Prof_Chaos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 micro atx motherboard αναμένονται άμεσα ; ή θα περιμένουμε 1μηνα+; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 84C σε Stock και 96C Overclocked;Έχουν βγάλει τόσο ικανό και δυνατό Chip και δεν μπορούν να φτιάξουν τις θερμοκρασίες; Πόσο κρίμα; CPU με υψηλότερες θερμοκρασίες από GPU, με υψηλότερες θερμοκρασίες από VRM! Για γέλια και για κλάματα.Ας ελπίσουμε σε γενεές πτώσεις τιμών των Ryzen. Η ψαλίδα σε Multitheding έκλεισε δραματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ποιος θα πάρει 8600/8700K και θα μείνει με stock cooler ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhstsip Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 https://youtu.be/jdXMWG1iX9c Βάση αυτού του video δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης απο z170/z270 σε z370 για έναν gamer. Προτιμότερο αν θέλει μια ουσιαστική αλλαγή να πάει σε καλύτερη gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλά εδώ δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση αν είσαι με 4790K, πόσο μάλλον με 6700/7700K.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εχεις ασθενή μνήμη τότε. Γιατί ποτέ δεν θεώρησα τους 7600K σοβαρή αγορά, Να επαναλαβω τοτε, γιατι εχεις ασθενη αντιληψη. Απο το ιδιο το bench που εσυ ποσταρες, στην αισχρα εμετικη αναλυση του 640x480 (η οτι αλλο χρησιμοποιησαν εκει περα) βλεπω ενα +30% τον 1600 απο τον 7600k στο bf1. Heck, ακομα και σε full hd τοσα του ριχνει. Δεν ειδα πουθενα ομως να κανεις αναλογα σχολια. Από τον "δείκτη πόνου"(πλήθος likes σε μπηχτή πιο πριν) κατάλαβα ότι ο 8400(και όχι ο 8700K, για τον οποίο δεν μίλησα καν) φαίνεται ότι ενόχλησε πολύ γιατί θα προκαλέσει κατρακύλα τιμών. Πράγμα που τουλάχιστον εμένα δεν με ενδιαφέρει. Για τους υπόλοιπους, ας το συνυπολόγιζαν στις αγορές τους. Τα λέγαμε εδώ και τόσο καιρό Ναι παπατζες λες οπως παντα. Καταρχας οτι ο 8600k και κατα πιθανοτατα ο 8400 θα σκοτωνει το εχω γραψει ΒΔΟΜΑΔΕΣ πριν! Τι νομιζεις, εσενα περιμενα? Για πανε μια βολτα απτο θεμα με τους Ryzen και δες που μου την πεφτουν ολοι που προτεινα 8400 2-3 βδομαδες πριν. Ουτως η αλλος θα παω για 8700k, θα ταιριαξει γαντι στην 1050 2GB που εχω, θα χτυπαω 500 frames σε 320x240 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έκανε κανένας review τον 8400 με stock cooler? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=zUg9lJBbRDU 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Πιο γραφικός και από την Σαντορίνη Έβαλες αγγελία η ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλά εδώ δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση αν είσαι με 4790K, πόσο μάλλον με 6700/7700K.. Και εγω θεριζω με τον γεροντα-σαπακι.... Στα μαμα της η Zotac 980Ti παιζει στα 20 χιλιαρικα στο Firestrike... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ποιος θα πάρει 8600/8700K και θα μείνει με stock cooler ; Δεν κατάλαβα ότι είναι με Stock. Γιατί μας δείχνει την AIO τότε; https://www.youtube.com/watch?v=zUg9lJBbRDU Τι παρακολουθείτε αυτό το νούμερο; Είναι και άσχετος εκτός από βλάκας. Ο Linus μου φαίνεται πως βγάζει λίγο διαφορετικά αποτελέσματα ή είναι η ιδέα μου; https://www.youtube.com/watch?v=EJOnwF8mgXc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά αυτός που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ο 8400. Στα $190 είναι από τα καλύτερα CPU τα τελευταία 6-7 χρόνια. Να ειναι καλά η AMD με τους RYZEN, μέσα στο 2018 θα δούμε περισσότερο ανταγωνισμό και περισσότερες επιδόσεις σε λιγότερα λεφτά για τον καταναλωτή και από τις δυο εταιρείες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Eπειδη δεν προλαβα να δω ολα τα review, για λυστε μου μερικες αποριες που εχω. Ο 8700k μπορει να κρατησει 4.7 κλειδωμενα σε ολα τα cores χωρις νυστερι? Δεν ψηνομαι για delid και λαλακιες. Δεν μιλαω για volt στο θεο, ποτε δεν μου αρεσε να ξεπατωνω mobo + cpu στα volt. Με μια h100 ας πουμε και voltage λιγο πανω απο το stock σε μια asus z370A, γινεται? Παντως ξενερωσα λιγο, ψηνομουν για CPU για να εξαφανισω κατι ελεεινα drops στο PUBG που κανει ο 1600 μου, αλλα στο bench του science studio ειδα οτι τα ιδια σκατα κανει και ο 8700k ακομα και στα 5ghz! Aπο οτι ειδα επισης (δεν θυμαμαι σε ποιο review) ηταν 30% πισω απο 7700k σε καποια games? Στεκει ή ο reviewer χορευε κλακετες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού Με μια μητρική στα 200 και 3200 Ram CL 15 φτιάχνεις τούμπανο υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά αυτός που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ο 8400. Στα $190 είναι από τα καλύτερα CPU τα τελευταία 6-7 χρόνια. Να ειναι καλά η AMD με τους RYZEN, μέσα στο 2018 θα δούμε περισσότερο ανταγωνισμό και περισσότερες επιδόσεις σε λιγότερα λεφτά για τον καταναλωτή και από τις δυο εταιρείες. Να πάρεις τον 8400 όταν με ίδια χρήματα παίρνεις R5 1600; Δεν ξέρω. Νομίζω πως σε καθημερινή χρήση πιο πολύ θα ωφελήσουν τα παραπάνω Threads του 1600. Στα παιχνίδια 60FPS Vsynced τι να δεις; Αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού Με μια μητρική στα 200 και 3200 Ram CL 15 φτιάχνεις τούμπανο υπολογιστή. Αναμένεται να πέσει και άλλο η τιμή. Eπειδη δεν προλαβα να δω ολα τα review, για λυστε μου μερικες αποριες που εχω. Ο 8700k μπορει να κρατησει 4.7 κλειδωμενα σε ολα τα cores χωρις νυστερι? Δεν ψηνομαι για delid και λαλακιες. Δεν μιλαω για volt στο θεο, ποτε δεν μου αρεσε να ξεπατωνω mobo + cpu στα volt. Με μια h100 ας πουμε και voltage λιγο πανω απο το stock σε μια asus z370A, γινεται? Παντως ξενερωσα λιγο, ψηνομουν για CPU για να εξαφανισω κατι ελεεινα drops στο PUBG που κανει ο 1600 μου, αλλα στο bench του science studio ειδα οτι τα ιδια σκατα κανει και ο 8700k ακομα και στα 5ghz! Aπο οτι ειδα επισης (δεν θυμαμαι σε ποιο review) ηταν 30% πισω απο 7700k σε καποια games? Στεκει ή ο reviewer χορευε κλακετες? Θα κάνεις λίγο OC και θα απενεργοποιήσεις το Turbo. Οι θερμοκρασίες έτσι και αλλιώς είναι ήδη υψηλές. Όταν αγοράζεις αυτό το CPU το γνωρίζεις. Τι 80C, τι 90C. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις