Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να είναι η πιό νιάου αλλαγή chipset στην ιστορία. Ούτε USB3.1 Gen2 ούτε embedded wi-fi όπως είχαν πει ούτε τίποτα. Καλά για παραπάνω lanes ή κάτι άλλο ούτε το έλπιζα...

Θα τα δώσει στο Z390 για να τρολάρει :D

• Like 3
Δημοσ.

αρκετα καλες οι τιμες της ιντελ. 360$ ο i7 8700k και 180$ ο 8400.

http://wccftech.com/intel-8th-gen-coffee-lake-desktop-processors-official/

Αν δείτε καλύτερα οι τιμές είναι για παραγγελίες 1000 επεξεργαστών όχι το msrp... Στο slide της intel αυτό λέει... Άρα μάλλον τιμές χονδρικής ουσιαστικά;;; Αν είναι όντως έτσι φεξε μου και γλίστρησα...
Δημοσ.

Αντε, ριξε κανα Preorder να τα βαλουμε διπλα διπλα να δουμε με τις 1070 τις διαφορες θα εχουν, γτ 7700κ + 2 cores υπαρχει εδω κ καιρο,κοστιζει 330 ευρο κ ειναι κ soldered.. :P

• Like 4
Δημοσ.

Από ότι δείχνει αν μπορεί και κλοκάρει στα 4,7ghz all cores δεν θα έχει εύκολα κάποιον αντίπαλο....Όλα θα εξαρτηθούν από thermals και overclockability......

κ ειναι κ soldered.. :P

εδώ είπες την μαγική λέξη.......

• Like 2
Δημοσ.

Ο i3 8350k στα 4base με δυνατότητα oc βγάζει knock out τον 7700κ με σχεδόν μισή τιμή.

Αν ειδικά καταφέρει να φτάσει τα 4.8-4.9,μακελειό για competitive online παιχνίδια .

Όσο για τον 8700κ αν καταφέρει να έχει σίγουρο για 24/7 και χωρίς λοταρία τα 4.6 χοντρικα(σαν τα 3.8-3.9 στους ryzen)εμένα μου αρκεί.

Για delid κλασσικά όποιος κυνηγάει τα 5ρια.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που αποφάσισαν να διαφημίζουν το καλύτερο όπως λένε oc.

• Like 3
Δημοσ.

Αντε, ριξε κανα Preorder να τα βαλουμε διπλα διπλα να δουμε με τις 1070 τις διαφορες θα εχουν, γτ 7700κ + 2 cores υπαρχει εδω κ καιρο,κοστιζει 330 ευρο κ ειναι κ soldered.. :P

Link? Και μη μου πεις για 6850k, θα δσκρυσω.. Το single core performance δεν το φτανει που να χτυπιέσαι.. Η μήπως πάει πάνω από 4,5ghz oced?
Δημοσ.

Υποψιάζομαι αν αληθεύει πάντα το παραπάνω leak για τον 8700Κ , μάλλον για πιο πάνω (4.5ghz+) πρέπει να πέσει delid για φυσιολογικά temps.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...