Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν πρέπει να αναθεωρησω κι εγω.

Αλλα 7ημερες την εβδομαδα με ενα ρεπο, συν τρεις βαρδιες, συν αδεια μονο Χριστούγεννα πασχα. Καπου πρέπει να υπάρχει κινητρο. Ιδια δουλεια οχταωρο πρωι ή απογευματινή βαρδια πενθήμερο ναι θα δεχομουν με 600€ για αρχη.

Στην προηγουμενη εταιρια ως βοηθος προϊσταμένου και υπευθυνος βαρδιας ξεκινησα με 800€ το μηνα, πενθήμερο, πρωινη βαρδια και μονο τους μηνες Φεβρουάριο ως μαιο απογευματινή βαρδια με εξτρα μισθο αν πηγαινα σαββατο και ένσημο μηχανικου

Δημοσ.

It's a bunch of shit, OK. Δες το ως κατι προσωρινο, μεχρι να βρεις κατι καλυτερο. Υπομονη. Μακαρι να ειχα κατι καλυτερο να σου πω.

Δημοσ.

Προσωρινο μετα το ταμειο εχω, παλι αποθηκαριος και τροφοδοσια σε σουπερ μάρκετ περιπου 400€ με 8:30-15:00 σαββατοκύριακο ρεπο.

Αλλα δεν το βπεπω ετσι, οτι κατσει.

Δημοσ.

Προσωρινο μετα το ταμειο εχω, παλι αποθηκαριος και τροφοδοσια σε σουπερ μάρκετ περιπου 400€ με 8:30-15:00 σαββατοκύριακο ρεπο.

Αλλα δεν το βπεπω ετσι, οτι κατσει.

Ρέ συ βρίσκεις δουλεύεις του ποδαριού...

Βρες μια δουλειά όπου θα μάθεις κάτι...

Δεν ξέρω τι άλλα σκέψου τι σου αρέσει και μάθε το καλά ώστε στα 40 σου να παίρνεις 2000 ευρώ.

Δημοσ.

Αν το πάρεις όπως πρέπει να είναι, συνήθως ο υπεύθυνος βάρδιας είναι μηχανικός (ή καλύτερα ηλεκτρολόγος).

Επειδή όμως τα τελευταία χρόνια (πριν την κρίση), κανένας από αυτούς δεν καταδεχόταν να βγάζει τέτοιου είδους αγγαρειοδουλειές, συνήθως την έκανε ο καλύτερος ανειδίκευτος, με πολλά χρόνια προϋπηρεσία.

Θα πρέπει μάλλον να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Πήγαινε για δουλειά, μάζεψε την εμπειρία 2-3 χρόνια ακόμα και μετά πήγαινε με αξιώσεις στον επόμενο. Θεωρώ καλύτερο να παίρνεις 600 τώρα και ίσως να είσαι απαραίτητος σε κάποιον εργοδότη, παρά να πας για αποθηκάριος τώρα, να περνάς "ζωάρα" (όσο μπορεί να είναι δουλειά των 500 και με κανένα μέλλον), βλέποντας μόνο το άμεσο μέλλον.

Δημοσ.

Θα δειξει την τριτη που θα παω να μιλησω.

Απλα δεν νομιζω να αναθεωρησω οπως τα λετε, οχι απο πεισμα ή εγω ειμαι ο καλύτερος, απλα δεν θελω απλα να δουλευω για να λεω ναι εχω δουλεια, η εμπειρια ειναι ενα συν, αλλα δεν θελω να φτασω σε σημειο να πηγαινω ακομα και απλήρωτος απλα για την εμπειρία, οπως κανανε παλια.

Θα ξεκαθαρισουν ολα σε μια μερα περιπου.

Ξερω οτι μαλλον δεν θα παρω παραπανω αλλα θελω να αρπαξω την ευκαιρια και ας μην βγει στα δεδομενα που εχω

Δημοσ.

Η συλλογή εμπειρίας, δεν έχει κανένα αντίκρυσμα αν δε συνοδεύεται από μία αύξηση μισθού, είτε στον ίδιο χώρο εργασίας, είτε αλλού.

Μην παρεξηγείς αυτά που λέμε.

Το να μείνεις άνεργος ή καμία δουλειά τύπου ντελίβερι, δεν είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Δεν τα παρεξηγω και σας ευχαριστώ για τις συμβουλες ειτε θετικες, ειτε αντιθετες με αυτο που σκεφτομαι εγω.

Αρα εχοντας εμπειρία απο την προηγουμενη δουλεια εχω ενα αβαντάζ μικρο βεβαια.

Δευτερα με ειπε να τον πάρω τηλέφωνο το απογευμα να κλεισουμε ωρα για Τρίτη. Θα δω τι θα μου πει, θα τα βαλω κατω καταλήγοντας σε αυτο που θεωρω εγω σωστο, χωρις να ομως να γνωριζω αν ειναι το καλυτερο για μενα στο μελλον

Δημοσ.

Παρακολουθώ τα τελευταία ποστ εδω και έχω προβληματιστεί αρκετα με τις απόψεις μερκιών. Η μόνη λυση που βλέπω στη συζήτηση και πιστέψτε με δε θα τη πω για να κανω πλάκα, είναι να κάνετε υπομονή, σε λίγο καιρό τα 600 θα είναι πολλά και τα 300 ο βασικός οπότε τότε θα είστε ικανοποιημένοι. Γιατί όπως πάντα, δεν είναι οι ανάγκες μας που καθορίζουν τις απαιτήσεις μας αλλά η προσφορά των αφεντικών. Με αυτά τα μυαλά θα παμε πατο συντομα. Υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν πρέπει να αναθεωρησω κι εγω.

Αλλα 7ημερες την εβδομαδα με ενα ρεπο, συν τρεις βαρδιες, συν αδεια μονο Χριστούγεννα πασχα. Καπου πρέπει να υπάρχει κινητρο. Ιδια δουλεια οχταωρο πρωι ή απογευματινή βαρδια πενθήμερο ναι θα δεχομουν με 600€ για αρχη.

Στην προηγουμενη εταιρια ως βοηθος προϊσταμένου και υπευθυνος βαρδιας ξεκινησα με 800€ το μηνα, πενθήμερο, πρωινη βαρδια και μονο τους μηνες Φεβρουάριο ως μαιο απογευματινή βαρδια με εξτρα μισθο αν πηγαινα σαββατο και ένσημο μηχανικου

Οχι δεν πρεπει να αναθεωρήσεις. Μια χαρα εισαι, απλα θες περισσότερο ψάξιμο.

Δημοσ.

Παρακολουθώ τα τελευταία ποστ εδω και έχω προβληματιστεί αρκετα με τις απόψεις μερκιών. Η μόνη λυση που βλέπω στη συζήτηση και πιστέψτε με δε θα τη πω για να κανω πλάκα, είναι να κάνετε υπομονή, σε λίγο καιρό τα 600 θα είναι πολλά και τα 300 ο βασικός οπότε τότε θα είστε ικανοποιημένοι. Γιατί όπως πάντα, δεν είναι οι ανάγκες μας που καθορίζουν τις απαιτήσεις μας αλλά η προσφορά των αφεντικών. Με αυτά τα μυαλά θα παμε πατο συντομα. Υπομονή.

Μάστορα, κάναμε κανένα συμβόλαιο με κάποιον ότι πρέπει να γίνουμε και δούλοι και να πούμε και ευχαριστώ; Έχει και αλλού πορτοκαλιές,orange trees, orangenbäume κοκ.

Και εξήγησέ μου πώς μπορεί να ζήσει κάποιος με 400- 500 ευρώ του τώρα,που λες ότι είναι καλά, γιατί είμαι σκράπας στα μαθηματικά.

@ Liverpool : Πόση εμπειρία έχεις σε τέτοιες δουλειές; Αν μου πεις κάτω από 2 χρόνια, δε νομίζω να μετράει.

Δημοσ.

Μάστορα, κάναμε κανένα συμβόλαιο με κάποιον ότι πρέπει να γίνουμε και δούλοι και να πούμε και ευχαριστώ; Έχει και αλλού πορτοκαλιές,orange trees, orangenbäume κοκ.

Και εξήγησέ μου πώς μπορεί να ζήσει κάποιος με 400- 500 ευρώ του τώρα,που λες ότι είναι καλά, γιατί είμαι σκράπας στα μαθηματικά.

@ Liverpool : Πόση εμπειρία έχεις σε τέτοιες δουλειές; Αν μου πεις κάτω από 2 χρόνια, δε νομίζω να μετράει.

Νομιζω ο φιλος το εγραψε εντελως ειρωνικα.

Οντως η εμπειρία μου ειναι κοντά στα 3χρονια σε τετοιες δουλειες. Το κακο ξερεις πιο ειναι οτι οταν ημουν στην προηγουμενη δουλειά υπήρχε το κλιμα δεν σου δείχνω γιατι φοβαμαι μην με παρεις την δουλειά, εφτασα πανω στο χρονο να με στο παραθυρο της μηχανης γιατι ηταν κλειστη οταν δουλευε και να κατανοησω μονος μου την λειτουργια της, ετσι καθε μηνα σχεδον σε ολες τις συσκευες για να μπορω να καταλαβω την λειτουργια της. Οταν ηρθε η ωρα που καταλαβε ο προϊστάμενος που είχαμε ιδια πτυχια, διαφορετικη εμπειρια εννοείτε οτι μονος μου μαθαθνω πράγματα και πολυ γρήγορα,μεσα στο επομενο εξαμηνο με διωξανε, αφορμη επεσε η δουλεια λογω κρισης. Στο αφεντικο οταν πηγα μου ειπε δεν μπορουσα να κανω αλλιως ο προϊστάμενος ηταν κουμπαρος του, ο αλλος γαμπρος του, αρα επρεπε να επιλεξω σε καποιον πιο φρεσκο και νεοτερο. Αυτη την λογικη ποτε δεν την καταλαβα εισαι νεος θα κρατησω αυτον που εχει οικογενεια.

Το μονο θετικο της υποθεσης ειναι οταν εφυγα, καθομουν και σκεφτομουν την δουλεια, μετα απο δυο μηνες αν ξαναπηγαινα στην ιδια δουλεια με παρομοιες μηχανες δεν θα θελα κανεναν να μου δειξει οως λειτουργουν γιατι μου ηρθαν ολα στο μυαλο τοσο ευκολα και απλα.

Οπως είπα εχω ξαναπαει στην συγκεκριμένη δουλειά και βλεποντας τις μηχανες μου φαινοταν οικίες στης αρχη λειτουργιας τους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...