Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατανοείς τι λες; Όποιος έχει νεα cpu δηλαδή δεν μπορεί να γράψει εδώ μέσα; Να αναπνεύσω μπορώ τώρα; Επίσης πείνασα μπορώ να φάω; Τι ακούμε...

Να γράψεις, αρκεί να μην λες το ίδιο ανούσιο πράγμα σε κάθε ποστ γιατί καταντάει κουραστικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν παραπονιεμαι φιλτατε, σχολιασμό κάνω στο κλάμα που είπες... Ούτε ασχολήθηκα αν είναι ή όχι vfm εσύ το έθεσες.

Κακώς τότε απάντησες πιο πίσω λες και θιχτηκες από κάτι γενικό που έγραψα.

Να γράψεις, αρκεί να μην λες το ίδιο ανούσιο πράγμα σε κάθε ποστ γιατί καταντάει κουραστικό.

Εσύ έχεις γράψει μια 100 άρα φορές ότι στα 4,5 4,6 σου αρκεί μέχρι την νέα αρχιτεκτονική των intel... Εγώ δεν ανέφερα vfm πουθενά μέχρι να ειπωθεί η αηδία ότι είναι κλάμα να πει κάποιος ότι δεν είναι vfm...

Στα 4.7Ghz για 24/7 θα είμαι χαλαρός και άνετος μέχρι να βγάλει νέο arch η Intel ή να βελτιωθούν σημαντικά οι Ryzen για upgrade το 2020+

Όλα θα εξαρτηθούν και από το vcore που θα απαιτεί (μπορεί να μην χρειάζεται και delid για τα 4.7ghz).....αν τα έχει μέχρι 1,25 - 1,3 vcore, τότε άνετα πιστεύω θα τα έχει τα 4,7ghz ακόμα και με οδοντόπαστα μέσα και πάντα με μία καλή αερόψυκτρα ή υδρόψυξη.

• Like 2

Κατανοείς τι λες; Όποιος έχει νεα cpu δηλαδή δεν μπορεί να γράψει εδώ μέσα; Να αναπνεύσω μπορώ τώρα; Επίσης πείνασα μπορώ να φάω; Τι ακούμε...

Φυσικά και μπορεί να γράψει,απλά να προσέχει τι γράφει.

Από το ''ενδιαφερον''για την τεχνολογία ορισμενων είναι που κλειδώνονται κάθε φορά τα θέματα που αφορούν τους επεξεργαστες στο forum κάτι που έγινε και στο αρχικό των ryzen.

Κακώς τότε απάντησες πιο πίσω λες και θιχτηκες από κάτι γενικό που έγραψα.

Α άρα εγώ που έχω νέο cpu ή να μην γράφω εδώ μέσα ή να μην απαντάω σε ότι δεν θέλετε...η φάση ξεκίνησε από τις τιμές που δοθηκαν και είπα ότι είναι για παραγγελίες των 1000 κομματιών... Μέχρι εκεί.

Εσύ έχεις γράψει μια 100 άρα φορές ότι στα 4,5 4,6 σου αρκεί μέχρι την νέα αρχιτεκτονική των intel... Εγώ δεν ανέφερα vfm πουθενά μέχρι να ειπωθεί η αηδία ότι είναι κλάμα να πει κάποιος ότι δεν είναι vfm...

VFM είναι ο δικός σου, ο 8700K είναι αν θες το απόλυτο στα παιχνίδια. Ο συγκεκριμένος προορίζεται κυρίως για παιχνιδάδες που θέλουν η GPU τους να αποδίδει τα μέγιστα και τώρα αλλά και στο μέλλον όταν βγουν οι επόμενες. Κατά τα άλλα συνέχισε να πετάς σπόντες για τις τιμές λες και δεν ξέρεις που θα παίξουν..

Όλα θα εξαρτηθούν και από το vcore που θα απαιτεί (μπορεί να μην χρειάζεται και delid για τα 4.7ghz).....αν τα έχει μέχρι 1,25 - 1,3 vcore, τότε άνετα πιστεύω θα τα έχει τα 4,7ghz ακόμα και με οδοντόπαστα μέσα και πάντα με μία καλή αερόψυκτρα ή υδρόψυξη.

Θα δούμε Μπάμπη, εγώ και stock να τον έχω τον 3570K θα τον κάνει σκόνη :P

Φυσικά και μπορεί να γράψει,απλά να προσέχει τι γράφει.

Από το ''ενδιαφερον''για την τεχνολογία ορισμενων είναι που κλειδώνονται κάθε φορά τα θέματα που αφορούν τους επεξεργαστες στο forum κάτι που έγινε και στο αρχικό των ryzen.

Τα θέματα κλειδώνονται όταν η συζήτηση πάει σε χίλιους δυο άλλους επεξεργαστές... Εκεί στους ryzen έτσι έγινε... Όχι γιατί είπε κάποιος ότι δεν είναι vfm... Να καταλαβαίνουμε τι λέμε!

Ο 8700K είναι αυτό που περιμένα(με), ένας 7700K με +2cores. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα είναι το πόσο θα ανεβαίνει χωρίς delid. Στα 4.7Ghz για 24/7 θα είμαι χαλαρός και άνετος μέχρι να βγάλει νέο arch η Intel ή να βελτιωθούν σημαντικά οι Ryzen για upgrade το 2020+

Αυτό ακριβώς, μια απ'τα ίδια σε IPC, εντελώς όμως, οπότε τα όποια οφέλη θα είναι καθαρά απ'το +2c/+4t κομμάτι. Τα περί vfm θα τα πούμε όταν έχουμε σοβαρά reviews+τιμές από i3/i5 καθότι εκεί ήταν πάντα η 'vfm' πρόταση της μπλε τα τελευταία χρόνια.

VFM είναι ο δικός σου, ο 8700K είναι αν θες το απόλυτο στα παιχνίδια. Ο συγκεκριμένος προορίζεται κυρίως για παιχνιδάδες που θέλουν η GPU τους να αποδίδει τα μέγιστα και τώρα αλλά και στο μέλλον όταν βγουν οι επόμενες. Κατά τα άλλα συνέχισε να πετάς σπόντες για τις τιμές λες και δεν ξέρεις που θα παίξουν.

Συγγνώμη απόλυτα στο σκέλος με την ανάλυση των δύο επεξεργαστών! Δεν πέταξα καμιά σποντα φιλτατε, εδώ μέσα κατά καιρούς έχω διαβάσει ότι περιμένουν κάτω από 400 τον 8700k... Το ότι διευκρινησα ότι μιλάμε για τιμές 1000 κομματιών δεν το θεωρώ σποντα... Ούτε ότι θα είναι υπερκοστολογημενος είναι σποντα... Έτσι είναι και ο 1800x κατά την γνώμη μου... Άντε με υγεία να τον χαρείς κιόλας αφού το έχεις αποφασίσει! Με το καλό να τύχει και καλό κομμάτι!

Είναι πραγματικότητα να προσπερναει όλους τους υπόλοιπους επεξεργαστές και να παραπονιέσαι για τον ακριβότερο της εταιρείας για vfm?

Οι i5 δηλαδή γιατί δεν σου κάνουν?

Το θεμα ειναι ο i5 8600K  που εχει σχετικα προσιτη τιμη και θα μπορουσε να εχει επιτυχια εμπορικα δεν εχει hyperthreading απενταντι στον φτηνοτερο R5 1600X με 12 threads. Ακομη και να ειναι μπροστα για λιγα fps, απλα  τον επισκιαζει στο vfm o amd.

Συγγνώμη απόλυτα στο σκέλος με την ανάλυση των δύο επεξεργαστών! Δεν πέταξα καμιά σποντα φιλτατε, εδώ μέσα κατά καιρούς έχω διαβάσει ότι περιμένουν κάτω από 400 τον 8700k... Το ότι διευκρινησα ότι μιλάμε για τιμές 1000 κομματιών δεν το θεωρώ σποντα... Ούτε ότι θα είναι υπερκοστολογημενος είναι σποντα... Έτσι είναι και ο 1800x κατά την γνώμη μου... Άντε με υγεία να τον χαρείς κιόλας αφού το έχεις αποφασίσει! Με το καλό να τύχει και καλό κομμάτι!

Παρακολουθώ το θέμα απ' την αρχή. Δεν είδα κανέναν να γράφει ότι τον περιμένει κάτω από 400 ευρώ. Ο Μπάμπης(Αν θυμάμαι καλά) μόνο έγραφε ότι θα έπρεπε να κοστίζει ~300 ευρώ. Αν δεν πέσω σε καλό κομμάτι θα σε θεωρήσω υπεύθυνο, να ξέρεις :P

Το θεμα ειναι ο i5 8600K που εχει σχετικα προσιτη τιμη και θα μπορουσε να εχει επιτυχια εμπορικα δεν εχει hyperthreading απενταντι στον φτηνοτερο R5 1600X με 12 threads. Ακομη και να ειναι μπροστα για λιγα fps, απλα τον επισκιαζει στο vfm o amd.

Μάλιστα λογικά με τιμή κοντά στα 300 είναι απέναντι στον 1700... Χωρίς ψυκτρα...

1α. δν εχω ανασφαλειες για την αγορα γτ δν το αγορασα καν 1β. κ να τον ειχα αγορασει παει ενας χρονος ποιος λογος για ανασφαλειες,δν τον αγορασα εχθες ελπιζοντας να ειναι πιο καλος απο τον 8700κ κ 2α. οτι λεω το λεω τελειος στο χαβαλε επιδη ειδα κατι benches σε σχεση με τον δικο μου.. :)

Αγαπητέ τα benchmarks τώρα πρώτο ανέβηκαν(και ένα cinnebench πριν λίγο καιρό) και για τους coffeelake κουβεντιαζεις/ουμε εδώ και μήνες ,μην κοροιδευομαστε τώρα μεταξύ μας....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...