Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω υπ' όψιν απο τις αγοραπωλησίες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών πως αν κάποιο γραμμάτιο καθυστερήσει γίνεται παρακράτηση κυριότητας, θεωρώ οτι κάτι αντίστοιχο θα παίζει γι αυτήν την περίπτωση... ψάξου.

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω υπ' όψιν απο τις αγοραπωλησίες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών πως αν κάποιο γραμμάτιο καθυστερήσει γίνεται παρακράτηση κυριότητας, θεωρώ οτι κάτι αντίστοιχο θα παίζει γι αυτήν την περίπτωση... ψάξου.

Η κατάσταση είναι απελπιστική από ότι κατάλαβα.

Δημοσ.

Κολλάει το γραμμάτιο σε τέτοια περίπτωση;

Άντε για κάνα ιδιωτικό συμφωνητικό το πολύ πολύ τον κόβω αν δεχτεί και ο άλλος να το υπογράψει και αν δε το τηρήσει πάλι θες δικαστήριο

• Like 1
Δημοσ.

Ε ρε βρωμοξυλο που θελει ο κόσμος, ελληνική επιχειρηματικότητα και κουραφεξαλα!

Αντι να τον πιάσετε και οι 20 και να τον στριμωξετε να τον τουλουμιασετε σε ενα καταψυκτη μεχρι να παρετε τα δεδουλευμενα σας καθεστε και λετε δεν εχω μαντηλι να κλαψω, ε και ποτε δε θα βρεις με αυτη τη λογική οχι μαντηλι ουτε χαρτομαντηλο...

Με το καλο δεν γινονται αυτές οι δουλειες... πιαστον ζορισε τον και να κοψει το σβέρκο του να τα βρει και ας σε απολύσει μετα αν θέλει...  τι γραμματια  και συμφωνητικά, αυτός δεν τηρει τη συμβαση που υπογραψατε καλα καλα θα τηρησει τα υπολοιπα;

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά είμαι ψυχολογικά χάλια, πήρα στην επιθεώρηση εργασίας δεν μπορεί να κάνει τίποτα λέει τίποτα.

Δημοσ.

Υπάρχουν εργαζόμενοι που τους χρωστάνε μηνιάτικά αξίας 10 και 20.000€!! Έτσι πήγαιναν κι αυτοί, δίνοντας χρόνο.

αυτοί ουτε τα μισά των μισών δεν πρόκειται να πάρουν

μπουρδέλο ελληνική κοινωνία

απορω......20 ατομα απληρωτα,και κανετε τουμπεκι....και περιμενουμε μερικοι να στρωσει αυτο το κρατος.......διπλο ενφια , κατασχεση 6 συνταξεων,αυξηση φπα στο 50% να κανουν,ουτε ψυλλο στον κορφο τους με τετοιους πολιτες...........

γενικά δεν αντιδράμε σε τίποτα, αυτο ειναι η μονη αλήθεια.

ενώ έπρεπε να ειχε γινει σουσουρο 

• Like 1
Δημοσ.

Η εμπειρία μου μου λέει πως όσο περιμένεις, δίνεις χρόνο κλπ, τόσο πιο μέσα μπαίνεις... Το μισό μηνιάτικο έγινε ενάμιση και το ενάμιση, δυο. Αύριο τα δυο θα 'ναι τρία γιατί φεύγει κι αυτός ο μήνας κοκ. Παράλληλα αυξάνεται αντίστοιχα το δικό σου χρέος στο ενοίκιο...

Υπάρχουν εργαζόμενοι που τους χρωστάνε μηνιάτικά αξίας 10 και 20.000€!! Έτσι πήγαιναν κι αυτοί, δίνοντας χρόνο.

Πριν λίγο καιρό ήρθε ένας στη δουλειά, με τον πρώην εργοδότη του να του χρωστάει 50.000. Και 3 εργοστάσια στο εξωτερικό ο "καημένος"...

Οπότε βγάλε συμπέρασμα TS.

Και καλά είναι να κόψεις την κακομοιριά και φράσεις τύπου "τα βλέπει ο Θεός κλπ". Έτσι έλεγαν και στο Βατικανό παλιά οι Πάπες : "Προσέξτε, σας βλέπει ο Θεός και μην κάνετε μαλακίες, δεν έχει συγχωροχάρτι".

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό ήρθε ένας στη δουλειά, με τον πρώην εργοδότη του να του χρωστάει 50.000. Και 3 εργοστάσια στο εξωτερικό ο "καημένος"...

Οπότε βγάλε συμπέρασμα TS.

Και καλά είναι να κόψεις την κακομοιριά και φράσεις τύπου "τα βλέπει ο Θεός κλπ". Έτσι έλεγαν και στο Βατικανό παλιά οι Πάπες : "Προσέξτε, σας βλέπει ο Θεός και μην κάνετε μαλακίες, δεν έχει συγχωροχάρτι".

Και τι να κάνω; ότι τα βλέπει τα βλέπει να το θυμάσαι καλά αυτό.

Πήρα τηλ στην επιθεώρηση εργασίας τίποτα, μου είπε κάνε προσπάθεια να τα βρείτε.

Δημοσ.

Και τι να κάνω; ότι τα βλέπει τα βλέπει να το θυμάσαι καλά αυτό.

Εντάξει, θα μπλέξουμε σε περί θρησκείας ζητήματα και δεν έχει νόημα. Κανενός η τιμωρία δεν έρχεται εδώ και τώρα. Αν ήταν έτσι, ένα σωρό κόσμος που έχουν εκμεταλλευτεί δεκάδες,χιλιάδες,εκατομμύριαα κόσμου, θα τους βλέπαμε να υποφέρουν και να λιώνουν.

Κοίτα από τις λύσεις που προτείνουν τα παιδιά παραπάνω. Μιλάμε για το μέλλον σου τώρα.

Τέλος από εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά είμαι ψυχολογικά χάλια, πήρα στην επιθεώρηση εργασίας δεν μπορεί να κάνει τίποτα λέει τίποτα.

ναι παίζει να σε αδειάσουν και αυτοί, δεν μου κάνει εντύπωση, δυστυχώς

αν βέβαια κάνεις φουλ καταγγελία είναι υποχρεωμένοι να το δουν 

• Like 1
Δημοσ.

ναι παίζει να σε αδειάσουν και αυτοί, δεν μου κάνει εντύπωση, δυστυχώς

αν βέβαια κάνεις φουλ καταγγελία είναι υποχρεωμένοι να το δουν

Λοιπόν βρήκα λύση... 15512 ανώνυμη καταγγελία. Θα γίνει κάτι ή αγγούρια;

Εντάξει, θα μπλέξουμε σε περί θρησκείας ζητήματα και δεν έχει νόημα. Κανενός η τιμωρία δεν έρχεται εδώ και τώρα. Αν ήταν έτσι, ένα σωρό κόσμος που έχουν εκμεταλλευτεί δεκάδες,χιλιάδες,εκατομμύριαα κόσμου, θα τους βλέπαμε να υποφέρουν και να λιώνουν.

Κοίτα από τις λύσεις που προτείνουν τα παιδιά παραπάνω. Μιλάμε για το μέλλον σου τώρα.

Τέλος από εμένα.

Έχεις δίκαιο φίλε

Δημοσ.

Στην ανώνυμη θα πάνε και ο,τι βρουν εκείνη την ώρα, αν δεν είσαι εκεί δε γίνει κάτι για σένα

Επώνυμη κανείς για σένα αποκλειστικά κανονίζεται συνάντηση και λέει ο καθένας την άποψη του

Στην ανώνυμη όταν θα έρθει ο έλεγχος αν είσαι εκεί θα σε ρωτήσει αν πληρώνεσαι και εκεί θα πρέπει να πεις όχι, αν και πλέον απλά μπορούν να ζητήσουν κινήσεις τραπεζών

Δημοσ.

NA ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ... και ασε τι λενε οι υπαλληλοι, μπορει να βαριούνται καλοκαιριάτικα να ασχοληθούν αλλα αν τους παέι καταγγελία οφείλουν να επιληφθούν... Επισης επειδη ξέρω την επιθεώρηση στη θεσσαλονίκη εαν εισαι οντως εκει, λειτουργει μια χαρα και πολύ άμεσα, μάλλον εσυ κατι δεν κανεις σωστα...

Εχε παντως κατα νου ότι και με την καταγγελία τα λεφτα δε θα τα πάρεις άμεσα, έχει 2-3 ΜΗΝΕΣ περιθωριο για αν στα δώσει. Σίγουρα πάντως θα πάει δικαστηριο όπου θα φάει και κάποιο πρόστιμο. Δυστυχως δεν εχει αυτόφωρο για τον κ*αριολη - αφεντικο...

Τέλος, για κανενα λόγο δεν παραιτείσαι, δικαιουσαι βαρβατη αποζημίωση απόλυσης... Ξεκινα καταγγελίες, ψαξε και καμια άλλη λαμογια του π.χ. στο ικα και βαρα τον αβέρτα στο κεφάλι μεχρι να σε απολύσει...και να σου πληρώσει και τα δεδουλευμένα και την αποζημίωση.

Λοιπόν βρήκα λύση... 15512 ανώνυμη καταγγελία. Θα γίνει κάτι ή αγγούρια;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...