Dr_73 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 offtopic ... Αυτούς που έχουμε στην ignore list , ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην βλέπουμε τα posts τους, ούτε όταν τα κάνουν άλλοι quote ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 offtopic ... Αυτούς που έχουμε στην ignore list , ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην βλέπουμε τα posts τους, ούτε όταν τα κάνουν άλλοι quote ;; Περίμενε εσύ ... έρχεται και ο 1800+ athlon XP . Αντε με τα χαζοτρόλ εδώ μέσα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μάντεψτε ποσο μας νοιάζει για fx Athlon 6700k ryzen και ιστορία επεξεργαστών... Ναι καλα μαντέψατε...χεστηκαμε Καντε ενα τοπικ άλλου και πείτε οτι θέτε...ημαρτον με το οφτοπικ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μάντεψτε ποσο μας νοιάζει για fx Athlon 6700k ryzen και ιστορία επεξεργαστών... Ναι καλα μαντέψατε...χεστηκαμε Καντε ενα τοπικ άλλου και πείτε οτι θέτε...ημαρτον με το οφτοπικ Νομιζω πως δεν ξεκίνησα την κουβέντα εγώ. Ο συγκεκριμένος παραπάνω έχει ένα χρόνο που αναφέρει σε κάθε θέμα την ίδια καραμέλα ..... Sorry για τα εκτός θέματος ποσταρίσματά μου, αλλά νομίζω πως δίνω αποδείξεις και σε όποιον αρέσει. Διαφορετικά μην ξεκινάτε τέτοιες κουβέντες ή μην αφήνετε να ξεκινήσουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Όποιος θέλει συνεχίζουμε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/660724-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Στο warcraft παντως το cpu util. φτανει μεχρι το...25%.Φανταστειτε με 8πυρηνο ποσο πιο κατω θα πεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το 25% δεν είναι το 1 τέταρτο ενός τετραπύρηνου επεξεργαστή; :thinking: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εμένα σε P3D (flight simulator) o 8700k βαράει 100% σε singe core.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Που κολλαει η 1060 με τις 4γενιες πισω που αναφερεις. Εσυ στο παραδειγμα σου εγραψες οτι παει ο αλλος και αγοραζει πχ 7700κ ή 8700κ με ακριβη μητρικη και ram και παιζει με καρτες 3 και 4 γενιων πισω. Καρτα 3 και 4 γενιων ειναι τυπου gtx 680 και 580 αντιστοιχα. Αρα ανεφερες κατι που προφανως δεν εχεις δει πουθενα.... Στο αλλο παραδειγμα που αναφερεις μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ενας κατοχος i5 2400 για ποιο λογο να μην μεταβει σε i5 8600k πχ αν παιζει σε 144hz monitor? Γιατι ολοι συνεχεια υποθετετε ρε γμτ οτι ολος ο κοσμος παιζει ή σε 1080p 60hz monitor ή σε 4κ? Δεν έγραψα σκέτο 1060, έγραψα δυναμικότητας....... προφανώς αναφέρομαι και στη 1060 που είναι Μια μέση καρτα αναφοράς ..... που δεν την κοβουν οι παλιότεροι i5 Ο κάτοχος i52400 δεν νομίζω ότι θα παίζει σε 144hz μονιτορ με μια mid range κάρτα.......Η αν παίζει ειναι 1000 φορες προτιμοτερο να αλλάξει σε 1080 καρτα και να μείνει με τον 2400, περισσότερη τοπο θα πιάσουν τα λεφτα της αναβαθμισης gpu παρά να επενδύσει σε cpu Επίσης δεν υποθέτω τίποτα για τον κόσμο πόσο μάλλον όταν μιλάς με κάτοχο freesync μονιτορ 75hz με 2560x1080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ααααχχχ https://www.caseking.de/en/asus-maximus-x-formula-intel-z370-mainboard-rog-sockel-1151-mbas-360.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Πάντως πόσο θυματα πέφτουμε με αυτό το OC. Παρακάτω overclock του 8700k από stock σε 4.8 και 5. 0 διαφορές από 4.8 σε 5 και σε τελείως stock πάλι οι διαφορές είναι μηδενικές εκτός αν παίζετε σε 720p low. Τα τεστ έγιναν με 1070 gpu. Οχι μονο τα 5 δίνουν 0 επιδόσεις παραπάνω αλλά και ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη. Πιστεύω ένα σωστό OC στα 4.7 με όσο χαμηλότερο vcore γίνεται είναι το ιδανικό και για επιδόσεις και για θερμοκρασίες και για ρεύμα. Οποιαδήποτε μητρική από 100 ευρώ μέχρι 500 μπορεί να δώσει τα ρεύματα του χρειάζεται ένας 8700k σε full load με 4.7ghz. H GTX 1070ti δεν νομίζω ότι θα αξίζει 150 € σε 3 χρόνια. Το Hardware απαξιώνεται πολύ γρήγορα. Ίσως να αξίζει και 200. Μιλάω για την rog strix που είναι η καλύτερη υλοποίηση της 1070ti. Το hardware απαξιώνετε ειδικά στα gpu αλλά πιστεύω κάθε χρόνο κάθε κάρτα χανει 100 με 120 ευρώ παραπάνω όχι και μιλάω για τις ακριβές κάρτες. Μια 1060 στα 220 θα χάνει 40 ευρώ κάθε χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Heybro dude ειλικρινα θα ηθελα να σου εξηγησω 5 πραγματα αλλα ειναι τοσες πολλες οι παραμετροι που συγχωρεσε με αλλα δεν εχω το χρονο και την διαθεση να το κανω. Και σκοπος για o/c υπαρχει και καρτες υπαρχουν που εκμεταλλευονται πολυ καλυτερα το avg framerate και ενας καλος επεξεργαστης δεν βοηθαει μονο στο avg αλλα και στα min και στα frametime ή σε percentile μετρησεις, και για αναλυσεις και πανω απο 1080p ειναι χρησιμοτατος ενας καλος επεξεργαστης και με δυνατοτερες μελλοντικες καρτες γραφικων οι διαφορες θα αμβλυνθουν εκει που υπαρχει η ταση να γινει και ολα τα παιχνιδια δεν εκμεταλλευονται το ιδιο τις cpu και και και.. Αλλα αν περιμενεις να βλεπεις διαφορες της ταξης του 20-30-40% απο την cpu και να τις κανεις αμεσα συγκρισιμες με τις διαφορες μιας καλυτερης gpu τοτε μαλλον πρεπει να το παρεις απο την αρχη το θεμα και να το δεις. Επειδη εχει γινει πολυ της μοδας το να βλεπουμε καποιον χρηστη να μην μπορει να παιξει ενα παιχνιδι και αμεσως να αρχιζουν οι θεωριες συνωμοσιας για το τι μπορει να φταιει εκτος βεβαια απο το απαρχαιωμενο μερικες φορες h/w του ιδιου και επειδη δεν εχω σκοπο να ξεκινησω τετοιο γαιτανακι αυτο που εχω να σου πω εγω ειναι παρατηρησε,ακου και μαθε μετεπειτα απο προσωπικη εμπειρια σιγα σιγα. Οσο μιλαμε δεν μαθαινουμε απλα αναμασαμε αυτα που εχουμε ακουσει. Στο λεω εντελως φιλικα και χωρις κανενα σκοπο να σε ειρωνευτω. Προσπαθησε μοναχα αν θες να μην καταφευγεις σε αφορισμους και δηλωσεις που αποδεικνυουν οτι γνωριζεις μονο συγκεκριμενα πραγματα και οχι την ολη εικονα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Θα σας αποχωριστώ παιδιά. Με κούρασε πάρα πάρα πολύ η intel με τη διαθεσιμότητα της και έκανα ολική στροφή. Έφυγε ο 8700k και μπήκε ο ryzen 1700 Εγω παντως ακομα εδω σε βλεπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εντελώς φιλικά για όσους πέρασαν από δημοτικό σχολείο. Τα 5Ghz είναι μόλις 4,2% πάνω από τα 4,8ghz. Και για όσους έχουν φιλοτιμηθεί να τρέξουν καμιά δοκιμή η αύξηση αυτή δεν περνάει όλη στην πράξη. Στην πράξη βλέπεις κοντά στο 3% καλύτερες επιδόσεις. Δηλαδή κινείσαι πολύ κοντά στο στατιστικό λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ουσιαστικά είναι κάπως σπατάλη το K μοντέλο του 8700. Απλά σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ υψηλότερων επιδόσεων σε Multithreaded εφαρμογές και ταυτόχρονα χαμηλότερων σε Single. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις