strawman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 16 review έδωσα και λίγα είναι τα 720p. Λέγε ότι θες. Να σου κανω μια θεωρητικη ερωτηση στην οποια θα σε παρακαλουσα να απαντησεις με πασα ειλικρινεια. Εστω οτι ο 8700k ειναι ενα ανελεητο τερας του gaming που θα τερματιζει ακομα και την Volta Ti σε 720p (εντελως θεωρητικο το απο πανω). Τι θα κανεις για να μας δειξεις τις διαφορες απο cpu σε cpu μετα, θα προσφυγεις στα 320p?
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχουμε κάνα νέο γραπτό review είτε βίντεο review για καμιά μητρικουλα; *Καμια εκεί 150-200 ε, όχι τίποτα "κτήνη" 1
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δειξε τα bench λοιπον του 1600 στα 3.9 με ram των 200-250€ εναντι του 8400 με 1080. Και ας ειναι και σε 720p που σαρεσει. Γιατι με τα απλα μαθηματικα που ολοι γνωριζουμε, το 15% που ειναι μπροστα ο 8400 απο τον stock 1600 ειναι και η διαφορα του 3400 stock turbo frequency σε 3900 all core. Μπορεις να το δεις αλλωστε και απο το review του hwunboxed, ο 1600 απο stock στα 4ghz κερδιζει απο 15 εως 25% επιδοσεις. Έχεις δει ποτέ reviewer να σου λέει r5 1600 με 1080 η 8700k με 1060?Όχι γιατί το ξεκαθαρίζουν ότι ο r5 1600 είναι περισσότερο budget friendly επιλογή όπως και ο 8400,ενώ ο 8700 για συστήματα χωρίς συμβιβασμους.Ότι ίσχυε και με τον 7700,απλά πλέον ο i7 δεν χάνει σε πυρηνες. Γι'αυτό όλοι γράφουν για gaming king. Καθαρά σαν απόλυτες επιδόσεις συνολικα(που να αντέχουν σε βάθος χρόνου)στα ανάλογα συστήματα. Ξέρεις που βλέπεις i7 και αδύναμες κάρτες ?Στα έτοιμα συστήματα καταστημάτων που όλως τυχαίως όλοι κράζουν για αυτό το λόγο. Έχουμε κάνα νέο γραπτό review είτε βίντεο review για καμιά μητρικουλα; Oc3d έχει τις ακριβές κυρίως(ίσως ανεβάσει και άλλες)και kitguru βρήκα την strix. 1
strawman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Φιλτατε fulgore, δεν θελω να διαφωνησω μαζι σου. Οι παπατζες του pirmen ειναι που δεν μαρεσουν. Δεν περασαν 2 μηνες που τα συγκριτικα με τα 5ghz delidarismena 7700k διναν και επαιρναν εναντι σε Ryzen στα 4ghz, fast forward 2 μηνες με τα κλειδωμενα 8400 και ξαφνικα μας διαφημιζει το πλεονεκτημα των κλειδωμενων επεξεργαστων και το ποσο αδικο ειναι να τον συγκρινουμε με clockarismeno 1600. Ε μα σε παρακαλω δηλαδη...Παντως αν εχεις αμφιβολιες να σου βρω post μου κανα μηνα πριν που εγραφα ποσο θα σκοτωνουν οι i5. Heck, ακομα και τον 8400 εναντι του 1600 προτεινα στο νημα με τους AMD και μου την πεσαν ολοι.
