satsok2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εχω ένα router της Nova που μου έδωσαν μαζί με την ενεργοποίηση του vdsl. Το tablet μου έχει τον κωδικό του δικτύου, και είναι ρυθμιζμένο να συνδέεται αυτόματα στο router, Και ενώ φαίνεται συνδεδεμένο στο δίκτυο, κάθε μέρα πρέπει να αποσυνδέομαι (απενεργοποιώντας το wifi του router) και να ξανασυνδέομαι για να έχω ιντερνετ απλά ενεργοποιώντας πάλι το wifi. Κωδικοί και προτιμόμενο δίκτυο είναι αποθηκευμένα όλα. Μονο το wifi off-on αλλάζω. Και αυτό μια φορά τη μέρα αν δεν κάνω λάθος. Χαζεψα λίγο στις ρυθμίσεις του ρουτερ αλλά δεν είδα κατι να μου κανει κλικ οτι μπορεί να φταίει. Ιδεες;
web_assasin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Αλλες συσκευες συνδεονται κανονικα στο ρουτερ?
satsok2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ναι. Σπάνια έχω πρόβλημα. Εχει τύχει πάντως. Στο tablet χρειάζεται 1 φορά τη μέρα. Εχω ένα router της Nova που μου έδωσαν μαζί με την ενεργοποίηση του vdsl. Το tablet μου έχει τον κωδικό του δικτύου, και είναι ρυθμιζμένο να συνδέεται αυτόματα στο router, Και ενώ φαίνεται συνδεδεμένο στο δίκτυο, κάθε μέρα πρέπει να αποσυνδέομαι (απενεργοποιώντας το wifi του router tablet) και να ξανασυνδέομαι για να έχω ιντερνετ απλά ενεργοποιώντας πάλι το wifi. Κωδικοί και προτιμόμενο δίκτυο είναι αποθηκευμένα όλα. Μονο το wifi off-on αλλάζω. Και αυτό μια φορά τη μέρα αν δεν κάνω λάθος. Χαζεψα λίγο στις ρυθμίσεις του ρουτερ αλλά δεν είδα κατι να μου κανει κλικ οτι μπορεί να φταίει. Ιδεες;
panos30x Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ισος να ειναι το taplet..ποσο δεινεις για vbsl..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα