GLA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 2χρονια εγγύηση..3 δίνουν οι περισσότεροι έτσι? Ελπίζω να την βάλει το vision studio που δίνει 3 χρόνια εγγύηση 2χρονια εγγύηση.. Είδες που πάλι στα λόγια μου έρχεσαι?1800ευρω pc για oc και επιλογή η evo? Για 4.8 θες ψύξη γερή όχι budget επιλογές.... Για ψύκτρες δεν έχω ιδέα φίλε μου πες μου που να πάω και θα πάω. Δεν θέλω τρελό OC 4.7 4.8 σε 8600 θα είμαι οκ για παραπάνω δεν πάω ούτε κατά διάνοια. Κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά προτιμότερο έτσι?
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Κάτι άλλο με τα features / power phases της asrock z370 extrm. 4 σε παρόμοια τιμή; Από asus μεριά (; )
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 3 δίνουν οι περισσότεροι έτσι? Ελπίζω να την βάλει το vision studio που δίνει 3 χρόνια εγγύηση Για ψύκτρες δεν έχω ιδέα φίλε μου πες μου που να πάω και θα πάω. Δεν θέλω τρελό OC 4.7 4.8 σε 8600 θα είμαι οκ για παραπάνω δεν πάω ούτε κατά διάνοια. Κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά προτιμότερο έτσι? Φίλε μου αγοράζεις την noctua και ξεχνάς την ψύξη για μερικά χρόνια , την εχω χρόνια εγω ( και το παλιότερο μοντέλο ) και ακόμα με συντροφεύει σε δροσερά καλοκαίρια και χειμώνες 1
GLA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου αγοράζεις την noctua και ξεχνάς την ψύξη για μερικά χρόνια , την εχω χρόνια εγω ( και το παλιότερο μοντέλο ) και ακόμα με συντροφεύει σε δροσερά καλοκαίρια και χειμώνες Είσαι ωραίος σε ευχαριστώ πολύ. Με την παραπάνω μητρική που έβαλα θα έχω θέμα με OC του 8600k?
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 3 δίνουν οι περισσότεροι έτσι? Ελπίζω να την βάλει το vision studio που δίνει 3 χρόνια εγγύηση Για ψύκτρες δεν έχω ιδέα φίλε μου πες μου που να πάω και θα πάω. Δεν θέλω τρελό OC 4.7 4.8 σε 8600 θα είμαι οκ για παραπάνω δεν πάω ούτε κατά διάνοια. Κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά προτιμότερο έτσι? Ναι κάτι τέτοιο αλλά αυτό που κακώς δεν σου είπε ο συμφορουμιτης spank είναι ότι τέτοιες ψυκτρες θέλουν και ανάλογα κουτιά και προσοχή μην βρίσκουν στις ram. Τέλος πάντων έχεις ανοίξει ξεχωριστό θέμα άρα ρωτά τα όλα αυτά εκεί,μην γεμίζει τσάμπα το θέμα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/656506-gaming-pc-1800-ευρώ-max/ Φίλε μου αγοράζεις την noctua και ξεχνάς την ψύξη για μερικά χρόνια , την εχω χρόνια εγω ( και το παλιότερο μοντέλο ) και ακόμα με συντροφεύει σε δροσερά καλοκαίρια και χειμώνεςΑρκεί να μην είναι σε στοκ ο επεξεργαστής πάντα.. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Οσο και να πεσει η τιμη,θα συνεχισει να συμφερει με βαση επιδοσεις και τιμη ο 8400 ,που προβλεπω να γινεται αναρπαστος οταν βγουν οι intel μητρικες με τα αλλα chip. Που ειναι ο Whitefanged??? Ban
GLA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ναι κάτι τέτοιο αλλά αυτό που κακώς δεν σου είπε ο συμφορουμιτης spank είναι ότι τέτοιες ψυκτρες θέλουν και ανάλογα κουτιά και προσοχή μην βρίσκουν στις ram. Τέλος πάντων έχεις ανοίξει ξεχωριστό θέμα άρα ρωτά τα όλα αυτά εκεί,μην γεμίζει τσάμπα το θέμα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/656506-gaming-pc-1800-ευρώ-max/ Αρκεί να μην είναι σε στοκ ο επεξεργαστής πάντα.. Αν μπορείς να δεις λιγο το κουτί που έβαλα στο θέμα και να μου πεις θα με βοηθούσες πολύ.
jmirko15 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Από ότι είδα (δεν πρόλαβα να δω αναλυτικά κτλ ακόμα) ο 8700k είναι καλύτερος σε Premiere από 1700/1800 ή δεν κατάλαβα καλά;
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αρκεί να μην είναι σε στοκ ο επεξεργαστής πάντα.. Εντάξει η συγκεκριμένη ενδείκνυται για overclocking αλλα δεν σημαίνει οτι πρέπει αναγκαστικά να κάνεις overclock για να την χρησιμοποιήσεις , και χωρίς overclock ( εδω και καιρό τον εχω stock ) ειναι κορυφαία απο θέμα ψήξης που θα σε βγάλει χρόνια 1
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει η συγκεκριμένη ενδείκνυται για overclocking αλλα δεν σημαίνει οτι πρέπει αναγκαστικά να κάνεις overclock για να την χρησιμοποιήσεις , και χωρίς overclock ( εδω και καιρό τον εχω stock ) ειναι κορυφαία απο θέμα ψήξης που θα σε βγάλει χρόνιαΑν δεν κάνεις oc είναι πεταμένα λεφτά αφού αποδίδει σε στοκ πάνω κάτω όσο ψύκτες με το 1/5 του κόστους,μην γράφουμε και ότι να ναι,για ψυκτρα των 100κοντα ευρώ μιλάμε.
mindtrapper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μεγάλο foul που δεν βγήκαν ταυτόχρονα και μητρικές για κλειδωμένους επεξεργαστές. Χαλάει όλο το vfm των 8400 και 8100 (ναι, αυτοί με ενδιαφέρουν, όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού πιστεύω). Paper launch to be honest. 1
benign Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μεγάλο foul που δεν βγήκαν ταυτόχρονα και μητρικές για κλειδωμένους επεξεργαστές. Χαλάει όλο το vfm των 8400 και 8100 (ναι, αυτοί με ενδιαφέρουν, όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού πιστεύω). Paper launch to be honest. Δεν βγηκαν και φτηνες Ζ370?
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν κάνεις oc είναι πεταμένα λεφτά αφού αποδίδει σε στοκ πάνω κάτω όσο ψύκτες με το 1/5 του κόστους,μην γράφουμε και ότι να ναι,για ψυκτρα των 100κοντα ευρώ μιλάμε. Το σέβομαι ειναι η άποψη σου ωστόσο θεωρώ οτι και χωρίς overlock η συγκεκριμένη αξίζει να αγοραστεί αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα , ας μην βγούμε αλλο offtopic ομως
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μεγάλο foul που δεν βγήκαν ταυτόχρονα και μητρικές για κλειδωμένους επεξεργαστές. Χαλάει όλο το vfm των 8400 και 8100 (ναι, αυτοί με ενδιαφέρουν, όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού πιστεύω). Paper launch to be honest. Για τον i3 συμφωνώ,για τον i5 διαφωνώ. Στο εξωτερικό(λόγω διαθεσιμοτητας)οι μητρικές ξεκινάνε από τα 100ευρω. Και οι H130 πάντως γύρω στα 100+θα παίξουν οι πιο αξιόλογες όπως παλιά. 1
Zaknafein Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι ακριβώς paper launch, πιο πολύ soft launch είναι. Φάση η εισαγωγή για τις Gigabyte που ρώτησα είναι στα 50 τμχ και οι 8700Κ έρχονται 5-5 ή 10-10. Είμαστε και μικρή αγορά βέβαια, οπότε δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Οι φθηνές Ζ370 είναι στα 140-150€, δεν τις λες και ευκαιρία... όταν ψώνιζα σε Ζ87 στα 160-180€ έπαιζαν οι καλύτερες, με εξαίρεση τα top-of-the-line μοντέλα τύπου Hero κτλ. Τώρα οι αντίστοιχες είναι στα 200€+, οπότε παίζει ένα καπέλο 20-40€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις