Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατι μου λεει οτι τοσο μεγαλο π ειναι το hype για 8700κ, αλλο τοσο θα ειναι η απογοητευση μολις βγουν τα benchmarks.. :P

Άσε και είμαι με έναν [email protected]...   Ο,τι cpu βγαίνει το κοιτάω σαν ξερολούκουμο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατι μου λεει οτι τοσο μεγαλο π ειναι το hype για 8700κ, αλλο τοσο θα ειναι η απογοητευση μολις βγουν τα benchmarks.. :P

Μπα, δεν νομίζω.

Θα είναι για άλλη μια φορά καλύτεροι από τους AMD, όπως είναι και οι σημερινοί Intel καλύτεροι από τους AMD στα παιχνίδια.

Το θέμα είναι πως θα ζητάνε για άλλη μια φορά πάρα πολλά λεφτά για λίγα παραπάνω FPS και χειρότερες επιδόσεις σε Multitasking.

• Like 1

Οταν λες καλυτεροι εννοεις οτι θα βγαζουν παραπανο fps στα max fps κ αντε λιγα παρaπανο στα Min γτ με σχεση τιμης οι Ryzen εχουν δωσει φολα στα Ιντελ :P ....Εγω ειμαι πραγματικα περιεργος να δω τι διαφορες θα εχει απο εναν 6800κ ιδια Ghz κ τα δυο με μια δυνατη καρτουλα...

Τωρα αν θα βγαζω 150 fps οταν streamarw με τον 8700κ αντι για 120 του 6800κ δν μ λεει κατι αυτο απο την στιγμη π 8α εχω 60 herz monitor..

Η Intel τον αναφέρει ως τον top gaming CPU, αυτό που περιμένουμε δηλαδή..Ξεχάστε τις αποτυχίες και βάλτε αγγελία τα σαπάκια σας :D

• Like 2

Eγω παντος κατι τετοια βλεπω κ γελω με το 6η γενια σαπακι μου :P

http://www.insomnia.gr/topic/650947-intel-coffee-lake-και-z370-chipset/?p=55973404

Psycho κανεις τραμπα το μονιτορ σου με cpu/rams/mobo μου??

Eγω παντος κατι τετοια βλεπω κ γελω με το 6η γενια σαπακι μου :P

http://www.insomnia.gr/topic/650947-intel-coffee-lake-και-z370-chipset/?p=55973404

Psycho κανεις τραμπα το μονιτορ σου με cpu/rams/mobo μου??

Όχι βέβαια, το μόνιτορ αν και TN(8bit) είναι απόλαυση μετά από calibration και με σωστό HW. Αλλαγή όταν βγουν τα σωστά HDR μόνιτορ. Εσένα ο 6800K είναι μια χαρά, κατ' αρχάς είναι soldered ενώ ο 7800X που είναι ο αντικαταστάτης δεν είναι.

• Like 1

Κ ουτε το 8700κ θα ειναι soldered ετσι δν ειναι??Εχει τυχει να του δωσω κατι benches με 1.45 -1.48 volts :P αγκομαχουσε να παει 80 βαθμους το καιμενο...

Οταν ειναι να παρω μονιτορ θα σου στειλω Pm να με βοηθησεις μιας κ το κατεχεις πολυ κ με τα μονιτορ :)

• Like 1

Εσύ μια χαρά είσαι με τον 6c/12t, οι υπόλοιποι με 4 core προβλέπεται να τις αρπάξουν και απ' τον 8600K :P

Αναμένουμε τις φάπες .....~5fps και αν.....(εγώ προσωπικά περιμένω το +25% να δω που θα το βρεί).

Θέλει real bench ο λαός και όχι λόγια........400ευρώ για cpu (6c/12t) .....πρέπει να έχει να δώσει πολλά έναντι του ανταγωνισμού για να σταθεί σε αυτήν την τιμή.

• Like 1

Ρε Μπάμπη, έχεις 4790K ο οποίος κλοκάρει πολύ καλά, τι διαφορά περιμένεις δηλαδή ; Την τεράστια διαφορά θα την δω εγώ που θα φύγω από 3ης γενιάς i5. Το +25% στο GoW 4 το οποίο είναι GPU bound παιχνίδι δεν ξέρω γιατί το ανέφεραν. Ανέφεραν τα max FPS πάντως. Περισσότερη διαφορά περιμένω να δω στο PUBG παρά στο GoW 4.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...