Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε καιρός για ανανέωση, οπότε σύντομα θα αγοράσω μερικές μπλούζες Polo, καθώς μου αρέσουν πολύ. Χρειάζομαι βοήθεια στο να βρω ποια θεωρείται καλή τιμή (ή μέχρι πόσο μπορώ να τις βρω με έκπτωση), για μπλούζες από τις συγκεκριμένες μάρκες, αλλά και την γνώμη σας για το ποια μάρκα από τις παρακάτω είναι πιο ποιοτική. Έχουμε:

-Ralph Lauren

-Brooks Brothers

-Tommy Hilfiger

-Lacoste

Σε μια λίστα από το ένα έως το τέσσερα, πως θα τις κατατάσατε; Α και, οι Lacoste κάνουν για νέα άτομα;

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε καιρός για ανανέωση, οπότε σύντομα θα αγοράσω μερικές μπλούζες Polo, καθώς μου αρέσουν πολύ. Χρειάζομαι βοήθεια στο να βρω ποια θεωρείται καλή τιμή (ή μέχρι πόσο μπορώ να τις βρω με έκπτωση), για μπλούζες από τις συγκεκριμένες μάρκες, αλλά και την γνώμη σας για το ποια μάρκα από τις παρακάτω είναι πιο ποιοτική. Έχουμε:

-Ralph Lauren

-Brooks Brothers

-Tommy Hilfiger

-Lacoste

Σε μια λίστα από το ένα έως το τέσσερα, πως θα τις κατατάσατε; Α και, οι Lacoste κάνουν για νέα άτομα;

Aπο οσες εχω φορεσει, οι Lacoste ειναι ευκολα οι πιο ποιοτικες με το χρωμα τους να παραμενει το ιδιο ακομα και μετα απο χρονια. 

EDIT: Οι Ralph Lauren εχουν πιο χοντρη υφανση, που τις κανει ελαχιστα πιο "βαριες" και ζεστες σε σχεση με τις Lacoste. Με τα χρονια ξεθωριαζουν λιγακι πιο γρηγορα απο τις Lacoste.

Βrooks Brothers δεν εχω φορεσει, αλλα αν κρινω απο την ποιοτητα των πουκαμισων τους πρεπει να ειναι πολυ καλες.

Οι Tommy προσωπικα δε μου αρεσουν απο αποψη ραφης κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσες μπλούζες υπολογίζεις να πάρεις; Αυτές οι μάρκες που παρέθεσες έχουν πάνω από 40αρι το τεμάχιο από κει και πέρα εξαρτάται ότι σου αρέσει και σου πάει, από ποιότητα δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά.

Δημοσ.

Πόσες μπλούζες υπολογίζεις να πάρεις; Αυτές οι μάρκες που παρέθεσες έχουν πάνω από 40αρι το τεμάχιο από κει και πέρα εξαρτάται ότι σου αρέσει και σου πάει, από ποιότητα δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά.

Σκέφτομαι να πάρω 2-4, θα είναι υπεραρκετές για την ώρα. Εξάλλου δεν θα έχω μόνο Polo :P.

Aπο οσες εχω φορεσει, οι Lacoste ειναι ευκολα οι πιο ποιοτικες με το χρωμα τους να παραμενει το ιδιο ακομα και μετα απο χρονια. 

EDIT: Οι Ralph Lauren εχουν πιο χοντρη υφανση, που τις κανει ελαχιστα πιο "βαριες" και ζεστες σε σχεση με τις Lacoste. Με τα χρονια ξεθωριαζουν λιγακι πιο γρηγορα απο τις Lacoste.

Βrooks Brothers δεν εχω φορεσει, αλλα αν κρινω απο την ποιοτητα των πουκαμισων τους πρεπει να ειναι πολυ καλες.

