~Palpatin~ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Είπαμε όποιος θέλει ryzen,υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Μην το κάνουμε και αυτό vs.... Που ακριβώς κολλάει αυτό; Έκανες παράθεση σε ποστ για 390 και πήρες απάντηση για την παράθεση σου. Πιασιαρικο το ποστ σου δεν λέω αλλά αβάσιμο. PS έχεις βλέψεις για admin ή είναι απλά η ιδέα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Που ακριβώς κολλάει αυτό; Ρώτησε το άλλο σου account και το άλλο θέμα που κλειδώθηκε(όπως και τα πιο παλιά θέματα που είχαν ίδια μοίρα ) γιατί τονίζω συνέχεια τα περί vs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Που ακριβώς κολλάει αυτό; Έκανες παράθεση σε ποστ για 390 και πήρες απάντηση για την παράθεση σου. Πιασιαρικο το ποστ σου δεν λέω αλλά αβάσιμο. PS έχεις βλέψεις για admin ή είναι απλά η ιδέα μου; Λες ν αρχισει τα pm και να ζηταει ψηφους?Χαχαχα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Λες ν αρχισει τα pm και να ζηταει ψηφους?Χαχαχα! Λυπάμαι που σας χαλάω αλλά όπως και στο υπόλοιπο pc hardware ασχολούμαι μόνο την περίοδο αγοράς. Προσωπικά αγοράζω πράγματα για gaming χρηση,όχι για χρήση Να γράφω σε forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Λυπάμαι που σας χαλάω αλλά όπως και στο υπόλοιπο pc hardware ασχολούμαι μόνο την περίοδο αγοράς. Προσωπικά αγοράζω πράγματα για gaming χρηση,όχι για χρήση Να γράφω σε forum Χαλαρωσε ρε πλακα κανω! Εγω δεν αγοραζω ουτε καν για gaming! Αρα ειμαι παρανομος εδω μεσα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Χαλαρωσε ρε πλακα κανω! Εγω δεν αγοραζω ουτε καν για gaming! Αρα ειμαι παρανομος εδω μεσα? Δεν ξερω για τι χρήση αγοράζει ο καθένας. Εγώ κυρίως σχολιάζω για pc gaming με ορισμένα άτομα που συμμετέχουμε και στα αντίστοιχα θέματα παιχνιδιών. Για τους υπόλοιπους που χωνονται σφήνα στα περί gaming pc απλά επειδή βλέπουν κουβέντα δεν γνωρίζω. Ουτως ή άλλως μαρεσει που αναφέρεται το vfm σε επεξεργαστες των 300+ ευρώ για gaming χρήση κιολας... Είμαι σίγουρος ότι οι 7700κ γι'αυτό πουλανε περισσότερο από τους i5 γιατι είναι πιο ''vfm'' Εγω δεν αγοραζω ουτε καν για gaming! Σε ενδιαφερει ο 8700κ για επαγγελματική χρήση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξερω για τι χρήση αγοράζει ο καθένας. Εγώ κυρίως σχολιάζω για pc gaming με ορισμένα άτομα που συμμετέχουμε και στα αντίστοιχα θέματα παιχνιδιών. Για τους υπόλοιπους που χωνονται σφήνα στα περί gaming pc απλά επειδή βλέπουν κουβέντα δεν γνωρίζω. Ουτως ή άλλως μαρεσει που αναφέρεται το vfm σε επεξεργαστες των 300+ ευρώ για gaming χρήση κιολας... Είμαι σίγουρος ότι οι 7700κ γι'αυτό πουλανε περισσότερο από τους i5 γιατι είναι πιο ''vfm'' Σε ενδιαφερει ο 8700κ για επαγγελματική χρήση? Ωραια, με καλυψες. Οχι δεν με ενδιαφερει γιατι γενικα δεν κανω βαρια χρηση συστηματος Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν προσπαθω να παρακολουθω τις εξελιξεις και να ενημερωνομαι γενικα! Μηπως θα εστελνες αληθεια pm για ψηφους και στην χαλασα? Γιατι περιεργο μου φαινεται που σε πειραξε αυτο μονο σε σχεση με ολα τ αλλα που διαβαζεις.. Κουβεντα κανουμε και θα πουμε και τα ευθυμα μας! ΄Αλλος ειναι-το παιζει πιο σοβαρος,αλλος ειναι πιο χαβαλετζης! Ολοι χωραμε νομιζω ετσι δεν ειναι? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραια, με καλυψες. Οχι δεν με ενδιαφερει γιατι γενικα δεν κανω βαρια χρηση συστηματος Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν προσπαθω να παρακολουθω τις εξελιξεις και να ενημερωνομαι γενικα! Μηπως θα εστελνες αληθεια pm για ψηφους και στην χαλασα? Γιατι περιεργο μου φαινεται που σε πειραξε αυτο μονο σε σχεση με ολα τ αλλα που διαβαζεις.. Κουβεντα κανουμε και θα πουμε και τα ευθυμα μας! ΄Αλλος ειναι-το παιζει πιο σοβαρος,αλλος ειναι πιο χαβαλετζης! Ολοι χωραμε νομιζω ετσι δεν ειναι? Δεν με πείραξε κάτι που έγραψες από περιέργεια ρώτησα για την χρήση γιατί μπορεί να κοιτάζει κάποιος για αναβαθμιση για άλλη χρήση πέραν του gaming. Όσο για τα περι admin δεν ξέρω από που προέκυψαν. Για κάποιο λόγο στο ινσομνια υπάρχει εμπάθεια ας το πούμε αν δούμε κάποιον με πολλά σχόλια,κάτι που φυσικά στο εξωτερικό δεν υπάρχει. Ούτε για τον αριθμό των σχολίων ούτε αν αγοράζει ο άλλος ιντελ η amd η nvidia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εδώ μέσα αν έχεις high-end rig κατευθείαν στην λένε(Έτσι νομίζουν δηλαδή) γιατί η κατάσταση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει να έχεις τέτοια rigs, λες και όλοι είναι φτωχομπινέδες με 300 ευρώ μισθό. Αλλά η νοοτροπία του Έλληνα(Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα) είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πάμε πάλι. Αυτός που δεν αλλάζει επεξεργαστές κάθε 3 και λίγο. Όλοι αυτοί που αγόρασαν i7 6700 και 7700 λες να σκέφτηκαν την λέξη επένδυση? Αυτοί που πήραν i5? Είπαμε όποιος θέλει upgrade path η x299 κοιτάζει η ryzen ,μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια. Μόνο που αυτός που έχει 6700 η 7700 δέν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να πάει σε 8700Κ, γιατί απλά στο δεύτερο εξάμηνο του 18 με τα λεφτά που θα έχει εξοικονομήσει πάει σε καλύτερη πλατφόρμα και σε 8πύρηνο cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν με πείραξε κάτι που έγραψες από περιέργεια ρώτησα για την χρήση γιατί μπορεί να κοιτάζει κάποιος για αναβαθμιση για άλλη χρήση πέραν του gaming. Όσο για τα περι admin δεν ξέρω από που προέκυψαν. Για κάποιο λόγο στο ινσομνια υπάρχει εμπάθεια ας το πούμε αν δούμε κάποιον με πολλά σχόλια,κάτι που φυσικά στο εξωτερικό δεν υπάρχει. Ούτε για τον αριθμό των σχολίων ούτε αν αγοράζει ο άλλος ιντελ η amd η nvidia. Οκ φιλος δεν τρεχει τιποτα εννοειται! Οσο γι αυτο που λες για την εμπαθεια,δηλαδη " ααααα κοιτα αυτος εχει πολλα σχολια και το παιζει ξερολας κι αρχηγος κι ετσι , αρα ας τον κραξουμε" εχει και αυτο την 2πλη οψη του νομισματος οπως και τα περισσοτερα πραγματα... ΄Αλλος μπορει να εχει εμπαθεια γιατι ζηλευει τα πολλα μηνυματα οπως λες, αλλος ομως μπορει να το βλεπει διαφορετικα και να λυπαται που καποιος ειναι ολη μερα μπροστα απο μια οθονη κολλημενος και χανει την ζωη του(αφου εχει τοσα πολλα μηνυματα.)..Ειδικα αν ειναι και πιο νεος... Αρα οπως το βλεπει ο καθενας... ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν σου την λεω τωρα απλα σου επισημαινω οτι καθε ανθρωπος βλεπει τα πραγματα απο την σκοπια του!.... Αλτ τις ει!!! Τελος off topic παιδες και σορυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μόνο που αυτός που έχει 6700 η 7700 δέν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να πάει σε 8700Κ, γιατί απλά στο δεύτερο εξάμηνο του 18 με τα λεφτά που θα έχει εξοικονομήσει πάει σε καλύτερη πλατφόρμα και σε 8πύρηνο cpu.Γιατί να το κάνει αυτό από την στιγμή που ο 7700κ αποδίδει καλύτερα(Το βλέπουμε από τους τωρινούς 8πυρηνους αυτο)? Για να μπαίνει στα forum και να λέει ότι έχει 8πυρηνο? Δεν υπάρχει απαξίωση στους επεξεργαστες όπως στις κάρτες γραφικών σε μη επαγγελματική χρηση...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Επι του θεματος ,εγω αυτο που εχω δει απο τα βιντεακια αυτων που τους παρουσιαστηκαν οι 8700k ειναι οτι single ειναι στα ιδια με 7700k και multi περιπου στα ιδια με 1600x. Απο οτι καταλαβαινω ουτε η intel ειναι ικανοποιημενη απο τα νουμερα τους γιαυτο και τοση μυστικοπαθεια. Απο την αλλη δεν μπορουν να ριξουν την τιμη του γιατι θα εχουν θεμα με τα υπολοιπα cpu τους. Επισης στο θεμα gaming θεωρω πως θα ειναι παλι στα ιδια με τον 7700k προς το παρον αφου και τους τωρινους 6core της intel να συγκρινεις παλι πισω ειναι. Το ρεζουμε... Αν εχεις 7700k δεν πας με την καμια εκει. Αν εχεις παλιο συστημα και εχεις και το χρημα χτυπας 8700k αν δεν εχεις χρημα χτυπας 1600 η 1600x. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Όσο για τις μελλοντικές σφαλιάρες η ιστορία ως τώρα το αντίθετο μας έχει δείξει με τους i7 παλιότερης γενιάς και τους νεότερους ryzen,αλλά αυτή είναι κουβέντα για άλλο θέμα. Ακριβώς. Όποιος θέλει να δει από κοντά τη "δυστυχία" όσων αγόρασαν, αιώνες πριν, π.χ. 2600Κ χωρίς κανένα upgrade path ας ψάξει για δοκιμές στο BF1 μεταξύ του 7600Κ και του 1600. Και ας κρίνει μόνος του πόσο ουσιώδεις είναι οι διαφορές. Ουσιαστικά, ο 7600Κ έχει την ίδια συνολική δύναμη με έναν 2600Κ. Η μόνη αληθινή σφαλιάρα σε 4c/8t intel είναι τα 6c/12t(και παραπάνω) πάλι από την ίντελ. Πράγμα το οποίο δεν είναι και τόσο σοβαρό στην πράξη. Γιατί μέχρι να βγουν νέες κονσόλες με-υποτιθέμενα-πολλά cores και μέχρι να βγουν τα πρώτα engines γι 'αυτές θα περάσει πάλι μια πενταετία. Και στο τέλος της πενταετίας, αυτοί που θα πουλήσουν τον 6700Κ/7700Κ για ένα κομμάτι ψωμί θα αγοράσουν επίσης για ένα κομμάτι ψωμί τον τότε 6 core intel(ή αντίστοιχο ryzen), που θα είναι medium-low end, για να κάνουν τη δουλειά τους. Μία η άλλη. Είμαι σίγουρος ότι οι 7700κ γι'αυτό πουλανε περισσότερο από τους i5 γιατι είναι πιο ''vfm'' Σε ενδιαφερει ο 8700κ για επαγγελματική χρήση? Όλα κρίνονται από το gaming τελικά. Τα sales figures παγκοσμίως αυτό μας λένε. Η μόνη λογική που προστάζει τον ακριβό 7700Κ αντί για 1700(καλύτερος multitasker) ή 7600Κ είναι το gaming. Λυπάμαι που αρκετοί κάνουν ότι δεν το βλέπουν για να τοποθετήσουν το value εκεί που τους συμφέρει. Να λένε αίφνης ότι το pc είναι περισσότερα πράγματα από gaming υπονοώντας ότι για το office(=σοβαρή δουλειά) και τα προγράμματα πολιτικών μηχανικών π.χ θες NASA supercomputer. Ή ότι το μόνο επάγγελμα στη γη είναι ο 3d artist και δυο τρία ακόμα με παρόμοιες απαιτήσεις. Όλα αυτά για να βγάλουν άχρηστα τα 6 core επειδή θα βγουν μετά τα 8. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Επι του θεματος ,εγω αυτο που εχω δει απο τα βιντεακια αυτων που τους παρουσιαστηκαν οι 8700k ειναι οτι single ειναι στα ιδια με 7700k και multi περιπου στα ιδια με 1600x. Απο οτι καταλαβαινω ουτε η intel ειναι ικανοποιημενη απο τα νουμερα τους γιαυτο και τοση μυστικοπαθεια. Απο την αλλη δεν μπορουν να ριξουν την τιμη του γιατι θα εχουν θεμα με τα υπολοιπα cpu τους. Επισης στο θεμα gaming θεωρω πως θα ειναι παλι στα ιδια με τον 7700k προς το παρον αφου και τους τωρινους 6core της intel να συγκρινεις παλι πισω ειναι. Το ρεζουμε... Αν εχεις 7700k δεν πας με την καμια εκει. Αν εχεις παλιο συστημα και εχεις και το χρημα χτυπας 8700k αν δεν εχεις χρημα χτυπας 1600 η 1600x. Εγώ περιμένω τα benchmarks να δούμε τι γίνεται γιατί ίσως οι φθηνότεροι i5 να είναι τελικά πιο ανταγωνιστικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις