Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα λέει ο κόσμος δεν σου έθιξε κανείς την ομάδα.

Τελικά ότι και να πει κανείς η μπλε ή κόκκινος.

Ή μάλλον το δικό μου είναι καλύτερο!!!

Τέλος πάντων άντε πιάσε τα 4000 από 3900 με μισή ΔΕΗ πάνω σε core voltage.

Δηλαδή εγώ που έχω i7 7700k και r7 1700 τι είμαι? Μπλε ή κόκκινος? Καλό θα ήταν να φτιάξεις λίγο την συμπεριφορά σου. Δεν προσφέρει τίποτα. Τα ίδια πράγματα μπορείς να τα πεις με καλύτερη φρασεολογία.

Κατά καιρούς, από τα ποστ που γράφεις έχω επωφεληθεί καθώς προσφέρεις πληροφορίες που δεν τις ήξερα, αλλά ποστ σαν το παραπάνω δεν προσφέρει τίποτα. Λίγο χαλαρότητα δεν βλάπτει. Φιλικά πάντα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα review samples των 8600/8700K φτάνουν 5Ghz+ με καλές ψύκτρες, απλά βαράνε 90C. Στον Intel με delid(Δεν το κάνει ο οποιοσδήποτε ναι, αλλά ούτε θα δώσει 400 ευρώ για CPU ο οποιοσδήποτε, ούτε ασχολείται με O/C ο οποιοσδήποτε συνεπώς μιλάμε για λίγους) θα δεις 4.8-5Ghz με καλά temps. Ο 1600X δεν φτάνει με καμία ψύκτρα ούτε καν 4.5Ghz..Αυτή είναι η διαφορά που την ξέρετε απλά θέλετε να πείτε κάτι..3 μερούλες έμειναν για τα επίσημα.

το delid αφορα το 1% της παγκοσμιας αγορας, μη λεω και πολλους ασε που το κανουν αργοσχολοι κυριως. τωρα για τα 5ghz, κρατησε ολα τα cores εκει κανενα χρονο και ελα πες μας μετα πως θα δουλευει, αν δουλευει. :P

Δηλαδή εγώ που έχω i7 7700k και r7 1700 τι είμαι? Μπλε ή κόκκινος? Καλό θα ήταν να φτιάξεις λίγο την συμπεριφορά σου. Δεν προσφέρει τίποτα. Τα ίδια πράγματα μπορείς να τα πεις με καλύτερη φρασεολογία.

Κατά καιρούς, από τα ποστ που γράφεις έχω επωφεληθεί καθώς προσφέρεις πληροφορίες που δεν τις ήξερα, αλλά ποστ σαν το παραπάνω δεν προσφέρει τίποτα. Λίγο χαλαρότητα δεν βλάπτει. Φιλικά πάντα

εισαι με κοκκινη φανελα και μπλε σορτσακι.... :lol:

• Like 3

όπως τα ryzen πιάνουν τα 4Ghz οριακά για benches και όχι για 24/7 χρήση

έτσι (χοντρικά) αντίστοιχα έχουν τα 5Ghz οριακά οι INTEL

η διαφορά είναι στο 1Ghz

οι μέτριοι ryzen πιάνουν 3.6/3.7 για χρήση 24/7 και τα καλά κομμάτια 3.8/3.9

το delid αφορα το 1% της παγκοσμιας αγορας, μη λεω και πολλους ασε που το κανουν αργοσχολοι κυριως. τωρα για τα 5ghz, κρατησε ολα τα cores εκει κανενα χρονο και ελα πες μας μετα πως θα δουλευει, αν δουλευει. :P

Θα του πέσει ο πώλος ; Τίποτα δεν παθαίνει όσο μένεις στο safe voltage/temps.

το delid αφορά μόνο τους χομπιστες/επαγγελματίες overclockers!

υπολογίστε πόσοι είναι αυτοί έναντι όλων των καταναλωτών και μετά υπολογίστε πόσοι από αυτούς βγάζουν το σκαλπ της cpu. Αν γουστάρεις το o/c και το delid μέσα στο παιχνίδι είναι.

Να ξερες πως τους περιμένω. 8700k με 1080 κάρτα 16αρα ram βγάζει άνετα 5 χρόνια σε full HD 60p max out πιστεύω.

Δεν είναι για 1080p 60hz οθονες αυτά.

Και το futureproof όπως το θέτεις λάθος είναι γιατί πληρώνεις πάνω από τα διπλάσια χρήματα γι'αυτό.Εντελως πληροφοριακά όλα αυτά.

• Like 4

όπως τα ryzen πιάνουν τα 4Ghz οριακά για benches και όχι για 24/7 χρήση

έτσι (χοντρικά) αντίστοιχα έχουν τα 5Ghz οριακά οι INTEL

η διαφορά είναι στο 1Ghz

οι μέτριοι ryzen πιάνουν 3.6/3.7 για χρήση 24/7 και τα καλά κομμάτια 3.8/3.9

Εξαρτάται τι εννοείς 24/7. Κάποιος μπορεί να εννοεί και τα 1.35v με κάποια AIO. Ο δικός μου είναι stable 3.8 με 1.275v και κάπου εκεί παίζει και η πλειοψηφία των Chips πιστεύω. Ένα άλλο παιδί που του του χε κάτσει το silicon lottery ήταν stable 3.8 έγραφε με κάτω από 1.2V. Τώρα από εκεί και πέρα αν αξίζουν τα 3.9-4 αναλογικά με το power draw εξαρτάται τον κάθε χρήστη. Για μένα ΔΕΝ αξίζουν. Συν και ότι η stock ψήκτρα είναι οριακή για τα ~1.3v.

Αχαχαχαχα έλα εσύ δουλευταρα να δεις πως δουλεύει ένας 4790k στα 5 Ghz έναμιση+ χρόνο τωρα...

Να κεράσω και καφέ εγώ ο αργοσχολος...

http://www.insomnia.gr/topic/599883-4790k-delid-lapping-temps-results/

Αθάνατοι Ελληναρες...

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...