Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει 6 threads παραπανω ο 1600 . στα games πανω κατω στα ιδια θα ειναι σε multitasking θα χανει πολυ ο 8400.

Αυτό πάλι από που προκύπτει?

Άντε με τους 4πυρηνους να πούμε πάει στο καλό. Αλλά με 6πυρηνους τι multitasking χρήση κάνει ο κόσμος που θα είναι μεγάλες οι διαφορες?

Μην υπερβάλλουμε κιόλας.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πόσο τρομερή προσφορά είχε το αμαζον Γαλλίας τότε τις samsung b-die της g.skill στα 145 ευρώ. Ούτε σκαμπαζα τιποτα και κατά λάθος τις βούτηξα... Όπως έχουν γίνει οι μνήμες τώρα... Φτάσαμε να έχουν όσο ο επεξεργαστής!!!! Έλεος...τεχνητή έλλειψη και πράσινα άλογα.

Αυτό πάλι από που προκύπτει?

Άντε με τους 4πυρηνους να πούμε πάει στο καλό. Αλλά με 6πυρηνους τι multitasking χρήση κάνει ο κόσμος που θα είναι μεγάλες οι διαφορες?

Μην υπερβάλλουμε κιόλας.

Για βαλε battlefield 1 να κανεις streaming να τρεχουν και μερικα προγράμματα απο πισω να δεις αν εχει διαφορα το SMT και τα 6 threads παραπανω

Θα αρχίσουν νομίζω και τα κλασικά vs μέσα στα καινούργια συστήματα σε λίγο καιρό ιδιαίτερα ανάμεσα σε 1600 και 8400... Όσο για την ψυκτρα μην ξεχνάμε ότι ο 8400 έχει 65 watt tdp όχι όπως ένας 7700... Άρα ίσως τουρμπάρει μια χαρά all cores με την μαμά... Χάθηκε όμως οι τύποι να δώσουν μια πιο αξιοπρεπή ψυκτρα;;;

nofeargr , μήπως θές να τρέχουμε και το prime την ώρα που παίζουμε battlefield?

εγώ αλλού έχω ένσταση , στους "χαμηλόσυχνους" Ι5 , ι7 που θα έχουν single core σαν τους ryzen , οπότε όποιος τους πάρει βλέπω να κλαίει τα λεφτά του. Ο Ι5 8400 για εμένα θα είναι αποτυχία και κάποιοι θα την πατήσουν.

• Like 2

Αν μιλάμε για συγκεκριμένη χρήση θα αγοράσεις και ανάλογα.

Δεν θα πάρεις τον ξεκλειδωτο i5 αλλά i7 8700 η 6800κ.

Δεν νομίζω ότι όσοι είναι με παλιούς i3 και i5 (που θα κοιτάξουν μάλλον για κλειδωμενο i5)τους απασχολεί τόσο το streaming

nofeargr , μήπως θές να τρέχουμε και το prime την ώρα που παίζουμε battlefield?

εγώ αλλού έχω ένσταση , στους "χαμηλόσυχνους" Ι5 , ι7 που θα έχουν single core σαν τους ryzen , οπότε όποιος τους πάρει βλέπω να κλαίει τα λεφτά του. Ο Ι5 8400 για εμένα θα είναι αποτυχία και κάποιοι θα την πατήσουν.

Γιατί αποτυχία, τώρα στην intel δηλαδή υπάρχει καλύτερη cpu εκεί στα 200 αν βγει;;; Ούτε καν... Θα έχει περιθώριο εκεί που οι σημερινοί 7400 και 7500 θα μπουκώνουν και ρίχνουν τα 0.1% και 1% fps....Λίγα παιχνίδια ως τώρα βέβαια αλλά φαντάζομαι όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα... Καλύτερη μαμά ψυκτρα να έχει από τους τελευταίους και θα πάει πρίμα... Δεν θα χρειάζεται και ακριβή μητρική.

Αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με τα leaks ο 8400 θα έχει 3.8GHz turbo boost για όλους τους πυρήνες. Αν μπορεί να κρατηθεί τόσο ψηλά, βλέπω τον 1600 να μας αποχαιρετά και τον 1600x να δέχεται ένα γενναίο price drop για μείνουν ανταγωνιστικοί. Να δούμε βέβαια και πότε θα θυμηθεί η Intel να τους κυκλοφορήσει μαζί με τις H370 mobos.

Αν ισχύει αυτό θα είναι λογικά με άλλη ψυκτρα και φυσικά θα είναι στα ίσια με έναν oc 1600... Ούτε θα αποχαιρετήσει ούτε τίποτα... Ούτε ψυκτρα aftermarket δεν χρειάζεται για τα 3.7-3.8 ένας 1600 σε αξιοπρεπές κουτί midi tower με σωστό airflow και λίγο undervolt...

Όχι ρε τζάμπα καλύτερα να τον δώσει... Τι λέτε; Άντε να μιλάμε και για τους υπόλοιπους όχι μόνο για τον 8700k το θηρίο...

• Like 1

Κι' άλλο price drop στον 1600 ; Σιγά μην σας τον χαρίσει κιόλας..Ήδη ο CPU έχει την ιδανική τιμή γι' αυτά που προσφέρει, η αντίστοιχη λύση της Intel(Δηλαδή 6c/12t) είναι ο 8700Κ και θα κοστίζει +200 ευρώ :D

• Like 2

Ένα από τα καλά της ιντελ πάντως είναι ότι και παλιότερες ψυκτρες θα μπορούν να μπουν στους καφέδες,άρα δεν ειναι η αγορά ψυκτρας υποχρεωτική για όλους.

Αν ο 8400 (με 3,8GHz) κάνει 180€ δε μπορώ να φανταστώ σε τι τιμή πρέπει να πουλάνε τον 1600 για να μπω στη διαδικασία να ψάξω με ποια μνήμη δουλεύει καλύτερα ή ποια μνήμη κάνει καλύτερο oc ή να πατάω κουμπάκια στο bios για να φτάσω τις επιδόσεις που μου δίνει ο 8400 out of the box. Περιμένω να δω review αλλά προς το παρόν μου φαίνεται οτι θα προσφέρει καλύτερο vfm από τον 1600 στα 200€.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...