duende Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Τί είναι αυτό; Αθηνέζικο ή online μαγαζί; outlet απο "επωνυμες" κυριως μαρκες ειναι, σε ενα μεγαλο χωρο στα σπατα. θες μερικες ωρες για να τα δεις ολα. αξιζει πολυ οταν εχει εκπτωσεις https://www.mcarthurglen.com/gr/mcarthurglen-athens/gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%83/
warlock9_0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 μπορείς να δείς και oxford https://www.oxfordcompany.gr/en/11-polo-shirt-short-sleeve
bapel Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 από τις εταιρίες που λες προτιμώ μόνο την RL.(brooks brother δεν είχα ποτέ βέβαια) επίσης κοίτα για fred perry και barbour. Και πριν μερικά χρόνια είχα βρεί και κάτι marlboro classics που δεν είχαν αυτό το κλασικό πικέ ύφασμα που έχουν οι πόλο αλλά σαν αυτό των t-shirt οι οποίες ήταν φοβερές και πολύ δροσερές.Δυστηχώς δεν έχω ξαναπετύχει πουθενά. Για πιο φθηνές κοίτα σε massimo dutti.Έχει καλό vfm αυτή η εταιρεία.
arxontas71 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εχω πολο Τομμυ απο το 2006 και ειναι ακομα μπιμπελο, σε αντιθεση με Λακοστε που ξεθωριασαν γρηγορα και παρεδωσαν πνευμα, φετος πηρα τρεις LR και μπορω να πω μεχρι στιγμης ειναι εξαιρετικες.
John344 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 μπορείς να δείς και oxford https://www.oxfordcompany.gr/en/11-polo-shirt-short-sleeve Φαίνονται καλές και σχετικά φθηνότερες από τις άλλες, θα τις δοκιμάσω από κοντά να δω. Εχω πολο Τομμυ απο το 2006 και ειναι ακομα μπιμπελο, σε αντιθεση με Λακοστε που ξεθωριασαν γρηγορα και παρεδωσαν πνευμα, φετος πηρα τρεις LR και μπορω να πω μεχρι στιγμης ειναι εξαιρετικες.Είσαι πιο ικανοποιημενος από τις RL πάρα τις Tommy Hilfiger? Επίσης, γίνεται να μου πεις πόσο κόστισαν οι RL? Cheers
dionisis1925 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Αρχές του Ιουλίου πήρα 2 polo Ralph Lauren από το εκπτωτικό χωριό , το κανονικό κόστος ήτανε 95 ευρώ η μία..με την έκπτωση έδωσα 98 νομίζω και για τις 2..πραγματικά είναι εξαιρετικές! Αξίζει να πάτε στο εκπτωτικό εγώ τόσα χρόνια δεν είχα πάει ποτέ..νομίζω πλέον από εκεί θα ψωνίζω..απλά θέλει να πας εκεί και να κάτσεις 2-3 ώρες να γυρίσεις όλα τα μαγαζιά και να δοκιμάζεις με το πάσο σου. 1
logistoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εχω πολο Τομμυ απο το 2006 και ειναι ακομα μπιμπελο, σε αντιθεση με Λακοστε που ξεθωριασαν γρηγορα και παρεδωσαν πνευμα, φετος πηρα τρεις LR και μπορω να πω μεχρι στιγμης ειναι εξαιρετικες. οι hilfiger είναι σίγουρα πολύ πιο ανθεκτικές από lacoste νομίζω ότι μάλλον είναι οι πιο ανθεκτικές όλων γιατί κι εγώ έχω κάποιες άνω της 10ετιας που βαστάνε μια χαρά και ας έχουν ξεθωριάσει κάπως, για την παραλία ή να πάω μέχρι προπόνηση μια χαρά είναι 1
arxontas71 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 @john344 τις Τομμυ τις εχω αρκετα χρονια και το χρωμα τους [κιτρινο-μπεζ-λευκο] εχει παραμεινει ζωντανο, εχουν πιο πλουσιο πανι που θεωρω οτι επαιξε ρολο συν οτι τις προσεχα και διατηρηθηκαν, οι Λακοστε πιο ψιλες και χαλασαν πιο γρηγορα κατι που δεν επρεπε βαση κοστους. οι RL τις πηρα αρχες ανοιξης και μεχρι στιγμης ειναι αψογες, θα δειξει βεβαια στην παροδο του χρονου, τιμη δεν θυμαμαι ηταν παντως στο μισο της αρχικης απο αττικα θεσσαλονικη. 1
logistoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 εγώ καμιά προσοχή, ανελέητο πλύσιμο με σκόνη και καταστροφή δεδομένου αυτού μια χαρά είναι καλά μου κάθονται και burberry εμένα (οι ralph lauren όχι και τόσο.. φαίνομαι άχαρος) , αλλά και αυτές είναι ακριβές και διαλύονται κάποια στιγμή (όχι εύκολα αλλά διαλύονται) οι τομμυ που το λες που τις είχα πάντα για πιο προχειράτζες δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα που διάβασα τη συζήτηση επίσης άσχετο, έχω και πορτοφόλι από αυτούς δερμάτινο το οποίο είναι επίσης σε άριστη κατάσταση εδώ και 9 χρόνια (δεδομένης και της χρήσης του) και αυτό και αν τραβάει τα πάνδεινα lacoste πάντως είχα πιο παλιές μπλούζες που ήταν αρκετα αθάνατες μέχρι που άρχισαν να ξεφτίζουν κάποιες πιο πρόσφατες χάλασαν σαφώς πιο γρήγορα..
