dimoskoutr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παλι σε vs το πας αλλα πραγματικα φερε μου την καρτα γραφικων του κυριου να τρεξω εγω τα παιχνιδια στον δικο μ και αμα παει χειροτερα απο τον i3 στην πληρωνω αλλιως μου την πληρωνεις εσυ και ειμαστε πατσι ! οκ; https://www.youtube.com/watch?v=2DJf21nCgsY oριστε για να μην σε βαλω σε κοπο. Αντε πια με τα vs.. Απαντάς κιόλας...λες και δεν ξέρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παπαριές και υποθέσεις . Ελα από το σπίτι να σου φορτώσω ένα μίνι φορτηγό intel μητρικές με θέματα .... Αν δεν θες, πήγαινε στο στο στοκατζίδικο του πλαισίου, θα βρεις πολλές να πωλούνται στα 5-10€ . Πάρε και giga να δεις την άλλη πλευρά. πάρε και asrock Εδώ είναι το αυθεντικό ποστ. http://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database Βέβαια εγώ θυμάμαι και ένα παρεμφερές ποστ με τις ελαττωματικές μητρικές της μίας και της άλλης πλατφόρμας. Δυστυχώς δεν το βρίσκω. Όλες οι μητρικές με 4+1 δεν προτείνονται για oc(ως έχουν) και αρκετές θεωρούνται επικίνδυνες. Γιατί προφανώς δεν υπήρχαν αυστηρές προδιαγραφές. Με MSI μητρική X58 pro(4+1) κλόκαρα στα 3,8Ghz(όσο πήγαινε η πρώτη φουρνιά 920) χωρίς κανένα θέμα. Και ήταν από τα χειρότερα μοντέλα σε κατανάλωση ο 920. Ενώ η X58 pro η φθηνότερη(150€ πάντως δεν τα λες και λίγα) Z μητρική που τον υποστήριζε στο ξεκίνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Frametimes να μας δείξουν και κανένα σύγχρονο game .... Τον anniversary της πασιένζας τον ξέρεις ? Είναι το super εργαλείο για gaming σε vfm που είχε βγάλει η intel και όλοι έτρεχαν να αγοράσουν .... Επαιζε καλύτερα λέει από τους FX 8χχχ ... Παίζει ακόμη τα πάντα. Και ήταν πολύ φθηνότερος από τους FX. Και δεν έκαιγε ρεύμα όσο μια ... Kumtel . https://www.youtube.com/watch?v=KEEuXQf29Z4 Υ.Γ. Και το socket παίρνει ακόμη τον ... 4790Κ ! Οπότε θα παίζει για άλλα 4-5 χρόνια ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Ενώ οι μητρικές των FX ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εδώ είναι το αυθεντικό ποστ. http://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database Βέβαια εγώ θυμάμαι και ένα παρεμφερές ποστ με τις ελαττωματικές μητρικές της μίας και της άλλης πλατφόρμας. Δυστυχώς δεν το βρίσκω. Όλες οι μητρικές με 4+1 δεν προτείνονται για oc(ως έχουν) και αρκετές θεωρούνται επικίνδυνες. Γιατί προφανώς δεν υπήρχαν αυστηρές προδιαγραφές. Με MSI μητρική X58 pro(4+1) κλόκαρα στα 3,8Ghz(όσο πήγαινε η πρώτη φουρνιά 920) χωρίς κανένα θέμα. Και ήταν από τα χειρότερα μοντέλα σε κατανάλωση ο 920. Ενώ η X58 pro η φθηνότερη(150€ πάντως δεν τα λες και λίγα) Z μητρική που τον υποστήριζε στο ξεκίνημα. Mε ASUS M4A88TD EVO είχα τον PHENOM 960T ξεκλείδωτο και κλοκαρισμένο στα 4,15Ghz και 2666Mhz κλοκαρισμένο το North . 4+1 μητρική ήταν. Με ASUS M3A78 PRO (ΑΜ2+) μητρική, είχα τον Phenom 955 κλοκαρισμένο στα 3,85Ghz και north 2540Mhz . 4+1 μητρική. Σε ASROCK M3A78GTE- 128 (ΑΜ2+) είχα τον Phenom 965 στα 3,75Ghz . 4+1 μητρική ήταν. Mε ASUS M2N SLI DELUXE είχα τον Phenom 945 στα 3,45Ghz . 4+1 μητρική. Με ASROCK A870 EXTREME 3.0 R2.0 παίζει φίλος με FX 8150 στα 4.5Ghz . 4+1 μητρική ήταν. Σε Gigabyte 990FXA UD3 R1.1 παίζει FX 8370 στα 4,8Ghz. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις ... Ο κάθε κατασκευαστής παίζει και με διαφορετικά υλικά, ανάλογα το πως αυτός θέλει. Δες πχ τις πρώτες X299 (2066) μητρικές και τα θέματα που είχαν / έχουν. Εκεί που πήγαν οι προδιαγραφές για τις οποίες μιλάς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δες πχ τις πρώτες X299 (2066) μητρικές και τα θέματα που είχαν / έχουν. Εκεί που πήγαν οι προδιαγραφές για τις οποίες μιλάς ? Σκέψου πόσο ενόχλησε. Και το απέδωσαν στην εσπευσμένη κυκλοφορία μαζί με την ιλιγιώδη κατανάλωση. υ.γ.: Ο 1200 oced είναι σίγουρα καλύτερος από τον 6100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Σκέψου πόσο ενόχλησε. Και το απέδωσαν στην εσπευσμένη κυκλοφορία μαζί με την ιλιγιώδη κατανάλωση. υ.γ.: Ο 1200 oced είναι σίγουρα καλύτερος από τον 6100. Είναι σύνηθες σε όλες τις πλατφόρμες να υπάρχουν αστοχίες. Δεν είναι κάτι νέο. Οι κατασκευαστές πάνε για το κέρδος και δεν δίνουν μεγάλη βάση σε όλα τα μοντέλα. Μόνο σε αυτά που θέλουν να διαφημίσουν για κορυφαία και να πάρουν υπεραξία. Σε default καταστάσεις το 95% των μητρικών είναι ΟΚ, σε O/C αρχίζουν τα τραγούδια και το κακό εκεί δεν είναι στο αν θα είναι σταθερή η όχι η μητρική με κλόκι. Αυτό δεν το κοιτάζω γιατί δεν μπορεί κάποιος που παίρνει μητρική των 50€ να έχεις τις ίδιες απαιτήσεις με έναν που παίρνει μητρική των 200ε στο ίδιο socket. Μιλάω για αστοχίες που πλήττουν την ίδια την μητρική χρηστικά. Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι μητρικές της MSI στο AM3 +, είναι κάτι παμπάλαια chip Nvidia σε μητρικές AM3/AM3+ και είναι και οι μητρικές στο 2066 οι πρώτες. Στο 775 πάλι υπήρχαν μητρικές με θέμα σε ASUS , αλλά και στο 1366 κυρίως από Gigabyte. Ελα να δου δώσω 7 μητρικές ASUS P5K , να τις κάνεις κορνίζα .... Εχω και κάτι άλλες ... να κοιτάξω αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τρέχει καλύτερα εννοείς? Αν ναι ενας λόγος παραπάνω για το πόσο πίσω μας κρατούσε η intel όλα αυτά τα χρόνια. Η intel πάντα ήταν καλύτερη στο gaming και αυτό πλήρωνες και πληρώνεις. H amd έδινε πάντα vfm επιλογές για την πλειοψηφία του κόσμου. Το ίδιο δεν γίνεται και με AMD nvidia? Η μία βαράει στα αυτιά σε τιμές και η άλλη δίνει vfm λύσεις για τουμπανο κάρτες που όμως παίζουν χειρότερα των αντίστοιχων nvidia. Όχι χειρότερα από τη beta παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μπηκα να διαβασω για coffelake... Αλλα μπα.... κατι fx βλεπω και κατι g3258 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 συγνωμη που παραφερθηκα και επιστρεφω να κανω μια ερωτηση ! οι cannon θα ειναι συμβατοι με τις z370; γιατι εχω ενα προτζεκτ στον νου μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 συγνωμη που παραφερθηκα και επιστρεφω να κανω μια ερωτηση ! οι cannon θα ειναι συμβατοι με τις z370; γιατι εχω ενα προτζεκτ στον νου μου. όχι.....τα κανόνια αυστηρά μόνο με z390 mobo (τα οποία έχουν πεί ότι θα δέχονται και καφέδες).....τώρα αν αλλάξει η intel κάτι στα σχέδια της αργότερα ποιος ξέρει...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον i5 8400. Αλλού διάβασα ότι μπορείς να πειράξεις τις μνήμες μέχρι τα 2666, άλλου όχι, και αλλού μέχρι τα 3600. Τι ισχύει τελικά; *** Με ενδιαφέρει για πιθανή αλλαγή του i7 2600K στα κοντά. Δεν παίζει φράγκο για κάτι καλύτερο προσωρινά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον i5 8400. Αλλού διάβασα ότι μπορείς να πειράξεις τις μνήμες μέχρι τα 2666, άλλου όχι, και αλλού μέχρι τα 3600. Τι ισχύει τελικά; *** Με ενδιαφέρει για πιθανή αλλαγή του i7 2600K στα κοντά. Δεν παίζει φράγκο για κάτι καλύτερο προσωρινά. Σε z370 μπορείς να κανεις overclock τις μνήμες (πάνω από 2666) αλλα όχι τον επεξεργαστή με τον 8400. Απ' όσο ξέρω μπορείς να βάλεις ένα all-core boost σε κάποιες μητρικές που είναι ουσιαστικά ένα ελαφρύ overclock. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον i5 8400. Αλλού διάβασα ότι μπορείς να πειράξεις τις μνήμες μέχρι τα 2666, άλλου όχι, και αλλού μέχρι τα 3600. Τι ισχύει τελικά; *** Με ενδιαφέρει για πιθανή αλλαγή του i7 2600K στα κοντά. Δεν παίζει φράγκο για κάτι καλύτερο προσωρινά. Φυσιολογικά με z370 μητρική κλοκάρονται οι ram.....από εκεί και πέρα είναι θέμα imc του cpu που θα σου λάχει που θα παίζει max stable καθώς και το overclockability στα τσιπάκια των ram που θα σου καθήσουν....για τον επεξεργαστή ούτε λόγος μιας και είναι locked.....Σαν αποκλειστικός gamer αν είσαι όμως..... θα σου έλεγα να προσπαθήσεις έστω για τον 8600Κ μιας και το single core perfomance μεταξύ των δύο είναι αρκετά μεγάλο σε gap για 80ευρώ διαφορά.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Άντε να 'ρθουν οι RAM να δω σε τι κομμάτι έπεσα. Να κάνω και το συγκριτικό να δω(δούμε) πόσο πίσω κρατάει μια 1070 ένας i5 Ivy bridge OC'ed. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον i5 8400. Αλλού διάβασα ότι μπορείς να πειράξεις τις μνήμες μέχρι τα 2666, άλλου όχι, και αλλού μέχρι τα 3600. Τι ισχύει τελικά; *** Με ενδιαφέρει για πιθανή αλλαγή του i7 2600K στα κοντά. Δεν παίζει φράγκο για κάτι καλύτερο προσωρινά. Και εγώ παρόμοια απορία είχα. Και βασικά αν αξίζει να ανεβάσεις την RAM. Πάντως, κατά τη γνώμη μου ο i5-8400 είναι το απόλυτο Value For Money, ακόμα και με μητρική των 120+ € (τόσο κοστίζει τώρα η δικιά μου). Φυσιολογικά με z370 μητρική κλοκάρονται οι ram.....από εκεί και πέρα είναι θέμα imc του cpu που θα σου λάχει που θα παίζει max stable καθώς και το overclockability στα τσιπάκια των ram που θα σου καθήσουν....για τον επεξεργαστή ούτε λόγος μιας και είναι locked.....Σαν αποκλειστικός gamer αν είσαι όμως..... θα σου έλεγα να προσπαθήσεις έστω για τον 8600Κ μιας και το single core perfomance μεταξύ των δύο είναι αρκετά μεγάλο σε gap για 80ευρώ διαφορά.. Το ακριβώς αντίθετο. Η διαφορά είναι μικρή (single core boost 4 GHz vs 4.3 GHz). Απλώς αν κάνεις OC τον 8600k τότε ξεφεύγει. Προσωπικά πάντα αγοράζω επεξεργαστή με βάση τις stock επιδόσεις και όχι το OC potential. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2017 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις