Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε ένα ανταπτορακι με 5-10 ευρώ / ή δες για την ASRock z370 Gaming K6 έχει νομίζω το wifi antenna combo που θες

MSI δε θα επέλεγα λόγω μέτριας ποιότητας vrm

Αν δε κάνω λάθος ούτε η Strix.F έχει 2 Digit Panel. Πρέπει να χει λίγο καλύτερο vrm cooling σχεδιασμό. Με πρόχειρη ματιά. Λογικά και καλύτερο τσιπ ήχου.

Μάλλον θα πάω για ανταπτορα δεν έχει Wifi Bluetooth η συγκεκριμένη που πρότεινες. Προσπάθησα να φτιάξω σύνθεση με 1080ti αλλά είναι πανάκριβες 840 ευρώ η φθηνότερη στο vision δεν βγαίνει στα 1850. Γαμω το mining δηλαδη όλα πανάκριβα είναι gpu ram ssd.

Δημοσ.

Αν έχεις σκοπό να σουτάρεις όλο το σύστημα για να ξανααγοράσεις νέο μετά από Χ χρόνια, με την ίδια λογική του συμψηφισμού ΦΠΑ.

Κρατάς μόνο δίσκους οπότε παίρνεις κάτι πολύ καλό σε SSD με το σκεπτικό στο επόμενο να βάλεις μόνο έναν νέο HDD για αποθήκευση. Και αντί για 8600K πας σε i5 8400 με 1080Ti. Του χρόνου η 1080Ti θα είναι σαν να λέμε 1080. "Πέφτουν" πιο γρήγορα οι κάρτες απ'ότι τα cpu. Για 60 καρέ πιο πιθανό είναι να σε κόβει η 1080Ti σε 4 χρόνια με τέρμα settings παρά ο 8400.

Δημοσ.

Αν έχεις σκοπό να σουτάρεις όλο το σύστημα για να ξανααγοράσεις νέο μετά από Χ χρόνια, με την ίδια λογική του συμψηφισμού ΦΠΑ.

Κρατάς μόνο δίσκους οπότε παίρνεις κάτι πολύ καλό σε SSD με το σκεπτικό στο επόμενο να βάλεις μόνο έναν νέο HDD για αποθήκευση. Και αντί για 8600K πας σε i5 8400 με 1080Ti. Του χρόνου η 1080Ti θα είναι σαν να λέμε 1080. "Πέφτουν" πιο γρήγορα οι κάρτες απ'ότι τα cpu. Για 60 καρέ πιο πιθανό είναι να σε κόβει η 1080Ti σε 4 χρόνια με τέρμα settings παρά ο 8400.

Ειναι αρκετα μεγαλο δίλημμα. Θεωρώ μεγάλο μείον τον 8400 θα βγουν παιχνίδια που θα εκμεταλλευονται πλήρως τους 6 πυρήνες και θα τρώω μπουκαλα. Αν πάω στην gigabyte 1080 με 8700k σε 3 χρόνια αλλάζω σε Volta πουλώντας την 1080 και βγάζω σίγουρα ακόμα 3 χρόνια. Ο 8400 δεν μπαίνει σε 1800 ευρώ σύστημα είναι κρίμα. 830 κάρτα γραφικών μου κάθεται κάπως.

Δημοσ.

Κανένα έμπιστο κατάστημα απο Ευρωπη για να πάρω την ASUS ROG Strix Z370-I Gaming ?

Τα γνωστά amazon,caseking,computeruniverse,mindfactory,κοινώς τα γνωστά γερμανικά καταστήματα.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι αρκετα μεγαλο δίλημμα. Θεωρώ μεγάλο μείον τον 8400 θα βγουν παιχνίδια που θα εκμεταλλευονται πλήρως τους 6 πυρήνες και θα τρώω μπουκαλα. Αν πάω στην gigabyte 1080 με 8700k σε 3 χρόνια αλλάζω σε Volta πουλώντας την 1080 και βγάζω σίγουρα ακόμα 3 χρόνια. Ο 8400 δεν μπαίνει σε 1800 ευρώ σύστημα είναι κρίμα. 830 κάρτα γραφικών μου κάθεται κάπως.

Πάρε το πιο VFM και αλλαξε το στην νέα γενιά .

Ημουν 17 χρονών όταν έκανα τέτοιες βλαμμένες σκέψεις αγοράζοντας Pentium 3 EB 800Mhz + Ati range fury pro 30mb 720.000 δρχ

Ημουν στα 25 όταν ξαναέκανα τέτοια βλακεία σκέψη και έσκαστα 2800€ για E6600 + P5W DH DELUXE + X1650 PRO + 2gb ddr2 supertalent 800 4/4/3/8 ...

Τα VFM ανά γενιά είναι αυτά που αξίζουν και συχνότερες αλλαγές.

Να έλεγα πως η πλατφόρμα θα μείνει και για επόμενη γενιά, να έκανες τουλάχιστον μια υπέρβοση εκεί με σκοπό να την κρατήσεις καιρό.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 4
Δημοσ.

Ολη η πλατφορμα δεν θα κλεισει εναν χρονο, με την επομενη γενια να εχει και διαφορετικο σοκετ (1161). Τρομερες επιδοσεις, αλλα ειδη ειναι νεκρη imo. Sidegrade, οχι Upgrade.

post-381096-0-29913900-1507385663_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχω μια υπονεια ,οτι εδωσα golden chips στους reviewers και στην πραγματικοτητα δεν θα βαρανε για κανενα λογο κοντα στα 5 το πληθος.

Δημοσ.

Πάρε το πιο VFM και αλλαξε το στην νέα γενιά .

Ημουν 17 χρονών όταν έκανα τέτοιες βλαμμένες σκέψεις αγοράζοντας Pentium 3 EB 800Mhz + Ati range fury pro 30mb 720.000 δρχ

Ημουν στα 25 όταν ξαναέκανα τέτοια βλακεία σκέψη και έσκαστα 2800€ για E6600K + P5W DH DELUXE + X1650 PRO ...

Τα VFM ανά γενιά είναι αυτά που αξίζουν και συχνότερες αλλαγές.

Να έλεγα πως η πλατφόρμα θα μείνει και για επόμενη γενιά, να έκανες τουλάχιστον μια υπέρβοση εκεί με σκοπό να την κρατήσεις καιρό.

Το γνωρίζω φίλε μου ότι το vfm αξίζει σε κάθε γενιά αλλά λόγω απαλλαγής ΦΠΑ συν μπαίνει στα έξοδα θα μου βγει κάτω από 1000 ευρώ στην τελική.

Αν το ψειρίζουμε πολύ στο τέλος δεν περνουμε τίποτα. Η τεχνολογία προχωράει κάθε χρόνο.

Του χρόνου θα βγουν οι Volta. Να περιμένω μέχρι μέσα 2018 να πάρω μια?

Μετά θα βγει ο 8πυρηνος στη mainstream κατηγορία. Να περιμένω μέχρι το 2018 να τον πάρω?

Μετά θα βγουν οι cannon lake στα 10nm. Να περιμένω 2019 να πάω εκεί?

Μετά θα βγουν ddr5 μνήμες το 2020. Να περιμένω μέχρι τότε να πάρω?

Οπότε επιλέγω το κορυφαίο αυτή τη στιγμή να με βγάλει 4 5 χρόνια και μετά πάω πάλι στο κορυφαίο για αλλα 5 η απλά αλλάζω gpu. Το vfm δεν θα βγάλει πολύ καιρό ειδικά σε gaming. Μια 1060 του χρόνου θα ζορίζεται σε 1080p όλα ultra να κρατήσει 60αρι καθαρό η 1070 στα 2 χρόνια η 1080 στα 3 και η ti στα 4.

Δημοσ.

Ωπ και γεμίσαμε αγγελίες από 7700Κ.... Αλήθεια όλοι εσείς με αγγελίες 450 - 500 ευρώ i7 + mobo που τα πήρατε ένα μήνα ή 6 μήνες πριν και τα πουλάτε 40 ευρώ κάτω από τιμές skroutz... Πόσο χαζό περνάτε τον κόσμο; Με 500 ευρώ παίρνουν επιτόπου 8700Κ και mobo και εσείς μένετε με τον 7700Κ σας...

• Like 2
Δημοσ.

Κινησεις απελπισιας απο την ιντελ...

Τι σχέση έχει η intel με αυτό που προσφέρει το caseking και ο der8auer; Για το binning ή όχι, θα ξέρουμε σε 2-3 μήνες, είναι πολύ νωρίς ακόμα για στατιστικά, λογικά όλοι θα πιάνουν 4,7-4,8 και μετά θα αρχίζει το silicon lottery.

Επίσης, για τις μητρικές, μετά την έρευνα που έκανα είμαι λίγο εκνευρισμένος είναι η αλήθεια, μητρική με αυτά που θέλω, αντίστοιχη της Ζ87Χ-OC είναι από Gaming 5 κ πάνω (~240-250€), όταν η δικιά μου έκανε 170-180€. H μόνη  που πλησιάζει είναι η strix-e, που πάλι δεν έχει όλα όσα θέλω (αλλά έχει wifi), αλλά κι αυτή ακόμα είναι 50€ πάνω και έχει λιγότερα USB ports πίσω κτλ >.<

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...