Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2χρονια εγγύηση..

3 δίνουν οι περισσότεροι έτσι? Ελπίζω να την βάλει το vision studio που δίνει 3 χρόνια εγγύηση

2χρονια εγγύηση..

Είδες που πάλι στα λόγια μου έρχεσαι?1800ευρω pc για oc και επιλογή η evo?

Για 4.8 θες ψύξη γερή όχι budget επιλογές....

Για ψύκτρες δεν έχω ιδέα φίλε μου πες μου που να πάω και θα πάω. Δεν θέλω τρελό OC 4.7 4.8 σε 8600 θα είμαι οκ για παραπάνω δεν πάω ούτε κατά διάνοια.

Κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά προτιμότερο έτσι?

Screenshot_20171006-161748.png

Screenshot_20171006-161825.png

Δημοσ.

3 δίνουν οι περισσότεροι έτσι? Ελπίζω να την βάλει το vision studio που δίνει 3 χρόνια εγγύηση

Για ψύκτρες δεν έχω ιδέα φίλε μου πες μου που να πάω και θα πάω. Δεν θέλω τρελό OC 4.7 4.8 σε 8600 θα είμαι οκ για παραπάνω δεν πάω ούτε κατά διάνοια.

Φίλε μου αγοράζεις την noctua και ξεχνάς την ψύξη για μερικά χρόνια , την εχω χρόνια εγω ( και το παλιότερο μοντέλο ) και ακόμα με συντροφεύει σε δροσερά καλοκαίρια και χειμώνες

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου αγοράζεις την noctua και ξεχνάς την ψύξη για μερικά χρόνια , την εχω χρόνια εγω ( και το παλιότερο μοντέλο ) και ακόμα με συντροφεύει σε δροσερά καλοκαίρια και χειμώνες

Είσαι ωραίος σε ευχαριστώ πολύ. Με την παραπάνω μητρική που έβαλα θα έχω θέμα με OC του 8600k?

Δημοσ.

Screenshot_20171006-161748.png

Screenshot_20171006-161825.png

Ναι κάτι τέτοιο αλλά αυτό που κακώς δεν σου είπε ο συμφορουμιτης spank είναι ότι τέτοιες ψυκτρες θέλουν και ανάλογα κουτιά και προσοχή μην βρίσκουν στις ram.

Τέλος πάντων έχεις ανοίξει ξεχωριστό θέμα άρα ρωτά τα όλα αυτά εκεί,μην γεμίζει τσάμπα το θέμα εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/656506-gaming-pc-1800-ευρώ-max/

Αρκεί να μην είναι σε στοκ ο επεξεργαστής πάντα..
  • Like 1
Δημοσ.

Οσο και να πεσει η τιμη,θα συνεχισει να συμφερει με βαση επιδοσεις και τιμη ο 8400 ,που προβλεπω να γινεται αναρπαστος οταν βγουν οι intel μητρικες με τα αλλα chip.

Που ειναι ο Whitefanged???

Ban

Δημοσ.

Ναι κάτι τέτοιο αλλά αυτό που κακώς δεν σου είπε ο συμφορουμιτης spank είναι ότι τέτοιες ψυκτρες θέλουν και ανάλογα κουτιά και προσοχή μην βρίσκουν στις ram.

Τέλος πάντων έχεις ανοίξει ξεχωριστό θέμα άρα ρωτά τα όλα αυτά εκεί,μην γεμίζει τσάμπα το θέμα εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/656506-gaming-pc-1800-ευρώ-max/

Αν μπορείς να δεις λιγο το κουτί που έβαλα στο θέμα και να μου πεις θα με βοηθούσες πολύ.

Δημοσ.

Εντάξει η συγκεκριμένη ενδείκνυται για overclocking αλλα δεν σημαίνει οτι πρέπει αναγκαστικά να κάνεις overclock για να την χρησιμοποιήσεις , και χωρίς overclock ( εδω και καιρό τον εχω stock ) ειναι κορυφαία απο θέμα ψήξης που θα σε βγάλει χρόνια

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει η συγκεκριμένη ενδείκνυται για overclocking αλλα δεν σημαίνει οτι πρέπει αναγκαστικά να κάνεις overclock για να την χρησιμοποιήσεις , και χωρίς overclock ( εδω και καιρό τον εχω stock ) ειναι κορυφαία απο θέμα ψήξης που θα σε βγάλει χρόνια

Αν δεν κάνεις oc είναι πεταμένα λεφτά αφού αποδίδει σε στοκ πάνω κάτω όσο ψύκτες με το 1/5 του κόστους,μην γράφουμε και ότι να ναι,για ψυκτρα των 100κοντα ευρώ μιλάμε.
Δημοσ.

Μεγάλο foul που δεν βγήκαν ταυτόχρονα και μητρικές για κλειδωμένους επεξεργαστές. Χαλάει όλο το vfm των 8400 και 8100 (ναι, αυτοί με ενδιαφέρουν, όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού πιστεύω). Paper launch to be honest.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλο foul που δεν βγήκαν ταυτόχρονα και μητρικές για κλειδωμένους επεξεργαστές. Χαλάει όλο το vfm των 8400 και 8100 (ναι, αυτοί με ενδιαφέρουν, όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού πιστεύω). Paper launch to be honest.

Δεν βγηκαν και φτηνες Ζ370?

Δημοσ.

Αν δεν κάνεις oc είναι πεταμένα λεφτά αφού αποδίδει σε στοκ πάνω κάτω όσο ψύκτες με το 1/5 του κόστους,μην γράφουμε και ότι να ναι,για ψυκτρα των 100κοντα ευρώ μιλάμε.

Το σέβομαι ειναι η άποψη σου ωστόσο θεωρώ οτι και χωρίς overlock η συγκεκριμένη αξίζει να αγοραστεί αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα , ας μην βγούμε αλλο offtopic ομως

Δημοσ.

Για τον i3 συμφωνώ,για τον i5 διαφωνώ.

Στο εξωτερικό(λόγω διαθεσιμοτητας)οι μητρικές ξεκινάνε από τα 100ευρω.

Και οι H130 πάντως γύρω στα 100+θα παίξουν οι πιο αξιόλογες όπως παλιά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς paper launch, πιο πολύ soft launch είναι. Φάση η εισαγωγή για τις Gigabyte που ρώτησα είναι στα 50 τμχ και οι 8700Κ έρχονται 5-5 ή 10-10. Είμαστε και μικρή αγορά βέβαια, οπότε δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Οι φθηνές Ζ370 είναι στα 140-150€, δεν τις λες και ευκαιρία... όταν ψώνιζα σε Ζ87 στα 160-180€ έπαιζαν οι καλύτερες, με εξαίρεση τα top-of-the-line μοντέλα τύπου Hero κτλ. Τώρα οι αντίστοιχες είναι στα 200€+, οπότε παίζει ένα καπέλο 20-40€.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...