Spartan117 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 https://imgur.com/a/oq0Ty#6o1XtrY 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εδω παραειναι αρρωστημενη κατασταση αφου βγαζουν σαπακια τους 7700K οταν οι αμερικανοι κρατανε τους haswell ακομα Βαζω και ενα στοιχημα οτι τα επομενα χρονια κανενα παιχνιδι δεν θα βγει που θα γονατιζει ακομα και τον 4970Κ Την διαφορα η intel πιστευω την εκανε με τους 6700K , απο κει και περα τα υπολοιπα μοντελα ουσιαστικα δεν προσφερουν τιποτε παραπανω , το γεγονος ειναι οτι η τιμη του συγκεκριμενου επεξεργαστη παραμενει υψηλη ειδαλλως θα πουλουσε παραπανω και απο τους i7700K Όταν θα γονατίσει παιχνίδι τον 4790Κ τότε θα έχει έρθει και η ώρα των 6700Κ/7700Κ.....δεν σώνονται οι 6700Κ/7700Κ με 10% καλύτερο ipc από haswell (4cores/8threads είναι όλοι τους). 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν θα γονατίσει παιχνίδι τον 4790Κ τότε θα έχει έρθει και η ώρα των 6700Κ/7700Κ.....δεν σώνονται οι 6700Κ/7700Κ με 10% καλύτερο ipc από haswell (4cores/8threads είναι όλοι τους). +1 Και μην σου πώ και τον 3770Κ ,ειδικά κλοκαρισμένος καλά κρατάει ακόμα ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 +1 Και μην σου πώ και τον 3770Κ ,ειδικά κλοκαρισμένος καλά κρατάει ακόμα ! Εννοείται μάστορα....ο 3770Κ κλοκαρισμένος είναι τούμπανο ακόμα και σήμερα και σκορπάει με ψηλά κλόκια......η αναφορά μου ήταν για τον 4790Κ μιας και αναφέρθηκε παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κανείς δεν έβγαλε σαπάκι τον 7700Κ, μην τρελαθούμε τελείως. Επίσης να περάσεις απ'το ταμείο γιατί το σαπάκι είναι του ψυχάκια, έχει royalties... @cpc464 & @keravnos21 Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι με επαληθεύετε και δεν διαφωνούμε. Όταν και άμα έρθει ο καιρός που θα πάτε να τρέξετε κάποιο παιχνίδι (ή πρόγραμμα αντίστοιχα για το productivity σενάριο) και θα δείτε ότι δεν τραβάει το μηχάνημα, τότε θα αναβαθμίσετε... και θα δείτε ποια πρόταση, από οποιαδήποτε εταιρία, σας προσφέρει το καλύτερο τη δεδομένη στιγμή. Το επιχείρημα να περίμενεις 8μήνες πχ ή 1 χρόνο γιατί τότε θα βγει το ΧΥΖ### δεν μου λέει κάτι, με αυτή τη λογική δεν θα πάρεις καινούριο ποτέ. Στην εναλλακτική που δεν είναι άμεση η ανάγκη, ε τότε περίμενε όσο θέλεις, δεν θα σου πει κανείς το αντίθετο, απλά το όλο θέμα με το upgrade path κτλ εμένα δεν με πείθει ως παράμετρος, γιατί οι μητρικές μένουν πίσω με τα χρόνια κι αυτές, σήμερα πχ ακόμα κι αν είχα option να βάλω 6/8c12/16t στο 1150 απλά δεν θα το έκανα γιατί θέλω DDR4 / usb 3 gen 2 / SSD σε nvme pcie x4 κτλ. που δεν τα έχει το Ζ87. Απ'την άλλη αν είχα έναν i3/i5 που σε κάποιο game τερμάτιζε, ε θα έβαζα έναν 4770Κ πάνω, αλλά και πάλι μόνο σαν προσωρινή λύση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynabyte Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=rUXRrFYzrP8 Εγω θέλω αυτόν... Με πόντιουμ 7, ΤΤΤ, και ASD. A ρε ιντέλα, τρολλάρισμα που μας κάνεις.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 https://imgur.com/a/oq0Ty#6o1XtrY Seems legit.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εν τω μεταξύ ούτε επίσημη ανακοίνωση της Intel για webcast της παρουσίασης ακόμα. 5/10 λένε ότι θα βγει, τι θα γίνει, δεν θα το παρουσιάσουν πρώτα; Πότε θα το πούν ρε φούστη μου, 15 μέρες μείνανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κανείς δεν έβγαλε σαπάκι τον 7700Κ, μην τρελαθούμε τελείως. Επίσης να περάσεις απ'το ταμείο γιατί το σαπάκι είναι του ψυχάκια, έχει royalties... @cpc464 & @keravnos21 Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι με επαληθεύετε και δεν διαφωνούμε. Όταν και άμα έρθει ο καιρός που θα πάτε να τρέξετε κάποιο παιχνίδι (ή πρόγραμμα αντίστοιχα για το productivity σενάριο) και θα δείτε ότι δεν τραβάει το μηχάνημα, τότε θα αναβαθμίσετε... και θα δείτε ποια πρόταση, από οποιαδήποτε εταιρία, σας προσφέρει το καλύτερο τη δεδομένη στιγμή. Το επιχείρημα να περίμενεις 8μήνες πχ ή 1 χρόνο γιατί τότε θα βγει το ΧΥΖ### δεν μου λέει κάτι, με αυτή τη λογική δεν θα πάρεις καινούριο ποτέ. Στην εναλλακτική που δεν είναι άμεση η ανάγκη, ε τότε περίμενε όσο θέλεις, δεν θα σου πει κανείς το αντίθετο, απλά το όλο θέμα με το upgrade path κτλ εμένα δεν με πείθει ως παράμετρος, γιατί οι μητρικές μένουν πίσω με τα χρόνια κι αυτές, σήμερα πχ ακόμα κι αν είχα option να βάλω 6/8c12/16t στο 1150 απλά δεν θα το έκανα γιατί θέλω DDR4 / usb 3 gen 2 / SSD σε nvme pcie x4 κτλ. που δεν τα έχει το Ζ87. Απ'την άλλη αν είχα έναν i3/i5 που σε κάποιο game τερμάτιζε, ε θα έβαζα έναν 4770Κ πάνω, αλλά και πάλι μόνο σαν προσωρινή λύση. Εγώ φίλε μου δέν διαφωνώ με κανένα, τις σκέψεις μου λέω, και εάν κάποιος μου έλεγε "πάρε αυτό το chipset αλλά εάν θέλεις σε 8 μήνες να πάρεις άλλο cpu θα πρέπει να αλλάξεις και mobo" θα ξενέρωνα, και μπορεί η intel να το είχε τραβήξει με τα socket τα τελευταία χρόνια(1150-1151 ,1155-1156) αλλά τουλάχιστον μια cpu θα προλάβαινες να αλλάξεις, γιατί δηλαδή στο παρελθόν μπορουσα τον core duo E6850 να τον αλλάξω με q9650, τον I3 530 με i5 750 κτλ, κτλ, (δεν θα καθήσω κάν να σχολιάσω τι μπορείς να κάνεις με x58), δέν ξέρω ίσως η κυρία intel να με είχε κακομάθει με την υποστήριξη τόσο καιρό και να έχω γίνει γκρινιάρης. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2017 από cpc464 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.guru3d.com/news-story/z370-motherboard-tested-with-kaby-lake-proc-did-not-pass-post-stage.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πόσο πολύ παίζει να βιάζονταν για να μην τους έπαιρνε να σχεδιάσουν καν νέο socket με 1-2 pins διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 αν ήθελαν να έβαζαν με το ζόρι άλλο σόκετ μπορουσαν να προσθέσουν 2-3 γειώσεις ακόμη αλλά τότε θα ήταν μεγάλη κοροιδία βέβαια το 1151 ήδη έκλεισε 2 χρόνια με την 6η & 7η γενιά. Οποιος έχει μικρό skylake μπορεί να αναβαθμίσει σε Ι7 7700 , όποιος ήδη έχει μεγάλο Ι5 ή Ι7 και θέλει 6πυρηνο πρέπει να αναβαθμίσει και σε άλλη μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ρώτησε το άλλο σου account και το άλλο θέμα που κλειδώθηκε(όπως και τα πιο παλιά θέματα που είχαν ίδια μοίρα ) γιατί τονίζω συνέχεια τα περί vs. Γιατί μόλις αρχίζεις τα άκυρα μνμ αναφέρεις παράλογα πράγματα. Νομίζω είμουν ξεκάθαρος και σε προσωπικά μνμ που ανταλλάξαμε ότι απορία έχεις υπάρχουν τηλέφωνα, από εκεί και πέρα ακόμη ένα ποστ για δημιουργία εντυπώσεων. Κατάλαβες; Ντετέκτιβ Θου-Βου και αυτό με το ζόρι φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πιο πίσω που γράφτηκαν τόσα off topic δεν σε πείραξαν,χαίρομαι που συνεχίζεις να δείχνεις σημάδια εμπαθειας για μένα . Βέβαια τι κάθομαι και λέω και στο άλλο θέμα των ryzen τα ίδια κανείς άρα Το ποιος λέει αερολογιες ας το κρίνουμε εμείς οι λίγοι που θα τα δούμε αυτά live στα παιχνίδια και στα αντίστοιχα θέματα τους(που όλως τυχαίως δεν συμμετέχεις) Άντε υπομονή λίγο ακόμα να βγουν οι ρημαδο επεξεργαστές να πάρει ο καθένας ότι είναι να πάρει ο καθένας τον δρόμο του,οι μεν στο θέμα του overclock και οι δε των παιχνιδιων. Α και προσωπικά μηνύματα(κοινώς pm)ποτέ δεν ανταλλάξαμε (τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες ),άρα δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εδω παραειναι αρρωστημενη κατασταση αφου βγαζουν σαπακια τους 7700K οταν οι αμερικανοι κρατανε τους haswell ακομα Βαζω και ενα στοιχημα οτι τα επομενα χρονια κανενα παιχνιδι δεν θα βγει που θα γονατιζει ακομα και τον 4970Κ Την διαφορα η intel πιστευω την εκανε με τους 6700K , απο κει και περα τα υπολοιπα μοντελα ουσιαστικα δεν προσφερουν τιποτε παραπανω , το γεγονος ειναι οτι η τιμη του συγκεκριμενου επεξεργαστη παραμενει υψηλη ειδαλλως θα πουλουσε παραπανω και απο τους i7700K Οι skylake ήταν όντως το τελευταίο αξιόλογο άλμα σε ipc. ~12% κατά μέσο όρο σε όλες τις εφαρμογές. Μέχρι και πάνω από 15% κέρδος αναλόγως του game. Αρκετό για να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε dips μεχρι τα 50 καρέ με σπασίματα στην κίνηση και κλειδωμένο 60άρι,(σε σχέση με τους haswell). Σε ακραία χαμηλά καρέ φυσικά πάνε άκλαφτοι και οι δύο. https://forums.anandtech.com/threads/intel-skylake-kaby-lake-coffee-lake-thread-coffee-lake-s-specs-out-page-554.2428363/ Το επόμενο άλμα θα γίνει κατά το ~2020. Αφού πετάξουν τις άχρηστες εντολές για να πάνε σε κάτι εντελώς καινούργιο. Υπάρχει περιθώριο βελτιώσης. Στο επόμενο άρθρο γίνεται κατανοητό το γιατί(αρχιτεκτονική VISC): https://www.extremetech.com/extreme/192858-visc-cpu-virtual-core-design-emerges-could-this-be-the-conceptual-breakthrough-weve-been-waiting-for/2 υ.γ.: Αφήστε ήσυχο τον "Fallen4ngel". Δεν έχει νόημα. Κάτι δικά μου λέω προσπεράστε τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις