Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λογαριασμο ουτε 3 ημερων με τετοιο ονομα και avatar δεν προκειται να ασχοληθω..

Το καθε ποτε αναβαθμιζω επεξεργαστη εγω προσωπικα και τι παιχνιδια παιζω(γιατι βλεπω εισαι της κατηγοριας graphics πανω απο ολα..)ασε καλυτερα να το ξερω και κρινω εγω πρωτα(και πανω απο ολα)και τα λιγα ατομα που ανταλλαζω γνωμες στα αντιστοιχα θεματα.

Τελος φιλικη συμβουλη αλλα θα σου προτεινα να αλλαζες τροπαρι σε αυτα που γραφεις στα 2 θεματα επεξεργαστων γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι γραφεις μονο για να προκαλεσεις και να υπερασπιστεις την αγορα σου...

• Like 2
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανε αναβαθμιση καθε χρονο για να παιζεις γραφικα του 2015

Με κατι θυματα σαν και του λογου σου οι εταιριες κανουν παρτυ

Αγαπητέ, είτε συμφωνώ είτε όχι με την ουσία όσων λες, ενα είναι σίγουρο. Η συμπεριφορά σου είναι άθλια. Δεν είσαι ο μόνος βέβαια, αλλά είσαι ο πρώτος που με τόσο καινούργιο account έχεις τέτοια συμπεριφορά. Ντροπή

• Like 4
Δημοσ.

Μην παίρνεις όρκο ότι είναι το πρώτο του account. Το Τζίμη μου θυμησε.

On topic, με βλέπω να πάω σε 8600Κ μετα από τόσα χρόνια αν δω και αξίζει μπροστά στον 1700.

• Like 3
Δημοσ.

Με λογαριασμο ουτε 3 ημερων με τετοιο ονομα και avatar δεν προκειται να ασχοληθω..

Το καθε ποτε αναβαθμιζω επεξεργαστη εγω προσωπικα και τι παιχνιδια παιζω(γιατι βλεπω εισαι της κατηγοριας graphics πανω απο ολα..)ασε καλυτερα να το ξερω και κρινω εγω πρωτα(και πανω απο ολα)και τα λιγα ατομα που ανταλλαζω γνωμες στα αντιστοιχα θεματα.

Τελος φιλικη συμβουλη αλλα θα σου προτεινα να αλλαζες τροπαρι σε αυτα που γραφεις στα 2 θεματα επεξεργαστων γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι γραφεις μονο για να προκαλεσεις και να υπερασπιστεις την αγορα σου...

Δεν φτανει που αρχισες πρωτος να επιτειθεσαι απροκαλυπτα αποκαλωντας με (troll)  βγαινεις και απο πανω

Πως λεμε εκει που μας χρωστουσαν μας πηραν και το βοδι

Οσο για την αγορα μου δεν χρειαζεται να υπερασπιστω απολυτως τιποτα , τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους

Αν καποιοι δεν μπορουν να χωνεψουν οτι η amd μονιμως θα βλεπει την intel με το κυαλι προσβλημα τους 

https://www.amazon.com/Best-Sellers-Computers-Accessories-Computer-CPU-Processors/zgbs/pc/229189

Αγαπητέ, είτε συμφωνώ είτε όχι με την ουσία όσων λες, ενα είναι σίγουρο. Η συμπεριφορά σου είναι άθλια. Δεν είσαι ο μόνος βέβαια, αλλά είσαι ο πρώτος που με τόσο καινούργιο account έχεις τέτοια συμπεριφορά. Ντροπή

Εσενα κανεις δεν σε ορισε δικηγορο και μαθε να μην φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαλαρώστε ο καθένας ξοδεύει ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτά , λέει την γνώμη και επηρεάζει ελάχιστους & σπανίως τους άλλους.

Οσον αφορά την βιομηχανία των PC , οι 2 εταιρίες βλέπουν αύξηση τζίρου και σπρώχνουν μπροστά την αγορά ελπίζοντας να μας πείσουν να αγοράσουμε καινούρια pc. Φαίνεται ότι θα το πετύχουν σε κάποιο βαθμό γιατί όσοι έχουν AM3/FM2 ή παλιότερο της 3ης γενιάς intel θα νιώθουν ότι είναι πολύ πίσω σε επιδόσεις και θα μπουν στον πειρασμό της αγοράς νέου pc. Οποιος δεν αναβαθμίσει τώρα , θα το κάνει το 2018 με τους ryzen+ , 8th intel. Μιλάω για τους gamers , όχι για office/internet γιατί αν προσθέσεις ram & ssd ανασταίνεις pc 10ετίας και παίζεις τα win10 αξιοπρεπώς. Οσον αφορά το rendering & λοιπά εξειδικευμένα , οι πραγματικοί χρήστες είναι το 1/10 από αυτούς που δηλώνουν ότι το χρειάζονται και κάνουν περιστασιακά τέτοιες εργασίες για πειραματισμό ή για να πουλήσουν μούρη.

ΥΓ

Προσωπικά πιστεύω ότι σήμερα οι cpu και των 2 εταιριών έχουν δίκαιη σχετική τιμή και αντικατοπτρίζεται η πραγματική αξία-ταχύτητα έναντι των φθηνότερων και των ακριβότερων μοντέλων. Οπότε απλά τσεκάροντας την τιμή καταλαβαίνεις και από ποιες cpu είναι γρηγορότερες από αυτή που αγοράζεις. (μιλάω για την mainstream αγορά 1151 & ΑΜ4). Ειναι επίσης γεγονός ότι τους επόμενους μήνες με τα ίδια λεφτά θα παίρνουμε και στους 2 κατασκευαστές γρηγορότερη cpu. Υποχρεωτικά θα προσαρμόζουν τις τιμές τους ανάλογα με το τι προσφέρει ο ανταγωνιστής.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 4
Δημοσ.

Δεν φτανει που αρχισες πρωτος να επιτειθεσαι απροκαλυπτα αποκαλωντας με (troll)  βγαινεις και απο πανω

Οσο για την αγορα μου δεν χρειαζεται να υπερασπιστω απολυτως τιποτα , τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους

Αν καποιοι δεν μπορουν να χωνεψουν οτι η amd μονιμως θα βλεπει την intel με το κυαλι προσβλημα τους 

https://www.amazon.com/Best-Sellers-Computers-Accessories-Computer-CPU-Processors/zgbs/pc/229189

Εσενα κανεις δεν σε ορισε δικηγορο και μαθε να μην φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν 

Πολύ τσαμπουκάς ρε παιδί μου,μήπως ψάχνεσαι να τις παίξεις με κανέναν; Σε κόβω πρόθυμο και γι'αυτό.Μήπως είσαι ο charles bronson?

Usp078v.jpg

Δημοσ.

Εκτροχιασμός του θέματος και μάλιστα από Intel fanboy, τι άλλο θα δούμε..Η συζήτηση αφορά τους Coffee Lake μάγκες..Δεν μας ενδιαφέρουν τα 4 core σαπάκια σας :D

• Like 5
Δημοσ.

Aν εδω και τοσα post οταν εννοουσες την βλεπει με το κυαλι ελεγες για τις πωλησεις τοτε οκ, ναι ισως δεν ξερω, δεν το εχω ψαξει. Εγω νομιζα οτι μιλας για επιδοσεις ανα price point, οπου εκει η AMD την εχει βγαλει εξω και κατουραει στο γρασιδη του μπροστα κηπου της Intel. Δεν μιλαμε για διαφορες του τυπου 1 και 10%, μιλαμε σε οτιδηποτε multithreaded την εχει πιασει απο το λαιμο και την κοπαναει κατω σαν σκουληκι.

Προσωπικά πιστεύω ότι σήμερα οι cpu και των 2 εταιριών έχουν δίκαιη σχετική τιμή και αντικατοπτρίζεται η πραγματική αξία-ταχύτητα έναντι των φθηνότερων και των ακριβότερων μοντέλων. Οπότε απλά τσεκάροντας την τιμή καταλαβαίνεις και από ποιες cpu είναι γρηγορότερες από αυτή που αγοράζεις. (μιλάω για την mainstream αγορά 1151 & ΑΜ4). Ειναι επίσης γεγονός ότι τους επόμενους μήνες με τα ίδια λεφτά θα παίρνουμε και στους 2 κατασκευαστές γρηγορότερη cpu. Υποχρεωτικά θα προσαρμόζουν τις τιμές τους ανάλογα με το τι προσφέρει ο ανταγωνιστής.

Προσωπικα πιστευεις λαθος. Πως ακριβως εχει δικαια αξια ενας r5 1600 που κλοκαρι σε b350 mobo με το stock cooler και σβηνει στα παντα εναν i5 7500 παρομοιου κοστους? Ρε μαγκες αυτα που λετε δεν στεκουν απλα, δεν γινεται να σας παιρνει κανεις στα σοβαρα με τετοιες αρλουμπες. Δηλαδη εδω μιλαμε ειναι μεχρι και 100% πανω ο αντιστοιχου κοστους Ryzen και μου λετε ειναι δικαιη η τιμη και των 2!!! Ποσο μπροστα επρεπε να ειναι για να πειτε "χμμμ, εχει ενα μικρο προβαδισμα η AMD"? 500%? Δεν σας καταλαβαινω, τοσους υπαλληλους απασχολει η Intel?

