dpolal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 12/6/2019 στις 12:28 ΠΜ, Tzimmys είπε Το ερώτημα είναι για εμένα που δεν έχω γκαράζ και τώρα που πάμε θάλασσα και δεν βρίσκουμε κάποιον ίσκιο, το αμάξι ψήνεται, θα κάνουμε τίποτα ή θα κάνουμε και ζημιά? Για τον ήλιο στην παραλία πάρε απλή προστασία για το παρμπρίζ από αυτές που μπαίνουν από την εξωτερική μεριά και πιάνουν στις πόρτες και ΟΧΙ από μέσα. https://www.google.com/search?newwindow=1&safe=off&sxsrf=qwu&q=προστασία+παρμπρίζ&tbm=isch&source=univ&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwjOuOat5e3iAhUBZ1AKHYw7BWsQsAR6BAgGEAE&biw=1373&bih=833 Ανάλογα με τον τύπου του οχήματος αν έχεις χατσμπάκ πάρε και μία για το πίσω τζάμι και θα είσαι κομπλέ. Οι άλλες που τοποθετούνται από μέσα δεν βοηθάνε ιδιαίερα καθώς η θερμότητα που διαπερνά το τζάμι παγιδεύεται με΄σα στο όχημα και το κάνει φούρνο.
KyuJutsu Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, χρειάζομαι κουκούλα για ηλιοπροστασία και αδιάβροχη αλλά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει οπότε δεν έχω ιδέα. Έψαξα στο aliexpress, στο βίντεο έδειχνε να μην περναει νερό αλλά υπήρχαν κανά 2-3 κριτικές που έλεγαν ότι δεν είναι αδιάβροχες. Έχετε καμία γνώση επί του θέματος? Ή αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο μαγαζί εντός Ελλάδας. Το budget μου είναι μέχρι 50 ευρώ και το αμάξι έχει διαστάσεις 466cm * 182,8cm * 141,7cm αν βοηθάει. (θα μπορέσω να βρω κάτι αξιόπιστο σε αυτό το budget?)
bill999r Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Σε αυτή την τιμή νόμιζω ότι η παρακάτω είναι ότι πρέπει https://www.skroutz.gr/s/18862003/Autostatus-Κουκούλα-Medium-432x165cm.html Βέβαια οποία κ να επιλέξεις κοίτα να εχει εσωτερική επένδυση διότι κ προστατεύει το χρώμα κ είναι κ πιο βαριά ώστε να μην την παίρνει ο αέρας. Κ να ξέρεις όταν θα την τοποθετείς θελει κ καλό δέσιμο στους τροχούς για να μην την σηκώνει ο αερας.
adi32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Και το αυτοκίνητο πρέπει να είναι πολύ καθαρό αλλιώς θα το κάνεις όλο αράχνες και γρατσουνιές 1
KyuJutsu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Ευχαριστώ παιδιά, είδα μία στα 80 ευρώ η οποία φυσικά ξεφεύγει από το budget αλλά επειδη θα τη χρησιμοποιώ πάρα πολύ ίσως αξίζει να ζοριστώ λίγο και να δώσω κάτι παραπάνω. Αυτό που φοβάμαι όμως είναι να μην κάνει αυτό που λέει πχ να μην είναι αδιάβροχη. Ενώ με μια πιο φθηνή και να μην κάνει δοκιμάζεις άλλη. Links για αυτή που είδα: link στο σκρουτζ link στο carshop Αυτή που είχα δει στο aliexpress, η οποία έχει στο aliexpress ~30 ευρώ αλλά και μία κριτική που λέει δεν είναι αδιάβροχη: Στο tapandaola έχει 60
focused111 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 6:12 ΜΜ, KyuJutsu είπε Ευχαριστώ παιδιά, είδα μία στα 80 ευρώ η οποία φυσικά ξεφεύγει από το budget αλλά επειδη θα τη χρησιμοποιώ πάρα πολύ ίσως αξίζει να ζοριστώ λίγο και να δώσω κάτι παραπάνω. Αυτό που φοβάμαι όμως είναι να μην κάνει αυτό που λέει πχ να μην είναι αδιάβροχη. Ενώ με μια πιο φθηνή και να μην κάνει δοκιμάζεις άλλη. Links για αυτή που είδα: link στο σκρουτζ link στο carshop Αυτή που είχα δει στο aliexpress, η οποία έχει στο aliexpress ~30 ευρώ αλλά και μία κριτική που λέει δεν είναι αδιάβροχη: Στο tapandaola έχει 60 Πριν 3-4 χρονια που εριξα πολυ ψαξιμο για να αγορασω μια του κουμπαρου μου, εβγαλα το εξης συμπερασμα. Δεν παιζει να μεινει αδιαβροχη για πολυ (αν οντως ειναι). Με το ψησιμο απ τον ηλιο θα αρχισει να μπαζει (λιγο, αλλα δεν θα ειναι καθολου) απο τις ραφες. Ακομα κι αν βρισκεται σε σκια μια πολυ μικρη τρυπιτσα αρκει να την κανει τη ζημια (ευκολα απο γατες πχ). Δε λεω να πιασει ψιχαλα και να μπει ολο το νερο μεσα, αλλα υγρασια θα υπαρχει.
adi32 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 https://www.bmwfans.gr/forum/archive/index.php/t-1156.html Η κουκούλα μπορεί να καταστρέψει το χρώμα αν βραχεί
ROG-X Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Επισης ποτε με ζεστη μηχανη δεν βαζεις κουκουλα...περιμενεις να κρυώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα