Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Νεος mod; :) τι φωτο ειναι αυτη

Ρηλι?   :P

@TS δεν ξερω τι τιμες παιζουν τωρα με τις εκπτωσεις, τσεκαρε και στο McArthur που σου ειπαν.

Επισης πολυ καλη ποιοτητα εχει και η burberry στα polo της, αφου κοιτας σε αυτο το ευρος τιμων ισως θα αξιζε να της ριξεις μια ματια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρηλι? :P

@TS δεν ξερω τι τιμες παιζουν τωρα με τις εκπτωσεις, τσεκαρε και στο McArthur που σου ειπαν.

Επισης πολυ καλη ποιοτητα εχει και η burberry στα polo της, αφου κοιτας σε αυτο το ευρος τιμων ισως θα αξιζε να της ριξεις μια ματια.

Πιστεύω η Burberry παει υπερβολικά over-budget, από ότι είδα είναι γύρω στα 140-260€, μπορώ να πάρω 3-4 άλλες για 140€ :P.

Πήγα στο McArthur πρόσφατα, αν και δεν είχα πολύ χρόνο κοίταξα γρήγορα στο Tommy Hilfiger και Lacoste για τιμές και ήταν γύρω στα 44€.

Επεξ/σία από John344
Δημοσ.

Tommy Ralph lacoste

Προτιμώ μόνο τομι βασικαΑν θες κοίταξε Φρεντ περι

Έχω δει τις μπλούζες και ήταν πολύ συμπαθητικές. Οι τιμές που κυμαίνονται;
Δημοσ.

Πολυ κςλη ποιότητα οι lacoste (αλλά παππουδέ).

Κορυφή ralph και hugo boss.

Οι πιο αθλιες ποιοτικά οι tommy (απο την οποια αξιζουν πολυ τα παντελόνια).

Ρίξε μια ματιά και σε nautica, superdry (αν και δε προκειται για κλασσικα πολο).

• Like 1
Δημοσ.

Lacoste ποιοτικά είναι κορυφή.

Έχει πολύ καλά κομμάτια η Gant και εμένα μου αρέσουν και κάποιες napapijri.

Ο mousoulis έχει μεγάλη ποικιλία σε πόλο,εγώ αν και μένω στην άλλη άκρη της Αθήνας ψωνίζω από εκεί,επίσης όπως σου είπαν πρόσεχε τις μαϊμούδες.

Δημοσ.

Πιστεύω η Burberry παει υπερβολικά over-budget, από ότι είδα είναι γύρω στα 140-260€, μπορώ να πάρω 3-4 άλλες για 140€ :P.

Πήγα στο McArthur πρόσφατα, αν και δεν είχα πολύ χρόνο κοίταξα γρήγορα στο Tommy Hilfiger και Lacoste για τιμές και ήταν γύρω στα 44€.

Τί;;

Δεν έχω δει πουθενά αυτές τις μάρκες κάτω από 80.

Δημοσ.

Στο μακαρθουρ εκει παιζουν. Polo 50-60 αλλα μπορει να βρεις και με 40-35 αναλογα την εποχη.

Εγω polo μονο απο μακαρθουρ παιρνω καθως γυναικεια φεν εχει αλλου.

Δημοσ.

Lacoste

Προσωπικά united colors of beneton. Το καλύτερο σήμα IMO, VFM γενικότερα.

Μη το ξαναπείς...

3 πουκάμισα άνοιξαν μετά το 4ο~5ο πλύσιμο

Πόλο κοντομάνικο ξεχείλωσε και ξέβαψε στο χρόνο επάνω

Τω καιρώ εκείνω η Benetton ήταν και καλά φίρμα, τώρα που πάει να συναγωνιστεί H&M και Zara τα έχει κάνει σκατά... 

Έχει lacoste ρε παιδιά με 40 ευρώ ; 

Που ;

Δημοσ.

Μόνο που βλέπεις να φορά ο υδραυλικός, από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης,RL με σηκωμένο γιακά δεν πρέπει να αναφέρεις καν αυτή την μάρκα.

• Like 1
Δημοσ.

Μη το ξαναπείς...

3 πουκάμισα άνοιξαν μετά το 4ο~5ο πλύσιμο

Πόλο κοντομάνικο ξεχείλωσε και ξέβαψε στο χρόνο επάνω

Τω καιρώ εκείνω η Benetton ήταν και καλά φίρμα, τώρα που πάει να συναγωνιστεί H&M και Zara τα έχει κάνει σκατά... 

Έχει lacoste ρε παιδιά με 40 ευρώ ; 

Που ;

Στο McArthur γύρω στα 45€ ήταν τα Lacoste και Tommy Hilfiger, όχι 50€ και πάνω σίγουρα, τουλάχιστον το απλό σχέδιο..(μονοχρωμο).

Μόνο που βλέπεις να φορά ο υδραυλικός, από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης,RL με σηκωμένο γιακά δεν πρέπει να αναφέρεις καν αυτή την μάρκα.

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο ποιος το φοράει, μην ξεχνάς τις αντιγραφές και εξάλλου εκεί θα κάνει μπαμ.

Τί;;

Δεν έχω δει πουθενά αυτές τις μάρκες κάτω από 80.

Στην ιστοσελίδα κοίταξα χθες, ξανακοιταξα σήμερα και τα πόλο είναι 120€ με 20% προσφορά.

Πολυ κςλη ποιότητα οι lacoste (αλλά παππουδέ).

Κορυφή ralph και hugo boss.

Οι πιο αθλιες ποιοτικά οι tommy (απο την οποια αξιζουν πολυ τα παντελόνια).

Ρίξε μια ματιά και σε nautica, superdry (αν και δε προκειται για κλασσικα πολο).

Είναι αλήθεια αυτό που λες για τις Lacoste, βέβαια πιστεύω πως η ποιότητα τους είναι top.

Ίσως κοιτάξω και Fred Perry και από ότι κατάλαβα, χαμηλότερη τιμή για τις μάρκες που ανέφερα είναι 40-45€, για 35€ που ανέφερε η margaritagr δεν έχω δει πουθενά αλλα άμα γνωρίζεται τίποτα πείτε μου..

Δημοσ.

δες και boss

ειχα παρει περισυ 3 απο mcarthur  γυρω στο 50ρι, αριστη ποιοτητα και τα χρωματα σα να ειναι καινουργιες.

Δημοσ.

Στο μακαρθουρ εκει παιζουν. Polo 50-60 αλλα μπορει να βρεις και με 40-35 αναλογα την εποχη.

Εγω polo μονο απο μακαρθουρ παιρνω καθως γυναικεια φεν εχει αλλου.

Τί είναι αυτό; Αθηνέζικο ή online μαγαζί;
Δημοσ.

αθηνεζικο μαγαζι που ειναι στα Σπατα :P

βασικα οχι μαγαζι , εκπτωτικο <<Χωριο>> που εχει πολλα μαγαζια που εχει μονιμως εκπτωσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...