Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν ήταν αρκετά άκυρος ο ι5 στην HEDT πλατφόρμα, είπαν να βγάλουν και ... ι3. Στην ιντελ μάλλον δεν κοιτάνε την ημερομηνία λήξης στα χάπια. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγοράσει κανείς σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα τέτοιο configuration.

P.S. Πού είναι οι ASUS Ζ370 μητρικές το κερατό μου μέσα, όλες οι άλλες έγιναν leak.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί OC vs OC πιστεύεις ότι δεν θα εξακολουθεί να τρώει σφαλιάρες ο σάπιος 7800X ; Ειδικά στα παιχνίδια με την cache που έχει..

Δεν ξερω για τα παιχνιδια για τα σκορ που βλεπω στο πινακακι μιλαω. Ο καιρος γαρ εγκυς που λεει και ο λιακοπουλος :D

Δημοσ.

Αν είναι όντως έτσι η intel κατάφερε να κάνει όποιον θέλει να την προτιμήσει, να σκέφτεται το x299 μόνο για 8/16 και πάνω... ναι ναι ξέρω είναι και το quad channel ... μπλα μπλα μπλα

Δημοσ.

Αν είναι όντως έτσι η intel κατάφερε να κάνει όποιον θέλει να την προτιμήσει, να σκέφτεται το x299 μόνο για 8/16 και πάνω... ναι ναι ξέρω είναι και το quad channel ... μπλα μπλα μπλα

Δεν νομιζω πως ειναι πολλοι αυτοι που πηγαν σε χ299 με καποιον μικροτερο απο 7820x.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...