Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τις τιμές γαργάρα...Το χάλασα μάλλον ε; Στην τιμολόγηση θα παιχτούν όλα... Τα υπόλοιπα λίγο πολύ γνωστά.

Για 8700Κ......400ρα +  σιγουράκι εδώ στην Ελλάδα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τουλάχιστον η πλειοψηφία του κόσμου αυτούς θα κοιτάξει.

Τώρα στα διάφορα forum θα δούμε το κλασσικό ανούσιο κλάμα ότι ο 8700κ δεν είναι vfm....

Και εγώ λοιπόν έγραψα κάτι που βλέπουμε σε κάθε release επεξεργαστων την ιντελ ως τώρα,και αναπόφευκτα και για τον 8700 όταν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Κλαψα για την υψηλή τιμή λες και δεν υπάρχουν φθηνότερες λύσεις.

Τέλος εγώ για τον εαυτό μου θεωρώ καλή αγορά τους TR και πολυπυρηνους(10+)ιντελ της άλλης πλατφορμας.

Δεν θα μπω όμως στο αντίστοιχο θέμα να ξραξω τις υψηλές τιμές για ένα προϊόν που δεν με ενδιαφέρει και δεν απευθύνεται και σε μένα.

Αυτό γίνεται και στα θεματα της apple.

Μπαίνει ο άλλος με το κινητό των 150ευρω και κράζει την apple για τις υψηλές τιμές,το θέμα κλειδώνει και μετά δεν μπορούν να σχολιάσουν υποψήφιοι αγοραστές ή κάτοχοι.

Αυτό δεν λέγεται ''σχολιαζω από ενδιαφέρον για την τεχνολογία'' αλλά κάπως αλλιώς...

• Like 1

Κάποιοι ονειρεύονται τον 8700k στα 360 ευρώ... Αυτό έχουν... Για βάλε και το κέρδος του εμπόρου... Και φυσικά σε όλους θα είναι πάνω οι τιμές... Σιγά μην δώσει τον 8400 στα 190 δολάρια...

Καλά πιο φόλα CPU απ΄τον 7800X δεν παίζει να 'χει ξαναβγάλει..Ούτε σωστό AVX support, ούτε σωστό gaming performance, ούτε lanes σωστά, ούτε soldered..Μιλάμε για ΤΟ σαπάκι..

• Like 5

Αντε, ριξε κανα Preorder να τα βαλουμε διπλα διπλα να δουμε με τις 1070 τις διαφορες θα εχουν, γτ 7700κ + 2 cores υπαρχει εδω κ καιρο,κοστιζει 330 ευρο κ ειναι κ soldered.. :P

Επειδή έχω καταλάβει ότι έχεις κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά την αγορά σου(αλλιώς δεν θα ανέφερες ανά 2σχεδον post πόσο φοβερός είναι ο 6800κ)

για να μην σου χαλάσω το όνειρο να σου πω μόνο ότι ο 6800κ είναι σε quad chanel και οι μητρικές του ξεκινάνε(οι χειρότερες )στα 210ευρω.

Βαλτα λοιπόν αυτά απέναντι στον ξεκλειδωτο i5 με φθηνότερες μνήμες και μητρική και αλλάζουν τα πράγματα...

Τουλάχιστον η πλειοψηφία του κόσμου αυτούς θα κοιτάξει.

Τώρα στα διάφορα forum θα δούμε το κλασσικό ανούσιο κλάμα ότι ο 8700κ δεν είναι vfm....

Η πραγματικότητα είναι κλάμα; Που είναι το κακό αφού στα 400+ δεν θα είναι vfm όπως δεν ήταν και ο 7700k... κακό να το πούμε δεν είναι ούτε κλάμα. Από εκεί και πέρα ο καθένας με τον παρά του γούστο του και καπέλο του τι θα κάνει.

Πάντα το top προϊόν (στην κάθε σειρά cpus) στην intel δεν φημιζόταν και για vfm........

Ποτέ τα premium προϊόντα δεν είναι vfm..Ούτε το iPhone, ούτε μια 1080Ti, ούτε ο 8700K, ούτε μια ferrari και πάει λέγοντας η λίστα..

• Like 3

Καλά πιο φόλα CPU απ΄τον 7800X δεν παίζει να 'χει ξαναβγάλει..Ούτε σωστό AVX support, ούτε σωστό gaming performance, ούτε lanes σωστά, ούτε soldered..Μιλάμε για ΤΟ σαπάκι..

Στα 4,5Ghz του παραπάνω mini review εγώ τον βλέπω μια χαρά πάντως.  Σε productivity είναι και ανώτερος , ενω η τιμή μάλλον θα είναι και χαμηλότερη.

Ποτέ τα premium προϊόντα δεν είναι vfm..Ούτε το iPhone, ούτε μια 1080Ti, ούτε ο 8700K, ούτε μια ferrari και πάει λέγοντας η λίστα..

Οι έννοιες PREMIUM προιόν σε MIDRANGE πλατφόρμα είναι ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ μεταξύ τους !

Premium είναι η 2066 πλατφόρμα ας πούμε.

Η πραγματικότητα είναι κλάμα; Που είναι το κακό αφού στα 400+ δεν θα είναι vfm όπως δεν ήταν και ο 7700k... κακό να το πούμε δεν είναι ούτε κλάμα. Από εκεί και πέρα ο καθένας με τον παρά του γούστο του και καπέλο του τι θα κάνει.

Ρε μαν, σου δίνει τον top gaming CPU..Έστω και για μικρή διαφορά(Σε σχέση με τον 7700K αφού ουσιαστικά είναι ο ίδιος CPU με +2cores/+4threads). Θα βάλει ότι τιμή γουστάρει. Αν δεν σ' αρέσει, καλός είναι και ο R5 1600 :D

Οι έννοιες PREMIUM προιόν σε MIDRANGE πλατφόρμα είναι ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ μεταξύ τους !

Premium με την έννοια ότι έχει το top gaming performance και γι' αυτό το λόγο κοστολογείται ~200 ευρώ πάνω από τον R5 1600.

• Like 1

Επειδή έχω καταλάβει ότι έχεις κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά την αγορά σου(αλλιώς δεν θα ανέφερες ανά 2σχεδον post πόσο φοβερός είναι ο 6800κ)

για να μην σου χαλάσω το όνειρο να σου πω μόνο ότι ο 6800κ είναι σε quad chanel και οι μητρικές του ξεκινάνε(οι χειρότερες )στα 210ευρω.

1α. δν εχω ανασφαλειες για την αγορα γτ δν το αγορασα καν 1β. κ να τον ειχα αγορασει παει ενας χρονος ποιος λογος για ανασφαλειες,δν τον αγορασα εχθες ελπιζοντας να ειναι πιο καλος απο τον 8700κ κ 2α. οτι λεω το λεω τελειος στο χαβαλε επιδη ειδα κατι benches σε σχεση με τον δικο μου.. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...