Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα.

Αυτη την περιοδο ειμαι ανεργος με ταμειο που ληγει τον γεναρη.

Σημερα με πηρανε για δουλεια, έκλεισα ραντεβου να παω τριτη για συνεντευξη.

Το δίλλημα ειναι οτι ειχα ξαναπαει για συνεντευξη στην ιδια εταιρια που εκεινη την στιγμη μου εδινε 600€ για υπευθυνο βαρδιας, παλι ημουν σε ταμειο. Ειχα παει να δω ολο το κλιμα, τι προοπτικες υπαρχουν.

Αρνηθηκα τοτε γιατι με εκανε προληψη απλου εργατη, ενω στην αρχη ηθελε Μηχανολογο να χει καποιες βασικες γνωσεις, να μαι υπευθυνος βαρδιας, προσωπικου, να παρεμβενει στις μηχανες διορθωνοντας το προβλημα ωστε να συνεχιζεται η παραγωγη.

Μιλησα με δυο εργαζομενους εκει όταν πηγα για μια εβδομαδα, ο ενας μπεσα με ρωτησε ποσα θα μου δινει, οταν του ειπα 600€, με λεει πολυ λιγα θα σε δωσει και απο τι σε βλεπω δεν θα κατσεις. Ειχε εκει καποιες γυναικες που στιβιαζανε τα προιοντα σε παλετες, αυτες παιρνανε παραπανω απο μενα, η δουλεια τους ηταν να καθονται μπροστα σε μια μηχανη και να περιμενουν ποτε θα βγει το προιον. Αυτο ηταν που καθορισε την αποφαση μου να του πω οχι.

Τωρα που θα ξαναπαω δεν νομιζω να αλλαξει κατι, απλα ειπα να μην αφησω την ευκαιρια μια στις χιλιες. Το διλλημα που τριγυρναει στο μυαλο μου ειναι να του πω κατευθείαν οχι οταν μου πει 600€ ή να το παζαρεψω. Την προηγουμενη φορα που το παρεθεσα σαν επιπροσθετο εξοδο τα καυσιμα απο το αμαξι μου, η απαντηση ηταν γιατι δεν το χεις υγραεριο και λεω δουλεια ετσι δεν κανουμε.

Η δουλεια ειναι 7 ημερες την εβδομαδα με ενα ρεπο αν θυμαμαι καλα, ακομα και η κυριακη ειναι σαν να δουλευεις καθημερινη χωρις προσαυξησεις κλπ(αν ισχυουν), τρεις βαρδιες, αδεια παιρνεις μονο Χριστούγεννα, πασχα, καλοκαιρι δουλευει στο φουλ, με λιγα λογια δεν κλεινει ποτε. Εχει εναν αρχιμηχανικο που τον θελει για επιδιορθωσεις και δουλευει μονο πρωι.

Τι αλλο πρεπει να προσεξω; πολλες φορες εχω παει σε δουλεια, συζηταω μαζι τους, αλλιως τα λεμε, αλλιως γινονται. Ξερω οτι θα με πεταξει και την καθιερωμενη ατακα εχω αλλα δυο παιδια που πηρα τηλεφωνο αλλα προτίμησα εσενα γιατι μενεις σχετικα κοντα.

Η βλακεια ειναι οτι περιπου ξερω τι θα συναντησω, παω με αρνητικη διαθεση λογο μισθου ενω η δουλεια ειναι πανω στο αντικειμενο μου. Την προηγουμενη φορα προτίμησα να παω αποθηκαριος σε εταιρια κατεψυγμένων προιοντων που επαιρνα 500€, ημουν στους -20 παρα να κανω αυτο που σπουδασα, ηθελα.

Υ.Γ:( να μου πειτε σχεδον η μιση ελλαδα ετσι ειναι αλλα μερικες φορες παιρνω το ρισκο να πω οχι με αρνητικες συνεπειες πχ να μεινω αφραγκος)

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα.

Αυτη την περιοδο ειμαι ανεργος με ταμειο που ληγει τον γεναρη.

Σημερα με πηρανε για δουλεια, έκλεισα ραντεβου να παω τριτη για συνεντευξη.

Το δίλλημα ειναι οτι ειχα ξαναπαει για συνεντευξη στην ιδια εταιρια που εκεινη την στιγμη μου εδινε 600€ για υπευθυνο βαρδιας, παλι ημουν σε ταμειο. Ειχα παει να δω ολο το κλιμα, τι προοπτικες υπαρχουν.

Αρνηθηκα τοτε γιατι με εκανε προληψη απλου εργατη, ενω στην αρχη ηθελε Μηχανολογο να χει καποιες βασικες γνωσεις, να μαι υπευθυνος βαρδιας, προσωπικου, να παρεμβενει στις μηχανες διορθωνοντας το προβλημα ωστε να συνεχιζεται η παραγωγη.

Μιλησα με δυο εργαζομενους εκει όταν πηγα για μια εβδομαδα, ο ενας μπεσα με ρωτησε ποσα θα μου δινει, οταν του ειπα 600€, με λεει πολυ λιγα θα σε δωσει και απο τι σε βλεπω δεν θα κατσεις. Ειχε εκει καποιες γυναικες που στιβιαζανε τα προιοντα σε παλετες, αυτες παιρνανε παραπανω απο μενα, η δουλεια τους ηταν να καθονται μπροστα σε μια μηχανη και να περιμενουν ποτε θα βγει το προιον. Αυτο ηταν που καθορισε την αποφαση μου να του πω οχι.

Τωρα που θα ξαναπαω δεν νομιζω να αλλαξει κατι, απλα ειπα να μην αφησω την ευκαιρια μια στις χιλιες. Το διλλημα που τριγυρναει στο μυαλο μου ειναι να του πω κατευθείαν οχι οταν μου πει 600€ ή να το παζαρεψω. Την προηγουμενη φορα που το παρεθεσα σαν επιπροσθετο εξοδο τα καυσιμα απο το αμαξι μου, η απαντηση ηταν γιατι δεν το χεις υγραεριο και λεω δουλεια ετσι δεν κανουμε.

Η δουλεια ειναι 7 ημερες την εβδομαδα με ενα ρεπο αν θυμαμαι καλα, ακομα και η κυριακη ειναι σαν να δουλευεις καθημερινη χωρις προσαυξησεις κλπ(αν ισχυουν), τρεις βαρδιες, αδεια παιρνεις μονο Χριστούγεννα, πασχα, καλοκαιρι δουλευει στο φουλ, με λιγα λογια δεν κλεινει ποτε. Εχει εναν αρχιμηχανικο που τον θελει για επιδιορθωσεις και δουλευει μονο πρωι.

Τι αλλο πρεπει να προσεξω; πολλες φορες εχω παει σε δουλεια, συζηταω μαζι τους, αλλιως τα λεμε, αλλιως γινονται. Ξερω οτι θα με πεταξει και την καθιερωμενη ατακα εχω αλλα δυο παιδια που πηρα τηλεφωνο αλλα προτίμησα εσενα γιατι μενεις σχετικα κοντα.

Η βλακεια ειναι οτι περιπου ξερω τι θα συναντησω, παω με αρνητικη διαθεση λογο μισθου ενω η δουλεια ειναι πανω στο αντικειμενο μου. Την προηγουμενη φορα προτίμησα να παω αποθηκαριος σε εταιρια κατεψυγμένων προιοντων που επαιρνα 500€, ημουν στους -20 παρα να κανω αυτο που σπουδασα, ηθελα.

Υ.Γ:( να μου πειτε σχεδον η μιση ελλαδα ετσι ειναι αλλα μερικες φορες παιρνω το ρισκο να πω οχι με αρνητικες συνεπειες πχ να μεινω αφραγκος)

Αν είσαι οικονομικά χάλια πήγαινε και όσο πάει, εγώ αυτό θα έκανα..

Δημοσ.

Είναι πως το βλέπει κανεις. Υπάρχουν πολλοι τύποι ανθρώπων, αλλοι αν κανουν αυτα που λέει ο φιλος sargio01 τοτε θα πανε για υπνο με ψηλα το κεφαλι διαφορετικα νοιωθουν ασχημα. Αλλοι δεν νοιωθουν το αισθημα της κοροιδιας, και της ξεφτυλας και κανουν υπομονη γιατι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να εχουν ελπιδες να παρουν τα λεφτα χωρις να κανουν κατι. Είπες οτι δε θες να κινηθεις μεσα απο το σωματειο σου γιατι η βια φερνει βια. Το λες μονος σου αλλα δεν το κανεις. Η βια του εργοδοτη σου, για την απληρωτη εργασια σου, δε φερνει απο την μερια σου βια δηλαδη δραση. Σε απασχολεί μονο η δική σου δραση μη φερει αντιδραση? Ελεος, αυτος το ξεκινησε. Δηλαδη τι αλλο θα σου κανει? Θεωρεις ότι αυτο που κανεις τωρα λεγεται δουλεια? Χανεις τον χρονο σου καθημερινα. Ο σκοπος της εργασιας είναι να πληρωνεσαι αν δεν πληρωνεσαι δεν υφισταται εργασια.  ελεος.Εχω φιλους που τελικα δουλεψαν 10 μηνες απληρωτοι με την ελπιδα οτι η κατασταση θα διορθωθει και τελικα βρηκαν αλλη δουλεια και εφυγαν. Ο ορισμος του κοροιδου, κατι σαν δουλοι ενα πραμα. Ολοι χεσμενοι πανω τους. Βαρεθηκα τετοιου ειδους συζητησεις, και ξερεις γιατι ? Γιατι η συζητηση ξεκιναει με μισες αληθειες. Μου είναι πιο ωραιο να μου πει καποιος, ξερεις φιλε, φοβαμαι πολυ να κανω κατι, ή αν κανω κατι δε θελω να καταλαβει το αφεντικο μου ότι είμαι εγω, απο το να λεμε οτι και να κανουμε δε γινεται τιποτα. Κανε πρωτα και μετα πες το ή μη το λες ή πες οτι φοαβασαι. Παντως αν τωρα δρασεις σωστα το σιγουρο ειναι οτι θα κερδισεις την εκτίμηση πολλων συναδελφων σου και σιγουρα και γερες φιλιες. Παντα οι μαζικες δρασεις είναι πιο αποτελεσματικες. 

• Like 1
Δημοσ.

μισο λεπτο.....θελει υπευθυνο μηχανων,να ειναι σε αναμονη και να δινει λυσεις για να μην σταματαει η παραγωγη,και δινει εξι κατοσταρικα για αυτην την θεση;μονο αν ειναι αυστηρα οχταωρο,και δεν εχεις υποχρεωσεις,κανε μια προσπαθεια,λογο νεαρου ηλικιας.αν παιζει οικογενεια,ενφια,αυτοκινητο,μονο εξαωρο με αυτα τα χρηματα,για να ψαξεις και δευτερη εργασια.τα τρολολο που ζουν στο εξωτερικο και κραζουν την ελλαδα,,καλο ειναι να μην γραψουν στο νημα.....βλεποντας τετοια μηνιατικα,σκεφτομαι μεχρι και να ανοιξω ξανα ατομικη επιχειρηση...........

Δημοσ.

Ρε rivelpool89 αν υπαρχει θεος ευχομαι να παρει απο μενα και δωσει σε σενα (καλα μη φανταστεις, συζηταμε για ψιχουλα τωρα). Πηγαινε και απλα μη σταματας να ψανχεις. Όταν νοιωσεις οτι δεν εχει να σου δωσει τιποτε αλλο σε γνωσεις ψαξε πιο εντατικα.

μισο λεπτο.....θελει υπευθυνο μηχανων,να ειναι σε αναμονη και να δινει λυσεις για να μην σταματαει η παραγωγη,και δινει εξι κατοσταρικα για αυτην την θεση;μονο αν ειναι αυστηρα οχταωρο,και δεν εχεις υποχρεωσεις,κανε μια προσπαθεια,λογο νεαρου ηλικιας.αν παιζει οικογενεια,ενφια,αυτοκινητο,μονο εξαωρο με αυτα τα χρηματα,για να ψαξεις και δευτερη εργασια.τα τρολολο που ζουν στο εξωτερικο και κραζουν την ελλαδα,,καλο ειναι να μην γραψουν στο νημα.....βλεποντας τετοια μηνιατικα,σκεφτομαι μεχρι και να ανοιξω ξανα ατομικη επιχειρηση...........

Ιδιωτική πρωτοβουλια λεγεται αυτο. Αφου μπορει και βρισκει αυτο κανει. Ο εργαζομενος απο τη μερια του δε κανει αυτα που πρεπει και μπορει.

Δημοσ.

Ναι θελει υπεύθυνο βαρδιας και να επεμβαίνει στις μηχανες για να μην σταματαει η παραγωγή. Συν οτι εχει τρεις βαρδιες, οτι το καλοκαιρι παει τρενο.

Οχι με 600€ δεν θα παω, οσο χαλια να μαι στον οικονομικο τομεα. Τα λεφτα που θα μουν καλα, οχι ευχαριστημενος ειναι 750/800€ το μηνα για να κανω ενα βημα παραπερα οπως οικογενεια. Αλλιως δεν με βλεπω ουτε οικογενεια να κανω ουτε παιδια τίποτα. Αμαξι εχω, στο νοικι μενω απο επιλογη συν τα εξοδα που συνεπάγονται.

Ρε rivelpool89 αν υπαρχει θεος ευχομαι να παρει απο μενα και δωσει σε σενα (καλα μη φανταστεις, συζηταμε για ψιχουλα τωρα). Πηγαινε και απλα μη σταματας να ψανχεις. Όταν νοιωσεις οτι δεν εχει να σου δωσει τιποτε αλλο σε γνωσεις ψαξε πιο εντατικα.

Ιδιωτική πρωτοβουλια λεγεται αυτο. Αφου μπορει και βρισκει αυτο κανει. Ο εργαζομενος απο τη μερια του δε κανει αυτα που πρεπει και μπορει.

Σ ευχαριστώ παρα πολυ. Καλη η γνωση και η εμπειρια που προσφερει,αλλα δεν θελω να παω σε μια δουλεια χωρις διαθεση να προσφερω

• Like 1
Δημοσ.

800 ευρω για δουλεια ανειδικευτου, σορυ αλλα βρισκεσαι σε εποχες προ κρισης. Μακαρι να τα βρεις αλλα επειδη οι εποχες ειναι ζορικες ισως δυσκολευτεις και ισως χασεις και τα λιγα που εχεις τωρα...

Ας πουμε εχω γνωστο , τον λες και επιστημονα στο χωρο της πληροφορικης με εξειδικευση σε συγκεκριμενο τομεα με αρκετη ζητηση και παιρνει 1000 καθαρα σε πολυεθνικη και ειναι κι ευχαριστημενος. Δεν βλεπω πως ο ανειδικευτος μπορει να παρει 800, αλλα οκ μπορει να κανω και λαθος και να ειναι μισθος που να μπορει να τον βρει κανεις.

Εκτος αν μιλας για μικτα.

Σε οτι αφορα αυτον που σου ειπε μπεσα οτι τα 600 ειναι λιγα κι οτι αυτοι παιρνουν παραπανω, θα σου ελεγα να επαναξιολογησεις ποσο μπεσα μπορει να στο ειπε, ειδικα αν αναφερομαστε σε Ελληνα... Σε τετοιες περιστασεις εχω δει κι εχω ακουσει πολλα σχετικα με την μπεσα του μεσου Ελληνα συναδελφου...

• Like 1
Δημοσ.

800 ευρω για δουλεια ανειδικευτου, σορυ αλλα βρισκεσαι σε εποχες προ κρισης. Μακαρι να τα βρεις αλλα επειδη οι εποχες ειναι ζορικες ισως δυσκολευτεις και ισως χασεις και τα λιγα που εχεις τωρα...

Σε οτι αφορα αυτον που σου ειπε μπεσα οτι τα 600 ειναι λιγα κι οτι αυτοι παιρνουν παραπανω, θα σου ελεγα να επαναξιολογησεις ποσο μπεσα μπορει να στο ειπε, ειδικα αν αναφερομαστε σε Ελληνα... Σε τετοιες περιστασεις εχω δει κι εχω ακουσει πολλα σχετικα με την μπεσα του μεσου Ελληνα συναδελφου...

προφανως και εσυ εκμηδενιζεις τα παντα, αντιλαμβανομαι οτι μπαινεις σε πολλα θεματα και με εριστικες διαθεσεις επι τω πλειστω, αλλα συγνωμη απο που και ως που προεκυψε οτι ο μισθοςυπευθυνου βαρδιας ειναι  ανιδεικευτη εργασια?? ωρες ωρες παιρνεις ατομα στο λαιμο σου, αναρωτιεμαι λοιπον αν εσυ δεχοσουν 600 ευρω υπευθυνος με οτι ρισκο προκυπτει και ευθυνες... προφανως οποιος ειναι στην απεξω ξερει πολλα τραγουδια....

• Like 2
Δημοσ.

προφανως και εσυ εκμηδενιζεις τα παντα, αντιλαμβανομαι οτι μπαινεις σε πολλα θεματα και με εριστικες διαθεσεις επι τω πλειστω, αλλα συγνωμη απο που και ως που προεκυψε οτι ο μισθοςυπευθυνου βαρδιας ειναι ανιδεικευτη εργασια?? ωρες ωρες παιρνεις ατομα στο λαιμο σου, αναρωτιεμαι λοιπον αν εσυ δεχοσουν 600 ευρω υπευθυνος με οτι ρισκο προκυπτει και ευθυνες... προφανως οποιος ειναι στην απεξω ξερει πολλα τραγουδια....

Ξεκιναμε απο τα βασικα. Ξερεις τι ειναι ο υπευθυνος βαρδιας σε επιπεδο εξειδικευσης ;

Δευτερον ακριβως επειδη ειναι υπευθυνος βαρδιας θα παιρνει 600, οι αλλοι μπορει να παιρνουν και 480.

Τα επι προσωπικου κομπλεξ δεν αφορουν κανεναν αλλον πλην εσενα, οποτε μεινε στο θεμα του τοπικ και ασε το δραμα, αγαπητε δημοσιε υπαλληλε στην Κυπρο που εχεις αποψη για την ελληνικη αγορα εργασιας.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι σε ανειδίκευτου εργατη. Μηχανολογος Μηχανικος Τ.Ε εχω σπουδασει, με προϋπηρεσία σε αναλογη θεση και αναλογη εταιρια. Δεν παω απλα για να δουλεψω, παω να παρω και να δωσω γνωσεις. Αλλωστε αυτος που με ειπε γιαωτο μισθο λυκειο ειχε τελειωσει με πολλα χρονια στην εταιρια, απο μονος του ειχε την καλη θεληση να μου δείξει μερικα πράγματα, μετα μου ειπε για τον μισθο.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκιναμε απο τα βασικα. Ξερεις τι ειναι ο υπευθυνος βαρδιας σε επιπεδο εξειδικευσης ;

Δευτερον ακριβως επειδη ειναι υπευθυνος βαρδιας θα παιρνει 600, οι αλλοι μπορει να παιρνουν και 480.

Τα επι προσωπικου κομπλεξ δεν αφορουν κανεναν αλλον πλην εσενα, οποτε μεινε στο θεμα του τοπικ και ασε το δραμα, αγαπητε δημοσιε υπαλληλε στην Κυπρο που εχεις αποψη για την ελληνικη αγορα εργασιας.

εριστικος οπως παντα ....

και σπουδασα ελλαδα και δουλεψα και ελλαδα φοιτητης ων ,,,

περι δημοσιου και κομπλεξισμου αλλου στον ιδιωτικο επαιρνα περισοτερα απο το δημοσιο ,βλεπεις ομως υπαρχει ενας ορος που ονομαζεται ποιοτητα ζωης και αυτο μετραει σε οποια δουλεια και αν ειναι κανεις

σου απαντησε το παιδι  για την εργασια αλλα προφανως εσυ ξερεις καλυτερα...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι σε ανειδίκευτου εργατη. Μηχανολογος Μηχανικος Τ.Ε εχω σπουδασει, με προϋπηρεσία σε αναλογη θεση και αναλογη εταιρια. Δεν παω απλα για να δουλεψω, παω να παρω και να δωσω γνωσεις. Αλλωστε αυτος που με ειπε γιαωτο μισθο λυκειο ειχε τελειωσει με πολλα χρονια στην εταιρια, απο μονος του ειχε την καλη θεληση να μου δείξει μερικα πράγματα, μετα μου ειπε για τον μισθο.

Εαν θεωρεις οτι η εξειδικευση σου αξιζει παραπανω απο 600 ευρω, μπορεις να το διαπραγματευτεις μαζι του.

Επειδη γνωριζεις ομως οτι θα απορριψουν καθε διαπραγματευση μηπως σημαινει οτι μπορουν πολυ ευκολα να βρουν καποιον αλλον για τη θεση αυτη;

Επισης, φανταζομαι οτι οντας ανεργος τοσους μηνες, εισαι σε θεση να αντιληφθεις κατα ποςο το CV σου βρισκει ευκολα δουλεια σε αυτον τον τομεα με 800 καθαρα, οποτε περα απο εσενα δεν θα βρεις αλλον να αξιολογησει καλυτερα την κατασταση.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως μαλλον πρεπει να πας για τα 600 ακομα κι αν θεωρεις οτι αξιζεις παραπανω, με τη λογικη οτι η επομενη προσφορα που θα βρεις ισως παρει καιρο και ισως δεν ειναι για περισσοτερα λεφτα. Αλλα οπως ειπα αυτο μπορεις εσυ να το αξιολογησεις καλυτερα.

Εγω βλεποντας εξειδικευμενο IT σε πολυεθνικη να παιρνει 1000 καθαρα, δεν ξερω κατα ποσο ευκολα ενας υπευθυνος βαρδιας μπορει να πλησιασει τα 800.

ΥΓ. Ο αλλος λεει δουλεψε σαν φοιτητης στην Ελλαδα ποιος ξερει ποσα χρονια πριν την κριση , προφανως εποχες που οι σερβιτοροι σε καφε καθαριζαν 1000ρικο, και θεωρει οτι εχει κι αποψη. Nuff said

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη την εχω απορρίψει την δουλεια μια φορα με αυτα τα λεφτα παλι ως ανεργος, προτιμησα να παω αποθηκαριος με τις μισες ευθύνες για 500€, παρα να χω στο κεφαλη μου εκτος απο την παραγωγη, το μηχανολογικο εξοπλισμο και κυριως τις ζωες τον ανθρωπων να εξαρτιουνται απο μένα, παλι θα την απορριψω, ας βρει καποιον αλλον εργατη, μηχανολογο, επιστημονα να καθωρισει ο αλλος(αφεντικο) τα πρεπει του, το πως θα ζησει και να κατσει.

Αυτο το να παω για 600€ και μετα βλεπουμε αν θα ανέβει, ας γινει μια φορα το αντιθετο ας με παρει πληρωνοντας 800€ για ενα χρονικο διαστημα και αν δεν κανω ας το μειωσει. Δεν ριχνω αυτο που προσφερω για κανεναν. Τον μαιο η αφορμη που εφυγα απο την εταιρια με τα κατεψυγμενα προιοντα ηταν οτι μετα το πρωτο χρονο αν δουμε οτι βγαζεις δουλεια θα παρεις παραπανω, τα ζητησα και μου ειπα αυτα δινουμε αν θες μενεις, αν οχι φυγε. Εφυγα, μετα απο μενα πηγαν αλλοι τεσσερης πανω στην εβδομαδα εφυγαν ολοι και εβγαλε ολο το καλοκαιρι χωρις αποθηκαριο. Να σημειωσω οτι το χειμωνα που επεφτε η δπυλεια δεχτηκα σαν καλος βλακας να με μειωσει τον μισθό στα 300€. Ξανα ομως μαχαιρι ολα απο την αρχη

• Like 1
Δημοσ.

Η διαπραγματευτικη σου ισχυς στην παρουσα αγορα εργασιας ειναι πολυ μικρη. Πηγαινε, παρτα, και αν βρεθει κατι καλυτερο φευγεις. Εγωισμος/πολιτικη σε αυτο που βαζει γαλα στο τραπεζι σου δεν χωραει.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω με την οπτικη σου, εκει που εχω τις αμφιβολιες μου ειναι στο ποσο χρονο θα χρειαστει τελικα για να βρεις μια δουλεια με 800 ευρω. Αν εχεις το οικονομικο περιθωριο να συνεχισεις να ψαχνεις μεχρι να βρεις μια τετοια δουλεια καλως. Αν επισης αξιολογεις οτι ειναι ρεαλιστικο σεναριο να βρεις τη δουλεια που ψαχνεις με 800 παλι καλως. Διαφορετικα πρεπει ισως να αναθεωρησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...