Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όποιοι αλλάζουν pc κάθε 2-3 χρόνια δεν τους νοιάζει ούτε το upgrade path (κατ'εμε αστείο επιχείρημα γιατί αφορά ελάχιστους) , ούτε τα temps αφού πάνε με την λογική "που είναι σταθερό και δεν κρασάρει και πόσο καταναλωση-θερμοκρασίες μπορώ να αντέξω)

το upgrade-path δεν αφορά ούτε τους ενθουσιώδεις γιατί αλλάζουν όλο το σετάκι m/b , cpu , ram , ούτε τους συντηρητικούς γιατί θα το κρατήσουν 10 χρόνια όσο κάνουν την δουλειά τους και οι ποιο τολμηροί από αυτούς θα βάλουν λίγη παραπάνω ram η ssd. 

αφορά ελάχιστους , βασικά αυτούς που δεν έχουν λεφτά και καταφεύγουν σε ημιμετρα.

• Like 1
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο καθένας όπως το βλέπει. Άλλοι όπως και εγώ,στήνουμε το πισί ώστε να πουσαρουμε το cpu και να χαρούμε εξαρχής τις παραπάνω επιδόσεις.

Τι νόημα έχει ο ξεκλειδωτος αν τον δουλεύεις στοκ? Τι να περιμένω δηλαδή..

Άλλωστε αύριο ποιός ζει ποιός πεθαίνει?

:P

Δεν μειώνει αρκετά τη διάρκεια ζωής του όμως? Αν για 2 3 χρόνια βλέπω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πουθενά για πιο λόγο να γίνει overclock? Όταν βρει ζόρια πουσαρε τον να σε βγάλει ένα χρόνο ακόμα η πουλα τον και πάρε κάτι καλύτερο. Ο 7700k βγήκε πέρσι. Μέχρι και σήμερα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και σίγουρα για μια 5ετια ακόμα δεν θα τα βρει σκούρα πουθενά. Δούλεψα πριν μάτι μέρες έναν 2500k πήγαινε άψογα στα παιχνίδια με μια καλή gpu.

Βέβαια αν ο άλλος έχει στο αιμα του το overclock θα το κάνει από την πρώτη στιγμή να γουστάρει.

όποιοι αλλάζουν pc κάθε 2-3 χρόνια δεν τους νοιάζει ούτε το upgrade path (κατ'εμε αστείο επιχείρημα γιατί αφορά ελάχιστους) , ούτε τα temps αφού πάνε με την λογική "που είναι σταθερό και δεν κρασάρει και πόσο καταναλωση-θερμοκρασίες μπορώ να αντέξω)

το upgrade-path δεν αφορά ούτε τους ενθουσιώδεις γιατί αλλάζουν όλο το σετάκι m/b , cpu , ram , ούτε τους συντηρητικούς γιατί θα το κρατήσουν 10 χρόνια όσο κάνουν την δουλειά τους και οι ποιο τολμηροί από αυτούς θα βάλουν λίγη παραπάνω ram η ssd.

αφορά ελάχιστους , βασικά αυτούς που δεν έχουν λεφτά και καταφεύγουν σε ημιμετρα.

Εγώ ειμαι της λογικής πάρε κάτι κορυφαίο και κράτα το για όσο πάει. Το μόνο θέμα θα είναι η gpu σε 3 4 χρόνια την οποία πουλάς και δίνεις κάτι ακόμα και περνεις πάλι κορυφαία. Cpu ram μητρική στα 7 8 χρόνια χρειάζονται αλλαγμα εφόσον πάρεις το τοπ την δεδομένη στιγμή.

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις ''K'' CPU, τον αγοράζεις για να κάνεις O/C και όχι να αράζει stock.

Μα το overclock μπορεί να γίνει στα 3 4 χρόνια δεν θα πάει χαμένος προφανώς. Και προφανώς και θα κάνω overclock όσο πάει απλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος όταν φάει ζόρι θα το φάει το OC σίγουρα.

Δημοσ.

#O/COnFirstBoot

Το έχετε στο αίμα σας εσείς και καλά κάνετε είναι πολύ ωραίο hobby έχω βάζω afterburner ανεβάζω λίγο τη συχνότητα και στο bios λιγο το multiplier και λέω ότι έκανα overclock. Voltage δεν πειράζω καθόλου.

Δημοσ.

Έτσι είναι. Αλλά συγχρόνως είναι και σπαστικό να βγαίνει cpu στον ένα χρόνο,ίδιο socket και να μην μπορείς να αναβαθμίσεις,έστω για χομπιστικους λόγους.

Εγώ θα έβαζα ας πούμε 8700k στο σύστημά μου ,και day one μη σου πω. Τώρα δεν το σκέφτομαι με την καμία. Στα 4.6 που παίζω daily θα με βγάλει κάποια χρονάκια ακόμα.

βλέπουμε σε επόμενη γενιά..

Δημοσ.

Limited Availability Coffee lake at Launch and in Q4?

It is hard to gauge whether or not it’s a bit of a click-bait from some media outlets, but granted it’s possible. Word out is that Coffee Lake processors will see limited availability at launch and the remainder of 2017.

We all know that Intel kinda rushed the Coffee lake launch forward to have an answer to AMD. The quick push forward is likely to result in limited availability of the processor series in Q4 2017 as the original launch was expected to be in Q1 2018. The guys from SweClockers mention that they did rounds are Swedish etailers and, the word back was that they have very little stock. If that is the case on a global scale, then it will have an adverse effect on final (higher) etail pricing of course as high-demand drives up prices.

Δημοσ.

Αν ισχύει βλέπω στο 500ρικο τον 8700k για Ελλάδα στις αρχές

Άσχημα νέα και δεν θέλω να πάω σε κατώτερο μοντέλο. Στα 400 ελπίζω να έρθει.

Δημοσ.

450 να δούμε στη χειρότερη σε κάνα plaisio..

Μακάρι γιατι δεν βγαίνουν τα κουκιά μετά.

400 cpu

550 gpu

200 ram

100 psu

100 ssd

100 hdd

100 κουτί

200 μητρική

Φτάσαμε 1750. Με 50 μια ψυκτρα και τέλος. Αν πάει στα 500 δεν βγαίνουν.

Δημοσ.

Μακάρι γιατι δεν βγαίνουν τα κουκιά μετά.

400 cpu

550 gpu

200 ram

100 psu

100 ssd

100 hdd

100 κουτί

200 μητρική

Φτάσαμε 1750. Με 50 μια ψυκτρα και τέλος. Αν πάει στα 500 δεν βγαίνουν.

Άστα να πάνε 1800ευρω για 1080p 60fps gaming δεν βγαίνουν τα κουκιά.

Γελανε και τα καβούρια ...

• Like 1
Δημοσ.

καπου δεν ειχε αναφερθεί για 417 ευρώ στην Γερμανία ή Ολλανδία...;;;  πως θα έρθει στα 400 εδώ; 

μαλλον για καμια 500αρια στο πλαισιο και 450 σε Msystems κλπ το κόβω . Κι εγώ θέλω day1 αλλα για να δούμε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...