Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα φύγω το Σεπτέμβρη για μεταπτυχιακό στην Αγγλία οπότε θα ήθελα ένα dual-sim κινητό για να του έχω και το ελληνικό και το αγγλικό μου νούμερο.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 150€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Google maps, email, browsing, Viber, ίσως κανά card game
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Τώρα έχω το Lumia 640 XL οπότε έχω συνηθίσει σε μεγάλες οθόνες οπότε 5.2" το λιγότερο.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δε με χαλάει αλλά δεν είναι και απαραίτητο κάτι έξτρα
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, θα ήθελα όσο το δυνατόν καλύτερη για αυτά τα λεφτά
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι, ένας λόγος που αλλάζω κινητό
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν έχει 32GB+ χώρο από μόνο του, δε με πειράζει να έχει χωριστές θύρες
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι, υποθέτω
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Αγγλία θα μένω οπότε υποθέτω κάτι που να με καλύπτει και εκεί αν γίνεται
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android, ο άλλος λόγος που αλλάζω κινητό γιατί ίσως χρειαστώ εφαρμογές που δεν έχουν τα Windows Phone
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι θα ήθελα να κρατάει αρκετά
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα, για να το έχω άμεσα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Ίσως να υπάρχει επιδότηση 100€ από την Cosmote
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Αν η επιδότηση που είπα δεν ισχύει θα κοιτάξω και σε αγγελίες από εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...