Χμμ, το μόνο που με ανησυχεί για τις Lacoste (αν και έχω πάρει παπούτσια και μερικά αλλά ρούχα και ήταν φοβερά) είναι πως ίσως είναι για λίγο μεγαλύτερους(απ'ότι μου είπαν αλλά άτομα, εγώ είμαι 18). Από τιμές τι παίζει;
Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες ψώνισα μερικά ρούχα, η εταιρεία που προτίμησα είναι η dur. Πολύ καλά ποιοτικά και τρομερά δροσερό ύφασμα. Ρίξε μια ματιά, ειδικά τώρα στις εκπτώσεις τα έχουν - 50%.

• Like 4
Δημοσ.

H αλήθεια είναι πως έχουν πολύ πιο κλασσική γραμμή σε σχέση με tommy και ralph για την ηλικία σου. Πάρε μια από κάθε μάρκα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Χμμ, το μόνο που με ανησυχεί για τις Lacoste (αν και έχω πάρει παπούτσια και μερικά αλλά ρούχα και ήταν φοβερά) είναι πως ίσως είναι για λίγο μεγαλύτερους(απ'ότι μου είπαν αλλά άτομα, εγώ είμαι 18). Από τιμές τι παίζει;

Αυτο εξαρταται και απο το στυλ σου. Γενικως ειναι ψιλοκλασικες ναι, αλλα εγω ας πουμε τις φοραω ανετα και με σκισμενο τζην με αθλητικα ή all stars, οποτε εξαρταται.

Η πιο safe επιλογη παντως ειναι η Ralph γιατι οντως εχει και πιο νεανικες σειρες με μεγαλα λογοτυπα κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο εξαρταται και απο το στυλ σου. Γενικως ειναι ψιλοκλασικες ναι, αλλα εγω ας πουμε τις φοραω ανετα και με σκισμενο τζην με αθλητικα ή all stars, οποτε εξαρταται.

Η πιο safe επιλογη παντως ειναι η Ralph γιατι οντως εχει και πιο νεανικες σειρες με μεγαλα λογοτυπα κλπ.

Οι Ralph Lauren είναι όντως πολύ καλές, τις έχω ξαναδοκιμασει στο παρελθόν. Γνωρίζεις τίποτα από τιμές;

H αλήθεια είναι πως έχουν πολύ πιο κλασσική γραμμή σε σχέση με tommy και ralph για την ηλικία σου. Πάρε μια από κάθε μάρκα

Έχεις δίκιο, το σκέφτηκα και εγώ πιο πριν και μάλλον θα πάρω μια από TM, RL, Brooks Brothers και ίσως μια Lacoste.. Μήπως γνωρίζεις τίποτα για τιμές;
Δημοσ.

Πρόσεχε από που θα τις πάρεις γιατί μπορεί να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Μη σου πουν πάρε lacoste με έκπτωση και ευκαιρία ένα 20ευρο. Σε μαϊμού θα πέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και rl και tommy και lacoste ειναι ποιοτικες. Εχω polo και απο τις 3.

Αυτο που σου εγραψαν περι πιο κλασσικης γραμμης της lacoste ισχυει.

Αν εισαι αθηνα πηγαινε εκτπωτικο χωριο εχει και τις 3 εταιρειες.

• Like 1
Δημοσ.

Sportsdirect.com 2 pierre cardin για 20 ευρώ. Κάτι τέτοιο τεσπα. 100% βαμβακερά και αρκετά ποιοτικές θα έλεγα.

• Like 1
Δημοσ.

Νεος mod; :) τι φωτο ειναι αυτη
  • Like 1
Δημοσ.

Sportsdirect.com 2 pierre cardin για 20 ευρώ. Κάτι τέτοιο τεσπα. 100% βαμβακερά και αρκετά ποιοτικές θα έλεγα.

+1

Κι εγώ ήθελα να το γράψω αλλά το ξέχασα. :P

Πήρα δύο των 12€ και είναι εξαιρετικές. Ποτέ δε θα έδινα πάνω από 20€ για μια καλοκαιρινή μπλούζα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...