Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαξε να βρεις κατι αλλο να εχεις καβατζα. μετα κανε τα κουμαντα σου με αστυνομιες κλπ να παρεις ο,τι μπορεις. οσο και να κατσεις εκει η συνεργασια σας ειναι "τελειωμενη" αφου ειναι τετοιο ζωαδι και δε σας υπολογιζει. δε θα βγαλεις ακρη, μονο χανεις χρηματα οσο καθυστερεις. δυστυχως πρεπει να το καταλαβεις οτι δεν υπαρχει "ομορφη" λυση σε αυτο και ουτε θα ειναι καλες οι σχεσεις σας σε οποιοδηποτε σεναριο

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ψαξε να βρεις κατι αλλο να εχεις καβατζα. μετα κανε τα κουμαντα σου με αστυνομιες κλπ να παρεις ο,τι μπορεις. οσο και να κατσεις εκει η συνεργασια σας ειναι "τελειωμενη" αφου ειναι τετοιο ζωαδι και δε σας υπολογιζει. δε θα βγαλεις ακρη, μονο χανεις χρηματα οσο καθυστερεις. δυστυχως πρεπει να το καταλαβεις οτι δεν υπαρχει "ομορφη" λυση σε αυτο και ουτε θα ειναι καλες οι σχεσεις σας σε οποιοδηποτε σεναριο

Πάω τώρα σε συνέντευξη σε άλλο μαγαζί με πήραν τηλέφωνο μόλις, μακάρι να φύγω να μην τον ξαναδώ τον βλακα, τις μαμάδες λυπάμαι που δεν έχουν γάλα για Τα παιδιά τους

• Like 2
Δημοσ.

Θα καταλάβει ότι είμαι εγώ; 15 χρωστάει

μάλλον όχι, ειδικά αν δεν αρχίσουν να σας ρωτάνε έναν έναν και πάνε απευθείας σε αυτόν και του ζητήσουν εξτρε 

μετά θα αρχίσει να υποψιάζεται τους πάντες, θα αρχίσει η παράνοια κτλ.. εσύ κάνε τον μαλάκα αν δε θες απευθείας σύγκρουση και κουβέντα σε κανέναν γιατί το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο, ούτε στη μάνα σου δεν το λες που λέει ο λόγος

Επίσης κάτι άλλο που συμβαίνει..

ενδέχεται να σας πληρώσει και να ζητήσει στη συνέχεια να τα σηκώσετε και να του τα δώσετε, εκεί θα διαπιστώσει ποια είναι τα πραγματικά πιστά σκυλιά του και κάποιοι να ξέρεις θα το κάνουν αν τους ζητηθεί.. 

Τα κολλάει κανονικά μπήκα είδα.. Είναι φυσικά 3 μηνες πίσω, αφού κάνει ότι θέλει αλλά κολλάει 25.

άλλο τα κολλάει, άλλο τα πληρώνει 

αυτά που βλέπεις στο σύστημα του ικα είναι τι στέλνει στις απδ

το αν έχουν πληρωθεί (και ας λένε οριστικοποιημένα από δίπλα) πρέπει να στο πουν στο ικα

πας εκεί και ρωτάς τους ελεγκτές, μάλιστα δε σου δίνουν και σχετικό έγγραφο μόνο στο μιλητό σου λένε.

έγγραφο για το αν έχουν πληρωθεί οι εισφορές μόνο με εντολή εισαγγελέα λένε ότι δίνουν..

και εκεί παίζει ρόλο σε ποιον θα πέσεις και πόσο έχει όρεξη.. γιατί έχω πετύχει κι εκεί αστέρια που τους έδινα έτοιμο φαγητό και δεν είχαν καμιά όρεξη να ξεκινήσουν έλεγχο 

το αν πληρώνει εισφορές ή όχι πάντως είναι κάτι που θα βρεις μπροστά σου όταν πας για σύνταξη

απλά όταν πας να διεκδικήσεις δεδουλευμένα με αγωγή σε δικαστήριο επειδή ζητάς μεικτούς μισθούς και όχι καθαρά ποσά (δεν ξέρω γιατί, αλλά έτσι κάνουν οι δικηγόροι) καλό είναι να ξέρεις αν οι εισφορές έχουν πληρωθεί ώστε σε κάποιον συμβιβασμό ή να τις αφαιρέσεις για να τα βρείτε πιο γρήγορα και να τελειώνει η φάση, ή να μη δεχτείς να τις αφαιρέσεις αν δεν έχουν πληρωθεί.. 

• Like 1
Δημοσ.

μάλλον όχι, ειδικά αν δεν αρχίσουν να σας ρωτάνε έναν έναν και πάνε απευθείας σε αυτόν και του ζητήσουν εξτρε

μετά θα αρχίσει να υποψιάζεται τους πάντες, θα αρχίσει η παράνοια κτλ.. εσύ κάνε τον μαλάκα αν δε θες απευθείας σύγκρουση και κουβέντα σε κανέναν γιατί το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο, ούτε στη μάνα σου δεν το λες που λέει ο λόγος

Επίσης κάτι άλλο που συμβαίνει..

ενδέχεται να σας πληρώσει και να ζητήσει στη συνέχεια να τα σηκώσετε και να του τα δώσετε, εκεί θα διαπιστώσει ποια είναι τα πραγματικά πιστά σκυλιά του και κάποιοι να ξέρεις θα το κάνουν αν τους ζητηθεί..

άλλο τα κολλάει, άλλο τα πληρώνει

αυτά που βλέπεις στο σύστημα του ικα είναι τι στέλνει στις απδ

το αν έχουν πληρωθεί (και ας λένε οριστικοποιημένα από δίπλα) πρέπει να στο πουν στο ικα

πας εκεί και ρωτάς τους ελεγκτές, μάλιστα δε σου δίνουν και σχετικό έγγραφο μόνο στο μιλητό στου λένε.

έγγραφο για το αν έχουν πληρωθεί οι εισφορές μόνο με εντολή εισαγγελέα λένε ότι δίνουν..

και εκεί παίζει ρόλο σε ποιον θα πέσεις και πόσο έχει όρεξη.. γιατί έχω πετύχει κι εκεί αστέρια..

Σε ευχαριστώ, δεν πρόκειται να δώσω ευρώ πίσω εφόσον είναι δικά μου.

Δημοσ.

εντάξει απλά έχει ακουστεί ότι γίνεται και αυτό (και δυστυχώς γίνεται) , φαντάζομαι ότι αρκετοί έχουν ακούσει και στις ειδήσεις ανάλογες περιπτώσεις  ή περιπτώσεις όπου πάνε με "συνοδεία" να σηκώσουν τα λεφτά για να επιστρέψουν μέρος αυτών πίσω και έτσι ξεπερνιέται το θέμα με τις τράπεζες και την υποχρεωτική καταβολή μισθού μέσω αυτών

αυτά βέβαια είναι φουλ εγκληματικές καταστάσεις, δεν σημαίνει ότι όλοι φτάνουν το θέμα σε τόσο ακραίο βαθμό, απλά υπάρχουν και αυτά και τα αναφέρουμε για να ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει εκεί έξω 

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει απλά έχει ακουστεί ότι γίνεται και αυτό (και δυστυχώς γίνεται) , φαντάζομαι ότι αρκετοί έχουν ακούσει και στις ειδήσεις ανάλογες περιπτώσεις ή περιπτώσεις όπου πάνε με "συνοδεία" να σηκώσουν τα λεφτά για να επιστρέψουν μέρος αυτών πίσω και έτσι ξεπερνιέται το θέμα με τις τράπεζες και την υποχρεωτική καταβολή μισθού μέσω αυτών

αυτά βέβαια είναι φουλ εγκληματικές καταστάσεις, δεν σημαίνει ότι όλοι φτάνουν το θέμα σε τόσο ακραίο βαθμό, απλά υπάρχουν και αυτά και τα αναφέρουμε για να ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει εκεί έξω

Αν μου πει κάτι τέτοιο η αστυνομία κάνει κάτι;

Δημοσ.

Θα πω στην επιθεώρηση αν μπορούν να έρθουν μετά τις 3,μονο έτσι, όπως και να έχει το βλέπω δύσκολο δεν θα μιλήσει κανένας δυστυχώς. Ήλπιζα ότι κάνουν έλεγχο μιλήσει δεν μιλήσει κάποιος.

Εαν υπήρχε επωνυμη καταγγελία θα εκαναν ντεφακτο ελεγχο. Στην ανυνωμη παιρνω και εγω και λεω οτι ο ταδε δε πληρωνει επειδη δε γουσταρω τα μουτρα του, αδικο;

Πρεπει να υπαρχει ενας μαρτυρας εστω να πει οτι ναι ισχυει δεν πληρώνομαι...

κανε καταγγελία, ανωνυμη επωνυμη δε ξέρω, αλλα μην το αφήνεις και για κανένα λόγο μην παραιτηθείς... δικαιούσαι πανω απο 3 και εως 5 χιλιαρικα αποζημίωση απολυσης

• Like 2
Δημοσ.

σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να τα πεις με δικηγόρο σίγουρα.. το να καταγγείλεις μόνος σου ότι "μου είπε έτσι" πάντως δε νομίζω ότι έχει κάποια βάση ώστε να κάνουν κάτι 

αλλά ας μην αφήνουμε τη φαντασία μας να καλπάζει και ας μην κάνουμε υπερβολικές υποθέσεις, οι περισσότεροι με μια καταγγελία συμμορφώνονται άλλωστε, δεν θέλουν να το τραβήξουν γιατί θα χάσουν.. ειδικά αν δουν ότι έχουν απέναντί τους αποφασισμένο. 

και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι και τόσο αδίστακτοι.. αρκετοί βέβαια φτάνουν στο σημείο να σου λένε θα σε πληρώσω όταν έχω και άμα σου αρέσει (και πού να τρέχει ο κακομοίρογλου που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μπροστά σε μένα),  αλλά το να σε απειλεί κάποιος να του δώσεις πίσω το μισθό σου είναι πολλά βήματα λαμογιάς παραπέρα.. 

μην το σκέφτεσαι, απλά στο λέω γιατί σε κάποιους συμβαίνει δυστυχώς και αυτό

δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο με 3 μήνες πίσω να λέμε ότι δεν είσαι και τόσο άσχημα.. γιατί υπάρχουν και πολύ χειρότερα

• Like 2
Δημοσ.

Εαν υπήρχε επωνυμη καταγγελία θα εκαναν ντεφακτο ελεγχο. Στην ανυνωμη παιρνω και εγω και λεω οτι ο ταδε δε πληρωνει επειδη δε γουσταρω τα μουτρα του, αδικο;

κανε καταγγελία, ανωνυμη επωνυμη δε ξέρω, αλλα μην το αφήνεις και για κανένα λόγο μην παραιτηθείς... δικαιούσαι πανω απο 3 και εως 5 χιλιαρικα αποζημίωση απολυσης

Θα κάνω το παν να πάρω αποζημίωση αν θέλει να με διώξει φυσικά.

Δημοσ.

από τη στιγμή που τα λεφτά περνάνε από τράπεζα δεν χρειάζεται κανένας μάρτυρας

πιο παλιά που έπαιζε χέρι και βάση νόμου η υπογραφή δεν απαιτείται επάνω στην απόδειξη μισθοδοσίας ο καθένας έλεγε ο,τι ήθελε και εκεί όντως χρειαζόσουν μάρτυρα για το ότι δεν πληρωθηκες

αλλά με την υποχρεωτική τράπεζα το πρόβλημα αυτό λύνεται και για αυτό κάποιοι σκέφτηκαν αυτή τη λύση

https://idiotikoi.gr/?p=3071

http://www.newsit.gr/ellada/Mpravoi-ergodoton-arpazoyn-toys-misthoys-ton-ergazomenon-sta-ATM/705594

• Like 1
Δημοσ.

πιο παλιά που έπαιζε χέρι και βάση νόμου η υπογραφή δεν απαιτείται επάνω στην απόδειξη μισθοδοσίας ο καθένας έλεγε ο,τι ήθελε και εκεί όντως χρειαζόσουν μάρτυρα για το ότι δεν πληρωθηκες

αλλά με την υποχρεωτική τράπεζα το πρόβλημα αυτό λύνεται και για αυτό κάποιοι σκέφτηκαν αυτή τη λύση

http://www.newsit.gr/ellada/Mpravoi-ergodoton-arpazoyn-toys-misthoys-ton-ergazomenon-sta-ATM/705594

ισχυει αλλα εαν πανε οι ελεγχτες και πουνε τα ντουγανια οχι μας πληρωνει ολα καλα παιζει να μην ασχοληθουν παιρετερω...

Δημοσ.

ισχυει αλλα εαν πανε οι ελεγχτες και πουνε τα ντουγανια οχι μας πληρωνει ολα καλα παιζει να μην ασχοληθουν παιρετερω...

Άρα μόνο η επίσχεση με σώζει

Δημοσ.

οχι, κάνεις καταγγελία και μην αργεις...

Έκανα ανώνυμα Για αρχή

Αν μου φέρει άτομα θα φέρω και εγώ απλό.

Δεν είμαι της βίας σε καμία περίπτωση όμως.

Δημοσ.

Άρα μόνο η επίσχεση με σώζει

η επίσχεση θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ συμβουλή δικηγόρου, βγαίνει άκυρη και καταχρηστική  για πλάκα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...