 4.8 πολύ πιθανών να μην πιάνουν όλα τους τα τα 4.8

Τα 4.8 θα τα πιάνουν λογικά όλοι.Το θέμα είναι με τι vcore.

Ο derbauer σου εξασφαλίζει οτι τα πιάνει με χαμηλό vcore για να έχεις και τα ανάλογα temps.Αυτό πληρώνεις εκεί. 

Πάντως σωστό το point σου,προς ενημέρωση και σε όσους κυνηγάνε τα κλόκια,όπως είχα προβλέψει σε προηγούμενα ποστ,για να δίνει αυτός τσιπάκια prebinned στα 4.8, τι θερμοκρασίες θα βαράνε...ευτυχώς έρχεται χειμώνας :P

• Like 1
Δημοσ.

DerBauer χρησιμοποιεί υγρό μέταλλο και σε πολλά αλλάζει το μέταλλο από το καπάκι της cpu. Η εκτίμηση μου είναι ότι τα 4.7 4.75 θα είναι στάνταρ. Για 24/7 με νερό

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τελικά κατέληξα σε:

cpu:https://www.msystems.gr/index.php?category=1421&product=23321

mobo:https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&product=23392

ram:https://www.skroutz.gr/s/9641898/G-Skill-Trident-Z-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZKW.html?from=favorites_popup

μιας που θα αργήσει ξανά αναβάθμιση,και απο το να περιμένουμε δεν γίνεται δουλειά :P

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ τελικά κατέληξα σε:

cpu:https://www.msystems.gr/index.php?category=1421&product=23321

mobo:https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&product=23392

ram:https://www.skroutz.gr/s/9641898/G-Skill-Trident-Z-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZKW.html?from=favorites_popup

μιας που θα αργήσει ξανά αναβάθμιση,και απο το να περιμένουμε δεν γίνεται δουλειά :P

Φτιάχνει υπολογιστες το msystems? Αν ναι κάνω και εγώ σήμερα την παραγγελία με ακριβώς τα ίδια απλά με ολόκληρο υπολογιστή. 1080 κάρτες δεν έχει το msystems? Καλή η συζήτηση αλλά και κάτι πρέπει να αγοράσουμε.

Δημοσ.

Φτιάχνει υπολογιστες το msystems? Αν ναι κάνω και εγώ σήμερα την παραγγελία με ακριβώς τα ίδια απλά με ολόκληρο υπολογιστή. 1080 κάρτες δεν έχει το msystems? Καλή η συζήτηση αλλά και κάτι πρέπει να αγοράσουμε.

το μόνο κακό είναι οτι δεν έχει τα πάντα.. αν τα είχε ναι..

• Like 1
Δημοσ.

το μόνο κακό είναι οτι δεν έχει τα πάντα.. αν τα είχε ναι..

Μα ούτε μια 1080? Γιατί έτσι? Πόσο θα περιμένω το vision studio να φέρει τον 8700?

Δημοσ.

Προφανώς και δεν το καταλαβαίνουν. Αλλά το να ρίξεις λίγο φαρμάκι είναι ανεκτίμητης αξίας από το να διαβάσουν και να μάθουν τι ακριβώς έγινε :D

Μια χαρα διαβαζω και βλεπω τι γινεται, μην μου αγχωνεσαι  :-D

Δημοσ.

Μα ούτε μια 1080? Γιατί έτσι? Πόσο θα περιμένω το vision studio να φέρει τον 8700?

καλύτερα ψάξε κατάστημα για κομμάτι κομμάτι.. η να πάρεις απο 2-3 όλα.. αλλα ας μην γεμίσουμε το θέμα θα πέσει κράξιμο  :ph34r:   :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αυτό που περιμένω είναι συγκριτικό με 8600 8700 στα 5Ghz με max ram Oc VS ryzen 5 και 7 στα 3.9 4.0 με max ram OC (3600 cl14 και timing)

Δημοσ.

καλύτερα ψάξε κατάστημα για κομμάτι κομμάτι.. η να πάρεις απο 2-3 όλα.. αλλα ας μην γεμίσουμε το θέμα θα πέσει κράξιμο :ph34r: :P

Πρέπει να κοπεί τιμολόγιο από ένα κατάστημα οπότε μονόδρομος το VS μόλις φέρει τον 8700 έχει πολύ πράμα. Και κομμάτι κομμάτι δεν ξανά έχω φτιάξει υπολογιστή μην κάνω κανένα λάθος. Ναι σορρυ για το off topic.

Δημοσ.

@pogchamp ρίξε και μια ματιά στους όρους χρήσης του φόρουμ & των αγγελιών...

Hint:

8. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι δεν επιτρέπεται ο καθ'οιονδήποτε τρόπο σχολιασμός αγγελιών. Μηνύματα ή αγγελίες που σχολιάζουν αγγελίες θα διαγράφονται και τα μέλη που τα δημοσίευσαν θα υπόκεινται σε κυρώσεις σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του forum.

@loaZ Ή απλά πουλάει το lasergraph ο derbauer. Ξαναλέω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, σε 2-3 μήνες θα ξέρουμε. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι τα 4,8 θα είναι το στάνταρντ, με τους λίγο τυχερούς να πιάνουν 4,9-5,0 και τους πολύ τυχερούς 5,1-5,2.

Γενικά μιλούσα, δεν σχολίασα κάποια συγκεκριμένη, επίσης δεν αφορούσε μόνο τις αγγελίες του insomnia. Τσπ να σαι καλά για το hint, ηταν πολύ χρήσιμο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...