Δημοσ.

Το σπαστικό με την AMD είναι ότι καπαρώσει τις ονομασίες των chipset για να μπει στο μάτι της intel. Το 320 είναι λίγο μεγαλύτερο από υποθετικό Η310 της ιντελ, το B350 το ακύρωσε εντελώς, και το Χ370 παραπέμπει στην extreme πλατφόρμα της Intel.

Το ίδιο που το ονομάσανε Χ399 για να είναι μεγαλύτερο από το Χ299 της Intel, η οποία έχει μια σειρά, δεν πετάει απλα ένα νούμερο, σε αντίθεση με την Amd που απλα η πρώτη γενιά μιας νέας αρχιτεκτονικής ξεκινάει με το 3##.

Πολύ παιδιάστικη πολιτική.

Από επιδόσεις, ναι, έφερε τα πάνω κάτω, συμφωνώ απολύτως.

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι μύθος ή όχι, αλλά είχα ακούσει ότι η Peugeot έχει καβατζωμένα (trademarks?) τα νούμερα των μοντέλων της καθώς και των μελλοντικών.

Ας το έκανε κι η Intel αυτό με τα chipset και τα cpu models... :P

• Like 2
Δημοσ.

Aν εδω και τοσα post οταν εννοουσες την βλεπει με το κυαλι ελεγες για τις πωλησεις τοτε οκ, ναι ισως δεν ξερω, δεν το εχω ψαξει. Εγω νομιζα οτι μιλας για επιδοσεις ανα price point, οπου εκει η AMD την εχει βγαλει εξω και κατουραει στο γρασιδη του μπροστα κηπου της Intel. Δεν μιλαμε για διαφορες του τυπου 1 και 10%, μιλαμε σε οτιδηποτε multithreaded την εχει πιασει απο το λαιμο και την κοπαναει κατω σαν σκουληκι.

Προσωπικα πιστευεις λαθος. Πως ακριβως εχει δικαια αξια ενας r5 1600 που κλοκαρι σε b350 mobo με το stock cooler και σβηνει στα παντα εναν i5 7500 παρομοιου κοστους? Ρε μαγκες αυτα που λετε δεν στεκουν απλα, δεν γινεται να σας παιρνει κανεις στα σοβαρα με τετοιες αρλουμπες. Δηλαδη εδω μιλαμε ειναι μεχρι και 100% πανω ο αντιστοιχου κοστους Ryzen και μου λετε ειναι δικαιη η τιμη και των 2!!! Ποσο μπροστα επρεπε να ειναι για να πειτε "χμμμ, εχει ενα μικρο προβαδισμα η AMD"? 500%? Δεν σας καταλαβαινω, τοσους υπαλληλους απασχολει η Intel?

Θα τον συγκρινουμε με τον 7600k ως ιδια κατηγορια  εκει χανει κατα κρατος ο 1600 

Αναρωτηθηκες ποτε ...

α)Ποσοι ειναι οι χρηστες που κανουν αποκλειστικα encoding ? 

β)Ποσοι χρηστες παιζουν παιχνιδια και χρησιμοποιουν το pc για καθημερινες δουλειες ?

Το βητα εχει την μεριδα του λεοντος στις πωλησεις , επιλεγει Intel λογω επιδοσεων στις συγκεκριμενες κατηγοριες 

Tοσο απλο

Δημοσ.

Θα τον συγκρινουμε με τον 7600k ως ιδια κατηγορια  εκει χανει κατα κρατος ο 1600 

Αναρωτηθηκες ποτε ...

α)Ποσοι ειναι οι χρηστες που κανουν αποκλειστικα encoding ? 

β)Ποσοι χρηστες παιζουν παιχνιδια και χρησιμοποιουν το pc για καθημερινες δουλειες ?

Το βητα εχει την μεριδα του λεοντος στις πωλησεις , επιλεγει Intel λογω επιδοσεων στις συγκεκριμενες κατηγοριες 

Tοσο απλο

Σε τι χανει κατα κρατος ο 1600??? Σε απολυτως τιποτα? Ακομα και στα games σε οσα ειναι πισω ειναι ελαχιστα, σε οσα ειναι μπροστα ειναι στο θεο μπροστα. Και προφναως, βγανει και μια 100αρα λιγοτερο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...