Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μάπα το review του Guru3D, GPU Limited σε όλα τα benchmarks. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μάπα το review του Guru3D, GPU Limited σε όλα τα benchmarks.Έλα ρε εσύ, gtx1080 έχει. Κάτι άλλα review, τρέχουν είτε μόνο oc τον 8700κ και default τους άλλους , είτε με all core boost στα 4.7ghz. Προσπαθώ να δω τα default νούμερα και δεν τα βρίσκω πουθενα. Αλλά δεν έχουν power consuption , άλλα δίνουν θερμοκρασίες υδροψυξη vs μαμά αεροψυκτρας .. Έχεις κανένα review μαμά με καλές μνήμες από κάπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ναι η 1080 δεν μπορεί να παρουσιάσει διαφορές μεταξύ 7700, 8400, 8600 και 8700, γιατί ακόμα και κατώτεροι CPU την ξεζουμίζουν. Θες 1080Ti, ειδικά για να φανούν διαφορές σε 1440P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ναι η 1080 δεν μπορεί να παρουσιάσει διαφορές μεταξύ 7700, 8400, 8600 και 8700, γιατί ακόμα και κατώτεροι CPU την ξεζουμίζουν. Θες 1080Ti, ειδικά για να φανούν διαφορές σε 1440P.Κανένα review με στοκ τα cpu και 1080τι έχεις να προτείνεις? Το review του guru έχει πολύ πράγμα για αυτό μου άρεσε. Όχι μόνο games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Άντε βρήκα ένα καλό review ... Δεν αναφέρει αν έχει all turbo boost το mobo αλλά δεν πειράζει. Αναλυτικοτατος. http://www.guru3d.com/articles_pages/intel_core_i7_8700k_processor_review,28.html Δεν ξέρω αν τα λες σοβαρά η τρολαρεις.. Ίσως από τα χειρότερα review..ανέκαθεν το guru3 ηταν μόνο για Gpus.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μάπα το review του Guru3D, GPU Limited σε όλα τα benchmarks. GPU Limited υποτιθεται ειναι στα επιπεδα του 8700 σε stock δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω αν τα λες σοβαρά η τρολαρεις.. Ίσως από τα χειρότερα review..ανέκαθεν το guru3 ηταν μόνο για Gpus..Είμαι από κινητό φίλε, λείπω για εργασία και δεν είναι και το πιο εύκολο να παρακολουθήσω. Αν έχει κανείς review των default με μεγάλη κάρτα ας το ποσταρει. Επίσης αν έχει και review με όλα τα cpu O/C ακόμα καλυτερα. Να δούμε τι παίζει μεταξύ default και oc σε όλα τα μοντέλα. Το να μου δίνει ένα review όλα τα CPU default και το ένα Oc δεν μου δίνει data ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 GPU Limited = Δεν μπορεί να δώσει άλλα FPS η GPU, τερματίζει, οπότε και 200% πιο γρήγορο CPU να βάλεις δεν θα δεις διαφορά. Τέτοια reviews βλέπουν και πολλοί άσχετοι λένε ''Α, δεν έχουν διαφορά τα CPU, παίζουν όλα στα ίδια''. Μα αν τερματίζει(99% GPU Usage) και ένας 1600X, τι διαφορά περιμένεις να δεις με τον 8700K δηλαδή ; Σε 1440P θες 1080Ti για να δεις διαφορές και όσο ανεβαίνει η ανάλυση τόσο πιο δυνατή κάρτα θες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhstsip Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/12979212/Intel-Core-i7-8700K-Box.html Ελλάδα. Οι φόροι φουλ Στα 380€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 18/10 παραλαβή το Msystems..Και κάπου εκεί και οι μητρικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής,στο θέμα oc δεν βλέπω να παίζουν τα 5ghz σε daily χρήση χωρίς ξουραφια και extreme ψύξη. Μακάρι να βγω λάθος γιατί με ψήνει και εμένα,αν παίζει 5+ ,να πετάξω το σαπακι μου 4c/8t,μόνο και μόνο για τα ρολογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Άσε ρε που θα αλλάξεις τον 6700K για 8700K..Σας τρώει η τσέπη σας μου φαίνεται.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhstsip Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν αξίζει τέτοια αναβάθμιση γιατί αρχές 2018 θα βγει το νέο κόλπο από την ιντελα ως συνήθως και τότε θα είναι ποιο χτυπητές οι διαφορές ώστε να πιάσει τόπο μια αναβάθμιση... Ειδικά για game ο 6700κ/7700κ είναι τατσι κότσι με τον 8700κ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=xeZ9EcpRks8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Τα ρολογια 5+ θα ειναι πειρασμος,αλλα όπως ειπα το κόβω χλωμό..Κατα τα άλλα όντως δεν χρειάζεται προς το παρόν. Στο μεταξύ το καλό είναι ότι οι μνήμες που έχω είναι τοπ και σε περίπτωση αλλαγής η χασούρα δεν είναι σπουδαία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις