rafinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έχω το παρακάτω json με όνομα login.json { "username": "admin", "password": "admin" } Κάνω το παρακάτω στην php $array = json_decode(file_get_contents("login.json"),true); var_dump($array["username"]); Και παίρνω null. Ενώ αν κάνω αυτό $file=' { "username": "admin", "password": "admin" }'; $array = json_decode(file_get_contents($file),true); var_dump($array["username"]); δουλεύει κανονικά. Τι κάνω λάθος; Να τονίσω πως το json αρχείο το δημιούργησα χειροκίνητα.
Predatorkill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Χωρις να ειμαι γνωστης php, το αρχειο εισαι σιγουρος οτι το διαβαζει; το path ειναι σωστο; Χαζη ερωτηση αλλα προχτες εφαγα 2 ωρες να βρω γιατι δε διαβαζει ενα αρχειο, το ειχα εκτος app folder και ο compiler δεν το περναγε στο κινητο. Δε διαμαρτυροταν, απλα μου ελεγε json eof detected, ουτε καν «δε βρισκω το αρχειο».
Retromaniac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δες το file_get_contents("login.json") τι σου επιστρέφει...
rafinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Με var_dump($array) μου επιστρεφει {"username":"admin","password":"admin"} αν θυμαμαι καλα.
Predatorkill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 var_dump($array[0]) ? Το json decode επιστρεφει array? Γιατι να μην το ζητας σαν $array.username; Μπορει να λεω μαλακιες ε, δηλωνω ασχετος με php Edit απο τα docs: NULL is returned if the json cannot be decoded or if the encoded data is deeper than the recursion limit.
rafinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Το πρόβλημα ήταν τραγικό... τελικά το ΒΟΜ δημιουργούσε πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα