Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσωπικά είχα βάλει στον 1700Χ που έχω 2400 μνήμες που είχα περισευούμενες και μετά διαβάζοντας πήγα και αγόρασα 3200. Επίσης τον είχα για σχεδίαση 2d/3d στο archi-autocad σε άλλον και τελικά πήρα έναν Ι7 γι'αυτή την δουλειά και τον RYZEN τον απολαμβάνω στο γραφείο μου που συνήθως έχω 6-7 εφαρμογές ανοικτές και επιπλέον καμιά 20αρια CHROME ΤΑΒS 

πράγματι το έχω δοκιμάσει και είναι αισθητή η διαφορά αν βάλεις καλές μνήμες, όχι μόνο στα benchs. Τότε που πήρα τις 3200 είχαν 135ευρώ και οι 2400 γύρω στα 80-90ευρω (Ιουνιο)

ΥΓ

Γενικά πιστεύω ότι οι 6/8πύρηνοι RYZEN είναι καλή αγορά αρκεί να συνδυαστούν με καλή μητρική και καλές μνήμες , αλλιώς δεν αξίζουν γιατί χάνουν σε single core και στη συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών παίζει ρόλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για παιχνίδια ναι. Τώρα για κάτι σχόλια πιο πίσω περί gamer και γραφικά και FPS..Παίχτες του 0.5, άντε 0.8 K/D είστε οι περισσότεροι..Scrabs απ' τα λίγα με rigs φτιαγμένα για posts στο insomnia, no offence :)

• Like 2

Όποιος έχει 1070+ Γιατί να μην έχει Intel και να έχει CPU των 200€ όπως ο 1600; :)

Θέλω να πω πως αν δεν υπάρχει θέμα με τα λεφτά, βάζεις σε όλα το καλύτερο.
2FPS να κερδίσεις από τη μητρική, 10FPS από τις μνήμες, 10+FPS από το CPU, κλπ.

Το τερματησατε πάλι το θέμα και τα reviews βγαίνουν σε 1 εβδομάδα :)

Την άλλη εβδομάδα προβλέπεται πανικος στο θέμα.

Αξίζει δηλαδή περισσότερο ένας 1600 με 3200 μνήμες από έναν 1700 με 2400 μνήμες;

Πάλι καλά που ρωτάς στο σωστό θέμα :D

Βέβαια όπως το βλέπει ο καθένας θα μου πεις όπως λέει και ένας συμφορουμιτης

http://www.insomnia.gr/topic/656108-απορία-για-τα-coffee-lake/#entry55981446

• Like 1

Όποιος έχει 1070+ Γιατί να μην έχει Intel και να έχει CPU των 200€ όπως ο 1600; :)

Θέλω να πω πως αν δεν υπάρχει θέμα με τα λεφτά, βάζεις σε όλα το καλύτερο.

2FPS να κερδίσεις από τη μητρική, 10FPS από τις μνήμες, 10+FPS από το CPU, κλπ.

Είπαμε, αγοράζεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου και το budget σου. Απλά στο insomnia υπάρχουν χρήστες που απλά θέλουν να σπάνε τις μπάλες σε όσους αγοράζουν δυνατό HW(Ζητώντας εξηγήσεις γιατί θες να πάρεις 8700K ή 1080/1080Ti ας πούμε). Έχουμε διαβάσει ποστς τύπου ''Οι μισθοί είναι 300-400 ευρώ και 'συ αγόρασες 1080Ti ;'' Μιλάμε είναι να γελάς χοντρά μερικοί..Τύποι οι οποίοι δεν εμφανίζονται στα threads παιχνιδιών γιατί δεν παίζουν παιχνίδια ή παίζουν απειροελάχιστα ενώ ταυτόχρονα στο παίζουν ειδικοί στο τι CPU/GPU σε καλύπτει για το τάδε παιχνίδι, χαχαχα

• Like 1

the company is also arbitrarily breaking Kaby Lake compatibility with 300 series chipset motherboards via firmware BIOS code and has mandated that all motherboard manufactures implement it

http://wccftech.com/intel-arbitrarily-breaks-coffee-lake-compatibility-z270-force-users-buy-new-z370-motherboards/

λες να βγουν unofficial custom bios για backwards compatibility ? ή ακόμα καλύτερα custom bios για forward compatibility σε Z170 - Z270 ?

Truth be told the only apparent reason Intel is breaking compatibility with existing motherboards is that they’re simply after your money.  Intel is a company trying to make a buck after all.

Τα γρηγορα CPU για gaming ενδιαφερουν την κατηγορια μεχρι 1440p και με Monitor 144Hz, 165ΗΖ και 240Hz....

Eγω ας πουμε θελω γρηγορο cpu....αλλα τον 6700Κ θα τον αλλαξω με κατι το οποιο θα δινει ενα 8-10% clock to clock στο ipc.

Εσύ είσαι με [email protected], παρά τα σχόλια περί σαπακιών τα οποία προφανώς και είναι για χαβαλέ(Εκτός και αν μιλάμε για i3 ή G4560), είναι CPU ο οποίος σε βγάζει άνετα μέχρι την ριζική αλλαγή αρχιτεκτονικής.

• Like 1

Το θέμα είναι ότι οι middle range κάρτες, θέλουν και middle range CPU.
Όσο να' ναι, καλή η 1060, αλλά είναι καραmiddle range.

Αν άλλαζα πλατφόρμα θα έβλεπα κάτι τέτοιο; Ίσως ναι. Το GPU καρφωμένο και η συχνότητα τέρμα.

Έμεινα ακίνητος και βρήκα 47FPS σε αυτήν την σκηνή στο Far Cry 4. 2560x1080.

post-115429-0-83986700-1506545856_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...