Lecter D Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Θες oc πάρε non x για να είσαι στα ίδια η πίσω(ανάλογα το παιχνίδι)με τον κλειδωμένο 8400(επιδόσεις και ρολόγια) Δεν θες overclock?Πλήρωσε και παραπάνω για να είσαι πίσω. Βγήκαν τα benchmarks και αντί να είναι στα ίδια ο 8700κ με τον 1600χ,πιο πολύ κοντραρεται με τον ..1700χ. Και οι δύο συμφορουμιτες που πάτησαν και likes (ότι συμφωνούν και καλά )και που αποθεώνουν τους ryzen,τους προσπέρασαν(όπως είπαν οι ίδιοι στο άλλο θέμα)λόγω των γνωστών θεμάτων και περιμένουν το 2018. Γνωστή ούτως ή άλλως η φράση Κράζεις?Θαυμάζεις! Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά πως γίνεται σύγκριση σε επεξεργαστή 220ε με έναν στα 390; δηλ πλάκα κάνετε;
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά πως γίνεται σύγκριση σε επεξεργαστή 220ε με έναν στα 390; δηλ πλάκα κάνετε; 6c/12t ο ένας αλλά τόσα ο άλλος ,έτσι δεν είναι? Φιλτατε fulgore, δεν θελω να διαφωνησω μαζι σου. Οι παπατζες του pirmen ειναι που δεν μαρεσουν. Δεν περασαν 2 μηνες που τα συγκριτικα με τα 5ghz delidarismena 7700k διναν και επαιρναν εναντι σε Ryzen στα 4ghz, fast forward 2 μηνες με τα κλειδωμενα 8400 και ξαφνικα μας διαφημιζει το πλεονεκτημα των κλειδωμενων επεξεργαστων και το ποσο αδικο ειναι να τον συγκρινουμε με clockarismeno 1600. Ε μα σε παρακαλω δηλαδη... Παντως αν εχεις αμφιβολιες να σου βρω post μου κανα μηνα πριν που εγραφα ποσο θα σκοτωνουν οι i5. Heck, ακομα και τον 8400 εναντι του 1600 προτεινα στο νημα με τους AMD και μου την πεσαν ολοι. Καλά είναι γνωστή περίπτωση αυτός αστον. Επίσης δεν απαξιώνω τους ryzen υπό αυτή την έννοια,αυτό που θέλω να πω είναι ότι και αυτοί είχαν τα θέματα τους που δεν αναφέρει κανείς στις ανάλογες κουβέντες. Μια χαρά λογο και θέση στην αγορά έχουν,απλά ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν ότι εδώ δεν είναι το κατάλληλο θέμα για να τα πούμε αυτα. Ούτε βέβαια οι χαζομάρες του pirmen που μπαίνει στο άλλο θέμα και τους εξυπνηει τους ιντελ.
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Για ίντελ μιλάμε. Δεν είναι ... fx να έχει σημασία η μητρική !!!!!!! Αυτοί που ψειριζουν περισσότερο είναι αυτοί που δεν έχουν ούτε ανάλογα monitor ούτε ανάλογες κάρτες. Αυτός που έχει gtx 1070 και πάνω,ανάλογο monitor με πολλά hz και θα δει και του χρόνου για άλλη κάρτα σιγά μην κάθεται να ασχολείται με τέτοια. Αγόρασε στο μέλλον (γενικά μιλώντας)monitor με πολλά hz και θα δεις αν θα κοιτάς και τα 10fps πάνω. Στα forums για να πατάνε likes οι κόκκινοι ο πρώτος.Στην πράξη η κρυφή και αόρατη 3η επιλογή δηλαδή 3)Ένας με 8700κ και gtx 1080. Μπορώ να βρω 2 σελίδες ακόμη που το vs το αρχιζουν αυτοί που ουσιαστικά και καλά δεν το θέλουν. F@ck logic. Συγνώμη αλλά από κινητό είμαι και δύσκολα να βάλω όλα τα ποστ. Αγαπητέ fulgore όταν στα μισά ποστ αναφέρεις Ryzen και στα άλλα μιλάς με χρώματα μην έχεις την απαίτηση να μην σχολιάζουν οι "άλλοι" όπως τους αποκαλείς. Τελικά λίγο που διάβασα έβγαλες και τον 4790Κ άχρηστο και μιας και παίζει με ddr3 πρέπει να αναβαθμίσουν, όπως εσύ έγραψες. Να σε ρωτήσω τώρα, το δικό σου που ακριβώς δεν τραβάει; Και αν θέλεις να το πάω λίγο παραπέρα; Πριν τον i7 είχες ένα σύστημα 775 δηλαδή τότε δεν είσουν gamer; Τώρα δεν είσαι gamer; Γιατί δεν κάνεις oc στα 5GHz και delid φυσικά για να τα φτάσεις (αν τα φτάσεις) μήπως γιατί μέχρι πρότινος δηλωνες κατά του oc και τώρα ως δια μαγείας μου βγήκες και pro Oc; Και για να σε προλάβω δεν έχω καμία εμπάθεια προς το άτομο σου (πως θα μπορούσα να έχω εφόσον δεν σε ξέρω προσωπικά) αλλά αυτές οι τριπλές κωλοτουμπες προσβάλλουν την νοημοσύνη μου. Δόξα το Θεό τα γραπτά μένουν, όσο δεν πέφτει edit βεβαίως βεβαίως 3
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εγώ τα είπα και πιο πίσω. Όποιος θέλει να περιμένει για κάτι άλλο ας περιμένει.Απλα είναι φαβλος κύκλος το πολύ περίμενε. Δεν είπε κανείς να πουλήσουν όλοι ότι έχουν(ειδικά όσοι έχουν ryzen)για καφέδες. Βλέπω ο από πάνω ετοιμάζεται να γράψει πάλι κάτι σχετικό με το θέμα
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Για ίντελ μιλάμε. Δεν είναι ... fx να έχει σημασία η μητρική !!!!!!! Ε ναι γιατί ως γνωστόν και με 80 ευρώ mobo χτυπάς άνετα 5Ghz, οπότε ποιος ο λόγος να δώσεις παραπάνω..Με βλέπω να τα σκάω για την Hero πάντως..
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εγώ τα είπα και πιο πίσω. Όποιος θέλει να περιμένει για κάτι άλλο ας περιμένει.Απλα είναι φαβλος κύκλος το πολύ περίμενε. Δεν είπε κανείς να πουλήσουν όλοι ότι έχουν(ειδικά όσοι έχουν ryzen)για καφέδες. Βλέπω ο από πάνω ετοιμάζεται να γράψει πάλι κάτι σχετικό με το θέμα Περίμενω το review σου μπας και φύγεις
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Περίμενω το review σου μπας και φύγεις Γιατί μήπως έχεις γράψει και τίποτα σχετικό με το παρόν θέμα? Πρώτο σου σχόλιο μετά την κυκλοφορία των coffeelake και τα benchmarks είναι αυτό
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ούτε οι Ice Lake θα είναι επανάσταση, απλά ένα refresh όπως οι τωρινοί. Ριζική αλλαγή στο arch θα γίνει το 2020-21, όταν θα βγουν και οι DDR5 μνήμες. Πριν κάνα μήνα το είχα πει αυτό στον pirmen και μου πετούσε άσχετα λινκ. Συγκεκριμένα εγώ βγάζω μεροκάματο από την μπλέ αλλά αυτός μάλλον είναι μέτοχος Γιατί μήπως έχεις γράψει και τίποτα σχετικό με το παρόν θέμα? Πρώτο σου σχόλιο μετά την κυκλοφορία των coffeelake και τα benchmarks είναι αυτό Απολαμβάνω τα μνμ σου και του pirmen βρε τι να γράψω; Να σχολιάσω τι τα benchmark; Πλάκα μου κάνεις τώρα; Ή να λέω στους άλλους "αν δεν έχεις την σύνθεση μου δεν είσαι gamer"; Περιμένω benchmarks όπως έγιναν εδώ από τον White και τον McRae περιμένω δικά μας και εκεί πάνω αν είναι κάτι να σχολιάσω θα σχολιάσω. Στην τελική μόνο για fps λέτε και αυτά άστα να πάνε, έγραψε κανείς για αρχιτεκτονική κτλπ, εγώ διαφημιστικά σλόγκαν διάβασα από τον pirmenako και εσένα να μας ζαλίζεις τον έρωτα για το σούπερ ουαου μόνιτορ που έχεις και τις μελλοντικές αγορές σου!!!! Μονόλογο θέλεις ή να σε υμνήσουμε λογικεψου λίγο βρε αδερφέ.
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Πριν κάνα μήνα το είχα πει αυτό στον pirmen και μου πετούσε άσχετα λινκ. Συγκεκριμένα εγώ βγάζω μεροκάματο από την μπλέ αλλά αυτός μάλλον είναι μέτοχος Απολαμβάνω τα μνμ σου και του pirmen βρε τι να γράψω; Να σχολιάσω τι τα benchmark; Πλάκα μου κάνεις τώρα; Ή να λέω στους άλλους "αν δεν έχεις την σύνθεση μου δεν είσαι gamer"; Περιμένω benchmarks όπως έγιναν εδώ από τον White και τον McRae περιμένω δικά μας και εκεί πάνω αν είναι κάτι να σχολιάσω θα σχολιάσω. Στην τελική μόνο για fps λέτε και αυτά άστα να πάνε, έγραψε κανείς για αρχιτεκτονική κτλπ, εγώ διαφημιστικά σλόγκαν διάβασα από τον pirmenako και εσένα να μας ζαλίζεις τον έρωτα για το σούπερ ουαου μόνιτορ που έχεις και τις μελλοντικές αγορές σου!!!! Μονόλογο θέλεις ή να σε υμνήσουμε λογικεψου λίγο βρε αδερφέ. Από την στιγμή που ακόμα δεν έχει αγοράσει κανείς τι ακριβώς περιμένεις να γραφτεί? Έχεις κοιτάξει καθόλου τι παίζει με τις μητρικές και την διαθεσιμότητα?Μάλλον όχι.. Οι 9 στους 10 που έχουν γράψει για αγορά έχουν πει για χρήση gaming και ο ένας για 8700 για productivity.Και δεν έχει παραλάβει κανείς ακόμα... Τι να γράψουμε?Σχόλια για αρχιτεκτονική?Γιατί reviewers είμαστε ? Αν δεν κανω λάθος υπάρχει ειδικό θέμα στο forum για overclock και benchmarks,λέμε τώρα . Αλλά έχεις δίκιο το super monitor που έχω αποθεωνω(ασχέτως που δεν ανέφερα πουθενά κάτι τέτοιο). Ούτε για διαθεσιμότητα μητρικών και επεξεργαστών ενημέρωσα στις αρχές,ούτε για τα benchmarks ούτε τίποτα,το πετυχες... Βοήθησες εσύ(όχι εμένα που έχεις γραμμένο αλλά τους υπόλοιπους του θέματος) περισσότερο με το να μην γράφεις τίποτα και να ειρωνεύεσαι όποτε έχεις όρεξη.. Κακώς κάθομαι και σου απαντάω αλλά τέλος πάντων .
BabisTs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Τελικά λίγο που διάβασα έβγαλες και τον 4790Κ άχρηστο και μιας και παίζει με ddr3 πρέπει να αναβαθμίσουν, όπως εσύ έγραψες. Άνετα τροφοδοτεί (που μάλλον δεν θα ξέρει εκείνος που τον έβγαλε άχρηστο τον 4790Κ πιο πίσω) τέρμα 2 x 980ti ένας 4790Κ που βγαίνουν αρκετά παραπάνω σε απόδοση από μία 1080ti τέρμα κλοκαρισμένη ακόμα και σε 1080P....αλλά ξέχασα ότι έχει ddr3 ο 4790Κ! Στα του θέματος τώρα...... ένα rig τέτοιο https://www.msystems.gr/index.php?category=1421&product=23321 https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&product=23391 https://www.skroutz.gr/s/8435982/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZ.html απλά σκοτώνει σε gaming απόδοση μέχρι την αλλαγή αρχιτεκτονικής από intel (και ακόμα παρα πέρα μην πώ). 2
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Fulgore όπως τα λες είναι, υπάρχει θέμα με benchmark. Τις 10 σελίδες με benchmark δηλαδή μια χαρά εκεί θα πήγαιναν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις