samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Στην ανώνυμη θα πάνε και ο,τι βρουν εκείνη την ώρα Τι εννοείς ότι βρουν; θα παίρνω τηλέφωνο κάθε εβδομάδα τότε.
logistoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Αν χρειαστεί ναι, επίσης δεν θα έρθουν και την άλλη μέρα όποτε βρουν χρόνο Σε δουλειά γνωστής μου που τα πιστόλια ήταν σύστημα έκαναν όλοι ανώνυμες διαρκώς και οπότε εσκαγε ο έλεγχος οποίος είχε την τύχη να ήταν παρόν πληρώνοταν Κάποια στιγμή βέβαια άρχισε να γράφει και την επιθεώρηση στα @@ του αυτός, δε νομίζω να του έκοβαν και πρόστιμα Στάλθηκε κάποια στιγμή και το θέμα στον εισαγγελέα αλλά μέχρι να γίνει η δίκη είχαν πληρωθεί για το συγκεκριμένο διάστημα οπότε ο εργοδότης αθωώθηκε στο σχετικό δικαστήριο.. επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα (δεν το έκανα από δόλο) αθώος γεια σας..
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Αααχχχχ φιλαράκιιιι..... αν είχε απευθυνθεί στο σωματείο της θα την κάλυπτε με δικηγόρο χωρίς χρέωση κι έτσι θα το προχωρούσε... ...αλλά είπαμε, είναι που δεν χρειάζονται τα σωματεία!... δυστυχως απο την ωρα που τα σωματεία εγιναν κομματικα παραμάγαζα εχουν εκπεσει (και δικαιως...) της υπολειψης των υπαλλήλων... Τι εννοείς ότι βρουν; θα παίρνω τηλέφωνο κάθε εβδομάδα τότε. Δεν εχω καταλάβει γιατι να κανεις ανώνυμη; στον ανώνυμο χρωστάει;;; 1
logistoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ναι επώνυμη να οριστεί συζήτηση είναι πιο σαφές, αλλά αν στη συζήτηση σου σκάσει κάνας δικηγόρος που θα προσπαθήσει να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί θα πρέπει να το χειριστείς σωστά γιατι όσο Ταλιμπάν και να είναι ο επιθεωρητής παίζει και να μαζευτεί Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που είναι αρκετά σωστοί θα έλεγα στη δουλειά τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που βαριουνται τη ζωή τους και με εκνευριστικο τρόπο νιώθεις ότι δε σε προστατεύουν όσο θα περίμενες Βέβαια στη περίπτωση σου τα πράγματα είναι αρκετά σαφή.. δεν έχεις και πολλά να φοβάσαι Αλλά αυτό είναι αν ψαρωσει από την επιθεώρηση και δε θέλει να τρέχει δικαστήριο, αν θέλει η επιθεώρηση είναι άχρηστη Εναλλακτικά υπάρχει και η φάση να πας σε δικηγόρο να αρχίσει αρχικά τα εξώδικα (ίσως σε συμβουλέψει και για καταγγελία και εκεί) και στη συνέχεια αγωγή Ή πιο safe επιλογή να πάρεις τα λεφτά σου είναι αυτή του δικηγόρου αλλά αυτό αποκτά αξια όταν αρχίσουμε να μιλάμε για κάμποσα χρήματα γιατί από μια τέτοια υπόθεση πρώτα θα δώσεις λεφτά για να πάρεις κάποια στιγμή λεφτά με αμφίβολα πάντα αποτελέσματα. Όπως και να χει πάλι μέσα θα μπεις και ο άλλος κερδισμένος θα βγει και γιατί θα σε πληρώσει αργότερα και γιατί κάποια στιγμή θα συμβιβαστείς σε κάποιο μικρότερο ποσό ώστε να μην πάει 10ετια το θέμα Και δυστυχώς κάτι τέτοιο θέλει και πλάτες ή λεφτά στην άκρη 2
samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Λεφτά έχει το ξέρω ηρεμηστε εγώ κλείνω ταμείο εγώ πληρώνω συνήθως έξοδα. Ανώνυμη κάθε 7 ημέρες και βλέπουμε. Θα πάνε δεν θα πάνε 2 φορές; Ναι επώνυμη να οριστεί συζήτηση είναι πιο σαφές, αλλά αν στη συζήτηση σου σκάσει κάνας δικηγόρος που θα προσπαθήσει να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί θα πρέπει να το χειριστείς σωστά γιατι όσο Ταλιμπάν και να είναι ο επιθεωρητής παίζει και να μαζευτεί Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που είναι αρκετά σωστοί θα έλεγα στη δουλειά τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που βαριουνται τη ζωή τους και με εκνευριστικο τρόπο νιώθεις ότι δε σε προστατεύουν όσο θα περίμενες Βέβαια στη περίπτωση σου τα πράγματα είναι αρκετά σαφή.. δεν έχεις και πολλά να φοβάσαι Αλλά αυτό είναι αν ψαρωσει από την επιθεώρηση και δε θέλει να τρέχει δικαστήριο, αν θέλει η επιθεώρηση είναι άχρηστη Εναλλακτικά υπάρχει και η φάση να πας σε δικηγόρο να αρχίσει αρχικά τα εξώδικα (ίσως σε συμβουλέψει και για καταγγελία και εκεί) και στη συνέχεια αγωγή Ή πιο safe επιλογή να πάρεις τα λεφτά σου είναι αυτή του δικηγόρου αλλά αυτό αποκτά αξια όταν αρχίσουμε να μιλάμε για κάμποσα χρήματα γιατί από μια τέτοια υπόθεση πρώτα θα δώσεις λεφτά για να πάρεις κάποια στιγμή λεφτά με αμφίβολα πάντα αποτελέσματα. Όπως και να χει πάλι μέσα θα μπεις και ο άλλος κερδισμένος θα βγει και γιατί θα σε πληρώσει αργότερα και γιατί κάποια στιγμή θα συμβιβαστείς σε κάποιο μικρότερο ποσό ώστε να μην πάει 10ετια το θέμα Και δυστυχώς κάτι τέτοιο θέλει και πλάτες ή λεφτά στην άκρη Είμαι με 20 ευρώ ποιος δικηγόρος;
logistoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 πάντα θα πηγαίνουν, απλά μπορεί να κάνουν και καμιά βδομάδα να έρθουν το θέμα είναι να σε πετύχουν κι εσένα εκεί και να δηλώσεις ότι έχεις μήνες να πληρωθείς, βέβαια αυτό θα είναι σχεδόν ίδιο με το να κάνεις επώνυμη.. αν και το πιο πιθανό είναι να μπουν μέσα και να ζητήσουν εξτρέ πληρωμών, διαφορετικά αν όλα γίνουν όπως πρέπει θα του δώσουν διορία να σας πληρώσει μέχρι κάποιο σύντομο διάστημα διαφορετικά θα του βάλουν πρόστιμο (αν γίνουν όλα όπως πρέπει.. )
tsakonas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εχε υποψιν οτι η ανωνυμη καταγγελια ... δεν θα ειναι και τοσο ανωνυμη , χαζος δεν ειναι σιγουρα, θα καταλαβει ποιος... Δεν εχεις και πολλες επιλογες ομως, οποτε ...
samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εχε υποψιν οτι η ανωνυμη καταγγελια ... δεν θα ειναι και τοσο ανωνυμη , χαζος δεν ειναι σιγουρα, θα καταλαβει ποιος... Δεν εχεις και πολλες επιλογες ομως, οποτε ... 15 άτομα είμαστε φίλε πάντα θα πηγαίνουν, απλά μπορεί να κάνουν και καμιά βδομάδα να έρθουν το θέμα είναι να σε πετύχουν κι εσένα εκεί και να δηλώσεις ότι έχεις μήνες να πληρωθείς, βέβαια αυτό θα είναι σχεδόν ίδιο με το να κάνεις επώνυμη.. αν και το πιο πιθανό είναι να μπουν μέσα και να ζητήσουν εξτρέ πληρωμών, διαφορετικά αν όλα γίνουν όπως πρέπει θα του δώσουν διορία να σας πληρώσει μέχρι κάποιο σύντομο διάστημα διαφορετικά θα του βάλουν πρόστιμο (αν γίνουν όλα όπως πρέπει.. ) Θ κοιτάξουν την τράπεζα του; μέσα από εκεί μας πληρώνει. Στην ουσία εγώ τώρα κάνω δουλειά για όλους. Logistoulis εγώ δουλεύω βράδυ πάντα υπάρχει περίπτωση να έρθουν μετά τις 3;
logistoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 δεν μπορούν να δουν στη τράπεζα, απλά θα του πουν φέρε μου ή δείξε μου εξτρε των τελευταίων 4 μηνών που να φαίνονται οι πληρωμές προφανώς αυτά δε θα υπάρχουν οπότε θα του πουν πλήρωσε τους έως τότε αλλιώς θα μπει πρόστιμο μετά από αυτό όμως περίμενε όχι και την καλύτερη συμπεριφορά από τον εργοδότη σου.. ίσως όμως να είσαι τυχερός και να σε απολύσουν να ξεμπερδεύεις απλά ήλπιζε να μην αρχίσουν να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη οι καταγγελίες πάντως πάνε από τα κεντρικά (που στα κεντρικά είναι πιο ζόρικοι) οπότε πρέπει να πάνε να ελέγξουν, δεν μπορεί να περαστούν στο ντούκου όπως από ότι κατάλαβα έγινε όταν πήγες εσύ από κει για να τους πεις τον πόνο σου και σε "έδιωξαν" εκεί και πλακάκια να τα έχουν κάνει μαζί του (γιατί δεν μπορείς να αποκλείσεις και ένα τέτοιο ενδεχόμενο) αναγκάζονται και πάνε και ναι γνωρίζω περίπτωση που πάνε και ξαναπάνε και ξαναπάνε και ξαναπάνε...(από ανώνυμες) και ας μην θέλουν και ας τη λένε και στους υπαλλήλους που τους ξεβολεύουν από το γραφειάκι τους.. 1
dollyyy19 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 παντα ετσι ειναι,ενας τρεχει ,και αργοτερα,οταν φτασει το αυγο και στους αλλους,τρεχουν και αυτοι στον πρωτο για βοηθεια.εκει,πρεπει ο πρωτος να τους διαολοστειλει για να μαθουν.... 2
samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 δεν μπορούν να δουν στη τράπεζα, απλά θα του πουν φέρε μου ή δείξε μου εξτρε των τελευταίων 4 μηνών που να φαίνονται οι πληρωμές προφανώς αυτά δε θα υπάρχουν οπότε θα του πουν πλήρωσε τους έως τότε αλλιώς θα μπει πρόστιμο μετά από αυτό όμως περίμενε όχι και την καλύτερη συμπεριφορά από τον εργοδότη σου.. ίσως όμως να είσαι τυχερός και να σε απολύσουν να ξεμπερδεύεις απλά ήλπιζε να μην αρχίσουν να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη Θα καταλάβει ότι είμαι εγώ; 15 χρωστάει
duende Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 πριν κανεις οτιδηποτε μπες να δεις και τι ενσημα σου εχει κολλησει αυτα τα χρονια. φιλη μου πληρωνοταν "κανονικα" μεσω τραπεζας το ποσο που ειχε συμφωνησει αλλα ο εργοδοτης την δηλωνε για 2 χιλιαρικα τον χρονο και απο ενσημα τιποτα. 1
samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 πριν κανεις οτιδηποτε μπες να δεις και τι ενσημα σου εχει κολλησει αυτα τα χρονια. φιλη μου πληρωνοταν "κανονικα" μεσω τραπεζας το ποσο που ειχε συμφωνησει αλλα ο εργοδοτης την δηλωνε για 2 χιλιαρικα τον χρονο και απο ενσημα τιποτα. Τα κολλάει κανονικά μπήκα είδα.. Είναι φυσικά 3 μηνες πίσω, αφού κάνει ότι θέλει αλλά κολλάει 25.
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 εκ των πραματων το σύστημα του ικα ειναι καποιους μηνες πισω οποτε απο αυτο τουλαχιστον εισαι εντάξει. επιπλέον εδω και μήνες, πρεπει να σας πληρώνει ΜΟΝΟ μεσω τράπεζας οποτε δεν μπορει να ισχυριστεί πληρωμές "στο χέρι" κοινως την εχει κατσει... Κανε καταγγελία, συνενοησου και με κανεναν πρωινό ωστόσο να μη φοβηθούν εαν πάνε πρωι και δε μιλήσουν (υπαρχει πολύς χαζός κόσμος)... 1
samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 εκ των πραματων το σύστημα του ικα ειναι καποιους μηνες πισω οποτε απο αυτο τουλαχιστον εισαι εντάξει. επιπλέον εδω και μήνες, πρεπει να σας πληρώνει ΜΟΝΟ μεσω τράπεζας οποτε δεν μπορει να ισχυριστεί πληρωμές "στο χέρι" κοινως την εχει κατσει... Κανε καταγγελία, συνενοησου και με κανεναν πρωινό ωστόσο να μη φοβηθούν εαν πάνε πρωι και δε μιλήσουν (υπαρχει πολύς χαζός κόσμος)... Θα πω στην επιθεώρηση αν μπορούν να έρθουν μετά τις 3,μονο έτσι, όπως και να έχει το βλέπω δύσκολο δεν θα μιλήσει κανένας δυστυχώς. Ήλπιζα ότι κάνουν έλεγχο μιλήσει δεν μιλήσει κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα