Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επι της ουσιας οσοι εχουν  i7 4970κ -  6700k και ανω ειναι πεταμενα λεφτα η αναβαθμιση 

Οσοι θελουν να αναβαθμισουν απο την αρχη το συστημα τους καλυτερα να περιμενουν την σειρα ice lake εκει θα δουμε πραγματικα αλλαγες

Η σειρα 8 δεν προσφερει τιποτε καινουργιο ....

https://www.youtube.com/watch?v=EJOnwF8mgXc

• Like 2
Δημοσ.

Επι της ουσιας οσοι εχουν i7 4970κ - 6700k και ανω ειναι πεταμενα λεφτα η αναβαθμιση

Οσοι θελουν να αναβαθμισουν απο την αρχη το συστημα τους καλυτερα να περιμενουν την σειρα ice lake εκει θα δουμε πραγματικα αλλαγες

Μάλιστα μας έβαλες video που δείχνει τον 7500 κλειδωμένο να κερδίζει και τον δικό σου.Αλλα παίζει να μην έδωσες καν σημασία .

Επίσης ο 4790κ να σου θυμίσω ότι είναι με ddr3 btw άρα μια χαρά κίνητρο έχει.

Όσο για τους ice του χρόνου βλέπω πάλι να μην αναβαθμίζουν αρκετοί .

Ποιος θα επενδύσει τέλη του 2018 σε πλατφόρμα ddr4 όταν αρχές του 2020 περιμένουμε ddr5?

Τροφή για σκέψη :)

• Like 4
Δημοσ.

Εγω αντιθετα θελω να κραταω μεταπωληση και να αλλαζω πλατφορμες καθε χρονο , οσα θα δωσει καποιος με 4790Κ-6700Κ το 2020 για να παει στο τοτε αντιστοιχο , θα εχω δωσει σε περιοδο 4 ετων και θα εχω συνεχεια καινουρια πλατφορμα ..

Δημοσ.

Εγω αντιθετα θελω να κραταω μεταπωληση και να αλλαζω πλατφορμες καθε χρονο , οσα θα δωσει καποιος με 4790Κ-6700Κ το 2020 για να παει στο τοτε αντιστοιχο , θα εχω δωσει σε περιοδο 4 ετων και θα εχω συνεχεια καινουρια πλατφορμα ..

Ειναι και αυτο μια καλη σκεψη αλλα παλι εξαρταται απο τα οικονομικα του καθενος...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς το σκεπτικό του να αγοράζεις συνέχεια νέα πλατφόρμα αν δεν την χρειάζεσαι αλλά οκ.
Δημοσ.

Ειναι και αυτο μια καλη σκεψη αλλα παλι εξαρταται απο τα οικονομικα του καθενος...

Μα πιο ευκολο βγαινει ετσι ... Τωρα δινω 100-120 το χρονο συν τα χρηματα απο την πωληση (που κρατανε τιμη επειδη ειναι σχεδον καινουρια) , αλλιως θα επρεπε να μαζεψω μεγαλο ποσο ολο μαζι .... 

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς το σκεπτικό του να αγοράζεις συνέχεια νέα πλατφόρμα αν δεν την χρειάζεσαι αλλά οκ.

Εκει εχεις δικιο , θελω ενα Α επιπεδο αλλα δεν την χρειαζομαι οντως ... Ε λιγο τρελα , λιγο το χομπι που μαρεσει να τα στηνω και να τα σκαλιζω ... Ειναι και ψιλομικρο το κοστος αρα why not ? ( επισης σταματησα να ριχνω λεφτα στο αμαξι :P )

• Like 3
Δημοσ.

Επι της ουσιας οσοι εχουν i7 4970κ - 6700k και ανω ειναι πεταμενα λεφτα η αναβαθμιση

Τι πίνεις ρε φίλε

Σαφώς και συμφέρει άμα έχει κάποιος παλαιότερης γενιάς i5 αλλά και παλιό i7, ακόμη και 4790Κ, που μπορεί να του έκατσε μπανάνα κομμάτι και να μην ανέβαινε.

Μια χαρά αναβάθμιση και μέχρι το 2020-21 είσαι τζετ και περιμένεις νέα πλατφόρμα. Κάτσε κει με το ενα 2400 dimmακι single channel και του χρόνου να αλλάξεις όνομα μη ξεχάσεις σε 9700Κpost-376588-0-92562100-1507312735_thumb.jpg

• Like 13
Δημοσ.

Ούτε οι Ice Lake θα είναι επανάσταση, απλά ένα refresh όπως οι τωρινοί. Ριζική αλλαγή στο arch θα γίνει το 2020-21, όταν θα βγουν και οι DDR5 μνήμες.

• Like 2
Δημοσ.

Τα εχεις δει τα turbo του? Το all core δεν ειναι στα 4.0 ghz που δειχνουν τα bench, αυτο γινεται μονο με συγκεκριμενες motherboard που το επιτρεπουν. Αλλιως το turbo εξαρταται απο το ποσα core ειναι active. Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Παντως αυτο που λεω φαινεται και απο το review του eteknix που linkare ο pirmen. Με κλοκαρισμενους και τους 2 ο 1600 @ 4.0ghz με τον 8400 ειναι πανι με πανι, σε ghost recon, deus ex και ακομα και στο FC primal. Αμα λοιπον βαλεις τον 8400 σε mobo που δεν εχει το all core turbo πανω κατω στις ιδιες επιδοσεις θα ερθουν με εναν 1600 στα ~3.8.

Παντως εχει πλακα ο pirmen, μας δειχνει τα "σοβαρα reviews" που τρεχουν σε 720p για να μην ειναι GPU bound. Παταω λοιπον ενα απο αυτα και βλεπω τον 7600k 40frames μπροστα απο τον 1600. Παταω στο 2ο σοβαρο review που benchari σε multiplayer και βλεπω τον 7600k 40 frames πισω. Καταλαβαινω τον λογο, απλα το βρισκω λιγο αστειο οταν το ατομο ψαχνει να βρει reviews που να δειχνουν την Intel απο πανω. Ουτε μισθο ρε φιλε να σου δινανε.

Ποιες μητρικές από αυτες υποστηρίζουν το all core turbo? Επειδή παρήγγειλα τον 8400 με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Σε κάθε δυνατή ανάλυση και περίπτωση ο 1ος συνδυασμός

:devil:

εγώ πάντως πριν από το 2020 το μόνο που λογικά θα αλλάξω θα είναι η gpu.

Μια χαρά θα με βγάλει ο 7700Κ μέχρι τότε.

Ίσως ούτε και κάρτα γραφικών. :)

Είναι μια λογική και αυτή.

Πάντως οι αγγελίες έχουν πλάκα. Πουλάνε τους 6600K όσο έχουν οι Ryzen 1600.

• Like 1
Δημοσ.

Τι γινετε τελικα ποσα καρε το δευτερολεπτο βγαζει ο ακαταμαχητος,ο αδυσωπητος,ο ασυμβιβαστος οχτω χιλαδιες εφτακοσια KAPPA?!??!

Όσα περίπου στοίχισε μια πλατφόρμα 6800Κ. Πάρα πολλλά.

Ερώτηση:

Ποιος παίζει καλύτερα τα παιχνίδια;

1) Ένας με 1600 στα 3.9GHz και 1080;

2) Ένας με 8700Κ και 1060 6GB;

Είναι παγίδα η ερώτηση.

Λείπει ο 8400. Ο 8400 με 1080 παίζει καλύτερα. Χειρίζεται καλύτερα απρόβλεπτα φαινόμενα τύπου Far Cry και ARMA.

Η άλλη παγίδα είναι ο 1600 στα 3,9. Είτε είναι αρκετά τυχερό κομμάτι, είτε βραχύβιο.

Η τελευταία παγίδα είναι η ραμ των 200€(συν 50€) που χρειάζεται για να αποδώσει σαν εννιαίο die ο 1600. Όσα επιπλέον θες για Ζ μητρική αυτή τη στιγμή. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...