Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Και στο oc τρελές διαφορές stock με 5.1(αν ισχύουν )...1 ολόκληρο fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν δίνει άλλο η GTX1080.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μα τα 8threads του 7700κ η τα 12 του 8700 θα κάνανε την διαφορά λέγανε κάποιοι "ειδικοί" Επιστήμονα μου εσύ τι έχεις να μας πεις για την Dunia Engine? Μήπως η ίδια η εταιρεία προτείνει ακόμη και την απενεργοποίηση του HT για να παίξει σωστά; Λέω εγώ τώρα ο "έξυπνος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ετσι και αλλιως για ιντελ 4/8<6/6? Αφου το ΗΤ κανα 25% δινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Στο Crysis 3 έδινε 30% το HT Επιστήμονα μου εσύ τι έχεις να μας πεις για την Dunia Engine?Μήπως η ίδια η εταιρεία προτείνει ακόμη και την απενεργοποίηση του HT για να παίξει σωστά;Λέω εγώ τώρα ο "έξυπνος". Η συγκεκριμένη μηχανή είναι μόνο για να δεις πως αποδίδει ένας CPU σε single-thread performance. Γι' αυτό τα Ryzen είναι τόσο χαμηλά. Το θέμα είναι ότι και το Far Cry 5 που θα βγει τον Φλεβάρη θα έχει το ίδιο engine.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ νομίζω πιο κοντά στο 30% είναι. Αλλά και πάλι για να ίσχυε το 4/8=6/6 θα έπρεπε να δίνει 50% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Επιστήμονα μου εσύ τι έχεις να μας πεις για την Dunia Engine? Μήπως η ίδια η εταιρεία προτείνει ακόμη και την απενεργοποίηση του HT για να παίξει σωστά; Λέω εγώ τώρα ο "έξυπνος". Δεν το έπαιξα ειδικός εγώ ,γιατί και σε προηγούμενα σχόλια πιο πίσω είχα γράψει ότι θέλω να δω διαφορές i5 8600k και 8700 κλειδωμενους.Σχολιάζω ότι βλέπω στο γράφημα επειδή κάποιοι τους βγάζανε σαπακια λόγω 6threads. Σχόλιο στα γραφήματα δεν βλέπω να κάνεις όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Στο Crysis 3 έδινε 30% το HT Η συγκεκριμένη μηχανή είναι μόνο για να δεις πως αποδίδει ένας CPU σε single-thread performance. Γι' αυτό τα Ryzen είναι τόσο χαμηλά. Το θέμα είναι ότι και το Far Cry 5 που θα βγει τον Φλεβάρη θα έχει το ίδιο engine.. Δεν απάντησα σε αυτό που λες. Απάντησα στην ειρωνική εξυπνάδα του παιχνιδα που τελικά ή είναι άσχετος ή το παίζει άσχετος για να ειρωνεύεται. Ας αποφασίσει μόνος του τι από τα δύο, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Just staying που λενε και στο χωριό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν με πείθουν τα νούμερα, στο MetroLL έχει χειρότερα min κι από Ryzen και στα 5.1 είναι πίσω από ( στοκ; ) 7700Κ. Κάτι δεν κολλάει απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 PS τα Ryzen δεν με ενδιαφέρουν εάν το πήρες με αυτό το σκεπτικό. Ίσως με τα Ryzen 2 κάνω ένα σύστημα για την ώρα όλα είναι μπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τον gamer αγαπητέ δεν τον ενδιαφέρει η κάθε μηχανή γραφικών του παιχνιδιού πως τρεχει. Έρευνα αγοράς κάνει βλέποντας στο σύνολο πως τρέχουν τα παιχνίδια στους επεξεργαστες που τον ενδιαφερουν. Επίσης μαρεσει που έγραψες πιο πίσω ότι δεν θα αγοράσεις κάποιον επεξεργαστή και απλά θα πεις την γνώμη σου για αυτούς και το μόνο που κανείς είναι να ειρωνεύεσαι και να δίνεις βάση στα σχόλια των άλλων. Αυτό είναι το ''σχολιαζω από ενδιαφέρον ''κακου''ηταν υποθέσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν με πείθουν τα νούμερα, στο MetroLL έχει χειρότερα min κι από Ryzen και στα 5.1 είναι πίσω από ( στοκ; ) 7700Κ. Κάτι δεν κολλάει απλά. Το in-game benchmark του Metro είναι τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το παράξενο στο συγκεκριμένο "leak" είναι οτί οι Ryzen στο Metro LL έχουν καλύτερα min από τους Intel. Ενώ οι Intel έχουν καλύτερα avg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εδώ πας και ησυχάζεις. https://videocardz.net/mobo/asrock-z370-extreme4/ Περίμενε να κυκλοφορήσει κανένα review για να είσαι σίγουρος. Όταν κοίταζα την αντίστοιχη z170 , είχε μειονεκτήματα σε ρεύματα και σε υψηλούς χρονισμους ράμ. Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε αλλά αν στοχευεις να πάρεις το 100% του cpu σου ,ίσως από asus μεριά να σε καλύψει καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Αλλά όπως λες και εσύ δεν σε ενδιαφέρει,ασχέτως αν τα 9 στα 10 σχόλια είναι γύρω από το τι γράφω εγώ . Μαρεσει πάντως που είναι χαζή εξυπνάδα το σχόλιο μου πάνω στα benchmarks,αλλά τα προηγούμενα σχόλια περί αδύναμων i5 λόγω HT πριν βγουν τα benchies ήταν μια χαρά. Τα περί εμπαθειας που έλεγα πιο παλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις