Merdock Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Θα φύγω το Σεπτέμβρη για μεταπτυχιακό στην Αγγλία οπότε θα ήθελα ένα dual-sim κινητό για να του έχω και το ελληνικό και το αγγλικό μου νούμερο. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 150€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Google maps, email, browsing, Viber, ίσως κανά card game3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Τώρα έχω το Lumia 640 XL οπότε έχω συνηθίσει σε μεγάλες οθόνες οπότε 5.2" το λιγότερο.4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δε με χαλάει αλλά δεν είναι και απαραίτητο κάτι έξτρα5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, θα ήθελα όσο το δυνατόν καλύτερη για αυτά τα λεφτά6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι, ένας λόγος που αλλάζω κινητό7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν έχει 32GB+ χώρο από μόνο του, δε με πειράζει να έχει χωριστές θύρες8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι, υποθέτω9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Αγγλία θα μένω οπότε υποθέτω κάτι που να με καλύπτει και εκεί αν γίνεται10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android, ο άλλος λόγος που αλλάζω κινητό γιατί ίσως χρειαστώ εφαρμογές που δεν έχουν τα Windows Phone11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι θα ήθελα να κρατάει αρκετά12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα, για να το έχω άμεσα13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Ίσως να υπάρχει επιδότηση 100€ από την Cosmote14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Αν η επιδότηση που είπα δεν ισχύει θα κοιτάξω και σε αγγελίες από εδώ
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20355493 http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/951625-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-xiaomi-redmi-4x-332-gb-ram-global-ek%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-24-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα