Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επόμενο άλμα θα γίνει κατά το ~2020.

Δεν νομίζω, μια αξιόλογη βελτίωση περιμένω στους Ice Lake (process shrink). Αυτοί φαντάζομαι τέλη 18/αρχές 19 θα είναι έτοιμοι αν μπορέσουν και βελτιώσουν τα yields σε 10nm, από χρόνο σε χρόνο παράταση το πάνε.

Δημοσ.

Δεν νομίζω, μια αξιόλογη βελτίωση περιμένω στους Ice Lake (process shrink). Αυτοί φαντάζομαι τέλη 18/αρχές 19 θα είναι έτοιμοι αν μπορέσουν και βελτιώσουν τα yields σε 10nm, από χρόνο σε χρόνο παράταση το πάνε.

Το 2020-21 θα γίνει ριζική αλλαγή στην αρχιτεκτονική, εκεί θα δούμε πραγματικό άλμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να αρχίσουν με το καλημέρα να αξιοποιούνται παραπάνω πυρήνες.

Το είδαμε αυτό στα τωρινά παιχνίδια που ως δια μαγείας ο 7700 κερδίζει ακόμα και σε παιχνίδια που αξιοποιούν παραπάνω πυρήνες.

Το είδες αυτό και με τον 6800κ σου καλή ώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Ιδια περιοδο περιπου θα βγουν οι Παγωμενες Λιμνες με τις Βολτα??

Κατσε να βαλω μια αγγελια ενα στρεματακι π εχω :P

υπαρχει παντα και η επολογη του νεφρου (προσφερεις και στον συνανθρωπο)
  • Like 3
Δημοσ.

Οταν ειχα κανει κατι τεστ σιγουρα στο μαφια 3 κ βλεπε σκυλους,δν σου μιλαω για 5Ghz κ τετοια,ειχα δει οτι το 4/8 σε σχεση με το 6/12 ιδια Ηερζ κ στα δυο,το 4/8 σε αρκετα σημεια κακαρωνε κ δν κραταγε ουτε 60 φπς...Κ ολα αυτα με μια ταπεινη 1070..

Δημοσ.

Βλεπε σκυλους 2

Φακ γιου, μου βγήκε ο καφές απ'τη μύτη... :lol:

Edit για να μην ανοίγω άλλο θέμα κτλ, με 40 lanes παίζει τπτ άλλο στα 350€ που παίζουν οι 6850Κ αυτή την περίοδο; Γιατί στο mainstream δεν το βλέπω για πάνω από 24 και οι νεότεροι HEDT με 44 lanes είναι πανάκριβοι...

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπες, το ~2020 θα έχουμε ριζική αλλαγή σε arch. Το έχουν διαρρεύσει οι ίδιοι.

Το Mafia 3 ακόμα και τώρα δεν το παίζεις καλά με i5, θες i7 οπωσδήποτε.

Όχι. Κατ'αρχάς, τώρα πια κρατάει 60άρι με 1060 6gb σε ultra 1080p. Πέφτει στα 53 μόνο σε συγκεκριμένες σκηνές με μπόλικο volumetric lighting.

Σε 720p που το δοκίμασα έβγαζα ~100+ καρέ. Άρα είναι σίγουρο ότι και με i5 κρατάς ακλόνητο 60άρι.

Γι'αυτό πιστεύω ότι και το WD 2 αν δουλευόταν δεν θα είχες ανάγκη 8 threads+. Ένα GTAV είναι, με καλύτερα γραφικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...