Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ....αλλες εχουν σχοινια, αλλα βασιζονται μονο στο λαστιχο.

Μην εισαι σιγουρος οτι θα εχουν σχοινια, αν δεν το δεις σε φωτο, ή δεν ρωτησεις.

Εγω και με λαστιχο δεν ειχα ποτε προβλημα, αλλα εξαρταται παλι και σε τι καιρικες συνθηκες θα πεσεις.

Αν το εχεις σε κανενα νησι που το δερνουν οι αερηδες, οκ, εκει ισως τα λαστιχα δεν ειναι αρκετα.

Αν ομως ειναι νορμαλ αερας, δεν φευγει ετσι ευκολα η κουκουλα.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το χειροτερο της κλασικης κουκουλας,κατεμε,ειναι να την εχουν κατουρησει οι κοπροι και να βιαζεσαι να φυγεις.αν ειναι και φρεσκαδουρα το κατουρο,χεσε μεσα πολυχρονη

• Like 1
Δημοσ.

Δε διαφωνώ... αλλα γενικα τις φοβαμαι μη κανουν καμια ζημιά στο χρώμα...

για το θέμα των διαστάσεων ας μας πει καποιος κατοχος, θέλει μεγαλύτερη;

adi σιγουρα θα τη δέσω μιας και πιανει αερας στην περιοχή και τα παιρνει ολα και τα σηκώνει, λογικα θα εχει σχοινια μεσα ε;

Δεν ξερω ποσο αερα πιανει εκει που θα το εχεις 

Εμενα σε πυλωτη και με δυνατο αερα τη σηκωνε 

Αυτη που θα παρεις να εχει και ιμαντα που δενει αλλιως πρεπει να κανεις πατεντα 

Για το μεγεθος παιζει ρολο και το σχημα του αυτοκινητου αν ειναι σενταν κλπ

καλυτερα αρκετα μεγαλυτερο παρα τσιμα τσιμα  

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσο αερα πιανει εκει που θα το εχεις 

Εμενα σε πυλωτη και με δυνατο αερα τη σηκωνε 

Αυτη που θα παρεις να εχει και ιμαντα που δενει αλλιως πρεπει να κανεις πατεντα 

Για το μεγεθος παιζει ρολο και το σχημα του αυτοκινητου αν ειναι σενταν κλπ

καλυτερα αρκετα μεγαλυτερο παρα τσιμα τσιμα  

hatchback ειναι, απο πατεντες με σχοινια κλπ το εχω... κοιτα εδω που ειμαι εχει αρκετό αερα τωρα ώστε να ξεσκεπάζει το barbeque απο την κουκουλα του και να την παει 1 τετραγωνο πιο πέρα, ριχνει απλωστες κλπ οποτε μάλλον με βιντσια θα πρεπει να την πιάσω για να μη φυγει....

αυτο που με νοιαζει ειναι να μην κανει καμια ζημια στο αμαξι...

Δημοσ.

Αν τη δέσεις σταυρωτά δε φεύγει. Αν δεν έχει σκόνη δε χαλάει το χρώμα. Μόνο αν βρέξει και μείνει βρεγμένο με υγρασία από κάτω για μέρες ίσως έχει πρόβλημα

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δεν γνωριζω γι αυτες τις διαφανες αλλα αν θες τη γνωμη μου παρε καποια που περαν της προστασιας απο ζημιες , να "κρυβει" και το αυτοκινητο γιατι ετσι κρατας και μακρυα τους κλεφτες, δεν σου "ξεφτιζει" απο τον ηλιο το χρωμα κτλ

Εγω ας πουμε εχω παρει μια κουκουλα που ειναι πολυ ανθεκτικη , σου βαζω εδω το σαιτ να δεις τι παιζει https://www.autoplus.gr/pou-allou-na-pas/12-poy-alloy-na-pas/330

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, petros.ag είπε

Δεν γνωριζω γι αυτες τις διαφανες αλλα αν θες τη γνωμη μου παρε καποια που περαν της προστασιας απο ζημιες , να "κρυβει" και το αυτοκινητο γιατι ετσι κρατας και μακρυα τους κλεφτες, δεν σου "ξεφτιζει" απο τον ηλιο το χρωμα κτλ

Εγω ας πουμε εχω παρει μια κουκουλα που ειναι πολυ ανθεκτικη , σου βαζω εδω το σαιτ να δεις τι παιζει https://www.autoplus.gr/pou-allou-na-pas/12-poy-alloy-na-pas/330

Πιστευω οτι θα εχει αγορασει ηδη....περασαν και δυο χρονια.

Δημοσ.

Έχει αυτήν την στιγμή στα shell ημικουκούλα με 7,90. Την άνοιξα, είναι εντελώς ψιλή και εννοείτε δεν μοιάζει να είναι σοβαρής ποιότητας...

Το ερώτημα είναι για εμένα που δεν έχω γκαράζ και τώρα που πάμε θάλασσα και δεν βρίσκουμε κάποιον ίσκιο, το αμάξι ψήνεται, θα κάνουμε τίποτα ή θα κάνουμε και ζημιά?

Δημοσ.
Στις 12/6/2019 στις 12:28 ΠΜ, Tzimmys είπε

Έχει αυτήν την στιγμή στα shell ημικουκούλα με 7,90. Την άνοιξα, είναι εντελώς ψιλή και εννοείτε δεν μοιάζει να είναι σοβαρής ποιότητας...

Το ερώτημα είναι για εμένα που δεν έχω γκαράζ και τώρα που πάμε θάλασσα και δεν βρίσκουμε κάποιον ίσκιο, το αμάξι ψήνεται, θα κάνουμε τίποτα ή θα κάνουμε και ζημιά?

ζημια θα κανεις στην οροφη 

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος διάφανη? Ο ήλιος και τα αποτελέσματά του (ζέστη, uv κλπ) δεν είναι από τους βασικούς λόγους για να βάλει κάποιος την κουκούλα εξαρχής?

Δημοσ.
Στις 12/6/2019 στις 12:28 ΠΜ, Tzimmys είπε

Για την θαλασσα,μια χαρα ειναι...

Δημοσ.

Μιας και το ξεθάψατε το θέμα , πρόσφατα έψαχνα κι εγώ κάτι σαν τέντα για τον ήλιο για να πάρω και βρήκα στο νετ κάτι ενδιαφέρουσες λύσεις όπως πχ σε αυτό το βίντεο που είναι σαν κιόσκι φουσκωτό.Επίσης υπάρχουν και τα car bubble protection για εσωτερική χρήση.Για τιμές δεν ξέρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...