arxontas71 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 οι τρεις RL τις πηρα σε σκουρο μπλε και μαυρο και ειναι βιτρινας και στο σιδερωμα δεν ειδα το ασπρισμα που κανει στις ραφες καμμια φορα, εχω και τεσσερα πουκαμισα καλοκαιρινα επισης αψογα, οι burberry μου ερχονται κοντες καπως σαν γραμμη οπως και πουκαμισα τους και ειναι εκνευριστικο, Τομμυ οπως προαναφερα πολο και πουκαμισα βιτρινας τοσα χρονια, οι lacoste εχουν ριξει ποιοτητα η κυκλοφορει μαλλον πολυ μαιμου, δεν εξηγειτε αλλιως.
logistoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 έχουν ρίξει ποιότητα, όταν βλέπεις πουλόβερ ετών να μην κάνουν τόσο εύκολα κομπάκια και πουλόβερ καινούρια να κάνουν με το παραμικρό έ κάτι δεν πάει καλά..τώρα αν τα επίσημα μαγαζιά φέρνουν μαϊμούδες ελπίζω πώς όχι αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ψήνομαι να τα ξανασκάσω για κάτι μέτριο.. να πληρώσω κάτι ακριβά ναι, αλλά να αντέχει τα πάνδεινα 2
arxontas71 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 έχουν ρίξει ποιότητα, όταν βλέπεις πουλόβερ ετών να μην κάνουν τόσο εύκολα κομπάκια και πουλόβερ καινούρια να κάνουν με το παραμικρό έ κάτι δεν πάει καλά..τώρα αν τα επίσημα μαγαζιά φέρνουν μαϊμούδες ελπίζω πώς όχι αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ψήνομαι να τα ξανασκάσω για κάτι μέτριο.. να πληρώσω κάτι ακριβά ναι, αλλά να αντέχει τα πάνδεινα Πολυ σωστος
fernando123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Στο μακαρθουρ βρίσκεις εύκολα ρούχα στα πιο διαδεδομένα μεγέθη;
John344 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Στο μακαρθουρ βρίσκεις εύκολα ρούχα στα πιο διαδεδομένα μεγέθη; Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο να βρω το νούμερο μου σε μαγαζιά του McArthur αλλά άμα πας προς τέλος εκπτώσεων θα τα έχουν ψιλό ριμάξει τα περισσότερα.
βασίλης33 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 λοιπόν, σάν ύφανση πυκνότητα οι rl είναι Νο1. αμέτρητα χρώματα και δύο "φόρμες" custom fit & slim fit. απο εκεί και πέρα με το μικρό πόνυ τις βρίσκεις στις εκπτώσεις απο 59-69 & με το μεγάλο πόνυ απο 89-109 αναλόγος χρώμα κτλ. δέν συμφωνώ οτι ξεθωριάζουν τα χρώματά τους (αγοράζω απο 15 χρονών και δέν είχα ποτέ πρόβλημα. lacoste τίποτα το ιδιαίτερο απο ύφανση (όση πυκνότητα έχει ένα μπλουζάκι oxford company των 25 ευρώ έχουν κι αυτές) αλλά πολύ καλύτερη γραμμή κάποιες φορές απο τις "μεγάλες" rl. επίσης πολλά χρώματα και σχέδια. προσοχή στο τελείωμα τους απο την μέσα πλευρά έχουν υπάρξει κρούσματα απο παρτίδες που δέν είχαν ραφτεί σωστά με αποτέλεσμα να ανοίγουν στο κάτω μέρος στην άκρη. απο εκεί και πέρα οι tommy είναι αρκετά σπόρ και ποιό νεανικά μπλουζάκια επίσης ελάφρυά και κυρίως άνετα. κοίτα και πρός navy & green. έχεουν πολύ καλές τιμές τώρα ατις εκπτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα