aOUaS88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Όσα περίπου στοίχισε μια πλατφόρμα 6800Κ. Πάρα πολλλά. Ασε κ που να ακουσεις ποσα στοιχισε η υγροψυξη,θα τραβας τα μαλλια σου,εαν εχεις!! 1
kogos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Στο μεταξύ στο skroutz , κάποιος έγραψε κριτική για ... i3 8100 !!!!!!! (Χρήστης που γράφτηκε σήμερα και αυτή ήταν η πρώτη του κριτική) . Πρόλαβε κι έστησε μηχάνημα ;;; Μιλάει για "θερμοκρασίες στο κοκκινο". Και καταλήγει στο συμπέρασμα ... "μόνο ryzen" . (Όχι μόνο έστησε μηχάνημα με τον i3 8100 και βρήκε πρόβλημα με θερμοκρασίες , αλλά έχει και σύστημα με ryzen και κάνει συγκρίσεις ;;; ) Το συγκεκριμένο το έσβησαν γιατί είδαν φαίνεται ότι είναι μούφα από το skroutz. Αλλά τώρα έχει ακόμα 3 αξιολογήσεις από άλλους που λένε πως είναι κορυφαίος και πως οι ryzen είναι για πέταμα . Γενικά, οι αξιολογήσεις του skroutz είναι για πέταμα
GLA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τελικά η Asrock extreme 4 δεν εχει Wifi Bluetooth δεν ξέρω γιατί το γράφει στο skroutz ότι έχει. Οπότε πάμε για μια από τις παρακάτω
ShooterX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Περι mobo πάντως δεν είδα πουθενά να αναφέρεται 5 χρόνια warranty στις z370 Tuf αλλά 3.. Explaining Coffee Lake Turbo Boost Variance & Multi-Core Enhancement http://www.youtube.com/watch?v=0juO5KuwBX4
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Περι mobo πάντως δεν είδα πουθενά να αναφέρεται 5 χρόνια warranty στις z370 Tuf αλλά 3.. Explaining Coffee Lake Turbo Boost Variance & Multi-Core Enhancement http://www.youtube.com/watch?v=0juO5KuwBX4 https://www.asus.com/au/Motherboards/TUF-Z370-PLUS-GAMING/HelpDesk_Warranty/ 1
james rod Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 intel.JPG Από ότι βλέπω θα πρέπει να είσαι τυχερός για 4.8 GHz https://www.caseking.de/pc-komponenten/cpus-prozessoren/unlocked-cpu?ckSuppliers=339&ckTab=3&sPage=1&sSort=101 μεγαλο θυμα οποιος αγορασει. 800 ευρω λεει..... :lol:
menthol1979 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πέρα απο τα μπλιμπλίκια και το 2 digit panel ποια η διαφορά μεταξύ Prime A και Strix F? Δεν βλέπω άλλη, τα phases ίδια πρεπει να είναι
7nisiotis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τελικά η Asrock extreme 4 δεν εχει Wifi Bluetooth δεν ξέρω γιατί το γράφει στο skroutz ότι έχει. Οπότε πάμε για μια από τις παρακάτω Πάρε ένα ανταπτορακι με 5-10 ευρώ / ή δες για την ASRock z370 Gaming K6 έχει νομίζω το wifi antenna combo που θες MSI δε θα επέλεγα λόγω μέτριας ποιότητας vrm Πέρα απο τα μπλιμπλίκια και το 2 digit panel ποια η διαφορά μεταξύ Prime A και Strix F? Δεν βλέπω άλλη, τα phases ίδια πρεπει να είναι Αν δε κάνω λάθος ούτε η Strix.F έχει 2 Digit Panel. Πρέπει να χει λίγο καλύτερο vrm cooling σχεδιασμό. Με πρόχειρη ματιά. Λογικά και καλύτερο τσιπ ήχου.
pirmen56 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πάλι τα ίδια; Αν είχε περάσει έστω μια Sabertooth από τα χέρια σου δεν θα έγραφες ασυναρτησίες. Άσε τις sabertooth των 200+ €. Πόσες φάσεις έχει η Z270-A prime στα ίδια λεφτά με τις TUF των 150-160€; Με τα ίδια αν όχι και περισσότερα features και premium κάρτα ήχου; Βέβαια δεν έχει "military class" components. Μόνο κάτι γιαπωνέζικους πυκνωτές υψηλής ποιότητας όπως οι περισσότερες mobo στα χρήματα αυτά και πιο πάνω. Και το military class μπορεί να στοιχίζει λίγα σεντς έως ευρώ παραπάνω σε εταιρείες που αγοράζουν πυκνωτές και πηνία μαζικά.
adtakhs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εγώ μια εμπειρία έχω από sabertooth, την 990fx g2 και μπορώ να πω πως ήταν πολύ καλή. Τώρα στα άλλα socket δεν ξέρω. Ήταν πολύ σταθερή με πλήθος ρυθμίσεων που ούτε αυτή που φοράω , η οποία ήταν και ακριβότερη δεν είχε. 1
pirmen56 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει δεν διαφωνώ ότι είναι άριστης ποιότητας. Εμείς όμως για άλλο πράγμα μιλάμε.
menthol1979 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αν δε κάνω λάθος ούτε η Strix.F έχει 2 Digit Panel. Πρέπει να χει λίγο καλύτερο vrm cooling σχεδιασμό. Με πρόχειρη ματιά. Λογικά και καλύτερο τσιπ ήχου. Έχεις δίκιο ούτε αυτή έχει. Για ήχο έχει S1220A όπως και η Prime, απλά το ονομάζει Supreme-FX ενώ η Prime το ονομάζει Crystal Sound (@@). VRM cooling και οι δύο παίρνουν extra 40/50mm φαν πάνω στο VRM. Νομίζω απλά μπλιμπλίκια είναι οι διαφορές. 1
7nisiotis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Περί εγγύησης στις ASRock: επειδή είδα κάτι που δε μαρεσε ( 1 χρόνο εγγύηση κατασκευαστή και 2/3 από τον πωλητή ) τους έστειλα μήνυμα στο fb page τους και θα δω τι θα πουν.
mcrae13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι οι asus είναι καλύτερη επιλογή. Και σε θέμα ποιότητας-αξιοπιστιας,και σε after sales service. Πάντως δεν αξίζει ,στο παρών chipset,να κάνει κανείς υπέρβαση στο χρηματικό για να πάρει την σούπερ ντουπερ ουαου μητρική,γιατί και αναβαθμισιμοτητα δεν έχει,και τα ρολογια δεν ανεβαίνουν ιδιαίτερα αφού τα "κόβουν " τα temps. 1
pirmen56 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Περι mobo πάντως δεν είδα πουθενά να αναφέρεται 5 χρόνια warranty στις z370 Tuf αλλά 3.. https://www.asus.com/Motherboards/TUF-Z370-PLUS-GAMING/HelpDesk_Warranty/ Αυτό με μπερδεύει λίγο. Έχει έναν πίνακα όπου δείχνει τις TUF με 5 χρόνια εγγύηση. Μετά λέει ότι η εγγύηση μπορέι να διαφέρει από region σε region. Και τέλος: All ASUS motherboard purchased after November 1st, 1999 will carry 3 year warranty services. ASUS product warranty is based on the serial number printed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις