Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καθε τσιπακι το ξερουμε οι περισσοτεροι ειναι διαφορετικο silicon lottery

Κατα μεγαλυτερο ποσοστο στους 7700κ ειναι θερμοι κ με μια καλη υδροψυξη ακομα και στοκ στα prime μπορειςνα πας 70-80 αναλογα καλοκαιρι χειμωνας χαλαρα

Σε περιπτωση oc επισης στην πλειοψηφια με πολυ χαμηλη ταση πραγματικα σε σχεση ακομα και με τους skylake αλλαξα 4εις πχ στον 6700 ηθελες 1.30. 1.350. Για τα 4.4. 4.5. Και στον 7700κ με 1.20 πας 4.7 + αναλογα το chip οσον αφορα το delid νομιζω οτι εναι μια καλη λυση αν γινει απο καποιον γνωστη και νομιζω αξιζει ακομα και σε stock ταχυτητες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άστα να πάνε 1800ευρω για 1080p 60fps gaming δεν βγαίνουν τα κουκιά.

Γελανε και τα καβούρια ...

Θα κοπεί τιμολόγιο θα μπει σαν έξοδο θα πάρω και το ΦΠΑ πίσω οπότε δεν με συμφέρει να πάρω κάτι φθηνότερο. Θα με βγει 700 ευρώ στην τελική όλος ο πύργος.

Από τα 1800 αν γλιτώσεις το ΦΠΑ πας κάπου στα 1450.

Βαλτα και στα έξοδα που από τα 1450 θα πλήρωνα το 60% εφορία συν ασφάλεια και βγαίνει αρκετά φθηνά ο υπολογιστής. Και έχω όριο 1800 με 1850 γιατί πρέπει το τιμολόγιο να είναι οριακά στα 1500 ευρώ συν το ΦΠΑ για να περάσει αμέσως στα έξοδα αλλιώς παει 10% το χρόνο ενώ τιμολόγια μέχρι 1500 ευρώ περνάνε αμέσως και φαίνονται σαν έξοδα στο συνολικό τζίρο.

Θα πήγαινα για Volta αλλά πρέπει να γίνει η αγορά μέχρι τέλος Δεκεμβρίου να κοπεί το τιμολόγιο. Και η Volta θα βγουν στην αγορά άνοιξη προς καλοκαίρι.

Καθε τσιπακι το ξερουμε οι περισσοτεροι ειναι διαφορετικο silicon lottery

Κατα μεγαλυτερο ποσοστο στους 7700κ ειναι θερμοι κ με μια καλη υδροψυξη ακομα και στοκ στα prime μπορειςνα πας 70-80 αναλογα καλοκαιρι χειμωνας χαλαρα

Σε περιπτωση oc επισης στην πλειοψηφια με πολυ χαμηλη ταση πραγματικα σε σχεση ακομα και με τους skylake αλλαξα 4εις πχ στον 6700 ηθελες 1.30. 1.350. Για τα 4.4. 4.5. Και στον 7700κ με 1.20 πας 4.7 + αναλογα το chip οσον αφορα το delid νομιζω οτι εναι μια καλη λυση αν γινει απο καποιον γνωστη και νομιζω αξιζει ακομα και σε stock ταχυτητες

Τόσο άτυχος με τους 6700;

1.28 θέλω για 4.5 και 1.36 για 4.7

Το 1.20 για 4.7+ στον 7700k που το είδες, πρώτη φορά το ακούω

Βαλτα και στα έξοδα που από τα 1450 θα πλήρωνα το 60% εφορία συν ασφάλεια και βγαίνει αρκετά φθηνά ο υπολογιστής. Και έχω όριο 1800 με 1850 γιατί πρέπει το τιμολόγιο να είναι οριακά στα 1500 ευρώ συν το ΦΠΑ για να περάσει αμέσως στα έξοδα αλλιώς παει 10% το χρόνο ενώ τιμολόγια μέχρι 1500 ευρώ περνάνε αμέσως και φαίνονται σαν έξοδα στο συνολικό τζίρο.

Βάζεις δύο τιμολόγια...

• Like 2

Θα σου στειλω το δικο μου 1.20 4.7 και 1.26 4.8. Ενοεις πολυ η λιγο???καποιοι σε τεστ reviews με 1.20 μιλανε για 5

Γύρω στο 1.3 για 4.7 όσα έχω δει. Ή κάνω λάθος ή έχεις πολύ καλό κομμάτι. Όπως και να'χει δώστου κι αλλο. Κοιμάται στο 1.20 :P

Όλοι οι reviewers λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο να πετύχεις 5Ghz με AIO. Για να δούμε αν θα ισχύει το ίδιο και στα κομμάτια που θα αγοράσει ο κόσμος.

Βάζεις δύο τιμολόγια...

Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει αυτό από vision studio αλλά και πάλι δεν πρέπει να φαίνεται σαν ένας υπολογιστής και όχι σαν 2 γιατί με 2 τιμολόγια ίσως βάλουν χέρι δεν ξέρω.

Μεχρι 4.9 τον πηγα δεν θυμαμαι ποσο ρευμα νομιζω 1.320 εχω profile για χειμωνα για δοκιμες και φυσικα θελω να δω αν θα ειναι stable 5 αλλα ακομα κανει ζεστη δεν θελω να τον δουλεψω τερμα (καποια στιγμη delid)

Για τα μάτια και μόνο ...

Λογικα είναι διαλεγμένες τα chip που παίζουν εκεί ψηλά ...

όποιοι αλλάζουν pc κάθε 2-3 χρόνια δεν τους νοιάζει ούτε το upgrade path (κατ'εμε αστείο επιχείρημα γιατί αφορά ελάχιστους) , ούτε τα temps αφού πάνε με την λογική "που είναι σταθερό και δεν κρασάρει και πόσο καταναλωση-θερμοκρασίες μπορώ να αντέξω)

το upgrade-path δεν αφορά ούτε τους ενθουσιώδεις γιατί αλλάζουν όλο το σετάκι m/b , cpu , ram , ούτε τους συντηρητικούς γιατί θα το κρατήσουν 10 χρόνια όσο κάνουν την δουλειά τους και οι ποιο τολμηροί από αυτούς θα βάλουν λίγη παραπάνω ram η ssd.

αφορά ελάχιστους , βασικά αυτούς που δεν έχουν λεφτά και καταφεύγουν σε ημιμετρα.

Αυτά ισχύουν σε πλατφόρμες που δεν έχουν μεγάλη αναβαθμισιμότητα. Όχι σε όλες τις πλατφόρμες.

Αν η intel έδινε πλατφόρμα 1151 v2 και σου έλεγε πως θα βάλει 8c/16t επάνω στα 10nm και 5ghz , μια χαρά θα έβαζες τις γρήγορες μνήμες σου την μητρική σου και θα διάλεγες το vfm cpu της εκάστοτε γενιάς.

Απλά τώρα δεν σου δίνει το δικαίωμα.

Πόσοι και πόσοι για να μην ξεχνιόμαστε, πήγαν από κάτι E6300 /e4400/e6600 core 2 quo σε Q9450/Q9550 στο 775 socket με 965/95/75 chipsets ....

Τοτε απλά σου έδινε την επιλογή ....

Όλοι οι reviewers λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο να πετύχεις 5Ghz με AIO. Για να δούμε αν θα ισχύει το ίδιο και στα κομμάτια που θα αγοράσει ο κόσμος.

Οι reviewers εχουν συνηθως es cpus που μαλλον "υπερτερουν" απο τα κομματια παραγωγης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...