Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mισό για να καταλάβω, είσαι 8 χρόνια εκεί. πάντα ήταν τυπικός; Τώρα δε δίνει διότι έχει ανακαίνιση οπότε δεν υπάρχει ρευστότητα;

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mισό για να καταλάβω, είσαι 8 χρόνια εκεί. πάντα ήταν τυπικός; Τώρα δε δίνει διότι έχει ανακαίνιση οπότε δεν υπάρχει ρευστότητα;

Με ειχε πάντα 1 μήνα μέσα, τωρα έχει γίνει χάλια η κατάστασή.

Δημοσ.

Κάνει ανακαίνιση και δεν δίνει σε κανέναν λεφτά και βασικά θα πάει και διακοπές Σκιάθο έμαθα σε 5 αστέρων ξενοδοχείο.

Ξέρω τι είναι, τι μπορεί να κάνει επί της ουσίας όμως;

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ!!! :mad:

(θα το παίξει και καμπόσος την ίδια στιγμή που εσύ ξεχνάς τις διακοπές ακριβώς επειδή δεν περισσεύουν χρήματα απο αυτά που τον κερνάς......)

Θα τον ταράξει στα πρόστιμα, θα πληρωθείς μέχρι τελευταίας δραχμής συν αποζημίωση. Αν δεν υπακούσει ο εργοδότης, τον πηγαίνει δικαστικώς που αν αποδείξει οτι δεν δύναται να εξοφλήσει(έχει τα πάντα σ' άλλο όνομα) πάει φυλακή λόγω χρεών.

Εσύ στην τελευταία περίπτωση ναι μεν δεν παίρνεις φράγκο αλλά τουλάχιστον θα τιμωρηθεί γι αυτό, δεν θα πάει διακοπές στην υγεία του κορόιδου και το κυριότερο θα πάψεις να είσαι ο μαλάκας της υπόθεσης...

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι εργοδότες είναι και μ@λ@ακες σε δουλειά που πήγε φίλη για 100 ευρώ δούλεψε λιγότερο από μισό μηνά έκανε καταγγελία επιθεώρηση δεν εμφανίστηκε καν μετά έπρεπε να γίνει αγωγή (300 συν τα έξοδα δικηγόρου) εννοείται δεν έκανε τίποτα πήγε έκανε καταγγελία στο ΙΚΑ γιατί μετά από μήνες είδε ότι δεν είχε βάλει ούτε ένσημα και λογικά έφαγε πρόστιμο (10.000)  και τον τρέχει το ΙΚΑ γιατί πριν λίγους μήνες την κάλεσαν για μάρτυρα.

Είναι που μπλέξεις τώρα αυτός πάει διακοπές και εσείς ούτε έναντι από τον μισθό δεν θα πάρετε.

Δημοσ.

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ!!! :mad:

(θα το παίξει και καμπόσος την ίδια στιγμή που εσύ ξεχνάς τις διακοπές ακριβώς επειδή δεν περισσεύουν χρήματα απο αυτά που τον κερνάς......)

Θα τον ταράξει στα πρόστιμα, θα πληρωθείς μέχρι τελευταίας δραχμής συν αποζημίωση. Αν δεν υπακούσει ο εργοδότης, τον πηγαίνει δικαστικώς που αν αποδείξει οτι δεν δύναται να εξοφλήσει(έχει τα πάντα σ' άλλο όνομα) πάει φυλακή λόγω χρεών.

Εσύ στην τελευταία περίπτωση ναι μεν δεν παίρνεις φράγκο αλλά τουλάχιστον θα τιμωρηθεί γι αυτό, δεν θα πάει διακοπές στην υγεία του κορόιδου και το κυριότερο θα πάψεις να είσαι ο μαλάκας της υπόθεσης...

Φυλακή λόγω χρεών σε άλλον ιδιώτη δεν πας από όσο γνωρίζω μόνο αν χρωστάς στο κράτος

Αν ο άλλος δεν έχει τίποτα στο όνομα του (ή πρόκειται για καμιά περιορισμένης ευθύνης εταιρείας που βαρεσε κανόνι) μια χαρά κλαις τα λεφτά σου

Το να καταδικαστει για το ποινικό μέρος κλαιν ειδικά αν αποδείξει ότι δεν το έκανε λόγω δόλου αλλά από αδυναμία λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά και να καταδικαστει για κάτι τέτοιο κλαιν δεν είναι τίποτα

Δημοσ.

Οι εργοδότες είναι και μ@λ@ακες σε δουλειά που πήγε φίλη για 100 ευρώ δούλεψε λιγότερο από μισό μηνά έκανε καταγγελία επιθεώρηση δεν εμφανίστηκε καν μετά έπρεπε να γίνει αγωγή (300 συν τα έξοδα δικηγόρου) εννοείται δεν έκανε τίποτα πήγε έκανε καταγγελία στο ΙΚΑ γιατί μετά από μήνες είδε ότι δεν είχε βάλει ούτε ένσημα και λογικά έφαγε πρόστιμο (10.000) και τον τρέχει το ΙΚΑ γιατί πριν λίγους μήνες την κάλεσαν για μάρτυρα.

Είναι που μπλέξεις τώρα αυτός πάει διακοπές και εσείς ούτε έναντι από τον μισθό δεν θα πάρετε.

Αααχχχχ φιλαράκιιιι..... αν είχε απευθυνθεί στο σωματείο της θα την κάλυπτε με δικηγόρο χωρίς χρέωση κι έτσι θα το προχωρούσε...

...αλλά είπαμε, είναι που δεν χρειάζονται τα σωματεία!...

Φυλακή λόγω χρεών σε άλλον ιδιώτη δεν πας από όσο γνωρίζω μόνο αν χρωστάς στο κράτος

Αν ο άλλος δεν έχει τίποτα στο όνομα του (ή πρόκειται για καμιά περιορισμένης ευθύνης εταιρείας που βαρεσε κανόνι) μια χαρά κλαις τα λεφτά σου

Δεν το ξέρω, αλοίμονο όμως...
Δημοσ.

Οι εργοδότες είναι και μ@λ@ακες σε δουλειά που πήγε φίλη για 100 ευρώ δούλεψε λιγότερο από μισό μηνά έκανε καταγγελία επιθεώρηση δεν εμφανίστηκε καν μετά έπρεπε να γίνει αγωγή (300 συν τα έξοδα δικηγόρου) εννοείται δεν έκανε τίποτα πήγε έκανε καταγγελία στο ΙΚΑ γιατί μετά από μήνες είδε ότι δεν είχε βάλει ούτε ένσημα και λογικά έφαγε πρόστιμο (10.000) και τον τρέχει το ΙΚΑ γιατί πριν λίγους μήνες την κάλεσαν για μάρτυρα.

Αρα να κάνω υπομονή λες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αααχχχχ φιλαράκιιιι..... αν είχε απευθυνθεί στο σωματείο της θα την κάλυπτε με δικηγόρο χωρίς χρέωση κι έτσι θα το προχωρούσε...

...αλλά είπαμε, είναι που δεν χρειάζονται τα σωματεία!...

Ήταν τόσο μικρο το πόσο που ξενέρωσε από ένα σημείο και μετά.

Κάποιοι λένε ότι δεν χρειάζονται τα σωματεία μέχρι που θα έρθει η στιγμή που θα τα χρειαστούν για τον ευατο τους :P

Δημοσ.

Από αυτά που λέτε του κλανω μια μάντρα.

Δεν υπαρχει περίπτωση να τα πάρω ποτέ, άρα η θα βρω δουλειά ή θα ζω με τα ψίχουλα.

Δυστηχως δεν μπορώ να τον κυνηγήσω, αυτή την στιγμή είμαι με 20 ευρώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αρα να κάνω υπομονή λες;

ΟΧΙ μιλάς με συνάδελφους και πατε στο σωματείο σου έβαλα δυο λινκ από πάνω διάλεξε οποίο θες και ξεκινήστε με μια διαμαρτυρία και αν δεν γίνει κάτι θα σας καθοδηγούσουν από το σωματείο και θα κάνετε καταγγελία στην επιθεώρηση.

Δημοσ.

ΟΧΙ μιλάς με συνάδελφους και πατε στο σωματείο σου έβαλα δυο λινκ από πάνω διάλεξε οποίο θες και ξεκινήστε με μια διαμαρτυρία και αν δεν γίνει κάτι θα σας καθοδηγούσουν από το σωματείο και θα κάνετε καταγγελία στην επιθεώρηση.

Δεν θέλει κανένας να του κάνει καταγγελία φίλε μου.

Δημοσ.

Ήταν τόσο μικρο το πόσο που ξενέρωσε από ένα σημείο και μετά.

Δεν έχει άδικο σ' αυτό αλλά...

Κάποιοι λένε ότι δεν χρειάζονται τα σωματεία μέχρι που θα έρθει η στιγμή που θα τα χρειαστούν για τον ευατο τους :P

Ναι :(

Πώς το 'πε ο Μπρέχτ; "Χτύπησαν τον γείτονα δεν μίλησα, χτύπησαν τον άλλο γείτονα δεν μίλησα, όταν ήρθε η σειρά μου δεν υπήρχε κανείς για να φωνάξει για 'μένα!", κάπως έτσι...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από αυτά που λέτε του κλανω μια μάντρα.

Δεν υπαρχει περίπτωση να τα πάρω ποτέ, άρα η θα βρω δουλειά ή θα ζω με τα ψίχουλα.

Δυστηχως δεν μπορώ να τον κυνηγήσω, αυτή την στιγμή είμαι με 20 ευρώ.

Δεν υπαρχει μυστική συνταγή ή φόρμουλα για να πάρεις τα λεφτά σου θέλει τρέξιμο και υπομονή και πάλι μπορεί να μην πάρεις τίποτα.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει μυστική συνταγή ή φόρμουλα για να πάρεις τα λεφτά σου θέλει τρέξιμο και υπομονή και πάλι μπορεί να μην πάρεις τίποτα.

Δεν έχω καθόλου backup λεφτά φίλε γιαυτό στην αρχή έγραψα δεν θέλω να μαλώσω, φιλικό τρόπο θέλω κάτι που να τρομάξει αλλά να τα πάρω όχι να μην τα πάρω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω καθόλου backup λεφτά φίλε γιαυτό στην αρχή έγραψα δεν θέλω να μαλώσω, φιλικό τρόπο θέλω κάτι που να τρομάξει αλλά να τα πάρω όχι να μην τα πάρω.

Φιλικός τρόπος δεν υπαρχει όταν αυτός πάει διακοπές σε 5αστερο ξενοδοχείο αν θες δοκίμασε αυτό που έγραψα στην αρχή δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Όποτε πας στην δουλειά σου κανονικά και φωνάζεις την αστυνομία, εννοείται πριν από αυτό πας στο τμήμα και ρωτάς τι ακριβώς θα γίνει σε περίπτωση που δεν ψαρώσει το λαμογιο για να ξέρεις τι σε περιμένει... και πάντα κάλο είναι να υπάρχουν και άτομα από το σωματείο να γίνει μια διαμαρτυρία το ρελιζικι στην γειτονιά του κάνεις δεν το θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...