Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγγνώμη για την έξτρα ερώτηση αλλά πραγματικά για κάποια multiplayer games που δεν ξέρω αν αξίζουν ή όχι δεν το εξετάζω, χρειάζεται το θηρίο ο 8700k; Δεν ξέρω μπορεί εμένα να μου φαίνεται παράξενο... Ένας 8600k δεν θα είναι αρκετός πιστεύεις;

Ναι θα είναι αρκετός λόγω oc πέραν των πυρήνων αλλά κοστίζει ανάλογα.Βεβαια εξακολουθώ να έχω περιεργεια αν ο 8600κ θα αξίζει περισσότερο από τον 8700 σκέτο με turbo αλλά αυτό θα το μάθουμε στις 5Οκτωβριου που θα ανέβουν τα reviews.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περι 144hz και mp θα συμφωνήσω με τον psycho. Είχα για ενα μήνα δανική για δοκιμη οθονη φίλου 1080p 144hz 23αρα και αφότου την επέστρεψα νιώθω πολύ χάλια την κίνηση στα 60hz. Λόγω κιόλας ότι το γραφείο μου ειναι μικρό όπως και ο χώρος που βρίσκεται το pc, δε μπορώ να πάω σε 27αρα. για να χει νόημα το 1440p.

Θέλω κάτι για 1080p /144 και αντοχή μέχρι 20-21. Ο 2600Κ έβγαλε μια χαρά τα χρήματα του αλλά πλέον δεν τραβάει.

Άρα για μενα που ως επί τών πλείστων παίζω περισσότερο mp και μένω σε 1080p με προοπτική μέχρι τις γιορτές να βρω καμιά 144hz μεταχειρο θα το παλέψω για 8700Κ, Asrock z370 extreme 4 και μνήμες ανάλογα. Υδροψυξη υπάρχει ήδη μια Arctic Liquid 120 καθώς κ μια 1070.

Αυτό είναι το δικο μου πλάνο σαν gamer με βάση τι παιχνιδια παίζω. Το pc

καθαρά gaming χρήση είχε και θα έχει. Μακάρι να είχε πιο δυνατό ipc ο Ryzen είτε να έπαιζα σε 1440p -60hz να πήγαινα εκεί. Βέβαια ΕΑΝ παρέμεινα στα 1080p/60 παλι δε θα με χαλαγε ενας 1600 είτε 8400 κλπ.

Υ.Γ psycho πόσο unplayable εγινε το Siege ρε συ δε ξέρω αμα το ειδες( ; ). Hit registration χειρότερο από ποτέ, glitches μεσα στα γραφικά κλπ κλπ . Op.Health come back :P

Γιατί ρε taki μια ζωή μπλέκεις το gamung αφού δεν σε πολύ ενδιαφέρει?Δεν ισχυροποιεις την γνώμη σου,ίσα ίσα χειρότερα τα κάνεις .

Εδώ και που βγήκαν οι ryzen χρυσοπουλησε μια αντικειμενικά κακή αγορά για 2017 ο i5 7600k ,και λες ότι δεν θα πουλήσει ο αντίστοιχος 6πυρηνος?

Δεν τον ενδιαφέρει τον gamer σε αυτά τα χρήματα το vfm γιατί δεν υπάρχει,οι επιδόσεις τον ενδιαφέρουν.....

Που κολλάει η 1080ti και τα 1080p?

Μιλάμε για επεξεργαστές των 300 και 400ευρω τακη ,ποιο 1080p κάθεσαι και αναφέρεις?

Το e-penis ειναι τεραστιο πλεον για να μενεις με 4 και 6 πυρηνες στον task manager, τα περι 144Ηz και 1080ti, οπως και την ξαφνικη ενασχοληση ολων με το rendering, τα ακουω βερεσε, αν πουλαγανε με καθε i5/i7 και μια 1080ti και 144Hz monitor, τωρα δεν θα υπηρχαν καν στην αγορα 60Hz monitors και δεν θα ηταν η συντριπτικη πλειοψηφια με intel HD graphics.

• Like 4

6mb cache οι i3,9 οι i5,12 οι i7.

Το e-penis ειναι τεραστιο πλεον για να μενεις με 4 και 6 πυρηνες στον task manager, τα περι 144Ηz και 1080ti, οπως και την ξαφνικη ενασχοληση ολων με το rendering, τα ακουω βερεσε, αν πουλαγανε με καθε i5/i7 και μια 1080ti και 144Hz monitor, τωρα δεν θα υπηρχαν καν στην αγορα 60Hz monitors και δεν θα ηταν η συντριπτικη πλειοψηφια με intel HD graphics.

Ποια συντριπτική πλειοψηφία είναι με intel hd?

Hd graphics λογικα κατι 10χρονα που παίζουν Lol, Dotες, Team Fortress 2 και μαινκραφτ ;

Δεν ξαναπάω σε i5, θέλω άνεση. Επίσης θέλω να ελαχιστοποιήσω την πιθανότητα της μπανανόφλουδας και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με CPU μέχρι να ξανακάνω upgrade το 2020-21 που θα έρθουν και οι DDR5 μνήμες. Ως τότε θέλω να ασχολούμαι μόνο με GPUs ξέροντας ότι ο CPU μου είναι αρκετός να τις ξεζουμίσει. Οι περισσότεροι που γράφετε εδώ δεν είστε παιχνιδάδες, βλέπετε απλά charts. 

Ναι γιατί ως γνωστόν άμα δεν έχεις τούμπανο CPU και GPU αλλά και οθόνη 27'' 1440p 144 Ηz και δεν τα παίζεις όλα με τα γραφικά στο τέρμα με min 100 fps, δεν είσαι gamer. Πόσο ανώριμος πια; Σύνελθε.

• Like 7

Ναι γιατί ως γνωστόν άμα δεν έχεις τούμπανο CPU και GPU αλλά και οθόνη 27'' 1440p 144 Ηz και δεν τα παίζεις όλα με τα γραφικά στο τέρμα με min 100 fps, δεν είσαι gamer. Πόσο ανώριμος πια; Σύνελθε.

Πρέπει να τον φέρω σπίτι αυτόν, να τον βάλω απέναντι σε sony crt g200p οθόνη με ati range fury pro 32mb κάρτα και pentium 3 eb 800 επεξεργαστή, για να καταλάβει πως το gaming είναι άλλο πράγμα ...  :P

• Like 2

elitists.jpg

• Like 3

6mb cache οι i3,9 οι i5,12 οι i7.

Ποια συντριπτική πλειοψηφία είναι με intel hd?

Η συντριπτικη πλειοψηφια των pc, ειναι με διαφορους i3/i5/i7 χωρις καν discrete γραφικα, οι πωλησεις των discrete καθε χρονο πεφτουν και απο οσες θα πουληθουν, παλι οι μισες περιπου ειναι mainstream καρτες, ενα μεγαλο ποσοστο παει σε workstations και το υπολοιπο σχετικα μεγαλο ποσοστο ειναι οι performance (1060-1070 rx580) και ενα μικρο ποσοστο αυτων ειναι οι enthusiast 1080/1080ti.

H intel δεν περιμενει αυτη την αγορα για να πουλησει, θα σπρωξει ετσι και αλλιως i3/i5/i7, με το κιλο στους oem και στους retailers. Ο λογος που συνεχιζει να υπαρχει το igpu ειναι αυτος, θα μπορουσε να το κανει disable και να δωσει αλλους 2 cores, δεν το κανει ομως, γιατι οπως κανει η amd, θα πρεπει να περιορισει την αγορα της, σε οσους αγοραζουν και καρτα γραφικων και να επιβαλει σε οσους αγοραζουν i3 και πανω να αγοραζουν πλεον και καρτες γραφικων, κατι που συμφερει την amd γιατι πουλαει καρτες γραφικων, αλλα για την intel δεν εχει κανενα κερδος και επιπλεον θα κινδυνεψει να χασει και ολους τους oem που πουλανε εκατομμυρια sff σε εταιρειες καθε χρονο, οι οποιοι σιγα μην ασχοληθουν με ryzen και καρτες γραφικων.

Γενικα μικρη η ζημια της AMD για την intel, το γοητρο της και το e-penis των fanboys της τρεχει να επαναφερει, μην την κανει προς αλλη κατευθυνση, το κομματι που κανει και πιο πολυ ''σαματα'' σε forum/sites/youtube και ξεκινησει μαζι του να παρασερνει την mainstream αγορα, που ακουει και βλεπει παντου πλεον ryzen.

• Like 2

Ο άνθρωπος λέει ότι δεν είναι gamers με την έννοια ότι δεν ασχολούνται τόσο με παιχνίδια(κάτι που φαίνεται και στα αντίστοιχα τους θέματα)όχι ότι όποιος έχει ακριβό set up είναι gamer η ότι πρέπει να γράφει,ελεος αλλά νταλων καταλάβατε μερικοί πάλι....

Όσο για τον πιο πάνω συμφορουμιτη razor.

Η συντριπτική πλειοψηφία είναι με hd graphics λες.Απο που προκύπτει αυτό?Στοιχεία έχουμε η τσου?

Ότι δηλαδή αν δώσεις 200ευρω για i5 δεν μπορείς να δώσεις 70για gt 1030 που είναι η μέρα με την νυχτα .

Επισης μπορείς αγαπητέ να μου βρεις i7 συστήματα σύγχρονα χωρίς κάρτα γραφικών?Ούτε σε laptops δεν γίνονται αυτά.

Τι άλλες αερολογιες θα διαβάσουμε εδώ μέσα πια?

Η συντριπτικη πλειοψηφια των pc, ειναι με διαφορους i3/i5/i7 χωρις καν discrete γραφικα.

• Like 1

Ο άνθρωπος λέει ότι δεν είναι gamers με την έννοια ότι δεν ασχολούνται τόσο με παιχνίδια(κάτι που φαίνεται και στα αντίστοιχα τους θέματα)όχι ότι όποιος έχει ακριβό set up είναι gamer η ότι πρέπει να γράφει,ελεος αλλά νταλων καταλάβατε μερικοί πάλι....

Ο συγκεκριμένος έχει δώσει δείγματα γραφής. Το μόνο που τον νοιάζει είναι αν ένα παιχνίδι έχει ωραία γραφικά καθώς και το πόσα fps πετυχαίνει το σύστημα του. Δεν έχει σημασία αν είναι ακατέβατα 60, αρκει να είναι 100-200-300 κλπ. Με αυτά τα κριτήρια κρίνει αν ένα παιχνίδι είναι καλό όπως επίσης και το αν είναι καλός ένας επεξεργαστής. Απο εκεί να καταλάβεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...