Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Απεναντίας. Ενδιαφέρον θα είχε ενα θέμα συζήτησης σε λογικά πλαίσια για κατασκευαστές μητρικών ( asus, asrock, gigabyte, msi , evga κλπ ) Απλά κάντε ένα νέο θέμα καθώς προβλέπεται να βγάζετε μαχαίρια και τσεκούρια εδώ μη πέσει κανα ban lock hammer Ενδιαφέρον θα είχε ένα θέμα όπως στις am4 μητρικές ,αλλά σε αντίθεση με το άλλο θέμα που υπήρχε αρκετή συμμετοχή (κυρίως λόγω νέου launch),στην ιντελ πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι θα σχολιάζουμε. Εδώ είδες ότι κατάφεραν πιο πίσω να το κάνουν vs για παραπάνω εγγύηση(που ανάθεμα σε βασικά εξαρτήματα που είναι καλό να έχεις παραπάνω). Δεν γίνεται να γίνει σοβαρός διάλογος χωρίς ενεργη διαχειριση,γιατί πάντα λόγω του οικονομικού κάποιοι(σε όλα τα παρόμοια ελληνικά forum)έχουν την τάση να το πάνε σε vs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δν με χαλαει που ειμαι στα ιδια με εναν 7700κ π ειναι χρονισμενος στα 4.7vs 4.3...lol ...Εχω κ 4 threads καβατζα ακομα αμα λαχει τπτ...Τα 600 π εχεις εσυ στα 5 θα τα εχω εγω στα 4.5 /4.6 χωρις ξεκαπακωματα κ κολπα.. Στα 4,7 boostαρει ο 8700K σε single thread. Αρα στα ίδια και λίγο χειρότερα είναι απο έναν 7700Κ που είναι κλοκαρισμένος στα 4,7Ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7700K Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Τι γελάς ρε μαν, ο τύπος είναι με single-channel [email protected] Αλλα ντ αλλα κουτρουβαλα Δεν μας ειπες τι σκορ βγαζει ο δικος σου επεξεργαστης στο userbenchmark και στο cpuz Οι μνημες δινουν επιδοσεις μονο στα fake news των ρυζενακιδων.. Ας υπαρχει λιγη σοβαροτητα επιτελους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αλλα ντ αλλα κουτρουβαλα Δεν μας ειπες τι σκορ βγαζει ο δικος σου επεξεργαστης στο userbenchmark και στο cpuz Οι μνημες δινουν επιδοσεις μονο στα fake news των ρυζενακιδων.. Ας υπαρχει λιγη σοβαροτητα επιτελους Είπα να σου βάλω ένα λινκ για να δεις που και πόσο δίνουν οι μνήμες σε benches,games κλπ. Δεν ξέρω ποιο να πρωτοβάλω,χμμμ..σχεδόν σε όλα δίνουνε μαν..δε βάζω καν λινκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Στα 4,7 που τον δουλευω το δικο μου βγαζω 544 και 2790 Ρε μας δουλευουν οι τυποι 608 - 3080 εχω φτασει στα 5 ghz αλλα δεν υπαρχει λογος να τον πιεζω τοσο αφου δεν εχω πολυ καλη ψυχτρα Kαποιοι με το ξεκαπακωμα τον εχουν φτασει στα 5,3 Αυτα ολα ειναι για να εχουμε να λεμε .... Xωρίς διάθεση για αμφισβήτηση καλό είναι να μας βάλεις κι ένα cpu-z με αυτά που γράφεις. Δεν μας ειπες τι σκορ βγαζει ο δικος σου επεξεργαστης στο userbenchmark και στο cpuz Φαντάζομαι είσαι πιο γρήγορος από τον παππού σου. Του το κοπανάς συχνά? Τα δικά σου score στο userbench τα είδαμε και μας πέσαν οι τρίχες πάντως. Η αλήθεια είναι ότι το cpu-z είναι σχετικά ram agnostic σαν το cb, καλύτερες είναι οι Ingame μετρήσεις, όπου η επίδραση της ταχύτητας της ram στα low fps είναι εμφανέστατη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αλλα ντ αλλα κουτρουβαλα Δεν μας ειπες τι σκορ βγαζει ο δικος σου επεξεργαστης στο userbenchmark και στο cpuz Οι μνημες δινουν επιδοσεις μονο στα fake news των ρυζενακιδων.. Ας υπαρχει λιγη σοβαροτητα επιτελους Το ότι δεν αξιοποιείς το dual channel της μητρικής δεν σε κάνει πιο έξυπνο. Επίσης εσύ παίζεις σε 1080p 60fps monitor(υποθέτω δεν έχεις πει μοντέλο μόνο την κάρτα γραφικών).Αν ποτέ ανέβεις σε 1440p 144+ hz η σε 1440p uw 100+ hz(ή ακόμα και 1080p 144+ hz)τοτε μόνο θα καταλάβεις πως και το παραμικρό gain από oc θα το εκτιμάς/κυνηγάς παραπάνω. Τέλος ο συμφορουμιτης που αναφέρεις εδώ και χρόνια ανεβάζει τα προσωπικά του αποτελέσματα παιχνιδιών στα ανάλογα θέματα του forum(με πιο πρόσφατο αυτό του forza 7),δεν σηκώθηκε μια πρωία να φτιάξει ένα account στο ινσομνια πριν βγουν οι coffee lake να φτιάξει account για να αποδείξει την ανωτερότητα του συστήματος του. Άρα άστο καλύτερα γιατί δεν σε συμφέρει Αν ψάχνεις benchmarks εδώ είσαι http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/ Σε τεχνολογικο forum υπολογιστών είσαι,άρα απολύτως λογικό να γίνουν οι ανάλογες παρατηρήσεις για dual channel μνήμες και συχνότητες τους. Εδώ φέτος στο smartphone Huawei P10 έγινε χαμός που η εταιρεία επέλεξε σε ορισμένα μοντέλα να χρησιμοποιήσει ddr3 μνήμες αντί για ddr4.... Και τον 8700κ να αγοράσει κάποιος αν αγοράσει single channel μνήμη τα ίδια θα ακούσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tonysix Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και οι τύποι στο αντίστοιχο thread Coffeelake στο Overclock.net για τα ίδια τσακώνονται αυτή τη στιγμή "ποιος τον έχει μεγαλύτερο" (τον 7700κ), όποτε μην αισθάνεστε άσχημα είναι παγκόσμιο το φαινόμενο. Ο τύπος στο videocardz έγραψε χτες: Tomorrow I will share final specs and overclocking features of Coffeelake-S. Επίσης ένας στο overclock είπε οτι δουλεύει σε μαγαζί και οτι έχουν ήδη stock (Originally Posted by TMatzelle60 Microcenter already has them in storage. No i will not be taking pictures lol) BTW σε κάποιο leak νομίζω είδα base clock 3.8, λέτε να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη η ιντελ και να δούμε τπτ +100Mhz πχ σε ολα τα boost ? (4.4 all core? δεδομενου του οτι τα leak εχουν (ES) στο ονομα του επεξεργαστη? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 BTW σε κάποιο leak νομίζω είδα base clock 3.8, λέτε να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη η ιντελ και να δούμε τπτ +100Mhz πχ σε ολα τα boost ? (4.4 all core? δεδομενου του οτι τα leak εχουν (ES) στο ονομα του επεξεργαστη? ) Μπα εδω δεν ειναι es https://www.facebook.com/MrTechQc/videos/1985486751696443/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μα δεν τσακωνόμαστε για τον 7700,αλλά για πιο ανούσια πράγματα που σε άλλα site είναι δεδομένα όπως single vs dual channel,overclock στις ram και αν θεωρείται ακριβή μια μητρικη z με 150ευρω και 5χρονια εγγύηση. Επίσης στους oc ers έχει πολλά παραπάνω άτομα με 1440p monitors,ακριβά συστήματα και ψύξεις(oc).Εδώ τρωγομαστε(στα ελληνικά forum)και οι περισσότεροι είναι με 1080p 60hz monitors..... Όσο για τον περιβόητο 8700κ ας είναι τα ρολόγια όσο ψηλότερα γίνεται γιατί θα κοστίζει μια περιουσία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tonysix Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Όσο για τον περιβόητο 8700κ ας είναι τα ρολόγια όσο ψηλότερα γίνεται γιατί θα κοστίζει μια περιουσία. Κάνοντας μια πρόχειρη σύγκριση με τον ryzen 1700 πάντως φαίνεται οτι ο 8700k θα είναι στα ίδια επίπεδα multi & 20-25% μπροστα σε single. Αν συνυπολογίσουμε δε οτι ο 1700 για να αποδώσει σωστά θέλει σχετικά ακριβή μητρική / ram. Τότε πιστεύω βγαίνουν σχεδον στα ίδια χρηματα απο άποψη συνολικής τιμής πλατφόρμας. Εμένα προσωπικά θα με βολεύει μάλλον περισσότερο ο intel λόγω χρήσης: Arma3 / mmorpgs / dolphin-Cemu / 144Hz monitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχω δει πως τα πάνε οι ryzen ,αλλά αν κάνεις μια βόλτα σε πιο παλιά post forum γνωστών mmorpg που κοίταζα εγώ όπως wow,guild wars,final fantasy 14,terra,rift παντού οι ιντελ ήταν μπροστά με διάφορα(σε αρκετά μαζί με nvidia). Απλά τώρα θα έχουν μειωθεί οι διαφορές μιας και οι ryzen τα πάνε πάρα πολύ καλύτερα από τους σάπιους fx. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Κάνοντας μια πρόχειρη σύγκριση με τον ryzen 1700 πάντως φαίνεται οτι ο 8700k θα είναι στα ίδια επίπεδα multi & 20-25% μπροστα σε single. Αυτή τη στιγμή βλέπει κανείς overclocked many-cores broadwell να ξεπερνούν maxed out R7 1700 κατά 30%, στη μοναδική game engine που μπορεί να γεμίσει μέχρι και πάνω από 12 threads. Εκεί δηλαδή που μόνο το arch και τα κλοκς θα μπορούσαν να κάνουν την όποια διαφορά. http://www.ashesofthesingularity.com/metaverse#/ladders/benchmark/overall/Medium_1080p?viewType=myself Στο single core performance λογικά θα είναι μεγαλύτερη η διαφορά με τους 8700K. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να φανεί σε άλλα games(βλέπε gpu bound). Ασε που αν κάποιος τρέξει 720p benchmarks, σαν ειδικό τεστ για να φανούν τα όρια των CPU και η αντοχή τους στο χρόνο θα τον γδάρουν ζωντανό οι "μυημένοι" της τεχνολογίας. Το παραπάνω game μετράει καθαρά cpu performance ανεξάρτητα από τη gpu και τις αναλύσεις λόγω του ιδιαίτερου engine. Έτσι γλιτώνει και τους τζιχαντιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τρολάρει η intel μου φαίνεται.... o 8700K να είναι +25% πάνω από 7700Κ στο gears of war 4 " Up to 25% more FPS on Gears of War 4 vs 7th Gen " μάλλον το μεγαλύτερο ατού του 8700Κ θα είναι το παράλληλο multitasking μαζί με gaming " Up to 80 FPS while mega-tasking " ...... https://videocardz.com/72831/intel-coffeelake-s-8th-gen-core-desktop-processors-final-specs-and-highlights Αν έδινε και κανά leak σε κανά bench καλά θα ήταν......να τον δούμε στην πράξη τον μπέμπη 8700Κ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτή τη στιγμή βλέπει κανείς overclocked many-cores broadwell να ξεπερνούν maxed out R7 1700 κατά 30%, στη μοναδική game engine που μπορεί να γεμίσει μέχρι και πάνω από 12 threads. Εκεί δηλαδή που μόνο το arch και τα κλοκς θα μπορούσαν να κάνουν την όποια διαφορά. http://www.ashesofthesingularity.com/metaverse#/ladders/benchmark/overall/Medium_1080p?viewType=myself Στο single core performance λογικά θα είναι μεγαλύτερη η διαφορά με τους 8700K. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να φανεί σε άλλα games(βλέπε gpu bound). Ασε που αν κάποιος τρέξει 720p benchmarks, σαν ειδικό τεστ για να φανούν τα όρια των CPU και η αντοχή τους στο χρόνο θα τον γδάρουν ζωντανό οι "μυημένοι" της τεχνολογίας. Το παραπάνω game μετράει καθαρά cpu performance ανεξάρτητα από τη gpu και τις αναλύσεις λόγω του ιδιαίτερου engine. Έτσι γλιτώνει και τους τζιχαντιστές. Ναι αλλα δεν τα λες ολα ως συνηθως! Για πες μας ποσο κανει ο 7900Χ και ο 6950Κ και ο 5960Χ που ειναι στην πρωτη τετραδα και ποσο ο 5ος ryzen 1700? Και τον περασε και ο 10πυρηνος τον 1700!Ουαου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αλλα δεν τα λες ολα ως συνηθως! Για πες μας ποσο κανει ο 7900Χ και ο 6950Κ και ο 5960Χ που ειναι στην πρωτη τετραδα και ποσο ο 5ος ryzen 1700? Και τον περασε και ο 10πυρηνος τον 1700!Ουαου! Μου αρέσει που ο 6ος και ο 7ος έχουν ακριβότερα μηχανήματα με 10 πυρήνες και κάπου πήρε το μάτι μου και ένα threadripper, αλλά επειδή το παιχνίδι ευνοεί 12 πύρηνα κάνει λογική ο 8πύρηνος ryzen να είναι μπροστά απο τον 16πυρηνο threadripper (rich), μάλλον έπεσαν στον κουβά του silicon lottery......., δέν θα κάτσω κάν να αναλύσω για τις gpu, titan x, 1080 ti, rx vega λατερνα φτώχεια και φιλότιμο ρε παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις